סטיבן:
רשום תגיב להתחלה
רונאל:
המאמנים מוציאים
בויזל:
הסטירה כפולה פגעה חזק במורקרו אך הוא הצליח להיתעשט וחזר לאוויר מורקרו מתושתש מאוד מהקרב מהר זאת ההיזדמנות
כינוי בפורום:LACOSTE
שם במשחק:ג'ק גולדן
גיל מין:14
רקע:ג'ק נולד בעיר אולדייל,הוא לא היה מודע בכלל לפוקימונים בילדותו. יום אחד בגיל 10 כאשר חזר מבית ספרו ראה זאנגוס לכוד במלכודת,הוא שחרר אותו והזאנגוס ברח. כשנה לאחר מכן הותקף ג'ק על ידי סוויפרים ולא הצליח להתחמק. לפתע הופיע אותו זאנגוס ושיסע את הסוויפרים שברחו. בין ג'ק לזאנגוס נרקמה חברות,אבל יום אחד נעלם זאנגוס והגיע היום של ג'ק לצאת למסע,הוא אמר לעצמו בלב שלא משנה מה ייבחר יהיה לו זאנגוס לזכר חברו הטוב שנעלם.
תיאור הדמות:
פוקימון התחלתי:צ'ימצ'אר
תפקיד:מאמן
כסף:5000$
ציוד:חבל,חכה,אוכל,מים,בגד ים.
הערות:להתקבל,אמנם הרקע הזה קצר אבל אני שחקן ממש טוב.
בקשה שניה(מקווה שזה לא יותר מדי) לתפוס זאנגוס או אם אפשר להתקל בהמשך בזאנגוס החבר של הדמות מהרקע זה יהיה ממש מצוין.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
בויזל:
טריקו קפץ ממש גבוה מעל מורקרו והפיל אותו לריצפה במכת זנב חזקה מאוד!,
הוא חיסל אותו בעזרת קליע זרעים חזק ביותר.
סטיבן:
יצא מהפוקדור מבולבל אך בכול זאת ירה אקדח מים חזק מאוד על הסטארלי שהסתחרר מהאקדח מים ומאדקיפ סיים את זה יפה בעזרת מכת ראש חזקה
ג'ק:
רשום תגיב להתחלה...
מאט:
האגרוף שהבאתה לו לפנים גרם לו להיתעצבן ממש הוא זרק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יצא
מה תעשה?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
רונאל:
צ'יקוריטה מעיף עלי תאר לעבר הזובאטים והם נפגעים,
המדען אומר למגנמייט להישתמש במכת ברק על אחק מהזובטים וצ'יקוריטה השתמש בהצלפת גפן על השני
2 הזובטים מתושתשים, אחד משתמש בקרן בלבול על מגנמייט והוא מתבלבל השני משתמש בנשיחה על צ'יקוריטה שנפגע קשה.. מה תעשה עכשיו?
ג'ק:
צ'ימצ'אר יוצא מהפוקדור מבולבל אך בכול זאת משתמש בלהביור על סטארלי, סטארלי מסתחרר מהלהביור ועף לאוויר ומתכיף את צ'ימצ'אר במכת כנף מה תעשה?
לוקאס:
טוטודייל מפחד מהסוויפר אך מאמין בך ומתקדם לעבר סוויפר בשריטה,
סוויפר תפס את טוטודייל בחנק, אך טוטודייל השתמש באקדח מים שעצר את החנק של סוויפר וגם לו נזק רב...
הודעה!!
מי שפותח דף 7 מקבלאו
לבחירתו...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)