בילבלתם אותי ושוב לא שמתי לב שיש לנו עוד זוכה!!!
דארקון פתחתה את עמוד 32 אחרי אנשים שזכו כבר ואתה זוכה בפוקימון תשלח לי את סוג הפוקימון שאתה רוצה ואני יערך הגרלה
סטיבן פתחתה את עמוד 33 וזכיתה בפוקימון!!! שלח לי ה"פ עם סוג הפוקימון שאתה רוצה ואני יערך הגרלה!!
סטיבן:
גרוליט משתמש בחימום יתר על הינמגה הזה לפתע ינמגה משנה כיוון תעופה עולה למעלה ומתחמק מחימום היתר בקלות מידי! לפתע הוא יורד לעבר גרוליט באס אווירי! מה תעשה!?
סטיבן יצא לך בהגרלה
מתקפות:
דחיפה
יללה
טעינה
מכת ברק
זנב חשמל
*הניסוח שלך לא משו אני מתקשה להבין ..XD*
במקום לפתע תיתכוב : אלקיס תוקף ברעם שכמעט פוגע בלאפרס במשגרת משאבת בידרו על אליקיד ופוגעת, אלקיד נפגע מאד ...*
~~~~~~~~~~~~~~~~
"אלקיד כל האזור שאתה נמצא בו רטוב בגלל משאבת ההידרו והערפל שמכיל בתוכו מים תיתקוף בטעינה אבל בסופה תשחרר את כל החשמל לאוויר וכך תוכל לחשמל את לאפרס." אומר לאלקיד ..
מאט:
חשיבה נכונה! אלקיד יוצר חשמל סטטי עם אוזניו ולפתע ניצוץ אחד נקלט באוויר שבערפל ולפתע כול האזור התפוצץ!! ולפרס נפגעה קשה!! ניצחתה! המאמן מודה לך על קרב נפלא! לאיפה תלך עכשיו?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לי:
לאנס אומר לך "תפסתי היפריור לא מזמן הוא מכונת מלחמה יוצאת מן הכלל הוא יכול לחפור בורות כדי שנוכל להיכנס מתחת לאדמה" מה תגיד לו?
מקס:
פיפלאפס משתמש בניקור על קופינג שנפגע קלות אך קופינג מחזיר מלחמה בבלימה, מיד לאחר מכן פיפלאפ תוקף בקרן בועות שפוגעת קשה בקופינג אך קופינג משמש ביריית בוץ שגם פוגעת קשה בפיפלאפ, מה תעשה?
סטיבן:
גרוליט משתמש בגלגל להבה! וינמגה נפגע קשה אך גם גרוליט נפגע קשה 2 המתקפות פגעו אחת בשנייה ויצרו זעזוע לשני הפוקימונים, ימנגה משתמש בבום על קולי על גרוליט מה תעשה!?
ג'ון:
לאנס אומר לך "רק תוסיף את המספר שלי בפוקגיר שלך יכול להיו שאני יהיה זקוק לעזרה שלך בעתיד... להיתראות ג'ון"
מה תעשה עכשיו? תמשיך לכיוון דרך 203 לעיר פטלבורג או שתתאמן באגם אקוטי שאתה נמצא בו עכשיו?
דארקון:
אתה לוקח מפרופ' בירץ' את החבילה הפוקדע והפוקדורים ומתקדם לעבר העיר אולדייל, לפתע אתה שומע צעקה. "הי ילד בוא הנה מהר" אתה מסתובב ומולך עומדת חברת צוות אלקטריקהיא זרקה פוקדור לאוויר ומהפוקדור יצא
מה תעשה!?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)