Pokemon GO
עמוד 68 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1858666768697078 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,006 עד 1,020 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    אלי:
    אתה מרפא את הפוקימונים שלך ונכנס למכון הראשון, רוארק מנהיג המכון אומר לך כן בטח אני ישמח לקרב, השופט אומר את החוקים :זהו קרב של 3-3 רק למאמן מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב, הראשון שכול 3 הפוקימונים שלו לא יכולים להמשיך להילחם מפסיד, רוארק שולף פוקדור וזורק אותו לאוויר, הוא מוציא קדימה אתה תוקף ראשון, תוציא את הפוקימון שלך!

מקס:
    פרינפלאפ עייף מאוד מהקרב הקודם ממשיך להילחם! הוא משתמש בקרן קרח חלשה יחסים וקארנידוס מתחמק, לאחר מכן הוא מנסה מערבולת אך קארנידוס מגן על עצמו בקבר אבן! ותוקף בראשיית זן! הוא פוגע חזר בפרינפלאפ שבאורך פלא ממשיך לעמוד!! למרות הקרבות הקשים שלו!מה תעשה!?

ג'ון:
    *לצערי הוא לא יכול לעשות את זה...
    ~~~~~~~~~~~
    גרוטל משתמש בסופת עלים על פילוסוין והוא נפגע קשה! אך הוא משיב מלחמה בגל מים! מה תעשה!?

לי:
    מקואיטה מתחמק מההפלה ססמית ומשתמש במיקוד אנרגיה! לאחר מכן הוא מתקיף עם אגרוף ממוקד חזק ביותר בגלל המיקוד אנרגיה והמצ'ופ חוטף מכה חזקה מאוד! מהר יש לך היזדמנות לנצח!!

ג'ק:
    מונפרנו משתמש בחימום יתר חזק במיוחד! וטיירוג מחוסל, לאיפה תמשיך!?

סטיבן:
    הפוקימונים שלך שמחים מעל הגג והם משחקים ונהנים, לאיפה תמשיך?

אלכס:
    ביקשתי לצטט רק את הקטע שלך בתגובה!
    ~~~~~~~~~~
    טורצ'יק משתמש בשריטה שוב ופוגע חזק בסטארלי הוא מחוסל! פרופ' בירץ' מודה לך מאוד ולוקח אותך למעבדה שלו שם הוא נותן לך במתנה את טורצ'יק ומבקש טובה אחרונה, הוא מבקש מימך להעביר משלוח למדען בעיר אולדייל שנמצאת בהמשך ובתמורה הוא יביא לך 5 פוקדורים ופוקדע! האים תסכימי?

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    ג'ק:
    מונפרנו משתמש בחימום יתר חזק במיוחד! וטיירוג מחוסל, לאיפה תמשיך!?
    אלך אל מרכז הפוקימונים של העיר כדי לקחת את סניזל משם.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. משתמש מנוסה
    אלי:
    אתה מרפא את הפוקימונים שלך ונכנס למכון הראשון, רוארק מנהיג המכון אומר לך כן בטח אני ישמח לקרב, השופט אומר את החוקים :זהו קרב של 3-3 רק למאמן מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב, הראשון שכול 3 הפוקימונים שלו לא יכולים להמשיך להילחם מפסיד, רוארק שולף פוקדור וזורק אותו לאוויר, הוא מוציא קדימה אתה תוקף ראשון, תוציא את הפוקימון שלך!
    צא סינדקוויל השתמש במכה מהירה כדי להיתקרב אליו ואז כשאתה קרוב מספיק השתמש בחימום יתר

4. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך

מקס:
    פרינפלאפ עייף מאוד מהקרב הקודם ממשיך להילחם! הוא משתמש בקרן קרח חלשה יחסים וקארנידוס מתחמק, לאחר מכן הוא מנסה מערבולת אך קארנידוס מגן על עצמו בקבר אבן! ותוקף בראשיית זן! הוא פוגע חזר בפרינפלאפ שבאורך פלא ממשיך לעמוד!! למרות הקרבות הקשים שלו!מה תעשה!?
    ' פרינפלאפ השתמש בפעימת מים בכל שנשאר לך עכשיו ' אומר לפרינפלאפ
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    מקואיטה מתחמק מההפלה ססמית ומשתמש במיקוד אנרגיה! לאחר מכן הוא מתקיף עם אגרוף ממוקד חזק ביותר בגלל המיקוד אנרגיה והמצ'ופ חוטף מכה חזקה מאוד! מהר יש לך היזדמנות לנצח!!
    אני אומר למקואיטה" קדימה אגרוף ממוקד על מאצ'ופ"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    אלכס:
    ביקשתי לצטט רק את הקטע שלך בתגובה!
    ~~~~~~~~~~
    טורצ'יק משתמש בשריטה שוב ופוגע חזק בסטארלי הוא מחוסל! פרופ' בירץ' מודה לך מאוד ולוקח אותך למעבדה שלו שם הוא נותן לך במתנה את טורצ'יק ומבקש טובה אחרונה, הוא מבקש מימך להעביר משלוח למדען בעיר אולדייל שנמצאת בהמשך ובתמורה הוא יביא לך 5 פוקדורים ופוקדע! האים תסכימי?[/quote]

מצטערת לא ראיתי שביקשת.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

7. משתמש מנוסה
    [QUOTE=noam121211;653408]ג'ון:
    *לצערי הוא לא יכול לעשות את זה...
    ~~~~~~~~~~~
    גרוטל משתמש בסופת עלים על פילוסוין והוא נפגע קשה! אך הוא משיב מלחמה בגל מים! מה תעשה!?

-----------------------------
    "גרוטל תבצע סופת עלים על הרצפה בשביל לקפוץ גבוה,ולחמוק מגל המים,ואז תגמור את זה בכדורי אנרגיה משולבים עם עלי-תער!"אני אומר בביטחון.

8. משתמש מנוסה
    ג'ק:
    אתה הולך למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי אומרת לך "הי ג'ק הגיע לכאן לא משמן משלוח בשבילך עם פוקדור הינה כך"
    אתה זורק את הפוקדור ויוצא מישם חמוד ומתרגש, לאיפה תילך עכשיו!?

אלי:
    חשיבה נכונה! סינדקוויל משתמש במתקפה מהירה כדי להיתקרב לבלטוי, סינדקוויל שיפר משמעותית את המהירות שלו ובלטוי לא שם לב בכלל שסינדקוויל מתקרב אליו, כשסינדקוויל ממש קרוב אליו הוא משתמש בחימום יתר חזק במיוחד! שמעיף את בלטוי לקיר! מה תעשה!?

מקס:
    פרינפלאפ מותש מהקרב משתמש בפעימת מים בכוח שנשאר לו, קארנידוס מתחמק מזה בקלילות ומתקיף בגשלית סלעים! פרינפלאפ נפגע קשה והוא לא יכול להמשיך להילחם, את מי תוציא לקרב!?

לי:
    מקואיטה משתמש באגרוף ממוקד ומאצקופ מחוסל! עליתה שלב! מיד לאחר מכן אתה רואה את רון (רון חבר ילדות שלך תמיד שיחקתם ביחד אך כול הזמן הייתה ביניכם יריבות) רון אומר לך"הי לי מה קורה גם אתה משתתף בתחרות? איך תגיב!?

אלכס:
    את לוקחת את הפוקדורים והפוקדע ומתקדמת לעבר העיר אולדייל כשלפתע את שומעת צעקה"הי ילדה בואי לכאן מהר" את מסתובבת ואת רואה מולך היא אומרת לך "ראיתי אותך יוצאת מהמעבדה של הפרופ' תביאי לי את החבילה הזאת!" מה תעשה!?

ג'ון:
    חשיבה נכונה! גרוטל משתמש בסופת עלים שמרימה אותו מהריפצה, עכשיו יש לו יתרון גובה ופילוסוין לא יכול להגיב, הוא משתמש בכדור אנרגיה ולאחר מכן בעלי תאר ופילוסוין מחוסל! ניצחתה לאיפה תמשיך?

9. משתמש מנוסה

מקס:
    פרינפלאפ מותש מהקרב משתמש בפעימת מים בכוח שנשאר לו, קארנידוס מתחמק מזה בקלילות ומתקיף בגשלית סלעים! פרינפלאפ נפגע קשה והוא לא יכול להמשיך להילחם, את מי תוציא לקרב!?
    ' צא בלבזור השתמש בעליי טער על קרינידוס' אומר ואוציא אותו
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    אלי:
    חשיבה נכונה! סינדקוויל משתמש במתקפה מהירה כדי להיתקרב לבלטוי, סינדקוויל שיפר משמעותית את המהירות שלו ובלטוי לא שם לב בכלל שסינדקוויל מתקרב אליו, כשסינדקוויל ממש קרוב אליו הוא משתמש בחימום יתר חזק במיוחד! שמעיף את בלטוי לקיר! מה תעשה!?
    טוב מאוד סינקוויל מהר סיים את זה בגלגל להבהה

11. משתמש מנוסה
    מקס:
    אתה מחזיר את פרינפלאפ ומוציא את בלבאזור, שמשתמש בעלי תאר על קארנידוס, שנפגע קשה! לאחר מכן קארנידוס מתקיף בגלישת סלעים ופוגע בבלבאזור, מה תעשה!?

אלי:
    סינדקוויל מתקדם לעבר בלטוי בגלגל להבה ומחסל אותו! ואו אתה ממש חזק רוארק אומר, הוא מחזיר את בלטוי ומוציא את מה תעשה!?

12. משתמש מנוסה
    מקס:
    אתה מחזיר את פרינפלאפ ומוציא את בלבאזור, שמשתמש בעלי תאר על קארנידוס, שנפגע קשה! לאחר מכן קארנידוס מתקיף בגלישת סלעים ופוגע בבלבאזור, מה תעשה!?
    ' בלבזור תתפוס את קרינידוס בהצלפת גפן ואז השתמש בסופת עלים ' אומר לבלבזור
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה

אלי:
    סינדקוויל מתקדם לעבר בלטוי בגלגל להבה ומחסל אותו! ואו אתה ממש חזק רוארק אומר, הוא מחזיר את בלטוי ומוציא את מה תעשה!?
    ואו אוניקס, סינדקוויל צא קצה כפול ואז מכת להבהה

14. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    אתה הולך למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי אומרת לך "הי ג'ק הגיע לכאן לא משמן משלוח בשבילך עם פוקדור הינה כך"
    אתה זורק את הפוקדור ויוצא מישם חמוד ומתרגש, לאיפה תילך עכשיו!?
    "בוא סניזל נלך לחפש פוקימון לחימה." אגיד לו ונלך אל השדות.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

15. משתמש מנוסה

אלכס:
    את לוקחת את הפוקדורים והפוקדע ומתקדמת לעבר העיר אולדייל כשלפתע את שומעת צעקה"הי ילדה בואי לכאן מהר" את מסתובבת ואת רואה מולך היא אומרת לך "ראיתי אותך יוצאת מהמעבדה של הפרופ' תביאי לי את החבילה הזאת!" מה תעשה!?
    למה באמת את חושבת שאני אתן לך את החבילה הזו?!
    טורצ'יק צא!
    אם את רוצה את החבילה הזו,תנצחי אותי!
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

עמוד 68 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1858666768697078 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •