בויזל:
בויזל משתמש באקדח מים אך וויזינג חוסם את זה בעזרת מכת גוף...
וויזינג פוגע בבוויזל במכת גוף חזקה ומייד לאחר מכן הוא משתמש ביריית בוץ
בויזל חוסם את יריית הבוץ עם זנב ברזל אך בכול זאת הוא נפגע קשה, מה תעשה!?
בויזל:
בויזל משתמש באקדח מים אך וויזינג חוסם את זה בעזרת מכת גוף...
וויזינג פוגע בבוויזל במכת גוף חזקה ומייד לאחר מכן הוא משתמש ביריית בוץ
בויזל חוסם את יריית הבוץ עם זנב ברזל אך בכול זאת הוא נפגע קשה, מה תעשה!?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
כינוי בפורום:16METAGROSS
שם במשחק:ג'ון
גיל מין:12 זכר
רקע:ג'ון נולד במחוז ג'וטו,וכאשר גילו את הפוקי'רוס,(לפני שהוא נולד) אביו שהיה מדען פוקימונים היה עסוק מאוד בחקירתו של ווירוס מיוחד זה,ולעיתים קרובות נסע למקומות אחרים בעולם לישיבות מדענים חשובות אשר בהם דיברו על הפוקי'רוס,ועל דברים חדשים בנושא שלו,יום אחד,באחת מהפגישות הללו חדרו לחדר הישיבה חיילים של צוות אלקטריק במטרה לקחת מידע על הפוקי'רוס,ובנוסף אמרו למדענים לעבוד בשבילם,ולאחר שחשפו את כל מה שהיה ידוע על הפוקי'רוס למדענים הם הרגו את כולם,לאחר שג'ון נולד וגדל הוא רצה לצאת למסע פוקימונים,ולנקום בצוות אלקטריק על מה שעשו לאביו.
תיאור הדמות:
פוקימון התחלתי:טרטוויג
תפקיד:מאמן
כסף:5000$
ציוד:מפה,פנס,שעון,פלאפון ו-soothe bell (פעמון ששמים על הפוקימון והשמחה שלו עולה).
הערות:לתפוס צ'ינגלינג ולפתח לצ'ימקו,תפוס נינכאדה ולפתח לנינג'אסק,(את נינכאדה אני מעדיף לתפוס די על ההתחלה).
נערך לאחרונה על ידי Iגם, 06-19-2010 בשעה 02:10 PM
חברה סליחה שלא הגבתי הרבה זמן יצאתי אתמול וחזרתי ב4 בבוקר וקמתי רק עכשיו...
~~~~~~~~~~~
ג'ק:
המדען אומר לך "אני מצטער אבל הפוקוירוס זה חומר סודי ביותר אני לא יכול סתם ככה לתת לך מימנו"
בויזל:
בויזל מתמקד במטרה ויורה פעימת מים חזקה, לפתע הוא מתחיל לרוץ ולהיכנס לתוך פעימת המים, הוא למה סילון אקווה! מהר עכשיו יש לך היזדמנות לנצח, מה תעשה!?
רונאל:
צ'יקוריטה דוחף את מריל בחוזקה, ומיד לאחר מכן משתמש בהצלפת גפן כדי לתפוס את מריל והוא מצליח הוא מקרב אותו אליו במהירות כשלפתע, האימונים על עלי תער מסובבים השתלמו והוא משתמש בסופת עלים!!!
מריל נפגע ממש קשה!! מהר יש לך היזדמנות מה תעשה!?
ג'ון:
רשום תגיב להתחלה
פרסי:
רשום תגיב להתחלה
*במקום אבל אש אני מביא לך מפה רגילה...
ג'ון:
אתה תופס פוקדור שכתוב עליו טורטוויג
וזורק אותו לאוויר, הקרב מתחיל מה תעשה?
--------------------------
"טרטוויג תנסה להשתמש בגפן מצליפה בשביל לתפוס לו את הכנפים,ואז תהדק את הגפן המצליפה סביב הכנפיים שלו בכדי להכאיב לו כמה שיותר"אני אומר,וחושב לעצמי 'הכוח של פוקימוני המעופף נובע מיכולתם לעוף,ועם אני יפגע לסטארלי הזה מספיק חזק בכנפיים אז הוא לא יוכל לעוף'.
פרסי:
סקוירטל יוצא מהפוקדור מבולבל, אך בכול זאת הוא מקשיב לך ומשתמש באקדח מים שפוגע חזק בסטארלי ומיד אחר כך הוא מחסל אותו בבועות, הפרופ' מודה לך מאוד, לוקח אותך למעבדה שלו שם הוא מביא לך את סקוירטל כמתנה על ההצלה שלך ממקודם,
והוא מבקש מימך טוב אחת אחרונה, להעביר משלוח למדען בעיר אולדייל, אם תסכים הוא יביא לך פוקדע ו5 פוקדורים
האם תסכים?
ג'ן:
טורטוויג יוצא מבולבל מהפוקדור אך הוא בכול זאת מקשיב לך ומשתמש בהצלפת גפן ! בול פגיעה הוא תופס את סטארלי בכנפיים ואז מהדק אותם כמה שאפשר, סטארלי צועק מכאבים, ניצחתה.
לאחר מכן הפרופ' לוקח אותך למעבדה שלו שם הוא מודה לך ומביא לך את טורטוויג כמתנה על ההצלה שלך, והוא מבקש מימך טובה אחת אחרונה.
להעביר חבילה למדען בעיר אולדייל, אם תסכים הוא יתן לך 5 פוקדורים ופוקדע, האם תסכים?
הודעה!!
מי שפותח עמוד 15 מקבלאו
לבחירתו!!
רונאל:
צ'יקוריטה מסתקל עלייך בביטחון כשלפתע הוא משחרר סופת עלים חזקה ביותר!!! שגומרת את מריל לחלוטין
השופטים מסתקלים עלייך המומים , ומעבירים אותך לשלב הבא ברוב מכריע
ג'ון:
אתה מתקדם לעבר העיר אולדייל כשלפתע אתה שומע צעקה מבין השיחים" הי ילד ראיתי אותך יוצא מהמעבדה של הפרופ' תן לי את החבילה הזאת,"
ומאחוריך מופיעהוא זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יוצא
מהר מה תעשה!?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)