I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
לי:
צ'רמנדר ומנטי ממשיכים לתקוף את סלוברו בכול הכוח שלהם, אח סלוברו חזק מדי! הוא משתמש בקרן סולארית על מנטי שמחסלת אותו! ובאגרוף ממוקד על צ'רמנדר שפוגע בוא קשה!
אך לפתע משהו קורה! צ'רמנדר מוקף אור לבן ובוהק ומתחיל לשנות את צורהת גופו, לאחר כמה שניות, צ'רמנדר מתפתח למהר יש לך היזדמנות לנצח!!
~~~~~~~~~
*בדף ההרשמה תראה את המתקפות החדשות שלו
רונאל:
לפני שרון עונה לך קוראים לך שוב לשיפוט! אתה כולך במתח ופחד בוא זמנית מההודעה של רון מקודם. כשלפתי השופטים מתחילים לדבר ראשון מדבר מר אדוארד צ'ינובה ראש אגודת תחרויות הפוקימונים:"הקרב היה פשוט יוצא מן הכלל השילוב בין כוח האש לכוח העשב עורר אצלי משהו שלא הייתי מודע לו כבר הרבה זמן, אבל הכי משך אותו סופת עלי הקסם ההיא בשל כך אני מעביר את בייליף!
אחר כך מדבר מקס ג'ונסון ראש אגודת מעריצי הפוקימונים: קרב נהדר ומלא אנרגיות, אני מעביר את קוילאבה
נשארה רק שופטת אחת! לפתע רון נותן בך מבט עצבני, השופטת מיילין אדרי ראש העיר: הקרב היה צמוד מותח מעניין מאתגר ומטריף חושים אם אפשר לומר, אבל הנחישות של בייליף גרמה לי לגאווה, לכן אני מעבירה את רון ורונאל!!!! הקריינית מעניקה לך את הסרט הראשון שלך וכול הקהל מוכה כפיים
לפתע רון מביט בך אתה יודע שהוא היה רציני בקשר לקרב, אתה יודע החוצה ואתה רואה אותו, מה תגיד לו?
ג'ק:
מונפרנו מסתכל על באסטידון במבט כועס ועצבני, לפתע הוא משחרר סיחרור אש חזק במיוחד שמבלבל לרגע את באסטידון, את באסטידון מגיב בתותח פלאש אך בגלל שמונפרנו היה מלא כעס כלפי באסטידון הוא התקיף בבעיטת אש שפשות עברה דרך תותח הפלאש ופגעה בבאסטידון בפנים! מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
דארקון:
אתה נכנס למעבדה שמלאה עשן ואתה רואה את המדען עומד מול שני חברי צוות אלקטריק, הם זרקו פוקדורים לאוויר והוציאו![]()
והמדען זורק פוקדור לאוויר ומוציא את
הוא אומר לך :דארקון מהר אני חייב את העזרה שלך בקרב כפול הם גנבו מסמכים חשובים שקשורים לפוקוירוס מה תעשה!?
מאט:
כול הצעקות למצוא את קומבסקין לא הצליחו, לפתע איזה זובאט בשמיים הפיל עלייך מעטפה ובה היה פתק, בפתק היה כתוב: "עסקת חליפין קומבסקין שלך תמורת המזוודה" מה תעשה!?
ג'ון:
חשיבה נכונה! טורטוויג מצליח לתפוס את אחד מהגולבאטים בגפן מצליפה וזורק אותו על סוויפר! פגיע קריטית!
לפתע סוויפר מתקרב אל טורטוויג בנעיצת רעל! מה תעשה!?
מקס:
טורקול מחכה בתוך השיריון שלו במתח. . . . לפתע סוויפר יוצא מתחת לטורקול ומעיף אותו בשמיים!! טורקול נפגע קשה ונוחט חזק על הריצפה! מה תעשה!?
בויזל:
בויזל יוצא ומשתמש בפעימת מים על הריצפה הגולבאטים והמורקרו משתמשים עליו במכות כנף חזקות!! והוא נפגע 4 פעמים!! מה תעשה!?
רגע שנינו קיבלנו את הסרט?
- - - - -
"אתה בטוח בנוגע לקרב הזה רון? הפוקימון שלך הוא מיסוג אש ושלי מעשב הקרב הזה הוא לא הכי הוגן אתה יודע חוץ מזה שנינו צריכים ללכת למרכז הפוקימונים לרפות את הפוקימונים שלנו הם בטוח מותשים" אומר ואחר כך יגש לבייליף ואומר "כל הכבוד בייליף עשינו את זה השגנו את הסרט הראשון שלנו" אומר ואלטף את ראשו ואחר כך אלך למרכז הפוקימונים.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)