Pokemon GO
עמוד 33 מתוך 100 ראשוןראשון ... 2331323334354383 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 481 עד 495 מתוך 1489
  1. Retired
    שם: Ashar
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה

סטיבן:
    גרוליט פוגש אותך בפעם הראשונה ונורא מתלהב... הוא רץ סביבך במעגלים מלקק אותך ומחייך כול הזמן ולפתע אתם רואים זוג עיניים צהובות גדולות מעבר לשיחים, אך פתאום הם נעלמו... לפתע יוצא עליכם גדול ופראי!! ומתקדם לעבר גרוליט בכנף פלדה! מה תעשה!?
    " מהר גרוליט חימום יתר "
    פרישה

2. משתמש מנוסה
    בילבלתם אותי ושוב לא שמתי לב שיש לנו עוד זוכה!!!
    דארקון פתחתה את עמוד 32 אחרי אנשים שזכו כבר ואתה זוכה בפוקימון תשלח לי את סוג הפוקימון שאתה רוצה ואני יערך הגרלה

3. משתמש מנוסה
    סטיבן פתחתה את עמוד 33 וזכיתה בפוקימון!!! שלח לי ה"פ עם סוג הפוקימון שאתה רוצה ואני יערך הגרלה!!

4. משתמש מנוסה
    סטיבן:
    גרוליט משתמש בחימום יתר על הינמגה הזה לפתע ינמגה משנה כיוון תעופה עולה למעלה ומתחמק מחימום היתר בקלות מידי! לפתע הוא יורד לעבר גרוליט באס אווירי! מה תעשה!?

5. משתמש מנוסה
    סטיבן יצא לך בהגרלה
    מתקפות:
    דחיפה
    יללה
    טעינה
    מכת ברק
    זנב חשמל

6. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט:
    אלקיד מכוון רעם על לפרס ומפספס! לפתע לפרס מכוונת משאבת הידר על אלקיד שנפגע קשה! אך הוא מגיב באגרוף רעם שכמעט מחסל אותה לפתע לפרס משתמשת בערפל ומונעת מאלקיד לראות משהו מה תעשה!?
    *הניסוח שלך לא משו אני מתקשה להבין ..XD*
    במקום לפתע תיתכוב : אלקיס תוקף ברעם שכמעט פוגע בלאפרס במשגרת משאבת בידרו על אליקיד ופוגעת, אלקיד נפגע מאד ...*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אלקיד כל האזור שאתה נמצא בו רטוב בגלל משאבת ההידרו והערפל שמכיל בתוכו מים תיתקוף בטעינה אבל בסופה תשחרר את כל החשמל לאוויר וכך תוכל לחשמל את לאפרס." אומר לאלקיד ..

7. משתמש מנוסה
    מאט:
    חשיבה נכונה! אלקיד יוצר חשמל סטטי עם אוזניו ולפתע ניצוץ אחד נקלט באוויר שבערפל ולפתע כול האזור התפוצץ!! ולפרס נפגעה קשה!! ניצחתה! המאמן מודה לך על קרב נפלא! לאיפה תלך עכשיו?

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    אתה ולאנס מחפשים מקום להיסתתר בוא מפני חברי צוות אלקטריק, הם הקפיצו את כול המקום ועכשיו חבורה שלמה של אנשי צוות אלקטריק מחפשת אחרי שניכם, מהר אין לכם הרבה זמן אתם צריכים להיכנס לשם ולהחזיר את אבן שן קרקעית שנגנבה מלאנס
    אני שואל את לאנס" יש לך פוקימון שיכול לעזור לנו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    מקס:
    סליחה שלא הגבתי!!
    ~~~~~~~~
    אתה מתקדם בדרך 201 ולפתע אתה שומא מישהו צועק לך "הי ילד תן לי את החבילה הזאת" אתה מסתובב ומולך עומד איש צוות אלקטריק
    הוא זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יוצא מה תעשה!?
    ' לא רוצה ' אומר לו ' צא פיפלאפ ניקור ואז קרן בועות '.
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

10. Retired
    שם: Ashar
    סטיבן:
    גרוליט משתמש בחימום יתר על הינמגה הזה לפתע ינמגה משנה כיוון תעופה עולה למעלה ומתחמק מחימום היתר בקלות מידי! לפתע הוא יורד לעבר גרוליט באס אווירי! מה תעשה!?
    " זאת ההזדמנות גרוליט גלגל להבה ! "
    פרישה

11. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    טורטוויג מרגיש מאוכזב מן ההפסד ויוצא להיתאמן איתך בשיא המרץ כשאתה אומר לו להישתמש בסופת עלים הוא לא מבין כול כך מה אתה אומר ולפתע אתה שומע צעקה "הי ג'ון!!" ומולך עומד לאנס האגדי שמביא לטורטוויג POWER UP ומחזק את יכולותיו למעט זמן, לפתע טורטוויג מצליח להישתמש בסופת עלים!! איך תגיב ללאנס!?
    --------------------------
    "יש טרטוויג הצלחנו!"אני אומר בשמחה,"תודה רבה לאנס"אני אומר ללאנס,"יש משהו שאני יכול לעשות בשביל להחזיר לך טובה?"אני שואל אותו.

12. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.

דארקון:
    סליחה שלא הגבתי
    ~~~~~~~~~~~~
    סטארלי מסתקל על טוטודיל באימה , טוטודייל מכוון עליך אקדח מים שמפיל אותו לריצפה ומסיים את זה עם ניב קרח
    פרופ' בירץ' מודה לך מאוד ולוקח אותך למעבדה שלו שם הוא מביא לך את טוטודייל כמתנה על ההצלה שלך ממקודם והוא מבקש מימך טובה אחת אחרונה, להעביר משלוח למדען בעיר אולדייל בהמשך לדרך 201 ובתמורה הוא יביא לך פוקדע ו5 פוקדורים האים תסכים?
    "אני אסכים." אני אומר ולוקח מפרופסור בירץ' את החבילה.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

13. משתמש מנוסה
    לי:
    לאנס אומר לך "תפסתי היפריור לא מזמן הוא מכונת מלחמה יוצאת מן הכלל הוא יכול לחפור בורות כדי שנוכל להיכנס מתחת לאדמה" מה תגיד לו?

מקס:
    פיפלאפס משתמש בניקור על קופינג שנפגע קלות אך קופינג מחזיר מלחמה בבלימה, מיד לאחר מכן פיפלאפ תוקף בקרן בועות שפוגעת קשה בקופינג אך קופינג משמש ביריית בוץ שגם פוגעת קשה בפיפלאפ, מה תעשה?

סטיבן:
    גרוליט משתמש בגלגל להבה! וינמגה נפגע קשה אך גם גרוליט נפגע קשה 2 המתקפות פגעו אחת בשנייה ויצרו זעזוע לשני הפוקימונים, ימנגה משתמש בבום על קולי על גרוליט מה תעשה!?

ג'ון:
    לאנס אומר לך "רק תוסיף את המספר שלי בפוקגיר שלך יכול להיו שאני יהיה זקוק לעזרה שלך בעתיד... להיתראות ג'ון"
    מה תעשה עכשיו? תמשיך לכיוון דרך 203 לעיר פטלבורג או שתתאמן באגם אקוטי שאתה נמצא בו עכשיו?

14. משתמש מנוסה
    דארקון:
    אתה לוקח מפרופ' בירץ' את החבילה הפוקדע והפוקדורים ומתקדם לעבר העיר אולדייל, לפתע אתה שומע צעקה. "הי ילד בוא הנה מהר" אתה מסתובב ומולך עומדת חברת צוות אלקטריק היא זרקה פוקדור לאוויר ומהפוקדור יצא מה תעשה!?

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    לאנס אומר לך "תפסתי היפריור לא מזמן הוא מכונת מלחמה יוצאת מן הכלל הוא יכול לחפור בורות כדי שנוכל להיכנס מתחת לאדמה" מה תגיד לו?
    אני אומר ללנאס" תוציא את היפריור שיחפור לנו בור לחדר שנמצאת האבן "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 33 מתוך 100 ראשוןראשון ... 2331323334354383 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •