ליאור
"תקשיב, ייש צוות רע שקיים במחוז זה, והם רוצים להציף את המחוז, אני לא אסביר לך במדיוק עכשיו, אבל הם רעים, קוראים להם צוות ביתא, הם מנסים עכשיו לגייס עוד אנשים לצוות שלהם, אז אני עם החברים שלי יצאנו לשכנע את כל המאמנים החדשים, שלא מכירים את הצוות, שאלנו את פרופסור רואוון ואתה אחד מהם, אז תזהר מהם, ואגב, לפי דעתי אין לך מה לחפש כאן, הצ'ימצ'אר שלך מאומן היטב" הוא אומר ומסתלק מבעד מסדרונות ביה"ס.
ג'ון
אתה מתחיל ללכת אחרי הפיצ'ו, הם רצים ומגיעים עד לאגם, בעוד אייפום ופיפלאפ מצליחים למשוך את דאקסלופ אחריך, כך שתוכל להשגיח גם עליהם וגם על הפיצ'ו בו זמנית, הפיצ'ו מגיעים לאגם ומתחילים לשתות, ואז אחד מהם מבחין בך, הוא אומר לחברו, ושניהם מסתכלים עליך בסקרנות.
*אייפום עלה לרמה 3
~אחי לא משתמשים בהתפרצות זעם, זה כמו blaze, אם אייפום מתעצבן יותר מידי זה קורה.~
זאק
אחד הרטיקייט משמיע צווחה וקופץ על אחד הפיג'ים, הפג'י נופל ומתעלף, אחרי זה כל הפוקימונים תוקפים, אחד אחד נופלים הפיג'ים, עד שכולם על הקרקע, מחוסלים.
מתן
סווינאב מתחיל לרוץ, כשלפתע ספירו מוקף בהילה אדומה, הוא קופץ ומתחמק מהמתקפה של סווינאב.
"ספירו דחיפה!" אומר מארק וספירו יוצא למתקפה במהירות מפתיעה ופוגע בסווינאב.
פרטי קרב:
סווינאב
סוג- קרח
חיים- 16/46
זעם- 8/16
נ"נ- 37/54
רמה- 2
ספירו
סוג- מעופף.
חיים- 4/59
זעם- 4/4
נ"נ- ~לא ידוע~
רמה- 4
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ג'ון
דאקסלופ מנסה לתקוף אותך אך אייפום ופיפלאפ ממשיכים לחסום אותו והם מתחילים להתעייף.
"פיצ'ו פיצ'" אומרים הפיצ'ו ומסתכלים אחד על השני, פיצ'ו פיצ'" הם אומרים ומראים מבט תוקפני, אתה מכיר את המבט הזה כי כבר ראית אותו אצל כמה פוקימונים והוא אומר - "רק אם תנצח אותי בקרב".
ליאור
אתה הולך לדרך 103, באמצע הדרך אתה רואה לפתע צ'יקריטה, סינדקוויל וטוטודייל נלחמים אחד בשני,
,
.
מתן
"ספירו מהר ניקור" אומר מארק.
הכדור קרח מתעופף במהירות לעבר ספירו, אך ספירו מנפץ אותו בעזרת ניקור, חלקיקים קטנים ונוצצים עפים לכל עבר ופוגעים בסווינאב שעל הרצפה ובספירו שבאוויר, ספירו צונח ומתעלף, וסווינאב פצוע אך מחייך בשמחה.
"זה היה קרב טוב" אומר מארק, "אתה הולך להיות אחד המאמנים הגדולים"
פרטי קרב:
ספירו לא יכול להילחם ולכן סווינאב מנצח
זאק
"רטט", הוא אומר ומהנהן בראשו.
אתה זורק עליו פוקדור, הפוקדור מתנדנד מצד לצד ו... רטטה נתפס!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)