Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. משתמש מנוסה
    אתמול בניתי שישייה חדשה קודם כל רציתי שתדעו שיש לי DS אמיתי וכולם הושקעו בטירוף כולל אימוני EV כולם LV 100 :

Swampert : מים ואדמה
    Ice Beam
    Hammer Arm
    Muddy Water
    Earthquake

Dragonite : דרקון ומעופף
    Thunderbolt
    Drago Meteor
    Fly
    Aqua Tail

Blaziken : אש ולוחם
    Blaze Kick
    Brave Bird
    Sky Uppercut
    Flare Blitz

Raicho : חשמל טהור
    Thunderbolt
    Iron Tail
    Volt Tackle
    Surf (אמיתי ! קיבלתי את ראייצ'ו הזה באיוונט מיוחד של הפוקווקר זה היה פיקאצ'ו מיוחד שיודע SURF)

Metagross : מתכת ועל חושי
    Psychic
    Meteor Mash
    Hammer Arm
    Hyper Beam

Weavile : חושך וקרח
    Giga Impact
    Night Slash
    Ice Punch
    Revenge

זהו זה השישייה שלי היא מאוד מושקעת תנו חוות דעת ושיפורים דרך אגב אין לי פוקמון עשב כי אני לא סובל פוקמוני עשב XD
    נערך לאחרונה על ידי Horny_Pikacho, 06-08-2010 בשעה 03:20 PM

2. משתמש מנוסה
    וואלה אחת השישיות אחי טוב לראות שיש אנשים כאלה פה שמע דבר איתי נארגן קרבות וזה אם בא לך..

3. משתמש מנוסה
    למה עשית את סוומפרט תוקף משולב? תעשה אותו פיזי עם אגרוף קרח ועלית מפלים הוא יהיה יותר חזק

אותו דבר לגבי דרגונייט.. היה עדיף שהייתה לוקח סלאמנס הוא תוקף משולב הרבה יותר טוב

בלאזיקן.. למה שתי מתקפות אש? בישביל מה מתקפת מעופף?
    flare blitz - סטאב
    superpower - מתקפה שמשיגים רק ברביה.. אבל שווה את המאמץ [אפשר להתפשר על sky upricat אבל חבל]
    stone edge - נגד מעופף
    thunder punch - נגד מים

מטאגרוס.. תעשה אותו פיזי ותחליף את הפסיקיק בzen headbut ואת הקרן על בEQ

וויביל.. תחליף את הrevenge בbreak brick ואת הgiga impact בfake out או pursuit

מקווה שעזרתי במשהו...

לגבי ראיצ'ו.. קטלני שהוא עם סארף ובולט טאקבל, רק תעיף את הthunder bolt ושים מתקפה חרת לא צריך שתי התקפות חשמל.. שים אולי focus blast

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מחתונים צפה בהודעה
    וואלה אחת השישיות אחי טוב לראות שיש אנשים כאלה פה שמע דבר איתי נארגן קרבות וזה אם בא לך..
    תודה אחי אין בעיה נארגן קרב יום אחד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Just Haim~ צפה בהודעה
    למה עשית את סוומפרט תוקף משולב? תעשה אותו פיזי עם אגרוף קרח ועלית מפלים הוא יהיה יותר חזק

אותו דבר לגבי דרגונייט.. היה עדיף שהייתה לוקח סלאמנס הוא תוקף משולב הרבה יותר טוב

בלאזיקן.. למה שתי מתקפות אש? בישביל מה מתקפת מעופף?
    flare blitz - סטאב
    superpower - מתקפה שמשיגים רק ברביה.. אבל שווה את המאמץ [אפשר להתפשר על sky upricat אבל חבל]
    stone edge - נגד מעופף
    thunder punch - נגד מים

מטאגרוס.. תעשה אותו פיזי ותחליף את הפסיקיק בzen headbut ואת הקרן על בEQ

וויביל.. תחליף את הrevenge בbreak brick ואת הgiga impact בfake out או pursuit

מקווה שעזרתי במשהו...

לגבי ראיצ'ו.. קטלני שהוא עם סארף ובולט טאקבל, רק תעיף את הthunder bolt ושים מתקפה חרת לא צריך שתי התקפות חשמל.. שים אולי focus blast
    1. סוואמפרט שלי הוא בעל כוח כמעט שווה בין ההתקפה וההתקפה המיוחדת לכן שילוב בא פה דיי בסדר
    2. דרגונייט גם פחות או יותר בעל כוח כמעט שווה
    3. שתי מתקפות אש נשמעות לי בסדר דווקא אבל אני באמת אשנה את זה למתקפה אחרת אתה צודק
    4. המתקפה הזאת דיי טובה מה שיש לבלייזיקן ואני באופן אישי אוהב אותה היא טובה גם כנגד לוחם
    5. אני אחליף את הקרן אבל גם הסטטים של מטאגרוס הם דיי שווים
    6. חחח הראייצ'ו הזה נדיר מאוד יש לי תמשחק המקורי בגלל זה אני ישנה את הפנדרבולט למתקפה אחרת הבעיה היא שאני לא יודע למה חחח
    7. וויוויל אני אחליף את המתקפה ל B B כמו שאמרת כי יש לו GIGA IMPACT
    תודה עזרת לי

5. משתמש מנוסה
    אה זה שישיה לקרבות מול אנשים אמיתיים?? טוב... אני מניח שאתה תהיה בסדר אם תילחם עם זה סתם בשביל הכיף, אבל מול אנשים שבאמת מבינים בפוקימון יקרעו לך את הצורה.
    בסוואמפרט בדרך כלל לא משתמשים בתור תוקף, כי הוא חזק מאוד בלבלום מתקפות עם ההגנה שלו והסוג המדהים שלו. הסט הכי מצוי שלו זה:
    Swampert@ Leftovers
    EVs: 252HP\ 4ATK\ 252DEF
    Ability: Torrent
    Nature: Relaxed
    Stealth Rock
    Earthquake
    Ice Beam
    Roar
    בשתמשים בו בהתחלה. הוא משתמש במתקפה SR, שאם לא ידעת כל שישיה צריכה אותה (מחוץ למשחק) אין לי כוח להסביר אותה. EQ לנזק אמין, IB כי זה עושה יותר נזק מIce Punch וRoar זה כדי לראות את השישיה של היריב ולבטל העלעת סטטים של היריב.

סלמאנס באמת יותר טוב מדרגונייט בכל דרך. הוא כל כך חזק שעכשיו חושבים להוציא אותו מקרבות סטנדרטיים ולשים אותו באיזור של האגדיים ( =( )

אינפרנייפ יותר טוב מבלייזיקן בכל דרך. הוא מהיר יותר ויש לו מתקפות יותר טובות

רייצ'ו חסר טועלת. יש טונות של חשמליים יותר טובים.

לרוב משתמשים במתקפות פיזיות עם מטגרוס (למרות שאפשר ללכת על MIXED ולהפתי את היריב). לעולם אל תשתמש בHyper Beam.

אותו דבר עם Giga Impact על וויבל.

סליחה עם לא הבנתי אותך נכון ובכלל לא רצית שישיה רצינית (אני מתכוון ממש רצינית שבה משתמשים בכל הטכניקות האפשריות כדי לנצח). פשוט ככה זה נראה לי... אם אתה באמת מעוניין להיות פוקימון מסטר חחח לך לכאן:http://www.smogon.com/dp/articles/intro_comp_pokemon
    סמוגון הוא אתר שמתרכז רק בהיבטי הקרב של פוקימון, והוא האתר הכי טוב בזה.

שוב סליחה אם סתם בילבלתי לך את המוח XP
    <span style=\'color:blue\'>diamond FC
    1232 3739 3352</span>

<span style=\'color:gray\'>platinum FC
    4345 3922 3867</span>

פוקימונים שאני צריך כדי לגמור את הפוקדע:

6. משתמש מנוסה
    כן אני משחק עם אנשים אמיתיים חחח תודה אחי אני אפנים את מה שאתם אומרים Xd האמת שזאת סתם הייתה שישייה שלא עבדתי עלייה כל כך הרבה אבל היא נחמדה לגמריי לפי דעתי אני אוהב בדרך כלל לבנות שישיות בעצמי בלי פוקמוני עזר אבל אני אשתמש הפעם באתר ואני אבנה לעצמי שישייה אמיתית חחח דרך אגב אפשר המלצות לפוקמונים לשישייה הבאה שלי ?
    נערך לאחרונה על ידי Horny_Pikacho, 06-08-2010 בשעה 09:14 PM

7. משתמש מנוסה
    אני מציע ללכת על offence. זה הסוג הכי פשוט של שישיה. אתה צריך lead, שהמטרה שלו זה לשים stealth rock על המגרש. SR מוריד HP מכל פוקימון, ומוריד יותר לפוקימונים שחלשים לאבן, אז אתה תמיד תרצה שיהיה לך כזה. כדאי גם תוקף פיזי, לרוב משתמש במתקפות שמעלות את הסטטים כמו sword dance או dragon dance, תוקף מיוחד, שמשתמש במתקפות מיוחדות ותוקף מעורב, בו משתמשים כדי לנצח חומות (פוקימונים בעלי הגנה\מיוחדת גדולה ויחולים לעמוד נגד מתקפות מאותו סוג בקלות. תוקפים מעורבים טובים בלנצח חומות כי הם יכולים לתקוף את החומה הפיזית במתקפות מיוחדות ואת בליסי [החומה המיוחדת היחידה, כי אין פוקימון שמתקרב ליחולות שלה] במתקפה פיזית). כדאי שיהיה לך פוקימון עם החפץ choice scarf כדי שתוכל לנצח פוקימונים מהירים שמסכנים את השישיה שלך. כדאי איזה פוקימון שיוכל לעמוד במתקפות חזקות.
    אבל אל תשאל אותי, כל התשובות נמצאות באתר שנתתי לך. פשוט תקרא את מה שיש באתר. רשימה של כל הפוקימונים עם הסטים שלהם והדרך הנכונה להשתמש בהם נמצאת שם. אם יש לך שאלות ספציפיות, תפנה אליי (=
    1232 3739 3352</span>

4345 3922 3867</span>

8. משתמש מנוסה
    תודה רבה לפי האתר הבנתי איך לעשות שישיות טובות עם סטים וחפצים והכל עכשיו אני צריך המלצה לפוקמונים אפשר ?

9. משתמש מנוסה
    לך לstratagy pok'edex שלהם ותסתכל איזה סטים עובדים הכי טוב על פוקימונים. קודם תלחץ על הOU בעמודה של הtier, וזה יראה לך את כל הפוקימונים שעובדים טוב. אני מציע לך לקרוא קודם כמה כתבות כדי ללמוד איך כל פוקימון עובד ואיך לנצח כל פוקימון. אחר כך אתה צריך לבנות את השישיה. תבחר את סוג השישיה שאתה רוצה: offensive, stall, balanced וכו'. אתה צריך לבחור אסטרטגיה שלפיה השישיה שלך תעבוד. חשוב מאוד שכל פוקימון יעבוד טוב עם הפוקימון האחר, למשל אם רוב הפוקימונים שלך חלשים למתקפה אחת, או שאין שום חסינות לסוג אחד, אז המצב שלך לא טוב. לכל פוקימון חייבת להיות סיבה לכך שהוא נכנס לשישיה. סתם לזרוק כמה פוקימונים שנראים לך חזקים ביחד = הפסד בטוח.
    אני מציע שתבנה שישיה, ואז תשלח לי אותה בפרטי, אני אשמח לראות אותה.
    *כשאתה מציג שישיה, חשוב שתציג אותה בדרך הבאה:

[שם הפוקימון]@[חפץ]
    יחולת: [איזה יכולת בחרת לו]
    EV: [הEV שנתת לו]
    טבע: [הטבע שבחרת לו]
    -[מתקפה ראשונה]
    -[מתקפה שנייה]
    -[מתקפהשלישית]
    -[מתקפה רביעית]

[הסבר מפורט של הפוקימון ולמה בחרת אותו, איך הוא טורם לניצחון של השישיה]

מקווה שעזרתי (=
    1232 3739 3352</span>

4345 3922 3867</span>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •