I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
מקס:
אתה זורק פוקדור על בלבאזור .. . . . לפתע פוף הוא נפתס! צלצול מהפוקדע בלבאזור סוג עשב רעל הוא מאכסן אנרגיה בזרע של גבו מתקפות בלימה יללה עלי תאר הצלפת גפן סופת עלים כדור אנרגיה סינטזה קצה כפול!
מאט:
מצטער אני לא משנה לך זאת כבר פעם שנייה וגם ככה המשחק הזה לא כזה מציאותי,לכולם עשיתי ככה וכולם המשיכו לשחק בכיף רק לך יש טענות, אם יש לך בעיה עם הדרך משחק שלי אתה מוזמן לפנות בפרטי...
ג'ק:
סניזל נמצא במרכז הפוקימונים אצל האחות ג'וי
~~~~~~~~~~~~
מונפרנו יוצא ותוקף את קרוגאנט באגרוף מאך אך קרוגאנט חוסם את זה בנעיצת רעל, לאחר מכן מונפרנו משתמש במכת להבה אך קרוגאנט חוסם את זה בדחיפת רעל נראה כאילו הכוחות שווים! מה תעשה!?
בויזל:
פוקימונים אתה יכול להעביר רק לאחות ג'וי שתשמור לך עליהם...
~~~~~~~~~~~~
אתה מתקדם לעבר דרך 204 שדות האש! כשלפתע אתה רואהמה תעשה!?
לי:
סנוראט נורא מתלהב מהקרב כשהוא מתקיף את בלטוי במכת גוף והוא נפגע קשה! לאחר מכן סנוראט משתמש בקרן קרח ששוב משפיע עליו קשה אך בלטוי עדיין עומד! לפתע! בלטוי משחרר קרן סולארית אדירה!!! שפוגעת קשה בסנוראט!! מה תעשה!!
ג'ון:
(בעמוד הראשון כתוב שרארק הוא מאמן הגנתי...)
שני הפוקימונים לא זזים אפילו לשנייה! לפתע מגבי נשבר ותוקף באגרוף אש! אך בלטוי משתמש שוב בטריק של סופת החול! ומעיף שוב את מגבי! מה תעשה!?
סטיבן:
חשיבה נכונה! מארשטופמ משתמש בזרוע פטיש על אחד הקירות במבנה כשלפתי אתם מרגישים רעד קל והמון סלעים מתחילים לרדת על אוניקס! לפתע מארשטומפ מתקיף בסילון אקווה! וואוו מכה קריטית ואוניקס נפגע קשה מאוד!! מהר יש לך הזדמנות לנצח מה תעשה!?
אלי:
זנב האקווה משפיע חזק על וויזינג שנפגע קשה, לפתע וויזינח מחזיר התקפה בתותח פלאש! אך פעימת המים חוסמת אותו ופוגעת בו קשה! המאמן ברח והחזיר לילדה את הפוקימון, הילדה אומרת לך תודה ומשחררת אותך לדרכך לאיפה תמשיך!?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אלי:
אתה מתקדם בדרך 204 כשלפתע אתה רואהמה אתה עושה!?
ג'ק:
מונפרנו משתמש בחימום יתר! ופוגע בקרוגאנט! ואז מונפרנו משתמש באגרוף מאך ומסיים את זה! כניראה שקרוגאנט יא היה כזה חזק למרות הכול או שמונפרנו ממש התחזק! לאיפה תמשיך?
מקס:
אתה מתקדם לעבר מרכז הפוקימונים עם הפוקימון החדש שלך! אתה מגיע לאחות ג'וי והיא מרפאת לך את הפוקימונים, לאיפה תילך עכשיו!?
לי:
סנוראט מזועזע מהקרן סולארית מנסה להישתמש שוב בקרן קרח אבל הוא נופל ולא יכול להמשיך להילחם! מה תעשה!?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
I want to play a game
תודה לOdin Borson
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)