Pokemon GO
עמוד 66 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1656646566676876 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 976 עד 990 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    לי:
    כן אתה יכול להישתתף בתחרות...

ג'ון:
    *שוב אתה כותב הודעות מורכבות מידי, תרחם עלי קצת חח
    *אתה רוצה שנינקאדה יפתח לנינג'אסק או שדינג'ה?
    ~~~~~~~~~~~;
    נינקאדה מתגרה באלקטאבאז שבא לתקוף אותו באגרוף חשמל! אך ננקאדה מצליח ליצור בור באדמה והרגל של אלקטאבאז נתקעת! ואז נינקאדה משתמש בחפירה ופוגע חזק באלקטאבאז מה תעשה!?

ג'ק:
    כן הפוקימונים שלך מרופאים
    ~~~~~~~~~~~~~~
    מונפרנו משתמש בחימום יתר על טיירוג, שמתחמק ומתקיף בבעיטה נמוכה מונפרנו נופל אך הוא משתמש בבעיטת אש חזקה במיוחד וגם טיירוג נופל, מה תעשה!?

בויזל:
    בויזל יורא אקדח מים חזק במיוחד לעבר מדיטייד, והוא מנסה לחסום אותו עם אגרוף ממוקד אך לא כולכך מצליח כי בויזל חזק מידי,

אלי:
    ורטלטל משתמש בפעימת מים על גלייגר שמשתמש באס אווירי כדי לחמוק! ואז משתמש בסופת סלעים אדירה שפוגעת חזק בורטלטל! יש לך פה גלייגר חזק במיוחד! מה תעשה!?

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    לי:
    כן אתה יכול להישתתף בתחרות...
    אני הולך לפסטיבל הלחימה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    כן הפוקימונים שלך מרופאים
    ~~~~~~~~~~~~~~
    מונפרנו משתמש בחימום יתר על טיירוג, שמתחמק ומתקיף בבעיטה נמוכה מונפרנו נופל אך הוא משתמש בבעיטת אש חזקה במיוחד וגם טיירוג נופל, מה תעשה!?
    "אל תוותר מונפרנו תשתמש בצעקה ולהביור!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    *שוב אתה כותב הודעות מורכבות מידי, תרחם עלי קצת חח
    *אתה רוצה שנינקאדה יפתח לנינג'אסק או שדינג'ה?
    ~~~~~~~~~~~;
    נינקאדה מתגרה באלקטאבאז שבא לתקוף אותו באגרוף חשמל! אך ננקאדה מצליח ליצור בור באדמה והרגל של אלקטאבאז נתקעת! ואז נינקאדה משתמש בחפירה ופוגע חזק באלקטאבאז מה תעשה!?
    ----------------------------
    אחי נינקאדה מתפתח לנינג'סק,ועם יש לי מקום פנוי בשישיה ופוקדור ריק,אז אני מקבל את שדינג'ה בתור "בונוס".
    ----------------------------
    "נינקאדה מהר,תשתמש בחתך כפול ואז בכדור צל!"אני אומר.

5. משתמש מנוסה
    אלי:
    ורטלטל משתמש בפעימת מים על גלייגר שמשתמש באס אווירי כדי לחמוק! ואז משתמש בסופת סלעים אדירה שפוגעת חזק בורטלטל! יש לך פה גלייגר חזק במיוחד! מה תעשה!?
    או אוו קדימה ורטלטל אנחנו חייבים אותו השתמש בסילון אקוואה כדי להתיקרב אליו וכשאתה מספיק קרוב תחליף מתקפה לאקדח מים קדימה צאא

6. משתמש מנוסה
    התחלה:
    בוקר יום ראשון. אתם יודעים שזהו היום שאתם מתחילים את מסע הפוקימונים שלכם. אתם קמים מהמיטה מתלבשים ומגיעים לחדר הפרופסור.
    לפתע אתם שומעים קול צעקה כניראה של הפרופסור. אתם מסתובבים ואתם רואים שהוא מותקף על ידי פראי ולידו תיבה עם פוקדורים.
    מהר בחרו את הפוקימון ההתחלתי שלכם והצילו את הפרופסור

אוקיי צא טורציק !תשתמש בשריטה!
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

7. משתמש מנוסה
    לי:
    אתה נרשם לפסטיבל פוקימוני הלחימה עם מקואיטה הפסטיבל הולך ככה יש 12 משתתפים שמצתמצמים ל6 וה6 האלה מצתמצמים ל3 והשלושה האלה עושים קרב ביניהם והמנצח זוכה ביצה, אומרים לך שהתחרות תתחיל בערב מה תעשה בינתיים?

ג'ק:
    מונפרנו משתמש בצעקה שמרתיע את טירוג, לאחר מכן הוא משתמש בלהביור שפוגע קשה בטיירוג, אך טיירוג מחזיר מלחמה עם שבירת לבנים ומונפרנו נפגע מה תעשה!?

ג'ון:
    נינקאדה משתמש בחתך כפול על אלאקטאבז שמתמש באגרוף ממוקד! נינכאדה נפגע קשה! לפתע אור לבן ובוהק מקיף את נינכאדה והוא מתחיל לשנות את צורת גופו, לאחר כמה שניות מופיע *המתקפות התעדכנו בעמוד ההרשמה, ולפתע לידו הופיע גם אצלך באחד הפוקדורים, מה תעשה עכשיו!?

אלי:
    חשיבה נכונה! ורטלטל משתמש בסילון אקווה כדי להיתקרב לגלייגר שנמצא בשמיים, שנייה לפני שהוא פוגע בוא הוא משנה מתקפה לפעימת מים ופוגע בוא קשה לאחר מכן גלייגר וורטלטל נופלים לריצפה מה תעשה!?

אלכס:
    טורצ'יק משתמש בשריטה על סטארלי אך הוא מגיב מתקפה בניקור, מה תעשי!?

8. משתמש מנוסה
    הודעה!!
    בכול רחבי המחוז פורסמו מודעות על צוות אלקטריק, אומרים שסמית' מתחיל להעסיק שכירים שיתפסו בשבילו פוקימונים חזקים בתמורה לכסף כתוב גם שגילו אחת מהם בסך הכול יש 5 הם נקראים: 5 לוכדי הפוקימונים, הראשון שהתגלה נקרא אדוארד התמונה שלו כול מי שרואה אותו חייב להגיד לשוטרת ג'ני!! הפוקימונים שלו עוד לא התגלו... פקחו עיניים והיזהרוו
    נערך לאחרונה על ידי noam121211, 06-29-2010 בשעה 03:54 PM

9. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק

ג'ק:
    מונפרנו משתמש בצעקה שמרתיע את טירוג, לאחר מכן הוא משתמש בלהביור שפוגע קשה בטיירוג, אך טיירוג מחזיר מלחמה עם שבירת לבנים ומונפרנו נפגע מה תעשה!?
    !?
    "קדימה להביור ובעיטת אש!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

10. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    מקס:
    פרינפלאפ משתמש בקרן קרח על אוניקס אך הוא חוסם אותה בעזרת תותח פלאש! ופוגע חזק בפרינפלאפ, לאחר מכן הוא מתקדם עליו בגלישת סלעים! מה תעשה!?
    השתמש בפעימת מים עכשיו ' אומר לפרינפלאפ
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    נינקאדה משתמש בחתך כפול על אלאקטאבז שמתמש באגרוף ממוקד! נינכאדה נפגע קשה! לפתע אור לבן ובוהק מקיף את נינכאדה והוא מתחיל לשנות את צורת גופו, לאחר כמה שניות מופיע *המתקפות התעדכנו בעמוד ההרשמה, ולפתע לידו הופיע גם אצלך באחד הפוקדורים, מה תעשה עכשיו!?
    -------------------
    "יש!"אני אומר בשמחה"עכשיו נינג'סק תעוף גבוה בשמיים,ותשתמש בהרבה ריקודי חרבות בשביל להתחזק,ואז תעוף בחזרה למטה ותחסל את אלקטרבז במספרי X"אני אומר בביטחון רב.

12. משתמש מנוסה
    לי:
    אתה נרשם לפסטיבל פוקימוני הלחימה עם מקואיטה הפסטיבל הולך ככה יש 12 משתתפים שמצתמצמים ל6 וה6 האלה מצתמצמים ל3 והשלושה האלה עושים קרב ביניהם והמנצח זוכה ביצה, אומרים לך שהתחרות תתחיל בערב מה תעשה בינתיים?

ג'ק:

ג'ון:

אלי:
    חשיבה נכונה! ורטלטל משתמש בסילון אקווה כדי להיתקרב לגלייגר שנמצא בשמיים, שנייה לפני שהוא פוגע בוא הוא משנה מתקפה לפעימת מים ופוגע בוא קשה לאחר מכן גלייגר וורטלטל נופלים לריצפה מה תעשה!?

אלכס:
    טורצ'יק משתמש בשריטה על סטארלי אך הוא מגיב מתקפה בניקור, מה תעשי!?
    טורצ'יק תתחמק!שוב שריטה!
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    אני הולך לנח במרכז הפוקימונים עד לערב
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    אלי:
    ורטלטל מהר השתמש עליו בנזב אקווה כשאתם נופלים כדי שתפיל אותו יותר מהר לריצפה, וכשהוא מגיע לריצפה השתמש בסילון אקווה ותעזר בתנופה שאתה גם נופל!

15. משתמש מנוסה
    ג'ק:
    מונפרנו משתמש בלהביור וטיירוג נפגע, לאחר מכן מונפרנו משתמש גם בבעיטת אש שפוגע חזק בטיירוג מהר יש לך היזדמנות ללכוד אותו או לחסל אותו, מה תעשה?

מקס:
    פרינפלאפ משתמש בפעימת מים וחוסם את הגלישת סלעים של אוניקס, אך אוניקס מגיב בקצה כפול ופרינפלאפ נפגע קשה מה תעשה!?

ג'ון:
    נינג'אסק עולה לשמיים ומשתמש בריקו חרבות והוא מתחזק!לאחר מכן הוא מתקיף את אלקטרובאז במספרי X! ואלקטרובאז מחוסל! המאמן מחזיר את אלקטרובאז ומוציא את מה תעשה!?

אלכס:
    פעם הבאה תצטטי רק את העלילה שלך מהתגובה בסדר...
    ~~~~~~~~~~~~
    טורצ'יק מתחמק ומתקיף בשריטה שוב, לאחר מכן סטארלי עולה לשמיים ומקתיף במכת כנף! מה תעשי!?

לי:
    אתה הולך למרכז הפוקימונם ולפתע הגיע הזמן של התחרות, אתה כולך לשם עם מקואיטה והתחרות מתחילה, בנתיים מתחילים 12 כול 2 נלחמים, בהגרלה אתה נלחם ראשון אתה מגיע לזירה ומולך עומד הוא זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יוצא אתה מתקיף ראשון, מה תעשה!?

אלי:
    חשיבה נכונה! ורטלטל וגלייגר נופלים אך ורטלטל משתמש בזנב אקווה על גלייגר שמעיף אותו במהירות הבזק לריצפה לאחר מכן ורטלטל משתמש בסילון אקווה כדי לתקוף את גלייגר והוא פוגע בוא ממש חזק! מהר יש לך היזדמנות ללכוד אותו או לחסל אותו מה תעשה!?

עמוד 66 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1656646566676876 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •