ג'וני
שילדון חומק במהירות, הסירנות כבר ממש קרובות, אתה יכול לשמוע.
פרטי קרב:
שילדון
סוג- מתכת, אבן.
חיים- 39/46
זעם- 15/39
נ"נ- 16/37
רמה- 1
ליקטונג
סוג- נורמל
חיים- 51/57
זעם- 10/51
נ"נ- ~לא ידוע~
רמה- 3
זאק
צ'יקוריטה, מהססת, והיא מתקרבת לאט לאט אל האוכל, ואז היא מתחילה לאכול, ועושה פרצוף של "המממ... טעים!"
מתן
רוח חיים ניפחת בסווינאב והוא זורק כדור קרח ישר על ספירו, הכדור מתנפץ בכנף שלו וספירו מאבד את שיווי משקלו האווירי ונופל.
פרטי קרב:
סווינאב
סוג- קרח
חיים- 41/46
זעם- 9/38
נ"נ- 7/54
רמה- 2
ספירו
סוג- מעופף.
חיים- 48/59
זעם- - 11/48
נ"נ- ~לא ידוע~
רמה- 4
*כדור קרח - פעם 1 הצליח
דארק
"פוליוואג אקדח מים כדי לעצור את הגחלת!" אומרת איימי, הגחלת ואקדח נמים נפגשים באמצע, אך המים גוברים על האש ווולפיקס נפגע בבטן מאקדח המים.
פרטי קרב:
וולפיקס
סוג- אש
חיים- 35/44
זעם- 12/35
נ"נ- 35/37
רמה- 1
פוליוואג
סוג- מים
חיים- 52/52
זעם- 2/52
נ"נ- ~לא ידוע~
רמה- 2
*גחלת - הצליח 3 פעמים - נלמד
ליאור
"אממ... אני אתן לך 250 כסף, אם אתה רוצה חפץ אחר... יש לי אבן אופל, אבן אש, ומעיל מתכת".
ג'ון
"סינדיקוויל" הוא אומר ומנופף לך לשלום, אתה ממשיך ללכת עד שאתה מגיע לגדות אגם ג'ובילייף!
*קיבלת 30 כסף על עזרה לפוקימון מבלי לתפוס אותו
פול
"יש לנו את הבעיה של המתלמד הזה שםוצוות ביתא מיומן להבחין במהופנטים, אז שלא תחשוב על לנסות לשלוח את סאט אליו, יש לך רעיון?"
הערה
מי שרוצה לדעת מחירים של כל מיני חפצים, שישלח לי ה"פ
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ג'ון
פיפלאפ נגנס למים ואייפום רוכב עליו בעוד פיפלאפ שוחה, הם נהנים מאוד וגם לך כיף מהטבילה באגם, אתה רואה כמה פוקימונים שוחים באגם, ומרחוק בצד השני של האגם, אתה רואה עוד שביל.
~ראה במפה~
ליאור
"זה כל הכסף שיש לי..." הוא אומר מבועת.
"מה לגבי 270?"
דארק
ולפיקס קופץ ומגיע למאחורי פוליוואג אח פוליוואג משתמש בדחיפה לאחור ופוגע בוולפיקס.
"ההגנה הטובה ביותר היא מתקפה..." ממלמלת איימי.
פרטי קרב:
וולפיקס
סוג- אש
חיים- 32/48
זעם- 19/30
נ"נ- 3/54
רמה- 2
פוליוואג
סוג- מים
חיים- 52/52
זעם- 4/52
נ"נ- ~לא ידוע~
רמה- 2
*וולפיקס עלה רמה
פול
"בסדר אני אשתדל למהר" אומר רג'י, "עכשיו צא, מהר!"
זאק
"צ'יקו..." היא בוחנת אותך, לא יודעת למה להאמין.
ואז היא מסובבת את ראשה, ומתחילה ללכת, כשלפתע היא דורחת על מלכודת, ורשת תופסת אותה, אתה מסתכל למעלה ואתה רואה שהרשת קשורה לעץ מעליה, היא מנסה להשתמש בעלי תער, אבל נראה שזו רשת ברזל ושום מתקפה שלה לא פועלת.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
זאק
גלמיאוו משתמש בשריטה על החבל וחותך חצי ממנו, הוא קופץ שוב ומפיל את הרשת של צ'יקוריטה ומשחרר אותה לחופשי, צ'יקוריטה רצה אליך ולפי איך שהיא אומרת "צ'יקו צ'יקו צ'י" זה נראה לך שהיא מתנצלת שהיא פקפקה בך.
דארק
וולפיקס עומד ומנסה לרכז את כל כוחו.
"פוליוואג דחיפה!" אומרת איימי, ופוליוואג מתחיל לרוץ.
פרטי קרב:
וולפיקס
סוג- אש
חיים- 32/48
זעם- 20/30
נ"נ- 4/54
רמה- 2
פוליוואג
סוג- מים
חיים- 52/52
זעם- 5/52
נ"נ- ~לא ידוע~
רמה- 2
פול
"היי, מי אתה?" הוא שואל אותך, "אתה לא מצוות ביתא, אתה... כשלפתע פתאום האישונים שלו מתרחבים והוא משנה קול "זה אני רג'י, הצלחתי להפנט אותו בוא מהר".
ליאור
"אולי עוד ניפגש בהמשך, הוא אומר ומביא לך 270 כסף, אתה מביא לו את אבן הברק, והוא אוחז בה בשמחה, הוא מושיט את האבן לפיקאצ'ו ופיקאצ'ו אוחז בה, לכמה שניות לא קורה כלום, ואז פיקאצ'ו והאבן מתחילים לזהור, והאור הלבן משנה צורה, ותוך כמה שניות עומד במקום שבו היה פיקאצ'ו יש עכשיו ראיצ'ו. "תודה, היה נעים לעשות אתך עסקים", הוא אומר ומתרחק עם ראיצ'ו.
*קיבלת 270 כסף בתמורה לאבן הברק.
ג'ון
"אתה יוצא מהאגם ומתחיל להתרחק ממנו, לאט לאט אתה בקושי רואה את האגם, ואז אתה מבחין בשלט: "העיר אורבוך בעוד 1ק"מ צפונה".
'יופי אני מתקרב, לעיר המכון הראשונה שלי, אבל אולי כדי לי לאמן רצת עכשיו כאן את הפוקימונים, מה עדיף?' אתה אומר/שואל את עצמך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)