Pokemon GO
עמוד 48 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3846474849505898 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 706 עד 720 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    ג'ון:
    חשיבה נכונה! נינכאדה שולח כדור צל נוסף מאחד הבורות ווינומאט מתקרב לשם, לפתע נינכאה יוצא מבור אחר ומתקיף
    בכדור צל נוסף! ווניומאט מחוסל! לאיפה תמשיך עכשיו!?
    ----------------
    "נינקאדה תחזור"אני אומר,'נראה לי שאני מוכן כבר למכון'אני חושב לעצמי,יוצא מהמערה והולך למרכז הפוקימונים.

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט:
    אם לא מצטער אתה תצטרך לבחור אחד...
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה מתקדם לעבר המכון כשלפתע אתה רואה את אתה מזמין אותו לקרב והוא מסכים! הוא אומר "הרבה זמן לא היה לי קרב מכון"
    השופט מסביר את החוקים:"זה קרב של 3-3 רק למאמן מותרלהחליף פוקימונים באמצע הקרב, הראשון ששלושת הפוקימונים שלו לא יכולים להמשיך להילחם מפסיד!" קדימה תוציא את הפוקימון הראשון שלך אתה תוקף ראשון
    "טוב נתחיל באלקיד " אומר ואקרא לאלקיד מהפוכדור שלו.

3. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    אתה חוזר לעיר פטלבורג לקרב המכון הראשון שלך!! אתה נכס למרון ואתה רואה את רוארק הוא מסכים לקרב המכון השופט מסביר את החוקים:זהו קרב של 3-3 רק למאמן מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב מי ששלושת הפוקימונים שלו לא יכולים להמשיך להילחם מפסיד" אתה מתחיל ראשון תוציא את הפוקימון שלך!

מאט:
    אתה מוציא את שניראה מוכן לקרב יותר מתמיד! ורוארק מוציא את אתה מתקיף ראשון מה תעשה!?

4. משתמש מנוסה
    הודעה!!
    אני ימשיך לקראת הערב יש לי בגרות מחר ואני לומד!!!

5. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    אתה חוזר לעיר פטלבורג לקרב המכון הראשון שלך!! אתה נכס למרון ואתה רואה את רוארק הוא מסכים לקרב המכון השופט מסביר את החוקים:זהו קרב של 3-3 רק למאמן מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב מי ששלושת הפוקימונים שלו לא יכולים להמשיך להילחם מפסיד" אתה מתחיל ראשון תוציא את הפוקימון שלך!
    -------------------
    "צא מגבי!"אני אומר.

6. Retired
    שם: Ashar
    סטיבן:
    קארנידוס משתמש במכת ראש עם האדמה וזה מרעיד אותה טיפה, אך בלטוי מסרב לצאת!! לפתע בלטוי יוצא מתחת לקארנידוס ומעיף אותו לשמיים! מה תעשה!?

" טוב מאוד חיכיתי לכזה מהלך עכשיו זה שלך קארנידוס שאתה באוויר תתחיל להסתובב ותדפוק בו מלמעלה ראשייה! "
    פרישה

7. AllwaysStriveAndProsper

מאט:
    אתה מוציא את שניראה מוכן לקרב יותר מתמיד! ורוארק מוציא את אתה מתקיף ראשון מה תעשה!?
    "אלקיד נראה שלא נוכל להישתמש במתקפות חשמל , טוב אלקיד תתחיל באגרוף ממוקד"

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    אתה מתקדם לעבר המכון ונכנס לתוכו, אתה רואה את מנהיג המכון רוארק! אתה מזמין אותו לקרב מכון והוא אומר "בשמחה הרבה זמן שלא היה לי קרב מכון טוב
    השופט מסביר את החוקים" זהו קרב של 3-3 רק למאמן מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב, מי ששלושת הפוקימונים שלו לא יוכלו להמשיך להילחם יפסיד" אתה תוקף ראשון את מי תוציא?

ות פוקימונים הראשונה אם אתה מתאם, או שאתה יכול להמשיך בדרך 204 לשדות האש ולמערת החרקים
    אני אומר לרואקר" צא אני בוחר בך סנאורט" אני אומר לסנאורט" תעשה מה שאתה יכול אני מאמין שתנצח"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. bbuuuii
    שם: עידן

בויזל:
    בויזל וגרוויל ממשיכים לחטוף מכות אבל הם מעסיקים אותם יפה אתה מדבר עם השוטרת ג'ני מה תגיד לה!
    (אל תשכח שכול הזמן הזה הפוקימונים שלך חוטפים!!)
    "השוטרת ג'ני בואי מהר לדרך 204 אני מותקף ע"י צוות אלקטריק בואי לכאן ואני אסביר לך כבר ובבקשה מהר!"

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    מקס:
    זה נראה כאילו בלבזור משחק בכם הוא מהיר במיוחד ומתחמק מכול ההתקפות של טורקול! טורקול משתמש בלהביור ובלבזור מתחק ומחזיק בקליע זרעים! לפתע טורקול משתמש בגלגל להבה ובלבזור שוב מתחמק ומתקיף בכדור אנרגיה!
    מה תעשה הוא מהיר מידי!
    'אוי לא טוב חזור טורקול צא פיפלאפ ניקור 'אומר ואחזיר את טורקול ואוציא את הפוכדור של פיפלאפ
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    אלי:
    חשיבה נכונה! סקוירטל משתמש בסיחרור ובאותו זמן באקדח מים! ויצא מין סופר מים כזאת!!! 2 הקופינגים מחוסלים! אנשי צוות אלקטריק ברחו והשאירו שם את המסמכים! המדען מודה לך מאוד ואומר לך שבלעדיך הוא לא היה מצליח! ומשחרר אותך לדרכך לאיפה תמשיך עכשיו!?
    נראה לי שאני הלך לדרך 204 שדות האש... שמעתי שיש שם פוקימוני אש חזקים אני מכווה לתפוס סינדקוויל

12. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    אתה מוציא את ורוארק מוציא את אתה תוקף ראשון מה תעשה!?

סטיבן:
    קארנידוס מסתובב כשהוא באוויר ואז הוא משחרר ראשייה עוצמתית!! לפתעע הוא נעטף אור כחול ובוהק צלצול מהפוקדע! הוא למד ראשיית זן!! הוא ממשיך לרדת בקצב מסחרר לכיוון בלטוי עד שבום! הוא פוגע בוא במכה קריטית! קדימה עכשיו זה שוויון 2-2 לפתע רוארק זורק פוקדור שני לאוויר הוא מוציא את מה תעשה אתה מתקיף ראשון!?

מאט:
    אלקיד משתמש באגרוף ממוקד על בלטוי אך בלטוי משתמש בסופת חול! ומעיף את אלקיד לאוויר והוא נוחת חזק על הריצפה, מה תעשה!?

לי:
    אתה מוציא את בזמן שרוארק מוציא את אתה תוקף ראשון, מה תעשה!?

בויזל:
    השוטרת ג'ני אמרה שהיא בדרך אך בנתיים גרוויל ובוויזל חטפו המון מכות! הם כברמותשים לגמרי ובקושי יכולים לזוז! מה תעשה!?

מקס:
    פיפלאפ משתמש בניקור על בלבאזור שגם מזה הוא מתחמק בקלות, לפתע בלבזור יורה סופת עלים אדירה!! ופיפלאפ נפגע קשה! מה תעשה!?

אלי:
    אתה מתקדם בשדות האש כשלפתע אתה שומע צעקות "הצילוו חוטפים לי את הפוקימון הצילוו!!
    אתה מתקדם למקור הצעקות ולפתע אתה רואה חוטף לילדה קטנה את הפוקימון מה תעשה!?

13. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך

מקס:
    פיפלאפ משתמש בניקור על בלבאזור שגם מזה הוא מתחמק בקלות, לפתע בלבזור יורה סופת עלים אדירה!! ופיפלאפ נפגע קשה! מה תעשה!?

' דיי נמאס לי פיפלאפ השתמש בבועות על בלבזור ואז ניקור ' אומר לו בעצבנות רבה
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    אתה מוציא את ורוארק מוציא את אתה תוקף ראשון מה תעשה!?
    ------------------
    "קדימה מגבי,תשתמש במבט בשביל להפחיד אותו,ואז תבוא אליו באגרוף בלבול בשביל לגרום לכך שהוא יוכל להיות מבולבל!"אני אומר בהתלהבות,מכיוון שזה המכון הראשון שלי.

15. AllwaysStriveAndProsper

מאט:
    אלקיד משתמש באגרוף ממוקד על בלטוי אך בלטוי משתמש בסופת חול! ומעיף את אלקיד לאוויר והוא נוחת חזק על הריצפה, מה תעשה!?
    *שוב פעם אתה מאבד את ההיגיון איך לעזזל סופת חול מעיפה משו באוויר היא בסך הכל יוצרת מלא חול שפ]וגע בפוקימון ומוריד לו אחוזי חיים קטנים בכל תור גם במציאות סופות חול לא יכולות להרים אדם או חייה*
    ~~~~~~~~~~
    אפשר תגובה אחרת כי אהתגובה שלך יצאה טיפשית מאד עם הקטע של סופת החול..

עמוד 48 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3846474849505898 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •