ג'ון:
אתה חוזר לעיר פטלבורג לקרב המכון הראשון שלך!! אתה נכס למרון ואתה רואה את רוארקהוא מסכים לקרב המכון השופט מסביר את החוקים:זהו קרב של 3-3 רק למאמן מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב מי ששלושת הפוקימונים שלו לא יכולים להמשיך להילחם מפסיד" אתה מתחיל ראשון תוציא את הפוקימון שלך!
מאט:
אתה מוציא אתשניראה מוכן לקרב יותר מתמיד! ורוארק מוציא את
אתה מתקיף ראשון מה תעשה!?
הודעה!!
אני ימשיך לקראת הערב יש לי בגרות מחר ואני לומד!!!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ג'ון:
אתה מוציא אתורוארק מוציא את
אתה תוקף ראשון מה תעשה!?
סטיבן:
קארנידוס מסתובב כשהוא באוויר ואז הוא משחרר ראשייה עוצמתית!! לפתעע הוא נעטף אור כחול ובוהק צלצול מהפוקדע! הוא למד ראשיית זן!! הוא ממשיך לרדת בקצב מסחרר לכיוון בלטוי עד שבום! הוא פוגע בוא במכה קריטית! קדימה עכשיו זה שוויון 2-2 לפתע רוארק זורק פוקדור שני לאוויר הוא מוציא אתמה תעשה אתה מתקיף ראשון!?
מאט:
אלקיד משתמש באגרוף ממוקד על בלטוי אך בלטוי משתמש בסופת חול! ומעיף את אלקיד לאוויר והוא נוחת חזק על הריצפה, מה תעשה!?
לי:
אתה מוציא אתבזמן שרוארק מוציא את
אתה תוקף ראשון, מה תעשה!?
בויזל:
השוטרת ג'ני אמרה שהיא בדרך אך בנתיים גרוויל ובוויזל חטפו המון מכות! הם כברמותשים לגמרי ובקושי יכולים לזוז! מה תעשה!?
מקס:
פיפלאפ משתמש בניקור על בלבאזור שגם מזה הוא מתחמק בקלות, לפתע בלבזור יורה סופת עלים אדירה!! ופיפלאפ נפגע קשה! מה תעשה!?
אלי:
אתה מתקדם בשדות האש כשלפתע אתה שומע צעקות "הצילוו חוטפים לי את הפוקימון הצילוו!!
אתה מתקדם למקור הצעקות ולפתע אתה רואהחוטף לילדה קטנה
את הפוקימון
מה תעשה!?
*שוב פעם אתה מאבד את ההיגיון איך לעזזל סופת חול מעיפה משו באוויר היא בסך הכל יוצרת מלא חול שפ]וגע בפוקימון ומוריד לו אחוזי חיים קטנים בכל תור גם במציאות סופות חול לא יכולות להרים אדם או חייה*
~~~~~~~~~~
אפשר תגובה אחרת כי אהתגובה שלך יצאה טיפשית מאד עם הקטע של סופת החול..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)