פורסם במקור על ידי Farmer איאן גילן ,רוג'ר גלובר,ג'ון לורד ,ריצ'י בלקמור ,איאן פייס Shades of Deep Purple The Book of Taliesyn Deep Purple Deep Purple in Rock Fireball Machine Head Who Do We Think We Are Burn Stormbringer Come Taste the Band Perfect Strangers The House of Blue Light Slaves & Masters The Battle Rages On Purpendicular Abandon Bananas Rapture of the Deep תשובה נכונה נקודות תומר 7 נקודות לאון 2 נקודות שאלה הבאה: ב' רוק בינוני מי מחברי U2 נפצע בגבו?
מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3> מנהל פורום מוסיקה לשעבר
בונו
ספוילר אם אתה לא ספאמר אין לך סיכוי להיות מנהל מאוד עצוב
פורסם במקור על ידי chimcharboy בונו אתה צודק. נקודות תומר 12 נקודות לאון 2 נקודות ב' האבי מטאל קשה מה מגדת' רומזים בשירים שלהם?
על מוות
פורסם במקור על ידי chimcharboy על מוות טעות עוד טעות ואני נותן רמז
מלחמה גרעינית
פורסם במקור על ידי Farmer מלחמה גרעינית מלחמה גרעינית והשלכותיה ואלימות אבל אני מקבל את התשובה. נקודות תומר 12 נקודות לאון 7 נקודות שאלה הבאה: ג' מטאל בינוני אנחנו לקחנו את הגראמי של המטאל השנה,מי אנחנו?
Judas Priest
פורסם במקור על ידי Farmer Judas Priest תשובה נכונה נקודות תומר 12 נקודות לאון 11 נקודות החידון נסגר עד ה14.6
נקודות תומר 12 נקודות לאון 11 נקודות שאלה הבאה: ב' מוסיקה כללית בינוני מתי הוקם ערוץ Mtv?
1981
פורסם במקור על ידי chimcharboy 1981 צודק! נקודות תומר 16 נקודות לאון 11 נקודות שאלה הבאה: א' מוסיקה כללית קל מה ראשי התיבות של VH1 1.Virtual Hit 1 2.Video Hits 1 3.Vpn Hit 1 4.Vss hit 1
2.Video Hits 1
2
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום