אהלן חבר'ה. אני צריך סט לסיזור. תודה לעוזרים.
אני תמיד הולך על סט תקיפה לחיסול מהיר: Razor Wing,Slash,X-Cissor,Night Slash.
אני תמיד משחק עם סיזור\סיטר עם מתקפה שמשאירה נק חיים אחת כדי לתפוס פוקמונים שעוד לא תפסתי
ספוילר אם אתה לא ספאמר אין לך סיכוי להיות מנהל מאוד עצוב
פורסם במקור על ידי Farmer אני תמיד משחק עם סיזור\סיטר עם מתקפה שמשאירה נק חיים אחת כדי לתפוס פוקמונים שעוד לא תפסתי סבבה, אבל אני רוצה להשתמש בסיזור בעיקר בקרבות. סטים נוספים חבר'ה?
הנה סט קרבי בשבילו x scisor iron head sword dance הוא לא לומד משהו נגד החולשה שלו אז שים מה שבא לך אתה יכול לשים night slash אם אתה רוצה
תדאג שיהיה לו טבע adament ויכולת Tecnichian. סט: Swords Dance Quick Attack Night Slash Roost יש כל מיני סטים שאפשר להצמיד לו.. אבל גם זה חמוד^
פורסם במקור על ידי Just Haim~ תדאג שיהיה לו טבע adament ויכולת Tecnichian. סט: Swords Dance Quick Attack Night Slash Roost יש כל מיני סטים שאפשר להצמיד לו.. אבל גם זה חמוד^ לסט הזה אבל אין שום מתקפת סטאב של סיזור והוא אמר שהוא רוצה אותו לקרבות אז הכי טוב לו זה סט פיזי כמו שאני הבאתי
פורסם במקור על ידי shlomii4 לסט הזה אבל אין שום מתקפת סטאב של סיזור והוא אמר שהוא רוצה אותו לקרבות אז הכי טוב לו זה סט פיזי כמו שאני הבאתי כן יש בזה משהו.. אבל הrazor wing והslash מאוד מיותרים..
פורסם במקור על ידי Just Haim~ כן יש בזה משהו.. אבל הrazor wing והslash מאוד מיותרים.. בזה אתה צודק אבל אני הבאתי לו סט שאני חושב טוב מאוד לסיזור עם שני מתקפות סטאב שלו,מתקפה שתחזק את ההתקפה שלו ומתקפה טובה אחרת
תנצלו את היכולת שלו ככה שעדיף שתשתמש בבויילט פאנצ' במקום באיירון הד הוא יותר מהיר בהרבה...
קרדיט ענק לרועי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום