Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1119202122233171 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 1489
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    זוהי תגובה אחרונה להיום אני צריך ללמוד לבגרות.

מאט:
    הפוקדור נזרק ופוגע בנידורינו הוא מתחיל לזוז. . . . לפתע פוף! נידורינו נלכד! יש לך צילצול בפוקדע , אתה פותח את הפוקדע והוא אומר נידורינו פוקימון הרעל, הוא מכיר בקרניו הקטנות כמויות רבות של רעל מסוכן, מתקפות: נעיצת רעל, קידוח על, צעקה, דחיפת רעל, זנב ברזל, בעיטה כפולה
    *זוכר את האבן שביקשתי הגיע הזמן שלה*,
    אני ארים את הפוכדור ואגיד "צא נידורינו" לאחר מכן אתקרב אליו ואתן לו תאבן ירח שלי..

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [SIZE="5"][COLOR="Red"]
    לי:
    קופינג משתמש במסך עשן וצ'רמנדר לא יכול לראות לאיפה להתקיף, מה תעשה?
    אני אומר לצ'רמנדר" תקפוץ הכי גבוה שאתה יכול ואז להביור על קופינג"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    זוהי תגובה אחרונה להיום אני צריך ללמוד לבגרות.

ג'ק:
    טדיאורסה משתמש ביללה, זה ממש מבלבל את סקוירטל ומיד אחר כך טדיאורסה משתמש בציפורן ברזל, אח סקוירטל מתאושש מהיללה ומשתמש בסיחרור כך הוא מתחמק מהציפורן ברזל, ואז הוא משתמש בפעימת מים חזקה שפוגעת קשה בטדיאורסה, לפתע הפוקדע שלך מצלצל, טדיאורסה למד מתקפה חדשה זרוע פטיש! מהר יש לך הזדמנות לנצח!!
    מה תעשה?
    "מהר טדיאורסה תתקוף בזרוע פטיש ובציפורן ברזל!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. משתמש מנוסה
    [SIZE="5"][COLOR="Red"]ג'ון:
    טורטוויג מנסה להישתמש בגפן מצליפה אך נינקדה מהיר מאוד והוא מתחמק בקלות, לפתע נינקדה קופץ לאוויר ומתקיף את טורטוויג במספרי X המצב נראה לא טוב, איך תגיב?
    "אוקיי טרטוויג תקפוץ ממש גבוהה ואז תשלח כדור אנרגיה על הרצפה בכדי ליצור פיצוץ ועשן,ואז שנינקאדה יהיה מבולבל ממה שקרה תשלך עלי תער על כל האזור בעודך באוויר"אני אומר.

5. Retired
    שם: Ashar

סטיבן:
    אתה פותח את הפוקדע והוא אומר:
    הונדור פוקימון מסוג אש אופל, הונדור מסתובב בלהקות וכך הוא משיג מזון,
    וויבראבה פוקימון מסוג דרקוןכשהוא מנפנף בכנפיו הוא יכול ליצור קולות סופר סוניים שאנשים לא מסוגלים לשמוע,
    אתה מתקיף ראשון, מה תעשה!?
    " אוקיי , מדקיפ אקדח מים על הונדור ואייפום אגרוף ממוקד על וויברארבה "
    פרישה

6. משתמש מנוסה
    מאט:
    נידורינו בוחן את האבן, הוא מסתכל עלייך כשאתה מצמיד לו את האבן הוא נראה מאושר! לפתע אור זוהר ובוהק מקיף את נידורינו הוא מתחיל לשנות את צורת גופו והוא ניהיה גדול יותר מתמיד!! לפתע האור נעלם ונידורינו הפל ל לפתע צלצול מהפוקדע:
    נידוקינג סוג רעל אדמה זנבוט האדיר יכול לשבור עמודי טלפון בקלילות
    מתקפות: זנב ברזל, אגרוף ממוקד, קידוח על, ריסוק ראש, דחיפת רעל, זרוע פטיש, ונעיצת רעל*
    הרווחתה פוקימון חזק ביותר !!!

לי:
    צ'רמנדר משתמש בזנבו כדי לקפוץ גבוע, הוא יוצא ממסך העשן ומתקיף בלהביור לכול עבר! לפתע נשמעת צעקה של קופינג, צ'רמנדר מזהה את מקור הצעקה יורד בחזרה לאדמה ומתקיף בשריטה חזקה, קוניפג נפגע ומסך העשן נעלם, מהר יש לך יתרון מה תעשה?

ג'ק:
    טדיאורסה משתמש בזרוע פטיש חזקה ביותר שמעיפה את סקוירטל למרחק, מיד לאחר מכן הוא תופס תאוצה ורץ בטיל לעבר סקווירטל עם ציפורן ברזל, סקווירטל נראה כאילו הוא לא עומד לוותר בכזאת קלות הוא מתאושש מהר ומגיב בסיחרור שמעיף את טדיאורסה מיד לאחר מכן הוא משתמש בקרן בועות על טדיאורסה שלצערי גומרת אותו! מה תעשה?

ג'ון:
    חשיבה נכונה! טורטוויג משתמש בגפן מצליפה ועולה לאוויר מיד לאחר מכן הוא מתקיף בכדור אנרגיה חזק ביותר, כול האזור מתמלא עשן ונינקדה מבולבל, לפתע טורטוויג מתחיל לתקוף בעלי תאר אבל אחרי שהעשן מתפזר אתה שם לב שנינקדה כבר לא שם! טורטוויג יורד בחזרה לאדמה ולא מבין מה קורה, לפתע נינקאדה מופיע משום מקום הוא השתמש בחפירה! טורטוויג נפגע קשה, מה תעשה!?

סטיבן:
    מדקיפ משתמש באקדח מים על הונדור, הונדור מתחמק בקלות ומתקיף בסיחרור אש את מדקיפ, מדקיפ נפגע קלות
    אייפוס קופץ לאוויר ומתקיף באגרוף ממוקד את ויבראבה, ויבראבה נפגע קשה אך מגיבה בכנף ברזל ומעיפה את אייפום על עץ, מה תעשה?

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

לי:
    צ'רמנדר משתמש בזנבו כדי לקפוץ גבוע, הוא יוצא ממסך העשן ומתקיף בלהביור לכול עבר! לפתע נשמעת צעקה של קופינג, צ'רמנדר מזהה את מקור הצעקה יורד בחזרה לאדמה ומתקיף בשריטה חזקה, קוניפג נפגע ומסך העשן נעלם, מהר יש לך יתרון מה תעשה?
    אני אומר לצ'רמנדר" תשתמש בלהביור ואז בתפר ברזל על קופינק"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    טדיאורסה משתמש בזרוע פטיש חזקה ביותר שמעיפה את סקוירטל למרחק, מיד לאחר מכן הוא תופס תאוצה ורץ בטיל לעבר סקווירטל עם ציפורן ברזל, סקווירטל נראה כאילו הוא לא עומד לוותר בכזאת קלות הוא מתאושש מהר ומגיב בסיחרור שמעיף את טדיאורסה מיד לאחר מכן הוא משתמש בקרן בועות על טדיאורסה שלצערי גומרת אותו! מה תעשה?
    "צ'ימצ'אר תתכונן לאתגר אמיתי! צעקה ושריטה עכשיו! אל תדאג שהסוג שלו חזק ממך,אפשר לנצח!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

9. AllwaysStriveAndProsper
    מאט:
    נידורינו בוחן את האבן, הוא מסתכל עלייך כשאתה מצמיד לו את האבן הוא נראה מאושר! לפתע אור זוהר ובוהק מקיף את נידורינו הוא מתחיל לשנות את צורת גופו והוא ניהיה גדול יותר מתמיד!! לפתע האור נעלם ונידורינו הפל ל לפתע צלצול מהפוקדע:
    נידוקינג סוג רעל אדמה זנבוט האדיר יכול לשבור עמודי טלפון בקלילות
    מתקפות: זנב ברזל, אגרוף ממוקד, קידוח על, ריסוק ראש, דחיפת רעל, זרוע פטיש, ונעיצת רעל*
    הרווחתה פוקימון חזק ביותר !!!
    "ווואוו " אומר לעצמי ואז הוסיף:"נידוקינג תקוף בזרוע פשיט על אחד העצים הקרובים".

10. Retired
    סטיבן:
    מדקיפ משתמש באקדח מים על הונדור, הונדור מתחמק בקלות ומתקיף בסיחרור אש את מדקיפ, מדקיפ נפגע קלות
    אייפוס קופץ לאוויר ומתקיף באגרוף ממוקד את ויבראבה, ויבראבה נפגע קשה אך מגיבה בכנף ברזל ומעיפה את אייפום על עץ, מה תעשה?
    " קדימה אייפום תחזיר לו בזנב ברזל , מדקיפ עם ויבראבה מצליח להחמק מזנב בברזל תן בן גל בוץ' הוא לא יצליח להתחמק משניהם "
    פרישה

11. משתמש מנוסה
    לי:
    צ'רמנדר מנצל את ההיזדמנות ותוקף בלהביור את קופינג שמזעזעת אותו מייד לאחר מכן הוא מתקיף בטפר ברזל שגומר אותו לגמרי ניצחתה מיד לאחר מכן אתה רואה שהמאמן ברח אך הוא שכח כאן את התג שלו, אתה מרים את התג ורואה שכתוב עליו"צוות אלקטריק", ומיד לאחר מכן אתה מסתכל בשעון שלך ורואה שאתה כבר מאחר ואתה חייב להעביר את החבילה למדען בעיר אולדייל, מה תעשה?

ג'ק:
    צ'ימצ'אר משתמש בצעקה אך זה לא משפיע על סקוירטל מכיוון שהוא נכנס לשיריון ותוקף את צ'ימצ'אר בסיחרור,
    מיד לאחר מכן צ'ימצ'אר מתקרב לעבר סקוירטל עם שריטה ופוגע בוא חזק מהר יש לך היזדמנותת!!!

מאט:
    נידוקינג משתמש בזרוע פטיש על אחד העצים ומפרק אותו בקלילות, הוא צריך אתגר יותר גדול מסתם עץ, מה תעשה עכשיו?

סטיבן:
    אייפום הצליח להישתמש בזנב ברזל על ויבראבה שפגע בוא קשה אך שניות לפני שמאדקיפ השתמש בגל בוץ על ויבראבה הונדור התקיף אותו בגלגל להבה שסיחרר אותו לגמרי מה תעשה!?
    נערך לאחרונה על ידי noam121211, 06-21-2010 בשעה 10:37 AM

12. Retired

סטיבן:
    אייפום הצליח להישתמש בזנב ברזל על ויבראבה שפגע בוא קשה אך שניות לפני שמאדקיפ השתמש בגל בוץ על ויבראבה הונדור התקיף אותו בגלגל להבה שסיחרר אותו לגמרי מה תעשה!?

" אייפום מהר תשמתמש בזנב ותן למדקיפ כאפה כדי שהוא יתעורר מהסחרור ותשתמש בכוח חזק באגרוף ממוקד על הונדור "
    פרישה

13. AllwaysStriveAndProsper
    מאט:
    נידוקינג משתמש בזרוע פטיש על אחד העצים ומפרק אותו בקלילות, הוא צריך אתגר יותר גדול מסתם עץ, מה תעשה עכשיו?
    "נידוקינג בוא נלך לחפש אתגר יותר קשה כמו פוקימון להילחם בו.." אומר לו ואז הוסיף ואומר:"נראה לי שאתן לך את הכינוי נידו" ואלך ביחד איתו לחפש מאמן ובאותו הזמן הוציא את קומבאסקין מהפוכדור ואומר לו:"זוכר את הנידורינו שתפסנו עכשיו הוא היתפתח לנידוקינג".

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי:
    צ'רמנדר מנצל את ההיזדמנות ותוקף בלהביור את קופינג שמזעזעת אותו מייד לאחר מכן הוא מתקיף בטפר ברזל שגומר אותו לגמרי ניצחתה מיד לאחר מכן אתה רואה שהמאמן ברח אך הוא שכח כאן את התג שלו, אתה מרים את התג ורואה שכתוב עליו"צוות אלקטריק", ומיד לאחר מכן אתה מסתכל בשעון שלך ורואה שאתה כבר מאחר ואתה חייב להעביר את החבילה למדען בעיר אולדייל, מה תעשה?
    אני אומר לצ'רמנדר" הית טוב עכשיו תנוח" אני מחזיר את צ'רמנדר וממשיך לעיר אולדייל

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    חשיבה נכונה! טורטוויג משתמש בגפן מצליפה ועולה לאוויר מיד לאחר מכן הוא מתקיף בכדור אנרגיה חזק ביותר, כול האזור מתמלא עשן ונינקדה מבולבל, לפתע טורטוויג מתחיל לתקוף בעלי תאר אבל אחרי שהעשן מתפזר אתה שם לב שנינקדה כבר לא שם! טורטוויג יורד בחזרה לאדמה ולא מבין מה קורה, לפתע נינקאדה מופיע משום מקום הוא השתמש בחפירה! טורטוויג נפגע קשה, מה תעשה!?
    -------------------------
    "טרטוויג תתגרה בנינקאדה שיתעצבן עליך ואז שהוא ירדוף אחריך תקפוץ לתוך הבור שהוא חפר ותתקוף בעלי תער!"אני אומר לטרטוויג.

עמוד 21 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1119202122233171 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •