Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1220212223243272 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 1489
  1. אני ניניני אני סמל מיני
    מאור:
    סינדקוויל מנסה להישתמש בלהביור אך זובאט מתחמק באוויר ושולח בום על-קולי, סינדקויל מתבלבל ולפתע הוא מתחיל לתקוף את עצמו! מהר הוא צריך להיתעשט על עצמו אחרת הקרב הזה נגמר וגורל החבילה בסכנה!
    סינדקוויל תחזור לפוקדור!וצא שוב....עכשיו דחיפה בזמן שאתה קופץ!להביור והפל אותו לקרקע עם עוד נגיחה!

קרדיט ענק לרועי!

2. bbuuuii
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    בויזל:
    *ניצוץ (spark) זה כמו מכת ברק קטנה
    טעינה (charge) זה מחזק את התקפות החשמל
    ~~~~~~~~~~~~~
    אתם מתקדמים לעבר המכון הראשון
    "אוקיי מה שלא יהיה אל תפחדו מן הפוקימונים של המנהיג מכון אוקיי" אני שואל את בוויזל טריקו ופיצ'ו.
    "בהצלחה לכולם ותתנו את כל מה שיש לכם ואם נפסיד אז לא נורא נלמד מן הטעויות שלנו..." אני מעודד אותם

Spoiler ספוילר

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    צ'ימצ'אר משתמש בצעקה אך זה לא משפיע על סקוירטל מכיוון שהוא נכנס לשיריון ותוקף את צ'ימצ'אר בסיחרור,
    מיד לאחר מכן צ'ימצ'אר מתקרב לעבר סקוירטל עם שריטה ופוגע בוא חזק מהר יש לך היזדמנותת!!!
    "צ'ימצ'אר עוד שריטה אחת רק ליתר ביטחון!" אגיד ואוציא פוקדור. "פוקדור צא!" אגיד ואזרוק על סקווירטל.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. משתמש מנוסה
    סליחה שלא הגבתי המון זמן אני רק יסיים עם הבגרות הזאת ואני יפצה אותכם, מבטיח

סטיבן:
    איפום תופס פיקוד ומעיר את מאדקיפ, מיד לאחר מכן הוא תוקף באגרוף ממוקד חזק ביותר על הונדור ומחסל אותו,
    ויבראבה משתמשת בנשימת דרקון על אייפוןם שנפגע קשה! מה תעשה!?

מאט:
    קומבסקין די מופתע מההודעה שאמרתה לו, ולפתע אתם רואים מוכנים לקרב כפול, האים תציע להם קרב?

לי:
    אתה מגיע לפתע העיר אולדייל כשלפתע אתה רואה את המדען! הוא אומר לך "או אתה בטח הילד שפרופ' בירץ' שלח עם החבילה תודה רבה, הינה כך את זה" הוא מביא לך פוקגיר
    "תן לי רק להוסיף את המספר שלי" הוא אומר ומשחרר אותך לדרכך

ג'ון:
    טורטוויג מתגרה בנינקאדה וקופץ לכיוון החור אך משהו קרה! החור שנינקאדהנ עשה קטן מידי בשביל טורטוויג והוא תקוע, לפתע נינקאדה התקיף במספרי X!!! טורטוויג חוסל... מה תעשה!?

מאור:
    *מה אתה מנסה לעשות בזה שאתה מחזיר אותו לפוקדור ומוציא שוב? תתקן את התגובה...

בויזל:
    אתה והפוקימונים שלך מתקדמים לכיוון מנהיג המכון ולפתע אתם רואים את ואתם מאתגרים אותו לקרב, הוא אומר" שלום ידידי אתה רוצה להילחם מולי בקרב מכון? אני מוכן להילחם נגדך שנתחיל?"
    הוא אומר הוא נותן לך את הזכות להתחיל תוציא פוקימון והתחיל בקרב!

ג'ק:
    צ'ימצ'אר שורט חזק את סקוירטל שנפגע ממש קשה, לפתע פוקדור נזרק! הוא זז . . . . לפתע פוף! סקויירטל נתפס!

5. משתמש וותיק מאוד
    ג'ק:
    צ'ימצ'אר שורט חזק את סקוירטל שנפגע ממש קשה, לפתע פוקדור נזרק! הוא זז . . . . לפתע פוף! סקויירטל נתפס!
    אין בעיה,שיהיה לך בהצלחה
    ------------------------------------------
    "יש! תפסתי סקווירטל. צ'ימצ'אר אתה קולט מה זה אומר? הבסת פוקימון שהסוג שלו יותר חזק משלך,תראה כמה חזק אתה!" אגיד בהתלהבות לצ'ימצ'אר וארים אותו,אחבק אותו ואחזיר אותו לפוקדור,אקח את הפוקדורים שלי ואחפש מרכז רפואי.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR="Red"][B][U]

לי:
    אתה מגיע לפתע העיר אולדייל כשלפתע אתה רואה את המדען! הוא אומר לך "או אתה בטח הילד שפרופ' בירץ' שלח עם החבילה תודה רבה, הינה כך את זה" הוא מביא לך פוקגיר
    "תן לי רק להוסיף את המספר שלי" הוא אומר ומשחרר אותך לדרכך
    אני הולך אל מרכז הפוקימונים
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

מאט:
    קומבסקין די מופתע מההודעה שאמרתה לו, ולפתע אתם רואים מוכנים לקרב כפול, האים תציע להם קרב?
    "היי אתם כן שניכם אני מאתגר אתכם לקרב כפול,קומבאסקין נידוקינג היכו לקרב" אומר ..

8. משתמש מנוסה
    ג'ק:
    אתה חוזר בדרך 202 לעיר אולדייל מרפא את הפוקימונים שלך ואתה נזכר ששמעתה שבעיר הבאה פטלבורג יש מכון פוקימונים ראשון, מה אתה עושה?

לי:
    שנייה אחרי שאתה יוצא ממרכז הפוקימונים אחרי שהפוקימונים שלך מרופאים כבר, אתה שומע פיצוץ אדיר מכיוון המעבדה ולפתע צלצול בפוקגיר, זה המדען. הוא אומר "לי מהר צוות אלקטריק פרצו למעבדה והם גנבו מסמכים חשובים שקשורים לפוקוירוס" . מה תעשה!?

מאט:
    המאמנים מסתכלים עלייך בחיוך ואומרים, "כן אנחנו מסכימים" הם זורקים פוקדורים לאוויר ומהפוקדורים יוצאים
    ואתה זורק את הפוקדורים שלך לאוויר ומוציא את אתה תוקף ראשון, מה תעשה?

9. משתמש מנוסה
    הודעות!!!
    *היום כפיצוי על זה שלא הגבתי כול היום, לילה לבן עד שתישברו חח
    *פותח עמוד 25 יקבל פוקימון אקראי שאני יחליט עליו בהגרלה!!

10. משתמש וותיק מאוד
    ג'ק:
    אתה חוזר בדרך 202 לעיר אולדייל מרפא את הפוקימונים שלך ואתה נזכר ששמעתה שבעיר הבאה פטלבורג יש מכון פוקימונים ראשון, מה אתה עושה?

לי:
    שנייה אחרי שאתה יוצא ממרכז הפוקימונים אחרי שהפוקימונים שלך מרופאים כבר, אתה שומע פיצוץ אדיר מכיוון המעבדה ולפתע צלצול בפוקגיר, זה המדען. הוא אומר "לי מהר צוות אלקטריק פרצו למעבדה והם גנבו מסמכים חשובים שקשורים לפוקוירוס" . מה תעשה!?

מאט:
    המאמנים מסתכלים עלייך בחיוך ואומרים, "כן אנחנו מסכימים" הם זורקים פוקדורים לאוויר ומהפוקדורים יוצאים
    אלך אל המכון בפטלבורג. 'יש לי פוקימונים חזקים,אני אנצח.' אחשוב לעצמי.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

11. משתמש מנוסה
    ג'ק:
    אתה מתקדם בדרך 203 לעיר פטלבורג כשלפתע אתה שומע צעקות: הצילוו הצילוו הוא חוטף לי את הפוקימוןן הצילוו" מה תעשה!?

12. AllwaysStriveAndProsper
    מאט:
    "נידוקינג תיתקוף את סורלוק בזרוע פטיש ואתה קומסאסקים תיתקוף את מונלוק בבעיטת כפולה משולבת בבעיטת אש[בעיטת אש כפולה]..

13. אני ניניני אני סמל מיני
    מאור:
    *מה אתה מנסה לעשות בזה שאתה מחזיר אותו לפוקדור ומוציא שוב? תתקן את התגובה...
    כשמכנים פוקימון לפוקדור הבילבול נעלם....לפחות במשחקים

קרדיט ענק לרועי!

14. משתמש מנוסה
    מאט:
    &אין דבר כזה בעיטת אש כפולה מצטער...
    ~~~~~~~~
    נידוקינג מתקיף את סולרוק בזרוע פטיש ומדביק אותו לריצפה בקלילות, סולרוק מגיב מהר בקרן סולרית שמשפיע קשה על נידוקינג
    קומבסקין משתמש בבעיטת אש על מונלוק אך הוא משתמש ברוח קרח ומקפיע את הרגל של קומבסקין, לפתע קומבסקין השתמש בבעיטה כפולה ושיחרר את הרגל שלו ופגע במונלוק קשה, מה תעשה!?

מאור:
    אני זה לא כמו המשחקים ותפסיק עם ההודעות ספאם האלה אני יוציא אותך מהמשחק בסוף...

הודעה!!
    לכבוד המונדיאל (2-0 לספרד!!!) 4 ראשונים שמגיבים עוברים לאיזור אימונים ניטרלי שאני יקבע להם והם יערכו קרב אחד מול השני, שבסופו המנצח יקבל (גיבל זוהר) מאומן ברמה גבוה!!!!!!!!

15. AllwaysStriveAndProsper
    מאט:
    &אין דבר כזה בעיטת אש כפולה מצטער...
    ~~~~~~~~
    נידוקינג מתקיף את סולרוק בזרוע פטיש ומדביק אותו לריצפה בקלילות, סולרוק מגיב מהר בקרן סולרית שמשפיע קשה על נידוקינג
    קומבסקין משתמש בבעיטת אש על מונלוק אך הוא משתמש ברוח קרח ומקפיע את הרגל של קומבסקין, לפתע קומבסקין השתמש בבעיטה כפולה ושיחרר את הרגל שלו ופגע במונלוק קשה, מה תעשה!?

הודעה!!
    לכבוד המונדיאל (2-0 לספרד!!!) 4 ראשונים שמגיבים עוברים לאיזור אימונים ניטרלי שאני יקבע להם והם יערכו קרב אחד מול השני, שבסופו המנצח יקבל (גיבל זוהר) מאומן ברמה גבוה!!!!!!!!
    "נידוקינג אל תבתר תתקיף בכל הכוח בזנב ברזל על מונלוק ואז בריסוק ראש עם מעבר לקידוח על , אותה קומבאסקין תיתקוף את סורלוק בלהביור ומיד אחר כך בבעיטה כפולה ולסיום בעיטת אש" אומר ..

עמוד 22 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1220212223243272 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •