Pokemon GO
עמוד 44 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3442434445465494 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 646 עד 660 מתוך 1489
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    ג'ק:
    לאיזה גמישות אתה מתכוון? אני לא מתכוון להדביק פה אף פוקימון בפוקוירוס למה ציפיתה שאני יתחיל לחלק פה וירוס כזה ואולי אתה רוצה גם איזה אגדי בצד?
    אני מוציא אותך מהמשחק...

אלי:
    סקוירטל משתמש באקדח מים שפוגע חזק בנידורן והוא מגיב בדחיפה, מה תעשה!?

ג'ון:
    אתה הולך למרכז הפוקימונים מרפא את הפוקימונים שלך והאחות ג'וי אומרת לך "שלום ג'ון הגיע לך משלוח עם פוקדור לא מזמן הינה כך" אתה זורק את הפוקדור ויוצא משם נרגש ואנרגטי, מה תעשה עכשיו!?
    חבל.. זה היה אחלה משחק אבל כנראה שתצטרך להוציא אותי אם זה מה שאתה רוצה.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    בויזל:
    *אל תנסה להדביק אותם בפוקוירוס ואל תוציא פוקדורים מהמזוודה!
    ~~~~~~~~~~~
    תתקן את התגובה!!

מאט:
    *איזה פוקדורים בדיוק? זה איש צוות אחר...
    ~~~~~~~~~~
    השוטרת ג'ני מסכימה להכניס מכשיר מעקב, אתה יוצא לדרך ראוה את את איש צוות אלקטרי והוא אומר לך "תניח את הפוקדור, בוא למיקום העיסקה"אתה הולך אחריו מוכן ודרוך כשלפתע אתה רואה את העוזר של סמית' מהניג צוות אלקטריק, והוא אומר לך "איפה המזוודה!" איך תגיב!?
    "העוזר הזה שלך אמר לי להניח אותה איפה שפגשתי אותו תשאל אותו מצידי ועכשיו איפה הקומבאסקים שלי" אומר לו
    [~~~~~~~~
    והיתכוונתי שהפוכדרו של קומבאסקים לא יכול ליהיות אלהם כי הוא אצלי..יאנו הפוכדור

3. Retired
    שם: Ashar
    סטיבן:
    אכלתה עם הפוקימונים שלך והתחלתה להיתקדם למכון הראשון,
    אתה נכנס ואתה רואה את אתה אומר לו "הי רוארק אני סטיבן ואני רוצה לאתגר אותך לקרב מכון האים תסכים?" רוארק אומר שכן הוא ישמח לקרב השופט של המכון מסביר את החוקים: זהו קרב של 3-3 רק למאמן מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב, הראשון ששלושת הפוקימונים שלו לא יכולים להמשיך להילחם מפסיד! אתה מתחיל בקרב, את מי תוציא?

' מכון אבן פלאפי וגרוליט יהיו פה מיותרים במכון הזה קארנודוס ואייפום משתווים להם ומאשרטומפ הוא הקלף המנצח אז צא אייפום! '
    פרישה

4. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    מגבני נרגש ומתרגש ממך ומשאר החברים שלו לצוות ,אתם נכנסים למערת החרקים ולפתע עומד מולכם פראי מוכן לקרב! מה תעשה!?

ג'ק:
    דיברנו בפרטי...
    ~~~~~~~~~
    תכתוב בבקשה תגובה חדשה מהשיחה של המדען...

מאט:
    אלכס נותן הוראה ל2 חברי צוות והם מביאים את כומבסקין חבול אתה רואה על הפנים שלו שהוא מפוחד
    אתם מצבעים את ההחלפה אתה מניח את המזוודה מולך והם מניחים את קומבסקין מולם, כול אחד לוקח את מה שסיכמו בהחלפה, אתה לוקח אל קומבסקין ורץ משם כדי לא לגלות שהפוקדורים ריקים והמכשיר מעקב.. אתה רץ מהר כולכך שאתה לא שם לב אפילו! לפתי חזרתה לאותה נקודה ואתה רואה המון חברי צוות מקפים אותך עצבניים אתה חושב לעצמך שזהו זה הסוף אבל ברגע שאף אחד לא ציפה לו אתה שומע שאגה אדירה!! ואתה רואה מעלך את רכוב על גבי אדיר!! הוא שולח קרן על! לריצפה וכולם עפים אחורה מיד אחר כך הוא ממהר לקחת אותך על דרגונייט ומציל אותך בשניה האחרונה! ניצלתה איך תגיב!?

סטיבן:
    אתה מוציא את שמגיע נרגש ומוכן לקרב, רוארק מוציא את אתה תוקף ראשון מה תעשה!?

5. משתמש מנוסה
    אלי:
    סקוירטל משתמש באקדח מים שפוגע חזק בנידורן והוא מגיב בדחיפה, מה תעשה!?
    אני אומר לסקווירטל מהר קפוץ לצד ותשתמש באקד מים פעם נוספת

6. משתמש מנוסה
    אלי:
    סקוירטל מפגין יכולות זריזות במיוחד ושנייה לפני שנידורן פוגע בו הוא מצליח לזוז ימינה ולפגוע בנידורן באקדח מים קטלני שמחסל אותו לגמרי!! איך תגיב?

7. משתמש מנוסה
    אלי:
    סקוירטל מפגין יכולות זריזות במיוחד ושנייה לפני שנידורן פוגע בו הוא מצליח לזוז ימינה ולפגוע בנידורן באקדח מים קטלני שמחסל אותו לגמרי!! איך תגיב?
    אני יגיד לסקווירטל כול הכבוד חבר אתה ממש חזק, כניראה שאתה צריך אתגר טיפה יותר גדול בוא נמשיך להיתקדם

8. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    מגבני נרגש ומתרגש ממך ומשאר החברים שלו לצוות ,אתם נכנסים למערת החרקים ולפתע עומד מולכם פראי מוכן לקרב! מה תעשה!?
    ----------------
    "מגבי צא,ותשתמש בלהביור על תקרת המערה בשביל להפיל סלעים רותחים על סייטר!"אני אומר.

9. משתמש מנוסה
    אלי:
    חחח מדהים אותי איך אתה מגיב מהר כולכך חח אני לא מספיק לכתוב לך המשך ואתה כבר מגיב חח
    ~~~~~~~
    אתה ממשיך להיתקדם כשלפתע עומד מולך והוא צועק לך "הי ילד תן לי את החבילה הזאת או שתסבול ממש" איך תגיב!?

10. Retired
    שם: Ashar
    סטיבן:
    אתה מוציא את שמגיע נרגש ומוכן לקרב, רוארק מוציא את אתה תוקף ראשון מה תעשה!?

" אוקיי איפום תזהר מהמתקפות שלו , קדימה דפוק בו זנב ברזל זה ממש משפיע עליו , עם הוא זורק עליך אבנים תקפוץ מעזרת הזנב ותן בו מלעלה אגרוף ממוקד "
    פרישה

11. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    למרות שזה מעשה כחם אני מציע לך להישתמש במגבי כדי להילחם כדי שהוא יתחזק להישתמש בתנאים שיש לך זה מעולה וחשיבה ממש טובה אבל תשתמש גם ביכולות של מגבי,
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    חשיבה נכונה! מגבי משתמש בלהביור על תקרת המערה וחלק מהסלעים הרותחים נופלים על סייטר והוא מחוסל תוך מכה! לאיפה תמשיך!?

12. משתמש מנוסה
    אלי:
    חחח מדהים אותי איך אתה מגיב מהר כולכך חח אני לא מספיק לכתוב לך המשך ואתה כבר מגיב חח
    ~~~~~~~
    אתה ממשיך להיתקדם כשלפתע עומד מולך והוא צועק לך "הי ילד תן לי את החבילה הזאת או שתסבול ממש" איך תגיב!?

אני יגיד לו לא רוצה לתת לך את החבילה סקוירטל מהר בועות!

13. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    למרות שזה מעשה כחם אני מציע לך להישתמש במגבי כדי להילחם כדי שהוא יתחזק להישתמש בתנאים שיש לך זה מעולה וחשיבה ממש טובה אבל תשתמש גם ביכולות של מגבי,
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    חשיבה נכונה! מגבי משתמש בלהביור על תקרת המערה וחלק מהסלעים הרותחים נופלים על סייטר והוא מחוסל תוך מכה! לאיפה תמשיך!?
    ---------------------
    "זה היה מצוין מגבי!"אני אומר לו,וממשיך לחפש פוקימונים במערה.

14. משתמש מנוסה
    סטיבן:
    אייפום מתקרב לבלטוי עם זנב ברזל אך לפתע בלטוי משתמש בסופת חול שמעיפה אותו לשמיים ופוגעת בוא קשה, אייפון ממשיך להילחם והוא מתקדם לעבר בלטוי עם אגרוף ממוקד! אך בלטוי משתמש שוב בסופת חול שפוגעת שוב באייפום מה תעשה!?

אלי:
    האיש זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יוצא הבועות פוגעות בזובאט אך הוא משיב מלחמה במכת כנף מה תעשה!?

ג'ון:
    אתם ממשיכים במערה כשלפתי אתם נתקלים ב מה תעשה!?

15. משתמש מנוסה

אלי:
    האיש זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יוצא הבועות פוגעות בזובאט אך הוא משיב מלחמה במכת כנף מה תעשה!?
    מהר סקוירטל נסה להיתחמק ממכת הכנף הזאת ואז תתקיף באקדח מים!

עמוד 44 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3442434445465494 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •