בויזל:
*אל תנסה להדביק אותם בפוקוירוס ואל תוציא פוקדורים מהמזוודה!
~~~~~~~~~~~
תתקן את התגובה!!
מאט:
*איזה פוקדורים בדיוק? זה איש צוות אחר...
~~~~~~~~~~
השוטרת ג'ני מסכימה להכניס מכשיר מעקב, אתה יוצא לדרך ראוה את את איש צוות אלקטרי והוא אומר לך "תניח את הפוקדור, בוא למיקום העיסקה"אתה הולך אחריו מוכן ודרוך כשלפתע אתה רואה אתהעוזר של סמית' מהניג צוות אלקטריק, והוא אומר לך "איפה המזוודה!" איך תגיב!?
מקס:
טורקול משתמש בלהביור לתוך הבור של סוויפר והוא נפגע קשה ויוצא מהבור מהר יש לך היזדמנות לחסל אותו כשהוא באוויר מה תעשה!?
ג'ק:
!!! המזוודה אצלך ואתה לא רוצה לעזור למדען? למה?
ג'ון:
טורטוויג לוכד אותם בעזרת גפן מצליפה כשלפתי השוטרת ג'ני באה!
שמעתי שמסתובבים כאן חברים של צוות גלקטיק, תודה שלכדתה אותם ג'ון,
לפתע ניהיה ערפל כבד ואתה רואה שטורטוויג נעלם!!! כך גם החברים של הצוות!!!
לפתע זובאט מגיע אלייך עם מעטפה! בתוך המעטפה היה פתק:"היום בערב עיסקת חליפין, הפוקימון שלך בתמורה למזוודה" מה תעשה!?
רונאל:
*רון מקנא בך בגלל שניצחתה וגם בגלל שתמיד הייתה ביניכם יריבות הוא רוצה מולך קרב,
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לקחת את טיילו ואתה רואה שהוא נרגש ממך במיוחד! הוא עולה לך על הכתף ואתה חוזר לרון, לפתע רון אומר "קרב 2-2 עכשיו אני יראה לך באמת מי יותר חזק" הור זורק פוקדור לאוויר ומוציא אתקדימה תוציא פוקימון ותתחיל אתה תוקף ראשון!
סטיבן:
*בעמוד ההרשמה כתוב את ההתקפות שלהם
~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לאחות ג'וי והיא אומרת לך "סטיבן יש לך פה משלוח עם 2 פוקימונים שהגיעו אלייך לא מזמן הינה כך"
אתה סזורק את הפוקדורים ומולך עומדיםו
נרגשים מאורד ושמחים לראות אותך!!
אתה חוזר איתם למכון הראשון בדרך 204 זה אומר שאתה צריך לחזור מערת החרקים יש לך היזדמנות טובה לראות את היכולות שלהם!!!
מקס:
טורקול מנצל את ההיזדמנות שסוויפר באוויר ואין לו יכולת להגיב לו לכן הוא משתמש במכת להבה חזקה במיוחד שמחסל אותו!!!! האיש בורח לתוך היער מה תעשה!?
ג'ון:
פוקוירוס זה ווירוס טוב שלא יכול להיתרפא הוא צריך לעבור לבד אחרי כמה ימים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
השוטרת ג'ני מסבירה לך על הפוקוירוס ושהוא לא יכול לעבור וצריך תוכנית אחרת מה תעשה!?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ג'ון:
אתה מרפא את הפוקימונים שלך ויוצא למסע להחזיר את טורטוויג לפתא זובאט נוסף מגיע עלייך עם עוד מעטפה ובתוך המעטפה עוד פתק עם מקום המפגש" באמצע דרך 204 שדות האש יחכה לך שם חבר צוות אלקטריק שיכך אותך למקום ההחלפה ותבוא לבד אחרת... טורטוויג יהפוך לעוד עציץ חסר משמעות"! מה תעשה!?
מקס:
אתה רץ אחרי האיש עםשל הילד, לפתע האיש נפל על הריצפה וטורקול איים עליו בלהביור, אבל הוא החזיר לך את הופיפ ואתה חוזר לילד, והאיש עצמו ברח כאילו לא היה , הילד אומר לך "תודה רבה לך אדוני האיש הזה לקח לי את הופיפ בגלל שהוא נדבר בפוקוירוס, אני ברכי למעבדה כדי שיבדקו לי אותו, אתה יודע איפה היא אולי אני די הלכתי לאיבוד..."
מה תעשה!?
לי:
*לא גרי לאנס...
~~~~~~~~~
ונסה לא אומרת לך כלום היא זורקת פצצת עשן לתוך האזור, והכול מתמלא עשן, לפתע אחרי דקה או שניים שהעשן מתפזר אתה רואה שאין שמה איש חוץ ממך ומלאס, וליד החפץ יש פתק שבוא כתוב" אני עוד אחזור..." אתה ולאנס לוקים את החפץ ולאנס לוקח אותך למקום שלו שם הוא מראה לך אתהוא מביא לו את החפץ ומצפה שהוא יתפתח ל
אך לפתע קלאמפארל נעטף אור זוהר ובוהק ומתחיל לשנות את צורת גופו, הוא גדל ממש שלפתע האור נעלם וקלאמפארל הפך ל
!! לאנס נרגש כי הנטילל גם סוג דרקון ולאנס מאמן דרקונים! הוא מתרגש מהייתפתחות! והוא אומר לך תודה רבה על העזרה ומשחרר אותך לדרכך, לאיפה תילך עכשיו!?
סטיבן:
פלאפי וקארנידוס מתרגשים ממך מאוד כשלפתע מפתיעים אותכם![]()
זה הזמן לראות את היכולות שלהם
~~~~~~~~;
*בדף ההרשמה יש את המתקפות שלהם
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)