[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
מקס:
פיפלאפ גם מתעצבן ויורה קרן בועות על בלאבזור שגם מימנה הוא מתחמק!!! לפתע פיפלאפ רץ לעברו עם מתקפת ניקור אך בלבאזור תופס אותו בעזרת גפן מצליפה זה נראה כאילו בלבאזור משחק בכם הוא צוחק כול מהלך הקרב, מה תעשה!?
ג'ון:
מגבי משתמש במבט שלא משפיע כולכך על בלטוי, לפתע מגבי מתקדם לעבר בלטוי עם אגרוף סיחרור אך בלטוי משתמש בסופת חול! ומעיף את מגבי לאוויר! מה תעשה!?
מאט:
*אתה יודע שהמשחק גם ככה לא כזה מציאותי אז מה הבעיה שבסך הכול סופת חול תעיף אותו? חח אבל אין בעיה אני ישנה לך
~~~~~~
אלקיד מתקדם לעבר בלטוי באגרוף ממוקד אך בלטוי מתחמק בסיחרור ומשתמש בחפירה! אתה בעמדת נחיטות אלקיד נלחץ! מה תעשה!?
בויזל:
אתה והפוקימוניםש לך כבר מותשים הפוקימונים ממשיכים לתקוף אותכם בשביל להשיג את המזוודה הזאת השוטרת ג'ני לפתע מגיע והיא מסלקת את הפוקימונים, היא אומרת "זה היה מעשה חסר אחריות זה כמעט עלה לכם בחיים אבל גם אמיץ מאוד!! תודה רבה" היא לוקח אותכם למרכז הפוקימונים לקבל טיפול רפואי... לאחר כמה שעות האחות ג'וי משחררת אותכם ואתם ממשיכים במסע, לפתע צלצול מהמדען! "הי בויזל שמעתי שהצלתה את המזוודה שמלאה פוקדורים אתה יודע שהם כולם חולים בפוקוירוס חח אני רוצה שתבוא רגע שוב למעבדה בעיר אולדייל יש לי משהו להביא לך"... מה תעשה!?
לי:
סנורט משתמש ברוח קרח, אך בלטוי משתמש בסופת חול וחוסם את ההתקפה, בנוסף סנורט עף לאוויר ונחת חזק על הקרקע מה תעשה!?
אלי:
האיש הזה זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יוצאמה תעשה!?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
--------------------
'עם אני ישתמש באגרוף אש אז זה יגמר אותו דבר,וכך גם עם ראשייה'אני חושב לעצמי,ולאחר מכן אני אומר:"מגבי צא ותתקיף באגרוף אש,ואז שהוא מתחיל להכין את סופת החול תפסיק באגרוף האש,ותתקוף את הסופה בלהביור ככה שתיווצר סופת אש,אשר תפגע בבלטוי!"אני אומר בנחישות.
נערך לאחרונה על ידי Iגם, 06-26-2010 בשעה 08:22 PM
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
[QUOTE=noam121211;649152]
אלי:
האיש הזה זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יוצאמה תעשה!?[/QUOT אני יגיד לסקווירטל מהר חבר אקדח מים על הוויניזג הזה
מאט:
אתה מחזיר את אלקיד ומוציא את נידוקינג, נידוקינג משתמש בזרוע פטיש על האדמה כשבלטוי עדדין בפנים, בלטוי נפגע קשה ויצא מן האדמה פצוע אך לפתע הוא השתמש בקרן סולארית! שפגע קשה בנידוקינג וגרמה לו לבילבול קשה, מה תעשה!?
בויזל:
אתה מגיע לעיר אולדייל והמדען מחכה לך בפתח העיר ואומר לך" הי בויזל, תודה על העזרה שלך עם המזוודה מקודם, הפוקימונים שבתוך המזוודה חולים בפוקוירוס ואנחנו צריכים לחקור אותם, אבל רציתי שתעזור לי במשהו אחר, קיבלנו ביצה מיוחדת מאגם וריאטי, אנחנו בוודאות יודעים שלפוקימון שבתוך הביצה יש יכולות מיוחדות וגם אנחנו יודעים שאו שהפוקימון יהיה זוהר, או חולה בפוקוירוס, ומה שאני רוצה ממך זה שתיכך את הביצה הזאת ומתי שהיא תבקע תאמן אותה ותחזיר אותה אלינו, האים אתה מסכים!?
מקס:
פיפלאפ מתעצבןן מאוד ומתחי להישתגע כשלפתע! אור בוהק וזוהר מקיף את פיפלאפ ולפתע הוא משנה את צורת גופו!! לאחר כמה שניות האור נעלם ופיפלאפ הפף ללפתע פרינפלאפ השתמש במערבולת ענקית שפגעה קשה בבלבאזור ומכול ההיתחמקויות שלו מהקרב עם טורקול הוא עייף מאוד, מהר יש לךך הזדמנות או לתפוס אותו או לחסל אותו מה תעשה!?
~~~~~~~~~~~~~~~~~
*עידכנתי התקפות תסתכל לראות...
לי:
סנוראט קופץ לאוויר ונוחט על בלטוי במכת גוף אך בלטוי משתמש שוב במהלך ההגנה עם סופת החול, הוא משתמש בסופת חול על סנוראט ומעיף אותו שנית! לאחר מכן סנוראט מתעשט על עצמו ומתקיף את בלטוי בקרן קרח! שמקפיאה אותו! מהר בלטוי לא יכול להגיב יש לך הזדמנות לנצח!!!
ג'ון:
מגבי מנסה לתעתע את בלטוי שהוא משתמש שוב באגרוף אש, ובלטוי משתמש בסופת חול כמו שציפיתה! לפתע מגבי משתמש בלהביור על סופת החול ומנסה ליצור מין סופת אש! אך החול שבסופה לא איפשר לאש לדלוק הרבה זמן והתוכנית לא יצאה לפועל! לפתע בלטוי משתמש בסיחרור עם מגבי והוא נפגע מה תעשה!?
סטיבן:
מארשטומפ מסתכל על אוניקס בחיוך ומתקיף באקדח מים אך לפתע אוניקס התשמש בקבר אבן והגן על עצמו! לאחר מכן הוא התשמש בקצה כפול על מרשטומפ שנפגע! מה תעשה!?
ג'ק:
אתה ממשיך ללכת בדרך 203 לכיוון העיר פטלבורג כשלפתע אתה רואהמה תעשה!?
אלי:
וויזינג נפגע מהאקדח מים אך הוא משפיע בדחיפת רעל! ומיד לאחר מכן בבלימה! סקוירטל מסתכל על ויניזג בעצבנות כשלפתי! אור לבן ובוהק מקיף את סקוירטל ונראה כאילו הוא משנה את צורת גופו! לפתע אחרי כמה שניות סקוירטל הפך לעכשיו יש לך הזדמנות לנצח מהר מה תעשה!?
~~~~~~~~~~~~~~~~
*עידכנתי התקפות בעמוד ההרשמה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)