I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
ג'ון:
אתה חוזר למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מרפאת את טורטוויג, לפתע הוא יוצא מהפוקדור מאוכז ורוצה לחזור ולהיתאמן, מה תעשה?
האיוונט מתחיל מאט סטיבן בויזל ג'ק לי תגיעו בבקשה לאגם אקוטי
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ג'ון:
מה אתה קשור לאיוונט הוא נסגר...
תקרא את העלילה לפני שאתה סתם מגיב, אני מחשיב את זה כספאם ופעם הבאה אני מוחק אותך מהמשחק,...
אלך לאגם ...אך לפני זה ארפא את הפוקימונים שלי..
בקשה:
שכול אחד שיתקבל לאיוונט ירשום את השם שלו לפני כול תגובה, כדי שאני ידע למי להגיד בסדר?
וחסרים 2 שחקנים איפה הם?
!!!!
יש לי משהו אישי אני יפתור את זה ויחזור עוד 10 דקות!! בנתיים תגיעו לאגם אקוטי מי שבאיוונט, ומי שלא באיוונט סליחה שאני לא ממשיך את העלילה זה מסובך עכשיו סליחה!
ג'ק/מור(אמרת שם...)
אממ לדעתי תן זמן נגיד עד 16:30 או 17:00..
ומי שלא יבוא תשחק במקומו,הפסד שלו שהוא לא בא.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
הרשמה:
כינוי בפורום:shayrahamim
שם במשחק:מקס
גיל מין:בן ו14
רקע:מקס בא ממשפחה מבוססת היטב הוא תמיד שמע על המחלה פוקוירוס אבל אף פעם לא כל כך הבין מה היא עושה הוא שמע שהיא עוזרת לפוקימונים להתאמן הוא גם שמע שצוות אלקטריק רוצה להשתמש בה לרעה כדי לאמן את הפוקימונים שלהם והוא תמיד רצה לנקום בהם הוא נשבע שהוא ינסה לעצור אותם בעזרת האימונים של הפוקימונים שלו ובעזרת אימונים מיוחדים שהוא יעשה להם.
תיאור הדמות:גבוה שער שחור רזה
פוקימון התחלתי:פיפלאפ
תפקיד:מאמן
כסף:5000$
ציוד: 2 ריפויים גרגירי אורן
הערות:לתפוס אלקיד או אלקטאבז
נערך לאחרונה על ידי mc shay, 06-23-2010 בשעה 12:44 PM
אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
חברים אני נורא מצטער יש לי בעיה אני צריך להיתכונן לבגרות בהיסטוריה מחר וזה המון חומר ורק עכשיו התחלתי, תקשיבו, מחר שאני יסיים את הבגרות אני פותח איוונט חדש בשביל כולם!! כול השחקנים במשחק, בנוסף ה8 ראשונים שיפתחו את עמודים 28 29 30 31 32 33 34 35 יקבלו פוקימון אקראי, יש לכם 8 הזדמנויות לזכות בפוקימונים( מי שזכה פעם אחת לא יכול לזכות שוב פעם) אז שווה לחכות עד למחר גם איוונט ענק כול המשתתפים וגם תחרות ענקית 8 פוקימונים יחולקו מחר!! אני נורא מצתער תנסהו להבין אותי עם הבגרויות...
בנתיים כול מי שהגיע לאגם אקוטי אני מחזיר אותו לאותו מקום בדיוק בבקשה תעתיקו את התגובה האחרונה שכתבתי לכם לפני האיוונט כשי שאני ימשיך לכם עלילה מחר,
I want to play a game
תודה לOdin Borson
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)