הודעה:
השחקן מאט סולק מהמשחק בעקבות החלטתי כי אני לא מעוניין בשחקנים תחרותיים מדי ולא מקשיבים להוראות שלי...
הודעה:
השחקן מאט סולק מהמשחק בעקבות החלטתי כי אני לא מעוניין בשחקנים תחרותיים מדי ולא מקשיבים להוראות שלי...
נערך לאחרונה על ידי noam121211, 06-27-2010 בשעה 03:55 PM
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
בויזל:
גרוויל משתמש בשאיבת מגה על לאדיאן אך הוא מתחמק ותוקף באגרוף ממוקד! גרוויל נפצי מה תעשה!?
ג'ון:
פתחתה את עמוד 54 וזכיתה בפוקימון לפי סוג שאתה בוחר, שלח לי ה"פ עם סוג הפוקימון שאתה רוצה
~~~~~~~~~~~~~~~
נינכאדה יוצא מהבור אך אוניקס מצליח להפתיע אותו והוא עולהמ מהר מהבור שלו ומתקיף את נינכאדה בקצה כפול מתחתיו!! נכאדה מחוסל ולא יכול להמשיך להילחם! מה תעשה!?
לי:
מנטי משתמש שוב בכנף ברזל ושוב נחסך בעזרת ראשייה ולאחר מכן הוא משתמש שוב במערבולת ושוב נחסם בעזרת גלישת סלעים! אתה חייב לשנות תקטיקה מה תעשה!?
סטיבן:
מארשטומפ משתמש בזרוע פטיש על האדמה וגורם לאוניקס לצאת! לפתע מארשטמפ משתמש באקדח מים שפוגע קשה באוניקס! מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
בויזל:
אתה כבר זכיתה בפוקימון!!
~~~~~~~~~
גרוויל משתמש בעלי תאר על לאדיאן אך הוא מתחמק! מיד לאחר מכן גרוויל משתמש בקליע זרעים אך לאדיאן משתמש ברוח כסופה ומעיף את הזרעים! מה תעשה!?
ג'ון:
טורטוויג משתמש בגפן מצליפה ועוטף בעזרתה את אוניקס! אך מכיוון שאוניקס ענק וטורטוויג קטנטן אוניקס מרים את טורטוויג כאילו הוא אוויר!ומעיף אותו לשמיים! טורטוויג נופל בחוזקה על האדמה אך לפתע! אור לבן ובוהק מקיף את טורטויג! והוא מתחיל לשנות את צורת גופו! לפתע אחרי כמה שניות טורטוויג הפל למהר יש לך הזדמנות לנצח מה תעשה!?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)