Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 100 1231151 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    פוקוירוס והמלחמה הנוראית\pokevirus and the terrible wor
    רקע:בשנת 1980 הגיע וירוס מיוחד לעולם הפוקימונים, וירוס בשם פוקוירוס. נודע עליו שהוא מחזק את תכונות הפוקימונים והוא נדיר
    במיוחד.
    היום בשנת 2010 ידוע לנו הרבה יותר אודות הפוקוירוס ואנו אפילו יכולים לגרום לפוקימונים לקבל אותו, כלומר שפוקימונים ידבקו בפוקוירוס כדי שיתחזקו ויקבלו כוחות ויכולות חדשים וחזקים יותר.
    אך בעולם הפוקימונים צוות מרושע בשם אלקטריק שמעו גם על הפוקוירוס הזה, והם אפילו הצליחו להשיג אותו מהמעבדה שנימצאת בעיר אולדייל. הם הצליחו להשיג אותו לעצמם והם מתכננים להישתלט על העולם בעזרת צבא של פוקימונים בעלי פוקוירוס.

תפקידכם במשחק הוא:
    להתאמן עם הפוקימונים שלכם, להכיר פוקימונים חדשים וחזקים,
    להביס את הצוות הרשע שפזור במחוז הפוקימון, ולהנות

חוקים:
    1 כל חוקי פורום חת"ם תקפים פה
    2 אין לקלל את שאר השחקנים ואותי
    3 יש להקשיב לכל ההוראות שאני נותן
    4 חובה לצטט הודעות שלי כהמשך לעלילה
    5 אין לכתוב הודעות ספאם שלא קשורות לנושא
    6 מי שלא מגיב אחרי 3 ימים מסולק בלי אפשרות לחזור
    7 חייבים להנות!!!

צוות אלקטריק:
    צוות חזק מאוד ומסוכן מאוד
    מנהיג הצוות סמית':
    פוקימונים:
    רקע: סמית' הוא מאמן חזק מאוד עומד בראש צוות אלקטריק.
    הוא הראשון שהתחיל לחפש את הפוקוירוס.

עוזרים:
    אלכס:
    עוזרו הנאמן ביותר והחזק ביותר של סמית'. החבר הטוב ביותר של סמית' ואיש המשימות שלו.
    פוקימונים:

ונסה:
    הייתה פעם חברת צוות במעבדה לחקר הפוקוירוס הרשמי אך סילקו אותה מחשש שהיא מעלימה מידע. עברה בתמורת כסף לצוות אלקטריק במטרה לנקום... ונאמנותה עומדת בספק
    אך שזה לא יטעה אתכם, היא מאמנת חזקה ביותר.
    פוקימונים:

החיילים הפשוטים:
    אנשי המשימות של סמית' חיילים בצבאו
    פוקימונים:

לאחרונה גילינו שסמית' מתחיל לשלם למאמני פוקימונים חזקים במיוחד שנקראים 5 לוכדי הפוקימונים, הוא משלם להם כסף בתמורה לפוקימונים נדירים, תפקחו עיניים ועמדו על המשמר,
    אחד מהם התגלה בנתיים:
    אדוארד:

אחרי לתפיסת פוקימוני אבן ברזל אדמה ורעל היזהרו הוא מסוכן מאוד
    מייקל:

אחראי לגניבת פוקימונים של מאמנים אחרים ולתפיסת פוקימוני אש ומלחמה,

מפה:
    1העיר ליליפורט:פה אתם מתחילים את המשחק אין בעיר הזאת יותר מידי ביתכם נמצא כאן ומרכז פוקימונים קטן
    דרך 201:כשיוצאים מהעיר ליליפורט ומגיעים לדרך 201 ההרפתקאה שלכם מתחילה וכאן אתם רואים את (פרופ' בירץ')
    מותקף על ידי
    בנוסף יש בעיר הזאת פוקימונים רגילים ומתאימים לאימון בהתחלה
    2העיר אולדייל:עיר קטנה ונחמדה יש בה חנות קטנה מרכז פוקימונים וכאן נמצאת המעבדה הרישמית
    לחקר הפוקוירוס, וכאן תיהיה תחרות פוקימונים למתאמים, מי שירצה להיות מתאם
    אחרי העיר אולדייל יש 2 כיוונים
    דרך 202 שמובילה לאגם אקוטי האגם בוא התגלה הפוקוירוס יש בוא פוקימוני מים די בסדר
    ודרך 203 שמובילה לעיר פטלבורג
    3העיר פטלבורג:בעיר נמצא המכון הראשון אך לא כדאי להיכנס לתוכו בלי שהפוקימונים שלכם מאומנים
    דרך 204 היציאה מהעיר פטלבורג אזור חמים ויש בוא פוקימוני אש
    ליד דרך 204 יש מערה שמובילה לעיר הבאה העיר רוסטברו במערה יש פוקימוני חרק חזקים ולאחרונה התגלה שמה אכזרי ששולט במערה
    4העיר רוסטברו:פה נמצא המכון השני,ובכול סוף שבוע בעיר רוסטברו נערך פסטיבל לכבוד פוקימוני הלחימה שיש בה
    תוכלו להישתתף בפסטיבל רק אם יש ברשותכם פוקימון לחימה אפשר לתפוס פוקימוני לחימה בשדות מימין לעיר
    ,המנצח בפסטיבל מקבל מקום בהיכל התהילה של העיר וביצה של .
    למטה משמאל לעיר מגיעים לדרך 205 שמובילה לעיר דיופורד
    5העיר דיופורד: עיר עם המון אגדות מסופר עליה שכול פעם בליל ירח מקיפים אותה המוני כשריקואזה מגיע
    ומביא לעיירה הקטנה אושר עושר ושלווה , וגם המכון השלישי נמצא כאן
    מימין לעיר נמצאת דרך 206 בדרך נמצאים פוקימוני אש חזקים מאוד בגלל ההר געש הפעיל הקרוב
    תאכלו למצוא כאן ובסופו של דבר תגיעי לעיר סלטפורט
    6העיר סלטפורט: פה נמצא תחרות הפוקימונים השנייה למתאמים בעיר יש שוק מסחר בפוקימונים היחיד במחוז שם תאכלו להציע פוקימונים
    למכירה ותאכלו לקנות כאן פוקימונין שהמערכת מציעה אבל רק כאן.
    כשתצאו מצד ימין תגיעו לדרך 207 שבא יש פוקימוני עשב חזקים יש אגדה על הדרך הזאת שהיא מלאה שמידי לילה מאכילים
    את המנהיג שלהם האדיר אך בנתיים אף אחד לא הצליח לגלותו.
    7העיר מיובייל:פה נמצא המכון הרביעי העיר ממוקמת ממול לאגם וריאטי שבוא נתגלה לראשונה
    אך מאז לא נראה שם יותר, באגם יש פוקימוני מים חזקים כמו ואפילו פראי מסתובב כאן אך הוא ממש נדיר נסו אתם למצוא אותו
    כשתגיעו לצפון העיר תמצאו את עצמכם בדרך 208 שידועה בפוקימוני החשמל שלה דרך 208 ארוכה ומתישה אך מעולה לאימון פוקימונים
    ועצה שלי עדיף להצתייד בהרבה מרפאים לפני שממשיכים לכיוון דרך 208 כי הפוקימונים בא אכזריים ולא מוותרים בקלות לקרב...
    כשתצאו מדרך 208 תגיעו לעיר פאלארבור
    8העיר פאלארבור:העיר היפייפיה ביותר במחוזות סינו הואן, מידי חודש מקיימים בה תחרות תפיסת פוקימונים מי שתופס את הפוקימונים
    היפים והחזקים ביותר (נמצאים ליד העיר מצד שמאל) מקבל פוקימון אחד שהוא תפס לפי בחירתו את שאר הפוקימונים הוא צריך לתת לבית הגידול בעיר
    מצפון לעיר פאלארבור נמצאת דרך 209 דרך מסוכנת מאוד הדרך נקראת גם דרך היער האפל ויש בוא פוקימוני אופל רוח ורעל מסוכנים
    תזהרו!
    כשתסיימו את דרך 209 תגיעו לפיצול או להמשיך לכיוון העיר לייבריג' בה נמצא מכון החמישי
    או להמשיך לכיוון דרך 210 שבא יש את ביצת הדרקונים יש בה פוקימוני דרקון חזקים מאוד
    או להמשיך לדרך המטאורים
    9העיר לייבריג':עיר קטנה שקטה אך מלאת בעיות
    חבורת תוקפים את תושבי העיר מדי פעם ולתושבים אין פיתרון ונמצא בה גם המכון החמישי
    דרך 210 מובילה לעיר הבאה אך בדרך זו נמצאת ביצת הדרקונים יש פה פוקימוני דרקון חזקים מאוד ומסופר פראי מסתובב כאן...
    אולי הוא יהיה שלכם?...
    דרך המטאורים: מסופר שלפני המון שנים היה קרב ענקים בין פוקימון מגשים המשאלות לבין הפוקימון מהחלל החיצון
    מסופר שג'ירצ'י נפל לכדור הארץ בתוך מטאור והוא נפל בביצת המטאור שנקראת ביצת גירצ'י
    ושדיוקסיס נפל כמטאור והוא נפל על הר בשם הר דיואקסיס בדיוק מתחת לביצת גי'רצ'י, באזור זה יש גם תופעות טבע יחודיות כמו פוקימונים מיוחדים רעידות אדמה וביצות טובעניות
    ואם תחפשו טוב תמצאו איזה אבן פיתוח מיוחד או חפץ פיתוח אחר,
    כשתעברו את דרך 210 תגיעו לעיר סלפורט'
    10העיר סלפורט':יש בעיר הזאת את המכון השישי שלכם ותחרות הפוקימונים השלישית שלכם זאת העיר הגדולה ביותר במחוז הואן
    ויש בה גם את הקניון הגדול בוא תאכלו לקנות TM מיוחדים זה הקניון היחיד במחוזות סינו הואן.
    מימין לעיר סלפורט' נמצאת דרך 211 דרך שמלאה בפוקימונים נדירים ופראיים כמו ועוד
    באמצע דרך 211 נמצא מגדל הפוקימונים: מסופר עליו שיש שמה המוני פוקימונים קבורים שהמאמנים שלהם רצו לקבור אותם...
    במגדל זה תוכלו למצוא גם פוקימוני רוח חזקים כמו ועוד
    כשתסיימו את דרך 211 תגיעו לעיר פורטרי
    11העיר פורטרי: פה נמצא המכון השביעי והתחרות הרביעית שלכם מסופר שאיפושהוא באזור העיר פורטרי
    נמצאת המפקדה הסודית של צוות אלקטריק אז תזהרו חיילים שלהם מסתובבים מחופשים בעיר ומחפשים אחר פוקימונים חזקים או מידע הקשור לפוקוירוס
    דרך 212 בדרך זו נמצאים המון שחוסמים לכם את הדרך אם לא תערכו מולם קרב הוגן מקום מעולה לאימונים
    כשתסיימו את דרך 212 תגיעו לעיר ליליקוב
    12 העיר ליליקוב: עיר הנמל יש בה נמל גדול עם מאמני פוקימוני מים חזקים שישמחו לקרב תוכלו לעשות כאן גם תחרות שחייה
    בתנאי שיש לכם פוקימון מים מפותח והמנצח מקבל ביצה של פוקימון מים התחלתי לבחירתו!!! שווה לנצח
    בעיר גם נמצאת התחרות החמישית והאחרונה שלכם! כשהשגתם 5 סרטי תחרות תאכלו להישתתף בפסטיבל הגדול...
    דרך 213, את דרך 213 אפשר לעבור רק על גבי פוקימון שוחה כי אין דרך להגיע לשם ברגע העיר הבאה מוסדיפ היא אי!
    13העיר מוסדיפ:העיר נמצאת על אי הציפורים העיר נמצאת על גבי הר באמצע הים והאגדה אומרת ששלושת הציפורים האגדיות
    גרות על ההר אך אף אחד לא טיפש מספיק כדי לעלות להר ולהילחם בפוקימון החזקים שיש בו בנוסף באי נמצא גם המכון
    השמיני והאחרון שלכם כשאתם משיגים 8 תגים אתם יכולים להיכנס לליגת הפוקימונים. כשיש לכם 8 תגים או 5 סרטים תאכלו להמשיך לכיוון דרך 214
    דרך 214 מובילה להעיר אטרנה
    14העיר אטרנה: העיר הזאת היא אי נסתר ליד אי הציפורים ובה יש את ליגת הפוקימונים והתחרות הגדולה למתאמים... כשהגעתם לכאן תדעו שכולם עומדים להכיר אותכם ושאתם הולכים לקבל מקום חשוב מאוד בעולם הפוקימונים כמאמני\מתאמי על!!!

אנשים חשובים:
    פרופסור בירץ' :אותו תצילו מהתקפת סטארלי והוא יתן לכם את הפוקימון הראשון שלכם
    לאנס:ידריך אותכם בחלק מן העלילה במשחק לאנס הוא שומר פוקימונים חזק ביותר
    פוקימונים:בנתיים ידוע רק על
    רון:חבר שלכם שירצה להילחם מולכם בחלק מן העלילה במשחק
    פוקימונים:תגלו כשתיראו אותו
    המדען:הוא ידריך אותכם בכמה משימות במהלך המשחק
    מאמני מכון:
    1רוארק-מכון האבן מידע: רוארק הוא מאמן הגנתי לכן הוא ישתמש בהרבה התקפות שמעלות ומחזקות הגנה, אך שזה לא יתעה אותכם אם הוא מחליט לעבור להתקפה הוא יעשה זאת בשיא הכוח!
    פוקימונים:

2נטאלי-מכון העשב מידע: נטאלי מסתמכת על המהירות של הפוקימונים שלה והיא יכולה להפיק ממהירות נזק רב
    פוקימונים:

3ג'סלין-מכון מלחמה מידע: ג'סלין אוהבת להישתמש במתקפות חזקות ובעלות עוצמה, מה שמוריד לה את ההגנה, אך כמו שנאמר ההגנה הכי טובה היא ההתקפה, ג'סלין מאמינה במשפט הזה בכול ליבה
    פוקימונים:

4ג'יסון-מכון מים מידע: ג'יסון הוא מנהיג מכון מיסתורי מאוד, יש לו במכון בריכה שהוא מרבה להישתמש בה הוא אוהב את אפקט ההפתעה והוא משתמש בוא הרבה הוא גם מרבה להישתמש במתקפות שמבלבלות או מזעזעות את היריב ומונעות מימנו לזוז היזהרו!
    פוקימונים:

5אלכסנדרה-מכון האופל מידע: אלכסנדרה היא מנהיגת מכון שקטה ומסוכנת, היא מרבה להישתמש במתקפות שגורמות ליריב לישון ובצירוףמתקפת אכילת חלומות המסוכנת ביותר שלה היא מנצחת כמעט בכול קרב על בטוח
    פוקימונים:

6דניס-מכון הברזל מידע: דניס הוא מנהיג מכון שעובד עם הפוקימונים שלו גם על הגנה חזקה ביותר וגם על התקפה חזקה ביותר, אך יש חיסרון אחד בולט בפוקימונים ברזל והוא המהירות, הם מעדיפים לעמוד במקום ולתקוף עם מתקפות בעלות עוצמה נצלו את החולשה הזאת
    פוקימונים:

7מיילי-מכון הקרח מידע: מיילי ירשה את המכון מאביה אך למדה את כול סודותיו, הסוד שלה היא שהיא מקפיאה את היריבים שלה ומייד אחר כך מפתיע במתקפות מסוכנות וזריזות היזהרו במיוחד מהממוסווין שלה שיכול להפתיע במתקפות מוזרות ומשתקות!
    פוקימונים:

8טייסון-מכון האש מידע: טייסון מנהיג המכון האחרון, הוא הצליח ליצור צוות עם המרכיבים הכי חיוניים לנצח בקרב והם הגנה חזקה קאמרופט התקפה חזקה מגמרטור ומהירות מדהימה פלריון היזהו מימנו מאוד!
    פוקימונים:

עוד אנשים יחשפו בהמשך

פוקימון התחלתי:

נלקח על ידי לי.
    נלקח על ידי אלי.

נלקח על ידי בויזל.
    נלקח על ידי בר.

נלקח על ידי ג'ון.
    נלקח על ידי ג'ק.

*במשחק יש אפשרות שתיהו מודעים לשחקנים נוספים אז בדף הרשמה תרשמו לי אמת או שקר אם אתם רוצים להיות מיודעים
    וגם אפשר לתפוס פוקימונים התחלתיים שונים משלכם אל תדאגו אני גמיש בקטעים כאלה...

הרשמה:
    כינוי בפורום:כינוי שלכם בפורום
    שם במשחק:השם שאתם רוצים שאני יקרא לכם במשחק
    גיל מין:הגיל והמין שלכם
    רקע:ככול שתשקיעו יותר ככה העלילה שלכם תיהיה יותר מעניינת
    תיאור הדמות: תתארו בקצרה את הדמות שלכם או תמונה
    פוקימון התחלתי:תבחרו פוקימון
    תפקיד:מה תפקידכם במשחק מאמן או מתאם
    כסף:5000$
    ציוד:בחרו 5 דברים שנראים לכם הכי חיוניים חוץ מפוקדורים ופוקדע שאת זה אתם מקבלים על ההתחלה
    הערות:כאן תכתבו לי מה שאתם רוצים כמו איזה פוקימונים אתם רוצים לתפוס וכולי ואני ינסה להיתחשב

*במשחק יש אפשרות של קנייה ומכירה או החחלפה של פוקימונים וציוד אפשר להחליף כול פוקימון חוץ מההתחלתי שלכם

חנות בכול חנות יש אותם מוצרים
    שיקוי:25$
    שיקוי מעולה:50$
    פוקדור:100$
    פוקדור אולטרה:1500$
    פוקדור מאסטר:4500$
    אבני פיתוח:כול אבן פיתוח עולה 750$
    מרפא מלא:מרפא את כול המחלות:450$
    TM: מתקפות אפשר לקנות רק בקניון הגדול והוא עולה:3000$ אל תשכחו שזה לא כול המתקפות ואני גמיש
    אז תקבלו גם מתקפות במהלך המשחק

חנות הפוקימונים:מערכת המשחק (שזה אני) מציע לכם גם פוקימונים לקנייה כשתגיעו לשוק בעיר סלטפורט תוכלו גם להציע פוקימונים למכירה או קנייה
    אלה פוקימונים שהמערכת מציעה לכם אך יהו שמה גם מאמנים שיציעו לכם החלפה...
    :1500$
    :750$
    :3000$
    :4500$
    :500$
    :2500$

*טבלת כסף:
    נגד פוקימון אקראי:50$
    נגד מאמן:100$ כפול מספר פוקימונים
    נגד מנהיג מכון:500$ כפול מספר פוקימונים

*פוקימון יכול ללמוד עד 9 מתקפות אם אתם רוצים תשלחו לי בפרטי איזה התקפות להוריד ואיזה לא אך אם אתם לא שולחים אני מחליט מה להוריד ומה לא

*מהרו כי יש מקומות רק לפי מספר הפוקימונים ההתחלתיים כלומר רק
    12 מקומות

התחלה:
    בוקר יום ראשון. אתם יודעים שזהו היום שאתם מתחילים את מסע הפוקימונים שלכם. אתם קמים מהמיטה מתלבשים ומגיעים לחדר הפרופסור.
    לפתע אתם שומעים קול צעקה כניראה של הפרופסור. אתם מסתובבים ואתם רואים שהוא מותקף על ידי פראי ולידו תיבה עם פוקדורים.
    מהר בחרו את הפוקימון ההתחלתי שלכם והצילו את הפרופסור
    נערך לאחרונה על ידי noam121211, 07-20-2010 בשעה 04:17 PM

2. משתמש מנוסה
    רשומים!

1בויזל
    כינוי בפורום: buizel שולט
    שם במשחק: דוויס ( אבל בבקשה תקרא לי בוויזל)
    גיל מין: 14 זכר
    רקע: היי קוראים לי דוויס ואני נולדתי במחוז שינו בעיר קטנה שנקראת ליליפורט. אבא שלי מדען ובזה מתחיל הסיפור שלי. לפני כמה שנים אבי הלך לעבודה, באותו יום הוא היה צריך לשמור על הווירוס שנקרא פוקווירוס. אומרים שכל פוקימון שנדבק בווירוס נהיה יותר חזק מהרגיל. זה היה יום רגיל עד שאבא שלי שמע קול של פיצוץ והלך לבדוק מה קרה. הוא פתח את דלת חדר האכסון ויצא משם הרבה עשן הוא לא הספיק להבין מה קרה וכאשר העשן התפזר הוא ראה שגנבו אתת הפוקווירוס.המשטרה חקרה אותו והוציאו אותו אשם והכניסו אותו לכלא. הוא סיפר לי על צוות אלקטריק והבנתי שהיעוד שלי זה לעצות אותם ולהוכיח את האמת. תיאור הדמות:
    פוקימון התחלתי: טריקו
    תפקיד: מאמן
    ציוד: סופר חכה, אבן מונעת התפתחות, סופר שיקוי, אוכל פוקימונים, ובגדים... (לא היה לי מה לרשום חח)
    הערות: בוויזל!!!!!! חחחחח
    תגים: תג האבן

פוקימונים:
    התפתח בקרב מכון מול רוארק
    מתקפות:
    עלה להב
    שאיבת מגה
    צעקה
    קליע זרעים
    זנב ברזל
    עלה תאר
    כדור אנרגיה

תפס באגם אקוטי
    מתקפות:
    בום על-קולי
    אקדח מים
    צעקה
    פעימת מים
    ניב קרח
    זנב ברזל
    סילון אקווה

החליף בתמורה לפוניטה ופיצ'ו
    מתקפות:
    נשיכה
    חפירה
    מכת גוף
    ציפורן דרקון
    דרכו מטאור

תפס סעיר רוסטברו, התפתח בתחרות פוקימוני הלחימה.
    מתקפות:
    כוח נסתח
    אגרוף קרח
    בעיטה גבועה
    אגרוף ממוקד
    בלבול
    מתקפה על חושית
    אגרוף ירח

2ג'ק
    כינוי בפורום:LACOSTE
    שם במשחק:ג'ק גולדן
    גיל מין:14
    רקע:ג'ק נולד בעיר אולדייל,הוא לא היה מודע בכלל לפוקימונים בילדותו. יום אחד בגיל 10 כאשר חזר מבית ספרו ראה זאנגוס לכוד במלכודת,הוא שחרר אותו והזאנגוס ברח. כשנה לאחר מכן הותקף ג'ק על ידי סוויפרים ולא הצליח להתחמק. לפתע הופיע אותו זאנגוס ושיסע את הסוויפרים שברחו. בין ג'ק לזאנגוס נרקמה חברות,אבל יום אחד נעלם זאנגוס והגיע היום של ג'ק לצאת למסע,הוא אמר לעצמו בלב שלא משנה מה ייבחר יהיה לו זאנגוס לזכר חברו הטוב שנעלם.
    תיאור הדמות:
    פוקימון התחלתי:צ'ימצ'אר
    תפקיד:מאמן
    ציוד:חבל,חכה,אוכל,מים,בגד ים.
    הערות:להתקבל,אמנם הרקע הזה קצר אבל אני שחקן ממש טוב.
    בקשה שניה(מקווה שזה לא יותר מדי) לתפוס זאנגוס או אם אפשר להתקל בהמשך בזאנגוס החבר של הדמות מהרקע זה יהיה ממש מצוין.

פוקימונים:
    התפתח בדרך 203 מול איש צוות אלקטריק
    מתקפות:
    אגרוף מאך
    צעקה
    גלגל להבה
    חימום יתר
    בעיטת אש
    להביור
    מתקפת להבה

תפס באגם אקוטי,התפתח במערת החרקים
    מתקפות:
    דחיפה
    צעקה
    סיחרור
    סילון אקווה
    משאבת הידרו
    קרן בועות
    פעימת מים

תפס בדרך 202
    מתקפות:
    דחיפה
    יללה
    ציפורן ברזל
    כדור צל
    מכת ראש

תפס במערת החרקים
    מתקפות:
    חתך אוויר
    כדור מזג-אוויר
    אס אווירי
    קרב צמוד
    נעיצת רעל
    כוח נסתר
    התנגשות ג'יגה

זכה בהגרלה
    מתקפות:
    כדור צל
    שיסוע לילה
    רוח קרח
    ציפורן צל
    אגרוף קרח

זכה בהגרלה
    מתקפות:
    ציפורן דרקון
    מכת ראש
    שריטה
    נשיכה
    צעקה

תפס בעיר רוסטברו
    מתקפות:
    שבירת לבנים
    אגרוף ממוקד
    חפירה
    נעיצת רעל
    דחיפת רעל
    בעיטה כפולה

3ג'ון
    כינוי בפורום:16METAGROSS
    שם במשחק:ג'ון
    גיל מין:12 זכר
    רקע:ג'ון נולד במחוז ג'וטו,וכאשר גילו את הפוקי'רוס,(לפני שהוא נולד) אביו שהיה מדען פוקימונים היה עסוק מאוד בחקירתו של ווירוס מיוחד זה,ולעיתים קרובות נסע למקומות אחרים בעולם לישיבות מדענים חשובות אשר בהם דיברו על הפוקי'רוס,ועל דברים חדשים בנושא שלו,יום אחד,באחת מהפגישות הללו חדרו לחדר הישיבה חיילים של צוות אלקטריק במטרה לקחת מידע על הפוקי'רוס,ובנוסף אמרו למדענים לעבוד בשבילם,ולאחר שחשפו את כל מה שהיה ידוע על הפוקי'רוס למדענים הם הרגו את כולם,לאחר שג'ון נולד וגדל הוא רצה לצאת למסע פוקימונים,ולנקום בצוות אלקטריק על מה שעשו לאביו.
    תיאור הדמות:
    פוקימון התחלתי:טרטוויג
    ציוד:מפה,פנס,שעון,פלאפון ו-soothe bell (פעמון ששמים על הפוקימון והשמחה שלו עולה).
    הערות:לתפוס צ'ינגלינג ולפתח לצ'ימקו,תפוס נינכאדה ולפתח לנינג'אסק,(את נינכאדה אני מעדיף לתפוס די על ההתחלה).

פוקימונים:
    התפתח בקרב מול רוארק
    מתקפות:
    דחיפה
    מבט
    עלי תאר
    הצלפת גפן
    נשיכה
    כדור אנרגיה
    סופת עלים

זכה בהגרלה נמצא אצל הפרופ'
    מתקפות:
    שינוי צורה

זכה בהגרלה
    מתקפות:
    להביור
    אגרוף סיחרור
    אגרוף אש
    ראשייה
    מבט
    גל לבה

תפס בדרך 202 התפתח במערת החרקים,
    מתקפות:
    מספרי X
    נשיכת חרק
    חתך כפול
    מכת חול
    כדור צל
    ריקוד חרבות
    כוח נסתר

הופיע עם התפתחות של נינכאדה
    מתקפות:
    מכת חול
    חתך כפול
    כדור צל
    קרן בילבול
    חתך צל

תפס במערת החרקים.
    מתקפות:
    אס אווירי
    מכת קרן
    קידוח על
    אגרוף ממוקד
    כוח נסתר
    הטלה ססמית
    ריסוק ראש

4לי
    כינוי בפורום:monster
    שם במשחק: לי
    גיל מין 13 זכר
    רקע: כשלי היה קטן אימו התה אחד מן המדענים שחקרו על הוירוס. אימו סיפרה לו הרבה דברים על הוירוס כל מידע חדש שהיה על הוירוס היא ישר סיפרה לו. כשלי שמע שצוות בשם אלקטריק גנב לעצמו את הוירוס הוא החליט שכהוא היה מאמן הוא יציל את הוירוס יחזיר אותו לידים טובות.
    תיאור הדמות:
    פוקימון התחלתי:צ'רמנדר
    ציוד:חכה מפה אוהל אוכל ואוכל לפוקימונים אופאנים
    הערות:

פוקימונים:
    התפתח בקרב מול ונסה
    מתקפות:
    ציפורן ברזל
    צעקה
    להביור
    חימום יתר
    זנב ברזל
    מכת להבה
    זרוע פטיש
    תפר להבה

תפס באגם אקוטי
    מתקפות:
    אקדח מים
    קרן בועות
    סילון אקווה
    כנף ברזל
    יללה
    מערבולת
    נחשול מים

התפתח במערת החרקים
    מתקפות:
    מכת גוף
    רוח קרח
    קרן קרח
    ניב קרח
    מכת ראש
    כדור קרח
    התנגשות ג'יגה

תפס בעיר רוסטברו, התפתח בתחרות פוקימוני הלחימה.
    מתקפות:
    מיקוד אנרגיה
    הפלה ססמית
    זרוע פטיש
    אגרוף ממוקד
    מכת כף יד
    מכת גוף
    ראשייה
    אגרוף דינאמי
    בעיטת ברך

זכה בהגרלה, נמצא אצל הפרופ'.
    מתקפות:
    חפירה
    נשיכה
    סופת חול
    צעקה
    מכת ראש

5אלי
    כינוי בפורום:eli2966
    שם במשחק:אלי
    גיל מין:15 זכר
    רקע:אלי גדל למשפחה מרובת ילדים כשהוא הבכור, הוא חלם להיות הראשון מבין משפחתו שיצליח בעולם הפוקימונים ורצה להביא להוריו שקט ונחת, עד שצוות אלקטריק הרשע פרץ לבית שלו וגילה שלאח שלו הקטן יש פוקימון שמודבק בפוקוירוס, צוות אלקטריק גילו את זה וגנבו לאח שלו את הפוקימון בנוסף הם הרסו להורים שלו את הבית לכן אלי רצה לנקום
    תיאור הדמות: גבוע עיניים חומות שיער קצוץ שחור
    פוקימון התחלתי:סקווירטל!
    ציוד:חכה מעולה נעלי ריצה אוכל לפוקימונים אוהל ושק שינה
    הערות:לתפוס סינדקוויל וטורטוויג!!!!!

פוקימונים:
    התפתח בקרב מול איש צוות אלקטריק
    מתקפות:
    מכת גולגולת
    משאבת הידרו
    קרן בועות
    אקדח מים
    סילון אקווה
    פעימת מים
    זנב אקווה

תפס בשדות האש התפתח במערת החרקים
    מתקפות:
    מתקפה מהירה
    חימום יתר
    גלגל להבה
    חפירה
    טפר להבה
    קצה כפול
    ניב אש
    מכת להבה

תפס בשדות האש
    מתקפות:
    סופת סלעים
    אס אווירי
    גליוטינה
    כנף ברזל
    פטיש צבת
    ניב אש
    מספרי X
    זנב ברזל
    תותח פלאש

זכה בהגרלה
    מתקפות:
    קצה כפול
    סינטזה
    עלי תאר
    גפן מצליפה
    כדור אנרגיה
    סופת עלים
    עלה להב
    ריקוד עלי כותרת

זכה בהגרלה
    מתקפות:
    מכת גוף
    אגרוף ממוקד
    ראשית זן
    אגרוף קרח
    ציפורן צל
    ניב אש
    שבירת לבנים
    קצה כפול
    קרן סולארית

6אלכס
    כינוי בפורום:בר.
    שם במשחק:אלכס
    גיל מין:14 נקבה
    רקע:אלכס היא ילדה שעברה הרבה דברים קשים.היא הפכה ליתומה בגיל 4 וגדלה אצל דודה שלה.דודה שלה,שהייתה עשירה מאוד,ועשתה את כול מה שאלכס תרצה כדי לשמוח .אך היא לא שמחה כי לא היו לה חברים .אז הדודה שלה אמרה לה שעושים מדי יום טיול עם פוקימון שתהנה.אלכס כל כך אהבה פוקימונים ,והחליטה להיות מתאמת גדולה!
    (וואי איזה סיפור חרוש אבל לא היה לי רעיון אחר)
    תיאור הדמות: עיינים חומות ושיער שחור ויפה.
    פוקימון התחלתי:טורצ'יק
    תפקיד:מתאמת
    ציוד:סופר חכה,אוכל לפוקימונים,5 שיקויים,אופניים,פוקגיר.
    הערות:אני רוצה לתפוס איווי ובאגון

פוקימונים:

מתקפות:
    שריטה
    צעקה
    ניקור
    להביור
    סחרור אש

תפסה בדרך 201
    מתקפות:
    דחיפה
    מכת חול
    זנב ברזל
    נשיכה
    נערך לאחרונה על ידי noam121211, 07-20-2010 בשעה 04:20 PM

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    כינוי בפורום:matanry1
    שם במשחק:לוקאס
    רקע:לוקאס נולד למשפחת מרגלים שריגלו אחרי צוות אלקטריק הרבה זמן ושלחו אותו למשימה לנצח אותם ולפרק את הצוות הם נתנו לו פוקימון מיסטורי בתוך פוקדור ואמרו לו להוציא אותו רק ברגע הנכון.כעת הוא יצא לדרכו עם חפציו
    תיאור הדמות: נמוך שיער חום עיניים כחולות
    פוקימון התחלתי: טוטודייל
    תפקיד: מאמן ומגדל
    ציוד:סופר חכה,מפה,פוקגיר,מזון פוקימונים ושיקוי נהדר.
    הערות:אני רוצה את גראוליט וסינדקוויל ואם אפשר לפגוש פוקימוני מים וברק טובים כמו אלקיד ובוויזל.

4. Because lizards can swim
    נ.ב
    לא רואים אף תמונה... תכתוב שם

5. משתמש מנוסה
    לוקאס נרשמתה תגיב להתחלה
    *נרשמתה ראשון וקיבלתה אבן פיתוח לבחירתך במה אתה בוחר?
    ** אני מסדר את התמונות עכשיו

6. Because lizards can swim
    שאלה אפשר להשיג אבנים בדרך?
    נ.ב
    תתחיל את המשחק
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 06-17-2010 בשעה 07:30 AM

7. משתמש מנוסה
    לוקאס:
    התחלה:
    בוקר יום ראשון. אתם יודעים שזהו היום שאתם מתחילים את מסע הפוקימונים שלכם. אתם קמים מהמיטה מתלבשים ומגיעים לחדר הפרופסור.
    לפתע אתם שומעים קול צעקה כניראה של הפרופסור. אתם מסתובבים ואתם רואים שהוא מותקף על ידי פראי ולידו תיבה עם פוקדורים.
    מהר בחרו את הפוקימון ההתחלתי שלכם והצילו את הפרופסור
    *כן אפשר למצוא אבנים אך בגלל שנרשמתה ראשון קיבלתה פרס אבן פיתוח במה אתה בוחר?
    נערך לאחרונה על ידי noam121211, 06-17-2010 בשעה 12:01 PM

8. Because lizards can swim
    *אבן אש
    אני אקח את הפוכדור של טוטודייל, אוציע אותו ואגיד לו להשתמש במבט על סטרלי

9. משתמש מנוסה
    לוקאס:
    *קיבלתה
    סטארלי משיב מלחמה במכת כנף על טוטודיל
    *כתבתי מתקפות אם אתה לא יודע

10. Because lizards can swim
    "אוקיי טוטודייל אקדח מים ואז דחיפה"

11. משתמש מנוסה
    לוקאס:
    אקדח המים מעיף את סטארלי לאוויר אח הוא מיד מתעשת ומגיע בדחיפה אח הדחיפה של טוטודייל השפיע עליו חזק וסטארלי הובס פרופ' בירץ' מודה לך ולוקח אותך למעבדה שם הוא מביא לך את טוטודייל כמתנה על העזרה שלך מקודם
    ואומר לך שהוא צריך טובה להעביר איזו חבילה למדען בעיר אולדייל אם תסכי הוא יביא לך פוקדע ו5 פוקדורים
    *פעם הבאה תצטט את התגובה שלי

12. Because lizards can swim
    אני ארצה לקנות בונזלאי
    ואת מי שמתחתיו ואז ישאר לי $2000
    נ.ב
    משיגים כסף מקרבות???

13. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי matanry1 צפה בהודעה
    אני ארצה לקנות בונזלאי
    ואת מי שמתחתיו ואז ישאר לי $2000
    נ.ב
    משיגים כסף מקרבות???

אחי הודעה לא קשורה קיבלתה הזהרה פעם הבאה אני יוציא אותך מהמשחק כן מקבלים כסף מקרבות ואתה לא יכול לקנות עכשיו פוקימונים רק שתגיע לשוק בעיר סלטפורט

להמשך העלילה תגיד למה שכתבתי

14. משתמש מנוסה
    הרשמה:
    כינוי בפורום:Yust
    שם במשחק:רונאל
    רקע: רונאל נולד למשפחה עשירה בעיר אולדייל, רונאל תמיד נהג בנימוס ועזר לאנשים בעת צרה.
    רונאל תמיד רצה להיות מתאם מצליח כמו אמו והחליט שכאשר יצא למסעו יהפוך למתאם.
    כאשר רונאל שמע על צוות אלקטריק הוא החליט שהוא חייב לעצור אותם.
    יום אחד רונאל פגש צ'יקוריטה מתחבא באחד השיחים בעיר אולדייל רונאל שיחק עם צ'יקוריטה ומאז הם נהייו חברים טובים.
    לאחר המפגש עם צ'יקוריטה החזיר רונאל את צ'יקוריטה בחזרה לפרופסור מפני שהוא ברח והחליט שכאשר יצא למסע הוא יבחר בצ'יקוריטה כפוקימון שלו.
    וכך רונאל מתחיל את מסעו.
    תיאור הדמות:
    פוקימון התחלתי:
    תפקיד:מתאם
    ציוד: סופר חכה,אופניים,מפה,אוכל פוקימונים,ומחזיק פאפינים (איך שלא קוראים לו)
    הערות:עם אני יוכל לתפוס מאוחר יותר פיצ'ו\פיקאצ'ו,וולפיקס וממש מאוחר יותר להשיג מאילוטיק.

15. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yust צפה בהודעה
    הרשמה:
    כינוי בפורום:Yust
    שם במשחק:רונאל
    רקע: רונאל נולד למשפחה עשירה בעיר אולדייל, רונאל תמיד נהג בנימוס ועזר לאנשים בעת צרה.
    רונאל תמיד רצה להיות מתאם מצליח כמו אמו והחליט שכאשר יצא למסעו יהפוך למתאם.
    כאשר רונאל שמע על צוות אלקטריק הוא החליט שהוא חייב לעצור אותם.
    יום אחד רונאל פגש צ'יקוריטה מתחבא באחד השיחים בעיר אולדייל רונאל שיחק עם צ'יקוריטה ומאז הם נהייו חברים טובים.
    לאחר המפגש עם צ'יקוריטה החזיר רונאל את צ'יקוריטה בחזרה לפרופסור מפני שהוא ברח והחליט שכאשר יצא למסע הוא יבחר בצ'יקוריטה כפוקימון שלו.
    וכך רונאל מתחיל את מסעו.
    תיאור הדמות:
    פוקימון התחלתי:
    תפקיד:מתאם
    ציוד: סופר חכה,אופניים,מפה,אוכל פוקימונים,ומחזיק פאפינים (איך שלא קוראים לו)
    הערות:עם אני יוכל לתפוס מאוחר יותר פיצ'ו\פיקאצ'ו,וולפיקס וממש מאוחר יותר להשיג מאילוטיק.

רשום, תגיב להתחלה

עמוד 1 מתוך 100 1231151 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •