ג'ון:
חשיבה נכונה! טורטוויג יורה כדורי אנרגיה לאוויר ומתחיל להצליף בכדורים בגפן מצליפה כדי שהם יפגעו בגולבטים והם נפגעים קשה, לאחר מכן טורטוויג יורה גם כדורי אנרגיה על הסוויפרים אחד נפגע קשה והשני חסם את זה בעוקץ רעל מה תעשה!?
לי:
צ'רמנדר ומנטי ממשיכים לתקוף באקדח מים ובהלביור בכול הכוח שלהם עד שהאנטרים מחוסלים! לפתע אתה רואה את הקרב של לאנס עם סלוברו ואתה רואה שלאנס בעמדת נחיטות, מה תעשה!? תעזור לו או שתחפש את החפץ!?
ג'ק:
מונפרנו משתמש בצעקה שמבלבלת את באסטידון ואז בלי שהוא שם לב ווספיקוין מאחורה מתקיפה בכדור מזג אוויר חזק שפוגעת בוא קשה, בגלל שזה יום גשום יצא כדור מים! לפתע באסטידון משיב מלחמה במכת גוף על מונפרנו שמצליח להיתחמק והוא מביא לו אגרוף מאך ישר לפרצוף! ואז בלי שהוא שם לב ווספיקוין משתמשת באס אווירי שגם פוגעת בוא קשה, לפתע! באסטידון משתמש בהגנת ברזל פעם נוספת!! ואז הוא יורה קרן על! על וספיקוין שנפגעת קשה! ונופלת לאדמה באסטידון מתקרב אליה במכת גוף! מה תעשה!?
מאט:
*יש לך עוד רעיונות?, וגם אני רוצה שלכולם יהיה בערך אותה משימה כדי שנוכל להתחיל באיוונט!!
~~~~~~~~
קומבסקין הבחין במורקרו שרודף אחריו ומשתמש בסיחרור אש כדי להבריח אותו, אתה רץ אחריו עם הפוקימונים שלך ומאחוריך 2 האנטרים וסוויפר שיורים עליך כדור צל! מה תעשה!?
מקס:
חשיבה נכונה! טורקול משתמש במסך עשן וסוויפר לא יכול לראות כלום! לפתע טורקול מפתיע אותו בלהביור שפוגעת בו קשה! לפתע! סוויפר השתמש בחפירה! הוא יצא ממסך העשן וגם נעלם לטורקול! מה תעשה!?
רונאל:
בייליף משתמש בסינטזה!! שגם מביאה לו הרבה נקודות וגם מרפא אותו לגמרי, עכשיו הוא עמדת יתרון מול קוילאבה שכבר עייף מן הקרב! לפתע בייליף רץ לעבר קוילאבה בבעיטה כפולה! אך קוילאבה משתמש במכה מהירה ומתחמק, לפתע אתה מסתכל בשעון! נותרו רק עוד 35 שניות! מהרר מה תעשה!?
סטיבן:
*אין אפשרות לתפוס את הסקיזור ששולט במערת החרקים מצטער...
*כתוב בבקשה תגובה חדשה...
~~~~~~~~~
סקיזור לא נותן לך לצאת מכיוון שפגעתה באחד מחבריו, הוא מתקדם לעברך עם פטיש זרוע! מה תעשה!?
דארקון:
אתה הולך לדרך 202 כשלפתע! אתה שומע פיצוץ אדיר!! שבא מכיוון המעבדה! לפתע יש לך צלצול בפוקגיר זה המדען אתה שומע אותו בקול חנוק ומשתעל
"דארקון צוות אלקטריק פרצו למעבדה והם לקחו מסמכי חשובים שקשורים לפוקוירוס, אני חייב את העזרה שלך"
מהר מה תעשה!?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אבל אתה עושה לכולם את אותו הדבר מזוודה גלאקטיק קרב ...
תגוון...
~~~~~~~~~
"טרפינץ' סופת חול כדי שכדורי הצל יאטו ואז אלקיד תשלח על כדורי הצל רעם כדי שהיתפוגגו ולאחר מכן וטעינה ומכת ברק על האנטרים.." אומר ואז אומר לנידוקינג:" תיצור בור מאחורינו בעזרת זנב ברזל וזרוע פשיט אחרי שאני טרפינץ' ואלקיד נעבור" ..
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
רונאל:
בייליף משתמש בעלה קסום ומסובב אותם כך שהוא יוצר סופה של עלים קסומים!!! לפתי השעון מתחיל לצפצף נשארו עוד 10 שניות, קוילאבה מנסה לסיים את זה במכת להבה אבל הוא נפגע מהסופת עלים! לפתע דינג דונג נגמר הזמן!!,
אתה ורון הולכים לחדר ההלבשה עד שיקראו לכם לפתע רון אומר לך, היום בשעה 18:30 אני רוצה מולך קרב חוזר...
איך תגיב!?
לי:
הפוקימונים שלך מתחילים לתקוף את סלוברו לאחר שהארודקטייל של לאנס כמעט מחוסל, לפתע סלוברו משתמש על הפוקימונים שלךבזנב ברזל ומעיף אותם אחורה מה תעשה!?
סטיבן:
שניה לפני שסקיזור בא להתקיף אותך הוא מסתכל עלייך והולך... הוא נעלם כאילו לא היה, אתה יוצא ממערת החרקים ומגיע לעיר רוסטברו!! אתה רואה שכול העיר מתכונת לקראת תחרות פוקימוני המלחמה, (מצד ימין לעיר יש שדות מלאים בפוקימוני מלחמה אם אתה רוצה) יש כאן גם את קרב המכון השני מה תעשה כאן!?
מאט:
*שלח לי הודעה פרטית עם רעיונות שלך להמשך העלילה...
~~~~~~~~~~~
טארפינץ' משתמש בסופת חול ומאט את כדורי הצל! לאחר מכן אלקיד שולח על כדורי הצל מכת רעם והכדורים נהרסים!
ומיד אחר כך אלקיד משתמש בטעינה שמחזקת אותו ובמכת ברק על האנטרים שמשותקים!
ואז אחרי שאתה וטארפינץ' ואלקיד עברתם נידוקינג משתמש בזנב ברזל על האדמה ויוצר בור ענקיי
אך בזמן שהיתעכבתם לחסום את ההתקפות מורקרו המשיך לרדוף אחרי קומבסקין, לפתע אתם רואים שטל ברוכים הבאים לעיר פטלבורג! אבל קומבסקין נעלם לך עם המזוודה! השוטרת ג'ני שידעה שמסתתרים כאן חברי צוות אלקטריק תפסה אותם והצילה אותך, אבל איפה קומבסקין!! מה תעשה!?
ג'ק:
מונפרנו בא לעזרת ווספיקוין ומשתמש באגרוף מאך על באסטידון שלא כולכך משפיע עליו ומיד אחר כך מונפרנו משתמש בחימום יתר שכן פוגע בבאסטידון, לפתע באסטידון יורה תותח פלאש! על ווספיקוין והואי מחוסלת! מהר מה תעשה!?
הודעה!!
אני ימשיך לקראת הערב אני יוצא לעבודה!!!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)