Pokemon GO
עמוד 40 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3038394041425090 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 586 עד 600 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    בויזל:
    אתה זורק את הפוקדור של גרוויל והוא יורה קליע זרעים לכול פינה במטרה לשמור על בויזל, הם נעמדו גב אל גב מוכנים לקרב, מה תעשה!?

מאט:
    אתה מראה לשוטרת ג'ני את הפתק והיא מזעיקה את כוחות המשפטה שיעזרו בחיפוש, שעות ארוכות אתה עובר בלחפש את קומבסקין או את המזוודה כשלפתע! נידוקין שם לב למשהו מוזר על אחד העצים, זאת המזוודה! טארפינץ' מתפס על העץ ומוריד את המזוודה, מה תעשה עכשיו!?

רונאל:
    *לא רק אתה קיבלתה
    *יש לך פוקימון שמחכה אצל הפרופ' כך אותו משם...
    ~~~~~~~~~~~
    אתה הולך לכיוון מרכז הפוקימונים ואתה שם לב שגם רון שם, אחרי חצי שעה שהפוקימון שלך מרופא אתה יוצא החוצה
    ואתה רואה את רון מולך מזמין אותך לקרב חוזר הוא אומר "התחרות הזאת זה היה סתם, אני רוצה להראות לך עכשיו מי פה יותר חזק," איך תגיב!?

סטיבן:
    *אתה יכול לחזור לעשות את המכון,
    ~~~~~~~~~~~~
    בדרך למרכז הפוקימונים אתה רואה המון שלטים על הפסטיבל שעומר להערך כאן מחר "פסטיבל פוקימוני המלחמה" כך זה נקרא, אתה מגיע למרכז מה תעשה כאן!?

ג'ון:
    טורטוויג מראה יכולות מהירות במיוחד!! כשלפתע סוויפר מתקרב אליו בזנב רעל הוא זז ימינה במהירות תופס אותו בנזב ומעיף אותו על הגולבאטים! לפתע הוא משתמש בסופת עלים שמחסלת את ארבעתם לגמרי!!!! עכשיו מה תעשה!?

לי:
    ציפורן? תסתכל בדף ההרשמה על ההתקפות שלו,
    ~~~~~~~~~~~
    צ'רמיליון משתמש בזנב ברזל על סלוברו שנפגע קשה, לפתע סלוברו משתמש בגל מים! מהר איך תגיב זה יכול להיות הסוף שלך של לאנס ושל קאמפארל (הפוקימון שצריך להיתפתח)!?

ג'ק:
    מונפרנו קפץ לשמיים והוא נמצא בדיוק 180 מעלות מעל באסטידון שלא יכול לראות אותו בכלל! לפתע הוא נופל עליו עם בעיטת אש קטלנית במיוחד!! באסטידון נפל לריצפה ואין לו כולכך מה להגיב לפתע מונפרנו מסיים את זה בחימום יתר!!! ניצחתה! עכשיו המזוודה אצלך והפוקימונים של מחוסלים! מה תעשה!?

מקס:
    בגלל שטורקול איטי מדי הוא לא מצליח להגיע לסוויפר בזמן והוא חוטף דחיפת רעל קטלנית! לפתע צצלצול בפוקדע!
    מתקפה חדשה נלמדה! טורקול למד מכת להבה(כמו מכת וולט רק עם אש) !!!! עכשיו יש לך סיכוי לנצח מהר מה תעשה!??

2. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה

מקס:
    בגלל שטורקול איטי מדי הוא לא מצליח להגיע לסוויפר בזמן והוא חוטף דחיפת רעל קטלנית! לפתע צצלצול בפוקדע!
    מתקפה חדשה נלמדה! טורקול למד מכת להבה(כמו מכת וולט רק עם אש) !!!! עכשיו יש לך סיכוי לנצח מהר מה תעשה!??
    ' אוקי מתקפה חדשה צא טורקול מכת להבה ' אומר לטורקול
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    ציפורן? תסתכל בדף ההרשמה על ההתקפות שלו,
    ~~~~~~~~~~~
    צ'רמיליון משתמש בזנב ברזל על סלוברו שנפגע קשה, לפתע סלוברו משתמש בגל מים! מהר איך תגיב זה יכול להיות הסוף שלך של לאנס ושל קאמפארל (הפוקימון שצריך להיתפתח)!?
    אני אומר לצ'רמיליון" תנסה לקפוץ הכי גבוה שאתה יכול ואז ציפורן ברזל וזנב ברזל על סלוברו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל:
    אתה זורק את הפוקדור של גרוויל והוא יורה קליע זרעים לכול פינה במטרה לשמור על בויזל, הם נעמדו גב אל גב מוכנים לקרב, מה תעשה!?
    "גרוויל יש לי רעיון אבל אתה צריך להתרכז... המקום הזה חם בטח בגלל השמש ואני רוצה שתנסה לספוג את הכוח של השמש ולפרוץ אותה בחוץ.... קוראים לזה קרן סולרית אם תצליח אנחנו נינצל!" אני אומר לגרוויל.

Spoiler ספוילר

5. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    מונפרנו קפץ לשמיים והוא נמצא בדיוק 180 מעלות מעל באסטידון שלא יכול לראות אותו בכלל! לפתע הוא נופל עליו עם בעיטת אש קטלנית במיוחד!! באסטידון נפל לריצפה ואין לו כולכך מה להגיב לפתע מונפרנו מסיים את זה בחימום יתר!!! ניצחתה! עכשיו המזוודה אצלך והפוקימונים של מחוסלים! מה תעשה!?
    הם הלכו? אם כן אז זו התגובה שלי:
    ----------------------------------
    אפתח את המזוודה ואראה איזה פוקימונים יש שם. 'אם זה קשור למעבדה לחקר הפוקיוירוס אין מצב שבעולם שאני מחזיר להם אותה,אחרי מה שעשיתי בשבילם הם לא היו מוכנים להדביק את הפוקימון שלי בפוקיוירוס.' אחשוב לעצמי
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

6. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

מאט:
    אתה מראה לשוטרת ג'ני את הפתק והיא מזעיקה את כוחות המשפטה שיעזרו בחיפוש, שעות ארוכות אתה עובר בלחפש את קומבסקין או את המזוודה כשלפתע! נידוקין שם לב למשהו מוזר על אחד העצים, זאת המזוודה! טארפינץ' מתפס על העץ ומוריד את המזוודה, מה תעשה עכשיו!?
    אלך במהירות לתחנת המשטרה שם אראה לשוטרת ג'ני תמזוודה,לאחר מכן אומר לשוטרת:"תחליפו את כל הפוכדורים שיש פה לריקים ככה לצוות הזה לא יהיה שום מידע שהוא צריך" .

7. משתמש מנוסה
    מקס:
    טורקול מסתקל עלייך בחיוך ואז על סוויפר במבט עצבני! ויוצא עליו במכת להבה חזקה במיוחד!! סוויפר נפגע קשה ולא מבין מאיפה זה בא לו! לפתע מסוויפר משתמש במסך עשן ועושה לך שוב את הטריק עם החפירה! מה תעשה!?

לי:
    צ'רמיליון לוקח תנופנ ענקית וקופץ חזק לשמיים הוא ניצל מגל המים הזה!! לפתע הוא מתחיל לרדך לכיוון סלוברו, הוא משתמש עליו בזנב ברזל ואז בציפורן ברזל קטלנית במיוחד! סלוברו סופסוף חוסל! מהר אתה ולאנס צריכים למצוא את החפץ! גורלו של קאמפארל בידיכם!!! מה תעש!?

בויזל:
    גרוויל מסתכל עלייך במין מבט מוזר... קרן סולארית? אבך הוא מנסה לאגור את הכוח של השמש, שום דבר לא קורה, לפתע הם מתקיפים אותכם בחתך כנף וגרוויל ובויזל נפגעים מכול פינה! מהר מה תעשה!?

ג'ק:
    אתה לוקח את המזוודה לעצמך ולפתע המדען מתקשר אלייך:"הי ג'ק זה שוב אני אני צריך שוב את העזרה שלך צוות אלקטריק גנבו לנו מזוודה מלאה בפוקימונים שהצליחו להידבק בפוקוירוס האים תוכל לעזור לי למצוא אותה" מה תגיד לו!?

מאט:
    אתה הולך לשוטרת ג'ני ומרכיב איתה תכנית להציל את קומבסקין וגם לא לתת לצוות אלקטריק את המזוודה,
    אתם מחליפים את כול הפוקדורים לפוקדורים ריקים, לפתע מגיע אלייך זובאט שני עם עוד מעטפה, בתוך המעטפה היה עוד פתק עם המיקום של ההחלפה "אמצע דרך 204 יחכה לך שם שיקח אותך להחלפה, תבוא לבד ובלי טריקים". מה תעשה!?

8. משתמש מנוסה
    הודעה!!
    פותח עמוד 45 מקבל
    !!!!!

9. AllwaysStriveAndProsper
    מקס:
    טורקול מסתקל עלייך בחיוך ואז על סוויפר במבט עצבני! ויוצא עליו במכת להבה חזקה במיוחד!! סוויפר נפגע קשה ולא מבין מאיפה זה בא לו! לפתע מסוויפר משתמש במסך עשן ועושה לך שוב את הטריק עם החפירה! מה תעשה!?

לי:
    צ'רמיליון לוקח תנופנ ענקית וקופץ חזק לשמיים הוא ניצל מגל המים הזה!! לפתע הוא מתחיל לרדך לכיוון סלוברו, הוא משתמש עליו בזנב ברזל ואז בציפורן ברזל קטלנית במיוחד! סלוברו סופסוף חוסל! מהר אתה ולאנס צריכים למצוא את החפץ! גורלו של קאמפארל בידיכם!!! מה תעש!?

בויזל:
    גרוויל מסתכל עלייך במין מבט מוזר... קרן סולארית? אבך הוא מנסה לאגור את הכוח של השמש, שום דבר לא קורה, לפתע הם מתקיפים אותכם בחתך כנף וגרוויל ובויזל נפגעים מכול פינה! מהר מה תעשה!?

ג'ק:
    אתה לוקח את המזוודה לעצמך ולפתע המדען מתקשר אלייך:"הי ג'ק זה שוב אני אני צריך שוב את העזרה שלך צוות אלקטריק גנבו לנו מזוודה מלאה בפוקימונים שהצליחו להידבק בפוקוירוס האים תוכל לעזור לי למצוא אותה" מה תגיד לו!?

מאט:
    אתה הולך לשוטרת ג'ני ומרכיב איתה תכנית להציל את קומבסקין וגם לא לתת לצוות אלקטריק את המזוודה,
    אתם מחליפים את כול הפוקדורים לפוקדורים ריקים, לפתע מגיע אלייך זובאט שני עם עוד מעטפה, בתוך המעטפה היה עוד פתק עם המיקום של ההחלפה "אמצע דרך 204 יחכה לך שם שיקח אותך להחלפה, תבוא לבד ובלי טריקים". מה תעשה!?
    "אראה את המכתב לשוטרת ג'ני" טוב הגיעה הזמן אומר אקח אתת המזוודה ואז אומר לשוטרת :"יש לי עוד רעיון והוא ממש טוב שימי במזוודה חומר נפץ ושעון עצר שיגרום למזוודה להיתפוצץ 20 דקות לאחר שיפתחו תמזוודה"

10. משתמש מנוסה
    מאט:
    *לא הורגים אף אחד במשחק אני מצטער...
    ~~~~~~~
    השוטררת ג'ני מביאה לך מזוודה מלאה בפוקדורים ריקים, אתה יוצא לכיוון דרך 204 כלפשתע אתה רואה את האיש, מה תעשה!?

11. משתמש מנוסה
    הודעה!!
    חברה אני יוצא ללמוד יש לי יום ראשון בגרות אחרונה!!
    אני ימשיך לקראת הערב!!
    אם למישהו יש רעיונות לשיפור המשחק או רעיונות לעוד איוונטים אני ישמח תשלחו לי ה"פ
    עם רעיונות שלכם...

12. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל:
    "אוף קיוויתי שזה יעבוד..." אני אומר לעצמי.
    "זהו זה אני יודע! קדימה צאו!" אני אומר ומוציא 4 פוכדורים שבמזוודה
    " בוויזל גרוויל בואו" אני לוקח עוד 2 פוכדורים ומוציא מהם את הפוקימונים
    "קדימה תצמדו אליהם כדי שתידבקו בפוקווירוס" אני אומר וביינתים מתקשר למשטרה בעזרת הפוקגיר.

Spoiler ספוילר

13. AllwaysStriveAndProsper
    מאט:
    *לא הורגים אף אחד במשחק אני מצטער...
    ~~~~~~~
    השוטררת ג'ני מביאה לך מזוודה מלאה בפוקדורים ריקים, אתה יוצא לכיוון דרך 204 כלפשתע אתה רואה את האיש, מה תעשה!?
    אז מכשיר מעקף כדי שהשוטרים יתפסו את הצוות..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "איפה קומבאסקין"? אצעק בעודי מכין את הפוכדורים של נידוקינג ושל אלקיד..
    -------------------
    ואל תעשה טעות ותגיד שהוא מראה לי פוכדור כי הפוכדור שלו אצליXD

14. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    מקס:
    'אוי נו דיי עם זה כבר צא טורקול השתמש בלהביור בתוך הבור עכשיו ' אומר בעצבנות
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

15. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    "האמת שאני לא אוכל לעזור לך,אני מאוד עסוק עכשיו ואין לי כח ללכת ולחפש את צוות אלקטריק עם המזוודה." אגיד לו.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

עמוד 40 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3038394041425090 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •