סטיבן:
הגעתה לדרך 203 ולפתע אתה מבחין במין זנב מוזר אתה מתקרב ואתה רואה*משתעשע עם כמה אבנים, מה תעשה?
סטיבן:
הגעתה לדרך 203 ולפתע אתה מבחין במין זנב מוזר אתה מתקרב ואתה רואה*משתעשע עם כמה אבנים, מה תעשה?
סטיבן:
מדקיפ מפתיע אותו במכת ראש חזקה, הוא מתעצבן ומתקיף באגרוף ממוקד! מדקיפ עף על העץ, כניראה שהאיפום הזה לא הולך לוותר מה תעשה?
מאט:
קומבסקין מפגין יכולות מדהימות הוא קופץ למעלה וזה נראה כאילו הוא מעופף לפתע הוא מנחיט על נידורינו בעיטת אש חזקה במיוחד שמזעזעת אותו לגמרי! כמה כוח!!
לפתע קומבסקין מסתחרר ומתקיף בלהביור מתווח 0 כולכך קרוב לנידורינו!
מהר נידורינו נמצא ללא אפשרות לזוז או להגיב מה תעשה!?
נערך לאחרונה על ידי noam121211, 06-20-2010 בשעה 02:55 PM
[QUOTE=noam121211;640891]
ג'ון:
חשיבה נכונה! טורטוויג מצליח לתפוס את זובאט ולהעיף אותו על סוויפר,
פרס משתמש בדחיפה על סוויפר אח הוא משיב בעוקץ רעל ומחסל אותו, זה נראה קרב של 2 על 1 תזהר!
זובא מתקיף את טורטוויג במכת כנף וטורטוויג נפצע קלות מהר מה תעשה!?
QUOTE]
-----------------------------------
'אני לא מאמין שהפרס הזה הובס כל כך בקלות' אני חושב לעצמי ומתעצבן מעט על המדען,"אוקיי טרטוויג כדאי שנשווה את זה ל 1-1,קדימה תשתמש במבט על סוויפר בכדי להפחיד אותו,ואז תתקוף את זובאט בגפן מצליפה בכדי לקרקע אותו לרצפה ולבסוף תתקוף אותו בבלימה".
סטיבן:
מאדקיפ מחכה כשלפתע אייפום מתקיך בזנב ברזל! מדקיפ ממשיך לחכות, אייפום מש קרוב! בשנייה האחרונה מאדקיף שיחרר גל בוץ ענקי ששטף את אייפון מהר איך תגיב!?
מאט:
קומבסקין מתקיף בבעיטה כפולה אח נידורינו מצליח איכשהוא להיתחמק, הוא מתקיף את קומבסקין בדחיפת רעל! (poison jab) שמשתקת את קומבסקין לחלוטין, מה תעשה?*
ג'ון:
טורטוויג משתמש במבט על סוויפר אך זה לא משפיע, הוא משתמש בגפן מצליפה על זובאט ומדביק אותו לקרקע,
לפתע סוויפר מפתיע אותו בזנב רעל, טורטוויג נפצע קשה ונראה חסר אונים, מה תעשה!?
מאט:
חשיבה נכונה! קומבסקין מנסה להרפות את גופו בזמן שנידורינו מתקדם לעבדו בדחיפת רעל נוספת, ולפתע! קומבסקין פותח עיניים ומתקיף בסיחרור אש!! מהר יש לך היזדמנות לחסל אותו מה תעשה?
סטיבן:
מדקיפ מפיל את אייפום על הריצפה ,הפוקדור נזרק, והוא מתחיל לזוז, ... עד שלפתע פוף! אייפום נתפס!
הרשמה:
כינוי בפורום:monster
שם במשחק: לי
גיל מין 13 זכר
רקע: כשלי היה קטן אימו התה אחד מן המדענים שחקרו על הוירוס. אימו סיפרה לו הרבה דברים על הוירוס כל מידע חדש שהיה על הוירוס היא ישר סיפרה לו. כשלי שמע שצוות בשם אלקטריק גנב לעצמו את הוירוס הוא החליט שכהוא היה מאמן הוא יציל את הוירוס יחזיר אותו לידים טובות. אך הוא ידע שזה הולך ליהות מסע קשה אך בכל זאת הוא יצא למסע עם הפוקימון התחלתי שלו צ'רמנדר.
תיאור הדמות:
פוקימון התחלתי:צ'רמנדר
תפקיד:מאמן
כסף:5000$
ציוד:חכה מפה אוהל אוכל ואוכל לפוקימונים אופאנים
הערות:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לי:
רשום תגיב להתחלה,
~~~~~~~~~~~~~
*מתקפות של צ'רמנדר בדף ההתחלה בהרשמה שלך תראה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)