I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
ג'ון:
מגבני נרגש ומתרגש ממך ומשאר החברים שלו לצוות ,אתם נכנסים למערת החרקים ולפתע עומד מולכםפראי מוכן לקרב! מה תעשה!?
ג'ק:
דיברנו בפרטי...
~~~~~~~~~
תכתוב בבקשה תגובה חדשה מהשיחה של המדען...
מאט:
אלכס נותן הוראה ל2 חברי צוות והם מביאים את כומבסקין חבול אתה רואה על הפנים שלו שהוא מפוחד
אתם מצבעים את ההחלפה אתה מניח את המזוודה מולך והם מניחים את קומבסקין מולם, כול אחד לוקח את מה שסיכמו בהחלפה, אתה לוקח אל קומבסקין ורץ משם כדי לא לגלות שהפוקדורים ריקים והמכשיר מעקב.. אתה רץ מהר כולכך שאתה לא שם לב אפילו! לפתי חזרתה לאותה נקודה ואתה רואה המון חברי צוות מקפים אותך עצבניים אתה חושב לעצמך שזהו זה הסוף אבל ברגע שאף אחד לא ציפה לו אתה שומע שאגה אדירה!! ואתה רואה מעלך אתרכוב על גבי
אדיר!! הוא שולח קרן על! לריצפה וכולם עפים אחורה מיד אחר כך הוא ממהר לקחת אותך על דרגונייט ומציל אותך בשניה האחרונה! ניצלתה איך תגיב!?
סטיבן:
אתה מוציא אתשמגיע נרגש ומוכן לקרב, רוארק מוציא את
אתה תוקף ראשון מה תעשה!?
אלי:
סקוירטל מפגין יכולות זריזות במיוחד ושנייה לפני שנידורן פוגע בו הוא מצליח לזוז ימינה ולפגוע בנידורן באקדח מים קטלני שמחסל אותו לגמרי!! איך תגיב?
אלי:
חחח מדהים אותי איך אתה מגיב מהר כולכך חח אני לא מספיק לכתוב לך המשך ואתה כבר מגיב חח
~~~~~~~
אתה ממשיך להיתקדם כשלפתע עומד מולךוהוא צועק לך "הי ילד תן לי את החבילה הזאת או שתסבול ממש" איך תגיב!?
ג'ון:
למרות שזה מעשה כחם אני מציע לך להישתמש במגבי כדי להילחם כדי שהוא יתחזק להישתמש בתנאים שיש לך זה מעולה וחשיבה ממש טובה אבל תשתמש גם ביכולות של מגבי,
~~~~~~~~~~~~~~~
חשיבה נכונה! מגבי משתמש בלהביור על תקרת המערה וחלק מהסלעים הרותחים נופלים על סייטר והוא מחוסל תוך מכה! לאיפה תמשיך!?
סטיבן:
אייפום מתקרב לבלטוי עם זנב ברזל אך לפתע בלטוי משתמש בסופת חול שמעיפה אותו לשמיים ופוגעת בוא קשה, אייפון ממשיך להילחם והוא מתקדם לעבר בלטוי עם אגרוף ממוקד! אך בלטוי משתמש שוב בסופת חול שפוגעת שוב באייפום מה תעשה!?
אלי:
האיש זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יוצאהבועות פוגעות בזובאט אך הוא משיב מלחמה במכת כנף מה תעשה!?
ג'ון:
אתם ממשיכים במערה כשלפתי אתם נתקלים במה תעשה!?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)