Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 100 ראשוןראשון ... 614151617182666 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    סטיבן:
    אתה מגיע לפתח העיר אולדייל כשלפתע אתה רואה את המדען, הוא אומר לך "הי אתה בטח הילד שפרופ' בירץ' שלח על החבילה, תודה רבה לך. אני רוצה להביא לך משהו, " קיבלתה פוקגיר "תן לי רק להוסיף את המספר שלי" הוא אומר
    ושולח אותך לדרכך.

ג'ון:
    חשיבה נכונה! טורטוויג מצליח לתפוס את זובאט ולהעיף אותו על סוויפר,
    פרס משתמש בדחיפה על סוויפר אח הוא משיב בעוקץ רעל ומחסל אותו, זה נראה קרב של 2 על 1 תזהר!
    זובא מתקיף את טורטוויג במכת כנף וטורטוויג נפצע קלות מהר מה תעשה!?

בויזל:
    טריקו ובוויזל צוחקים מהבדיחה!!
    אתם מגיעים למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי אומרת לך "דוויס שלום הגיע לך משלוח לא מזמן" היא נותנת לך פוקדור, ומהפוקדור יוצא היא אומרת לך "הוא הגיע לא מזמן והוא מאומן מספיק כדי להילחם" תהנו!!

מאט:
    אתה ממשיך להיתקדם בדרך 203 כשלפתע אתה שומע צעקות של ילדה קטנה "הצילו!!! הצילו!!! חוטפים לי את הפוקימון"
    מה תעשה!?

מאור:
    אתה מוציא את סינדקוויל מהפוקדור והוא מסתכל עלייך מבולבל, אך הוא מבצע את מה שאתה אומר.
    הוא יורה להביור חזק לעבר סטארלי, סטארלי עף אחורה ומשיב בניקור, מה תעשה!?

ג'ק:
    המדען מסתכל עלייך במבט מוזר וטיפה מעוצבן, אך הוא משחרר אותך לדרכך לאיפה תמשיך?

2. bbuuuii
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה

בויזל:
    טריקו ובוויזל צוחקים מהבדיחה!!
    אתם מגיעים למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי אומרת לך "דוויס שלום הגיע לך משלוח לא מזמן" היא נותנת לך פוקדור, ומהפוקדור יוצא היא אומרת לך "הוא הגיע לא מזמן והוא מאומן מספיק כדי להילחם" תהנו!!
    "שלום פיצ'ו... תכיר זה טריקו וזה בוויזל אתה רוצה לבוא להתאמן איתנו?"

Spoiler ספוילר

3. Retired
    שם: Ashar
    סטיבן:
    אתה מגיע לפתח העיר אולדייל כשלפתע אתה רואה את המדען, הוא אומר לך "הי אתה בטח הילד שפרופ' בירץ' שלח על החבילה, תודה רבה לך. אני רוצה להביא לך משהו, " קיבלתה פוקגיר "תן לי רק להוסיף את המספר שלי" הוא אומר
    ושולח אותך לדרכך.
    "תודה רבה אדוני" , עכשיו אלך לכיוון מרכז הפוקימונים
    פרישה

4. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    המדען מסתכל עלייך במבט מוזר וטיפה מעוצבן, אך הוא משחרר אותך לדרכך לאיפה תמשיך?
    אלך לכיוון דרך 202. 'אם אגיע למקום שבו התגלה הפוקיוירוס גם אוכל להתאמן וגם אוכל לראות האם נשאר שם עוד מהחומר' אחשוב לעצמי כשאלך.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט:
    אתה ממשיך להיתקדם בדרך 203 כשלפתע אתה שומע צעקות של ילדה קטנה "הצילו!!! הצילו!!! חוטפים לי את הפוקימון"
    מה תעשה!?
    אני רץ אל הכיוון שממינו מגיעות הצעקות ובדרך זורק אתץ הפוכדור של טורצ'יק לאווויר ואומר לו:"תיתכונן לקרב".

6. משתמש מנוסה
    בויזל:
    פיצ'ו מסתכל עלייך בחיוך, הוא מאושר שיש לו מאמן וחברים נוספים! הוא מוכן להיתאמן איתך הכי חזק שאתה יכול
    ~~~~~~~
    *הפוקימונים שאני מחלק מגיעים מאומנים בצורה בינונית לא חלשים ולא חזקים

סטיבן:
    בדיוק אחרי שאתה יוצא ממרכז הפוקימונים אתה שומע פיצוץ אדירר שמגיע מכיוון המעבדה לחקר הפוקוירוס בעיר, ולפתע אתה שומע צילצול מהפוקגיר שלך זה המדען!, "סטיבן בבקשה בוא מהר צוות אלקטריק פרצו הנה הם גונבים מסמכים חשובים של הפוקוירוס אני חייב את העזרה שלך" אתה שומע אותו בקול חנוק ומשתעל מה תעשה!?

ג'ק:
    אתה מגיע לאגם אקוטי שנמצא בסוף דרך 202 ולפתע אתה רואה באגם משתחשך במים מה תעשה!?

מאט:
    אתה מגיע לכיוון הצעקות ולפתע אתה רואה ילדה קטנה ולידה מאמן מצוות אלקטריק גונב לה את הפוקימון מה תעשה!?

7. AllwaysStriveAndProsper
    מאט:
    אתה מגיע לכיוון הצעקות ולפתע אתה רואה ילדה קטנה ולידה מאמן מצוות אלקטריק גונב לה את הפוקימון מה תעשה!?
    "טורצ'יק תיתקוף תגנב הזה בבעיטה כפולנ ואז להביור היישר לישבן שלו" אצעק בקול בעודי מצביע על הגנב..

8. משתמש מנוסה
    מאט:
    טורצ'יק מתכונן ללהביור כשלפתע המאמן זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יוצא והוא מתקיף את תורצ'יק בבום על קולי! מה תעשה?

9. AllwaysStriveAndProsper
    מאט:
    טורצ'יק מתכונן ללהביור כשלפתע המאמן זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יוצא והוא מתקיף את תורצ'יק בבום על קולי! מה תעשה?
    "טורצ'יק תחמוק בכך שתיקפוץ עצידה ולאחר מכן תיתקוף בסיחרור אש ומיד אחר כך בבעיטה כפולה" אצעק לטורצ'יק בעודי חושב על המהלך הבאה..

10. משתמש מנוסה
    מאט:
    טורצ'יק מנסה להיתחמק מהבום על-קולי אך נכשל והוא נפגע קשות!!!
    לפתע משהו מוזר קורה טורציק מעטף אור לבן זוהר, משהו קורה לו והוא משנה את צורת גופו לפתע האור נעלם וטורציק הפך ל... הוא מסתקל על גולבאט בעצבנות ומתקיף אותו בבעיטת אש!! גולבט חוסל והמאמן החזיר לה את הפוקימון וברח לתוך היער כאילו לא היה !!! מה תעשה עכשיו?
    ~~~~~~~~~~
    *נוספו לך מתקפות חדשות תראה...

11. משתמש מנוסה
    הודעה!!
    פותח עמוד 20 מקבל
    (הוא שווה הרבה כסף ופוקימונים חזקים בהחלפה אם אתה לא רוצים להישתמש בו בתור חבר צוות)
    נערך לאחרונה על ידי noam121211, 06-20-2010 בשעה 03:48 PM

12. AllwaysStriveAndProsper
    מאט:
    טורצ'יק מנסה להיתחמק מהבום על-קולי אך נכשל והוא נפגע קשות!!!
    לפתע משהו מוזר קורה טורציק מעטף אור לבן זוהר, משהו קורה לו והוא משנה את צורת גופו לפתע האור נעלם וטורציק הפך ל... הוא מסתקל על גולבאט בעצבנות ומתקיף אותו בבעיטת אש!! גולבט חוסל והמאמן החזיר לה את הפוקימון וברח לתוך היער כאילו לא היה !!! מה תעשה עכשיו?
    ~~~~~~~~~~
    *נוספו לך מתקפות חדשות תראה...
    "יששששש" אצעק3 בשמחה בעודי רץ אליו ומחבק אותו ...אחר כך אומר:"בוא קומבסקין אנחנו צריכים להמשיך בדרך ואת ילדה תזערי שהגנב הזה לא ינסה לגנוב לך תפוקימונים שוב" אומר ואתחיל ללכת בדרך בעודי מסתכל על קומבסקין שלצידי..

13. משתמש מנוסה

רונאל:
    אתה חוזר למאחורי הקלעים כשלפתע אתה שומע "רון זה היה קרב מדהים אנחנו מעבירים אותך לשלב הבא",
    זהו עכשיו זה רק אתה ורון, איך תגיב?
    אני יגש לרון ואומר "טוב נשארנו רק אני ואתה, בהצלחה רון".

14. משתמש מנוסה
    מאט:
    אתה מתפאר מהקומבסקין החזק שלך כשלפתע עצבני עומד מולך מכיוון שאתה דורך לו על האוכל הוא מביט בך במין מבט כועס כזה ומתקיף בקידוח על (mega drill) מה תעשה!?

רונאל:
    הקריינית מזמנת אותך ואת רון לזירה, מסבירה את החוקים ואומרת לכם לצאת לקרב, לפתע רון שולף פוקדור הוא זורק אותו לאוויר ומהפוקדור יוצא מה תעשה!?

15. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    אתה מגיע לאגם אקוטי שנמצא בסוף דרך 202 ולפתע אתה רואה באגם משתחשך במים מה תעשה!?
    "טדיאורסה צא! זאת ההזדמנות שלך להלחם! עכשיו כדור צל וציפורן ברזל!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

עמוד 16 מתוך 100 ראשוןראשון ... 614151617182666 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •