סבבה לגמרי, דרקון קרח/אש (לא מבטיח כלום לגבי הסוגים אבל יש סקיצות..) ודרקון קומודו אדמה...
סבבה לגמרי, דרקון קרח/אש (לא מבטיח כלום לגבי הסוגים אבל יש סקיצות..) ודרקון קומודו אדמה...
אוקיי רעיון מיטורף! פוקימון מטוס.... יהיה מאוד צבאי, אבל לא צבאי לייק מדי אמריקה... אלא חיל ירוק צה"לי, יהיה קטן עם כנפיים דיי גדולות, תהיה יצירתי ותוסיף לו עיניים חמודות וגדולות, פה קטן.
חרטום המטוס יהיה אפו.יהיו לו גלגלים בתחתית, והכי חשוב... הזנב... תעשה אותו שיוצאים ממנו ברזלים קטנים. תשלב בין פטרודקטיל (דינוזאור קדום מעופף) ומטוס בוינג 747 כמובן.
המפותח יהיה דומה רק גדול יותר... כועס... עם שיפצורים בזנב ובכנפיים אותו העיקרון!
יצירתיות... היא שם המשחק חח
איזה סוג הוא יהיה? אני מניח שחשבת על מתכת?
אם לא אז אפשר לעשות משהו בצורת ציפור פשוט שיזכיר בתצורה שלו מטוס..
צריך לחשוב גם על התפתחויות שלו וכו'...
גם אופציה טובה- צריך לבדוק את הגיוון שבה..
אוכל לעזור לך ביצירת הישראמונים קצת? אני גם דיי טוב בגרפיקה![]()
בכיף.. אבל רק אחרי שאני ישלים את היצירה של כולם...
כי אני יודע בודאות שהסגנון האומנותי שלי לא יתאים להצגתם למשחקיות ואני אצטרך מישהו שיתקן ויצבע אותם..
אז בינתיים תהיה יצירתי שכלית בלבד.... וכשיגיע הזמן נדבר..
חבר'ה- אני יעדכן שלא תחשבו שנטשתי או שכחתי מזה- אני עדיין עובד ומחכה ליצירתיות ממכם..
בינתיים יש לי דרקון קומודו סוג אדמה, שאין לי מושג כמה התפתחויות לעשות לו עדיין...
דרקון אש קרח- שהחלטתי לפצל לתאומים ולעשות דרקון עם כוח של קרח ומאפיינים של אש, והתאום שלו בדיוק להפך
בנוסף שועל המתכת, הציפור העל חושית, עכשיו יש זחל שיש לו שלוש צורות התפתחויות שונות, פוקימון שהוא "סלסלת" לחימה- בהעדר מונח טוב יותר ליצור הזה, ועוד חפרפרת אדמה ברק עם 2 התפתחויות..
כרגע סך הפוקימון שעומד הוא 24 פוקימוניםחלקם מצויירים, חלק משורבטים אבל לאף אחד עדיין אין תיאור פוקידע מלא כי עד שאני לא עובר את ה100 אני לא מתחיל לחשוב רציני על להפוך את הפרוייקט הגרפי הזה למילים..
אהה כן- יש עוד פוקימון אש עם 3 התפתחויות שאני לא אגלה את סוגו- ומעתה לא אגלה את סוג כל האחרים- רק אעדכן את כמות הפוקימונים הקיימת בפרוייקט וזהו..
אז רבותיי- 27 ישראמונים....
הדרך ארוכה- ותאמינו לי- אם תשקיעו בזה זה יילך מעולה גרפית ובידורית לכולנו..
תעשה פוקימון סוריקטה(אם אתה לא יודע מזה חפש meerkat בגוגל)
שהיא תהיה מסוג אש ואדמה.
כלומר כמו שהיא אבל עם מאפיינים של אש.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
קיבלתי..
אגב- התחלתי אש כבר יש.. ורעיון למים גם כבר יש לי..
אבל התחלתי עשב עדיין חסר- אם מישהו מעוניין לחשוב על זה גם בשמחה אני אקבל![]()
לא הבנתי ,אתה רוצה שנצייר פוקימונים חדשים ?
אין שום בעיה , תן לי רעיונות ואני יצייר..
המשחק יצא אחרי שיהיו לי מספיק פייקים- כנראה כשאני אסיים לצייר אותם אז יהיה לי גם מפה, אירועים ועלילה מספיק נרחבית כדי להוציא את המשחק לאור..
ככל שיתנו לי רעיונות יותר מהר- ככה ילך יותר טוב..
פוקימון שמבוסס על דג אריה,מהסוגים מים ורעל,שיש לו יכולת שכאשר יש טמפרטורה גבוהה אז סוג המים הופך לאש,ולהפך.
--------------------------
כאשר הפוקימון הוא מסוג מים יש לו קוצים גדולים וצבעים בהירים יותר,וכאשר הוא משנה לסוג אש הקוצים שלו קטנים וצבעיו הופכים ליותר כהים.
חבר'ה רעיונות מעולים!!!
קיבלתי את של כולם בינתיים (אפילו את שלך חיים- אל תדאג הדרקון קרח אש שלך עבר קצת שינויים אבל הרעיון עדיין התקבל)- את העדכונים והקרדיט אני ייתן ברגע שאני יסיים לצייר- כך גם תוכלו לעקוב אחרי ההתקדמות שלי..
בנוסף אני אעדכן לגבי כל חלק במשחק שאני אסיים..
אבל זה יבוא אחרי שאני ייסיים את הפסיכומטרי שיהיה ב1.7.10![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)