Pokemon GO
עמוד 59 מתוך 100 ראשוןראשון ... 949575859606169 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 871 עד 885 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    אלי:
    סינדקוויל משתמש בגלגל להבה אך מוט'ים מתחמק בקלילות כי הוא נמצא באוויר ומשתמש בכנף ברזל! לפתע! סינדקוויל חסר את הכנף בעזרת פיו והוא משתמש בניב אש! מה תעשה!?

ג'ון:
    מגבי משתמש בגל להבה וגולש עליו! לפתע גליסייון השתמש בקרן קרח חזקה במיוחד והקפיא את הגל!!! לאחר מכן מגבי קפץ מהגל והישתמש באגרוף להבה אך זה לא שפיע כולכך על גלייסיון והוא השתמש ברוח קרח על מגבי והוא קפא! מה תעשה!?

2. משתמש מנוסה
    ג'ק:
    כה אפשר להפעיל את היכולות רק תגיד לי קודם שאתה רוצה להפעיל אותה ואיך קוראים ליכולת...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מונפרנו קבור בן הסלעים דקות ארוכות, לפתע אתה רואה את אוניקס מתכונן לעוד סופת סלעים כזאת!! לפתע! אתה שומע צעקה אדירה! ומתוך הסלעים יוצא להבה ענקית! מונפרנו משתמש ביכולת שלו! להט! והוא מקבל כוח שאין כמוהו! הוא מעיף את הסלעים ומתקיף בחימום יתר! חזק במיוחד! ואוניקס נפגע קריטי! ומחוסל! רוארק אומר"וואוו בחיים לא ראיתי כוח כזה" הוא מחזיר את אוניקס ומוציא פוקדור אחרון, הוא זורק אותו לאוויר ומוציא את אתה תוקף ראשון, מה תעשה!?

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    אלי:
    סינדקוויל משתמש בגלגל להבה אך מוט'ים מתחמק בקלילות כי הוא נמצא באוויר ומשתמש בכנף ברזל! לפתע! סינדקוויל חסר את הכנף בעזרת פיו והוא משתמש בניב אש! מה תעשה!?

ג'ון:
    מגבי משתמש בגל להבה וגולש עליו! לפתע גליסייון השתמש בקרן קרח חזקה במיוחד והקפיא את הגל!!! לאחר מכן מגבי קפץ מהגל והישתמש באגרוף להבה אך זה לא שפיע כולכך על גלייסיון והוא השתמש ברוח קרח על מגבי והוא קפא! מה תעשה!?
    ------------------------------------
    "מגבי מהר,תנסה לחמם את היד,ולהפשיר את הקרח שעליה בעזרת אגרוף אש,ואז תנסה לתת אגרוף אש לפנים בשביל להפשיר אותם,ולבסוף תפשיר את כל הקרח בלהביור עוצמתי לרצפה,ואז תעשה גל לבה ותירה דרכו להביורים,אשר כל פעם יפתיעו את היריב,מכיוון שכבר יהיו בדרך אליו שהוא רק יגלה אותם!"אני אומר בביטחון.

4. משתמש מנוסה
    רונאל:
    טיילו עייף מהקרב הקודם משתמש בסופת חול על קוילאבה והוא מתחמק מזה בקלילות ,לאחר מכן טיילו משתמש במכת כנף אך קוילאבה מצליח לתפוס בכנף של טיילו ולהישתמש בניב אש! טיילו פצוע קשה אך הוא לא מפסיק להילחם! מה תעשה!?
    "טיילו אתה יכול לעשות את זה" אומר לו בביטחון "עכשיו השתמש באס אווירי בכול הכוח!" אוסיף.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי:
    למה אתה משתמש באותה אסטרטגיה כול הזמן?
    ~~~~~~~~~~~~~~
    צ'רמיוליון משתמש בצעקה שגורמת לקארנידוס לצאת מקבר האבן! לפתע צ'רמיליון השתמש עליו בחימום יתר והוא נפגע (כי השתמשתה כבר בחימום יתר וככול שמתמשים בוא יותר הכוח שלו נחלש) וקארנידוס משיב מלחמה בגלישת סלעים ענקית! ופוגע חזק בצ'רמיוליון! מה תעשה!?
    אני אומר לצ'רמיליון" תכון להביור אל הרגלים שלו ואז ציפורן ברזל על הרגלים שלו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    [QUOTE=noam121211;652128]אלי:

/QUOTE]

יש סינדקויל ניב אש
    עכשיו קדימה השתמש בגלגל להבה כדי לקפוץ לשמיים ולאחר מכן השתמש בקצה כפול על מוט'ים

7. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    אתה כותב הודעות מורכבות ומסובכות מדי תנסה לצמצם בסדר?
    ~~~~~~~~~~~~
    מגבי משתמש בלהביור חזק במיוחד ומצליח להפשיר את עצמו לאחר מכן הוא משתמש בגל לבה אך גלייסיון משתמש בקרן קרח ושוב מקפיא את הגל לאחר מכן הוא מתקיף את מגבי במכה מהירה מה תעשה!?

רונאל:
    טיילו משתמש באס אווירי אך קוילאבה משתמש במכת להבה! ומחסל אותו! מה תעשה!?

לי:
    צ'רמיליון משתמש בלהביור על הרגליים של קארנידוס והוא מצליח להפיל אותו, והוא מתקרב לעברו בציפון ברזל, הוא מתקיף אך זה לא משפיע כלל על קארנידוס! לאחר מכן קארנידוס קם ומתקיף את צ'רמיליון בראשיית זן! צ'רמיליון לא יכול להמשיך להילחם! אם מי תוציא במקומו!?

אלי:
    חשיבה נכונה! סינדקוויל משתמש בגלגל להבה וקופץ גבוע לשמיים! לאחר מכן הוא משתמש בקצה כפול חזק במיוחד שמפיל את מוטי'ם לריצפה! מהר יש לך היזדמנות לנצחר מה תעשה!?

8. משתמש מנוסה

אלי:
    חשיבה נכונה! סינדקוויל משתמש בגלגל להבה וקופץ גבוע לשמיים! לאחר מכן הוא משתמש בקצה כפול חזק במיוחד שמפיל את מוטי'ם לריצפה! מהר יש לך היזדמנות לנצחר מה תעשה!?
    סינדקוויל מהר קפוץ עליו בגלגל להבה ואם זה לא מספיק סיים את זה עם חימום יתר!

9. משתמש מנוסה
    אלי:
    סינדקוויל משתמש בגלגל להבה על מוטי'ם והוא מחוסל! המאמנת מחזירה אותו וזורקת פוקדור שני לאוויר, היא מוציאה את מה תעשה!?

10. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    מקס:
    טורקול משתמש בלהביור על בלטוי אך הוא משתמש בחפירה ומגן על עצמו, שוב טורקול נכנס לחרדה בגלל שהוא לא יודע איפה היריב שלו, מה תעשה!?
    ' טורקול תתעשת ואז הכנס אל החור והשתמש בלהביור' אומר לטורקול
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    הודעה!!
    אני ימשיך מאוחר יותר סליחה!!

12. משתמש מנוסה
    הרשמה:
    כינוי בפורום:בר.
    שם במשחק:אלכס
    גיל מין:14 נקבה
    רקע:אלכס היא ילדה שעברה הרבה דברים קשים.היא הפכה ליתומה בגיל 4 וגדלה אצל דודה שלה.דודה שלה,שהייתה עשירה מאוד,ועשתה את כול מה שאלכס תרצה כדי לשמוח .אך היא לא שמחה כי לא היו לה חברים .אז הדודה שלה אמרה לה שעושים מדי יום טיול עם פוקימון שתהנה.אלכס כל כך אהבה פוקימונים ,והחליטה להיות מתאמת גדולה!
    (וואי איזה סיפור חרוש אבל לא היה לי רעיון אחר)
    תיאור הדמות: עיינים חומות ושיער שחור ויפה.
    פוקימון התחלתי:טורצ'יק
    תפקיד:מתאמת
    כסף:5000$
    ציוד:סופר חכה,אוכל לפוקימונים,5 שיקויים,אופניים,פוקגיר.
    הערות:אני רוצה לתפוס איווי ובאגון..
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    צ'רמיליון משתמש בלהביור על הרגליים של קארנידוס והוא מצליח להפיל אותו, והוא מתקרב לעברו בציפון ברזל, הוא מתקיף אך זה לא משפיע כלל על קארנידוס! לאחר מכן קארנידוס קם ומתקיף את צ'רמיליון בראשיית זן! צ'רמיליון לא יכול להמשיך להילחם! אם מי תוציא במקומו!?
    אני מוציא את מנטי ואומר לו" אני סומך עליך בקה אל תאכזב אותי עכשיו יללה ומערולת על כרינדס"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    כה אפשר להפעיל את היכולות רק תגיד לי קודם שאתה רוצה להפעיל אותה ואיך קוראים ליכולת...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מונפרנו קבור בן הסלעים דקות ארוכות, לפתע אתה רואה את אוניקס מתכונן לעוד סופת סלעים כזאת!! לפתע! אתה שומע צעקה אדירה! ומתוך הסלעים יוצא להבה ענקית! מונפרנו משתמש ביכולת שלו! להט! והוא מקבל כוח שאין כמוהו! הוא מעיף את הסלעים ומתקיף בחימום יתר! חזק במיוחד! ואוניקס נפגע קריטי! ומחוסל! רוארק אומר"וואוו בחיים לא ראיתי כוח כזה" הוא מחזיר את אוניקס ומוציא פוקדור אחרון, הוא זורק אותו לאוויר ומוציא את אתה תוקף ראשון, מה תעשה!?
    קוראים לה blaze/להט ומונפרנו כבר הפעיל אותה
    ------------------------------------------
    "קדימה תעזר ביכולת שלך ותשתמש בבעיטת אש ומתקפת להבה!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

15. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    אתה כותב הודעות מורכבות ומסובכות מדי תנסה לצמצם בסדר?
    ~~~~~~~~~~~~
    מגבי משתמש בלהביור חזק במיוחד ומצליח להפשיר את עצמו לאחר מכן הוא משתמש בגל לבה אך גלייסיון משתמש בקרן קרח ושוב מקפיא את הגל לאחר מכן הוא מתקיף את מגבי במכה מהירה מה תעשה!?
    -----------------
    "מגבי תשתמש בלהביור,ועם הוא מתחמק תשתמש באגרוף סיחרור!"אני אומר.

עמוד 59 מתוך 100 ראשוןראשון ... 949575859606169 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •