[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
ג'ון:
*הא נכון מיד אני כותב
~~~~~~~
אני לא מציע לך לקחת פוקימוני מהמזוודה,
"צאו כולם" אומר בעודי זורק את הפוכדורים שלהם לאוויר.. לאחר מכן אומר ככה.
לנידוקינג:"תתקיף בזרוע פטיש על האדמה כדי ליצור סופת חול גדולה"
לקומבאסקין:"קח את המזוודא הזו ורוץ אני והשאר נאקב אותם תיפגוש אותנו במרכז הפוקימונים של העיר טלבורג.."
לאלקיד:"תיתקוף באגרוף ממוקד תרצפה ותיצור סופת חול גדולה ביחד עם נידוקינג"
טראפינץ':"תעזור לניידוקינג ולאלקיד במתקפת סופת חול".
כינוי בפורום:tal55555
שם במשחק:רוי
גיל מין:13 זכר
רקע:רוי גדל בכפר קטן ליד נחל הבירים, אביו היה חולה מאוד והוא יצא למסע כדי להציל אותו ולהשיג לו תרופה שבעצם הייתה פרי הלופרוס לאחר שמצא את העץ של הפרי גילה כי צוות אלקטריק לקח את כל הפירות ומכר אותם למדענים כדי שיעזרו להם לקבל מידע על הפוקוירוס.
תיאור הדמות: גובה ממוצע שיער בלונדיני קצת ארוך עיניים ירוקות
פוקימון התחלתי: סקווירטל
תפקיד: מאמן
כסף:5000$
ציוד:סופר חכה, פנס, אופניים, חבל, לטיפוס הרים, שעון
הערות:אני רוצה את אלקיד בתחילת המסע ואם אפשר גם באגון מתישהו .
מקס:
טורקול משתמש בגלגל להבה על סוויפר אך הוא חוסם זאת בעזרת זנב רעל, מה תעשה!?
לי:
צ'רמנדר משתמש בלהביור על האנטר הימני ופוגע בוא, אך הוא משיב מלחמה ומתקיף בציפורן צל, צ'רמנדר נפגע
כך גם מנטי הוא מתקיף באקדח מים על האנטר השמאלי ופוגע בוא, אך הוא משיב מלחמה עם כדור צל שפוגע קלות במנטי, מה תעשה!?
ג'ק:
באסטידון משתמש בהגנת ברזל! ואף אחת מהמיתקפות בקושי פגעה בוא, לפתע באסטידון משתמש בתותח פלאש! שפוגע חזק בטדיאורסה ומחסל אותו! מהר מה תעשה!?
ג'ון:
טורטוויג משתמש בסופת עלים על הפוקימונים והם נלכדים בתוכה ונפגעים יותר ויותר בכול פעם שטורטויג מוסיף עוד עלים, לפתע הספפיפרים מחזירים מלחמה בעוקץ רעל! ושוברים את הסופה, והגולבאטים מתקיפים את טורטוויג בחתך כנף, זה קרב ממש קשה וטורטוויג נפגע קשה! מה תעשה!?
בויזל:
אתה מנסה לברוח מהמאמנים אך לפתע רודפים אחריך![]()
![]()
![]()
ומתקיפים אותך! מה תעשה!?
מאט:
לפתע המאמנים מוציאים![]()
![]()
![]()
ואתה מוציא את הפוקמונים שלך הם מצליחים בטכניקה שלהם ויוצרים סופת חול ענקית!! שמספקת לקומבסקין עוד זמן לברוח, אך המורקרו איתר את קומבסקין ומתחיל לרדוף אחריו, מה תעשה!?
סטיבן:
אתה מוצא את היציאה מן היער, אך לפתע! אתה רואה שעומד מולךזה הסקיזור ששולט במערה!! והוא לא רוצה לתת לך לצאת מכיוון שתקפתה אחד מחבריו! מה תעשה!?
רוי:
ההרשמה סגורה מצטער...
רונאל:
לבייליף חזר הביטחון לעמוד מול קווילאבה! הוא משתמש בעלה קסום שמתשתש את קוילאה לגמרי ומוסיף לך הרבה נקודות! ומתקיף גם בבעיתה כפולה אך קוילאבה מצליח להתקיך במכת להבה (כמו מכת וולט רק עם אש)
ופוגע נואשות בביליף
~~~~~~~~~~~
*תסתכל בעמוד המתקפות שלו זה יכול לעזור לך!
דארקון:
אתה מגיע לפתח העיר ומולך עומד המדען! הוא אומר "אתה בטח הילד שפרופ' בירץ' שלח עם החבילה תודה רבה לך, הינה אני רוצה לתת לך משהו במתנה זהו פוקגיר מין טלפון חדשני הינה רק תן לי להוסיף את המספר שלי" הוא מוסיף את המספר ומשחרר אותך לדרכך מה תעשה עכשיו!?
הודעה!!
שבוע הפרסים לא נגמר, כאשר כולם יסיימו עם המשימה שלהם עכשיו, אני מעביר את כולכם בצורה אוטומטית לשדות האש, גם מי שלא קרוב לשם יגיע לשם בצורה אוטומטית ויתחיל איוונט ענק עם כול המשתתפים שבסופו המנצח מקבלגיבל זוהר מאומן ברמה גבוה!!
---------------------------
"אוקיי טרטוויג תתקוף בכדורי אנרגיה,אבל בשביל שהם לא יצליחו להתחמק,או לחסום אותם עם מתקפות תירה את כדורי האנרגיה לאוויר ותפגע בהם עם גפן מצליפה לכיוונם של הגולבאטים והסוויפרים ,בכדי להפוך את כדורי האנרגיה לחזקים ומהירים יותר!"אני אומר לטרטוויג בקול קצת לחוץ, אבל לא יותר מדי לחוץ כדי שלא ילחץ גם הוא.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)