מקס:
טורקול מסתקל עלייך בחיוך ואז על סוויפר במבט עצבני! ויוצא עליו במכת להבה חזקה במיוחד!! סוויפר נפגע קשה ולא מבין מאיפה זה בא לו! לפתע מסוויפר משתמש במסך עשן ועושה לך שוב את הטריק עם החפירה! מה תעשה!?
לי:
צ'רמיליון לוקח תנופנ ענקית וקופץ חזק לשמיים הוא ניצל מגל המים הזה!! לפתע הוא מתחיל לרדך לכיוון סלוברו, הוא משתמש עליו בזנב ברזל ואז בציפורן ברזל קטלנית במיוחד! סלוברו סופסוף חוסל! מהר אתה ולאנס צריכים למצוא את החפץ! גורלו של קאמפארל בידיכם!!! מה תעש!?
בויזל:
גרוויל מסתכל עלייך במין מבט מוזר... קרן סולארית? אבך הוא מנסה לאגור את הכוח של השמש, שום דבר לא קורה, לפתע הם מתקיפים אותכם בחתך כנף וגרוויל ובויזל נפגעים מכול פינה! מהר מה תעשה!?
ג'ק:
אתה לוקח את המזוודה לעצמך ולפתע המדען מתקשר אלייך:"הי ג'ק זה שוב אני אני צריך שוב את העזרה שלך צוות אלקטריק גנבו לנו מזוודה מלאה בפוקימונים שהצליחו להידבק בפוקוירוס האים תוכל לעזור לי למצוא אותה" מה תגיד לו!?
מאט:
אתה הולך לשוטרת ג'ני ומרכיב איתה תכנית להציל את קומבסקין וגם לא לתת לצוות אלקטריק את המזוודה,
אתם מחליפים את כול הפוקדורים לפוקדורים ריקים, לפתע מגיע אלייך זובאט שני עם עוד מעטפה, בתוך המעטפה היה עוד פתק עם המיקום של ההחלפה "אמצע דרך 204 יחכה לך שם

שיקח אותך להחלפה, תבוא לבד ובלי טריקים". מה תעשה!?