Pokemon GO
עמוד 71 מתוך 100 ראשוןראשון ... 2161697071727381 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,051 עד 1,065 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    אלי:
    גלייגר משתמש בזנב ברזל ממש חזק! שמחסל לגמרי את אוניקס! רוארק אומר לך"וואוו בחיים לא ראיתי גלייגר כזה חזק!" הוא מחזיר את אוניקס ומוציא את מה תעשה!?
    ואו קארנידוס צא ורטלטל זנב אקווה

2. משתמש מנוסה
    אלי:
    פתחתה את עמוד 71 וזכיתה בפוקימון לפי סוג שאתה בוחר, שלח לי בה"פ את זוג הפוקימון,
    ~~~~~~~~~~~~~~
    ורטלטל יוצא לקרב ומשתמש בזנב אקווה על קארנידוס, הוא נפגע קשה ומחזיר מתקפה בראשיין זן גם ורטלטל נפגע קשה! מה תעשה!?

3. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    מקס:
    פרינפלאפ משתמש על ההונדורים בקרן בועות והם נפגעים קשה, הם מחזירים מתקפה בלהביור, ופרינפלאפ נפגע מ3 להביורים! מה תעשה!?
    אין בעיה ככה אתם רוצהים ככה יהיה צאו טורול ובלבזור בלבזור עליי טער פרינפלאפ קרן בועות וטורקול להביור על שלושתם עכשיו ' אומר ואוציא את שלושתם
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

4. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל:
    מדיטייט מתקיף את בויזל בהמון אגרופים, אתה רואה על הפנים שלו שהוא מותש אבל רוצה להצליח בשביל לגרום לך להיות גאה, לאחר שעתיים של אגרופים לא פוסקים גם בויזל וגם מדיטייט התחזקו מאוד! ואתם הולכים לאכול ,לאן תמשיך אחר כך?
    --------------
    נלך למרכז הפוקימונים לשכור חדר.

Spoiler ספוילר

5. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    זה פריימיפ
    ~~~~
    סניזל משתמש בכדור צל ופריימפ חוסם בעזרת סטירה כפולה, לאחר מכן סניזל תוקף באגרוף קרח ופרימיפ נפגע קשה, הוא מחזיר מתקפה באגרוף ממוקד וגם סניזל נפגע! מה תעשה!?
    "קדימה שיסוע לילה ורוח קרח!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    רון צוחק לך בפנים והולך משם,לפתע קוראים לך לסיבוב השני, אתה ומקוהיטה נכנסים לזירה ומולכם עומד הוא זורק פוקדור לאוויר ומוציא את אתה תוקף ראשון, מה תעשה!?
    אני אומר למאקוהיטה" מיקוד אנרגיה ואגרוף ממוקד עליו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    התחלה:
    בוקר יום ראשון. אתם יודעים שזהו היום שאתם מתחילים את מסע הפוקימונים שלכם. אתם קמים מהמיטה מתלבשים ומגיעים לחדר הפרופסור.
    לפתע אתם שומעים קול צעקה כניראה של הפרופסור. אתם מסתובבים ואתם רואים שהוא מותקף על ידי פראי ולידו תיבה עם פוקדורים.
    מהר בחרו את הפוקימון ההתחלתי שלכם והצילו את הפרופסור
    אקח את הפוכדור של סינקוויל ואוציא אותו החוצה. "השתמש בלהביור על סטארלי,סינדקוויל" אומר בלחץ.
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

8. משתמש מנוסה
    אלי:
    פתחתה את עמוד 71 וזכיתה בפוקימון לפי סוג שאתה בוחר, שלח לי בה"פ את זוג הפוקימון,
    ~~~~~~~~~~~~~~
    ורטלטל יוצא לקרב ומשתמש בזנב אקווה על קארנידוס, הוא נפגע קשה ומחזיר מתקפה בראשיין זן גם ורטלטל נפגע קשה! מה תעשה!?
    ורטלטל תשתמש בסילון אקווה כדי להיתקרב אליו ואז כשאתה ממש קרוב אליו תשתמש בפעימת מיםם

9. משתמש מנוסה
    מקס:
    בלבאזור משתמש בעלי תאר על אחד ההונדורים והוא בורח, טורקול משתמש בלהביור על אחד ההונדורים וגם הוא בורח, ופרינפלאפ משתמש בקרן בועות וההונדור השלישי גם בורח, אלקיד רץ אלייך בוכה ומחבק אותך, מה תעשה לו!?

בויזל:
    אתה בויזל ומדיטייט מגיעים למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי אומרת לכם שהתחרות מתחילה עוד 20 דקות! מה תעשה!?

ג'ק:
    סניזל מראה יכולות מהירות במיוחד והוא משתמש בשיסוע לילה על פריימיפ והוא נפגע קשה! לאחר מכן פריימיפ מחזיר מתקפה בשבירת לבנים אך סניזל משתמש ברוח קרח ומעיף אותו, ניצחתה לאיפה תילך!?

לי:
    מקוהיטה משתמש במיקד אנרגיה והוא מחזק את עצמו! לאחר מכן הוא משתמש באגרוף ממוקד על היטמונצ'אן שמחזיר מתקפה באגרוף על! ומקוהיטה נופל! מה תעשה!?

אביב:
    סינדקוויל משתמש בלהביור על סטארלי אך הוא מחזיר מתקפה ומשתמש במכת כנף! מה תעשה!?

אלי:
    ערכתי לך הגרלה וקילבתה הוא מחכה לך במרכז הפוקימונים אצל האחות ג'וי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    חשיבה נכונה! ורטלטל משתמש בסילון אקווה כדי ליצור הסוואה ולהיתקדם לעבר קארנידוס, לאחר מכן כשורטלטל ממש קרוב הוא משתמש בפעימת מים! אך לפתע קארנידוס השתמש בתותח פלאש! שחסם את פעימת המים בקלילות והעיף את ורטלטל לקיר קארנידוס מתקדם לעברו בראשיית זן! מה תעשה!?

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    מקוהיטה משתמש במיקד אנרגיה והוא מחזק את עצמו! לאחר מכן הוא משתמש באגרוף ממוקד על היטמונצ'אן שמחזיר מתקפה באגרוף על! ומקוהיטה נופל! מה תעשה!?
    אני אומר למארוהיטה" אל תוותר ושוב מיקוד אנרגיה ואגרוף ממוקד"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    מקס:
    בלבאזור משתמש בעלי תאר על אחד ההונדורים והוא בורח, טורקול משתמש בלהביור על אחד ההונדורים וגם הוא בורח, ופרינפלאפ משתמש בקרן בועות וההונדור השלישי גם בורח, אלקיד רץ אלייך בוכה ומחבק אותך, מה תעשה לו!?
    ' אוי אלקיד אל תבכה ' אומר לאלקיד ואנגב לו את הדמעות ' תרצה להיצטרף אלינו לקבוצה ' אומר לאלקיד
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    אלי:
    חשיבה נכונה! ורטלטל משתמש בסילון אקווה כדי ליצור הסוואה ולהיתקדם לעבר קארנידוס, לאחר מכן כשורטלטל ממש קרוב הוא משתמש בפעימת מים! אך לפתע קארנידוס השתמש בתותח פלאש! שחסם את פעימת המים בקלילות והעיף את ורטלטל לקיר קארנידוס מתקדם לעברו בראשיית זן! מה תעשה!?
    תודה על צ'יקוריטה!!
    ~~~~~~~~~~~~
    אוי לא ורטלטל תשתמש בסילון אקווה כדי להיתחמק ואז תקוף אותו בנזב אקווה

13. Retired
    שם: Ashar

סטיבן:
    הפוקימונים שלך שמחים מעל הגג והם משחקים ונהנים, לאיפה תמשיך?
    " חבר'ה לפני שממשיכים מי רוצה להיות מחוץ לפוקדור ומי בפנים? "
    פרישה

14. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    סניזל מראה יכולות מהירות במיוחד והוא משתמש בשיסוע לילה על פריימיפ והוא נפגע קשה! לאחר מכן פריימיפ מחזיר מתקפה בשבירת לבנים אך סניזל משתמש ברוח קרח ומעיף אותו, ניצחתה לאיפה תילך!?
    האמת חשבתי לתפוס אותו אבל אם הוא עף לא נורא..
    ----------------------------------
    "מצוין סניזל בוא נחפש עוד פוקימוני לחימה."
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

15. משתמש מנוסה
    לי:
    מקוהיטה לא מוותר והוא משתמש במיקוד אנרגיה פעם נוספת, ושוב באגרוף ממוקד! אך ההיטמונצ'ן משתמש באגרוף קרח ושוב מפיל את מקוהיטה מה תעשה!?

מקס:
    אלקיד מסתכל עלייך ומחייך הוא יהיה מאושר להיצתרף עלייך לקבוצה! אתה נותן לו פוקדור ואלקיד נוגע בו . . . . לפתע פוף! הוא נתפס צלצול בפוקדע אלקיד סוג חשמל הוא יוצר בעזרת האוזניים שלו חשלמ סטטי מתקפות: טעינה אגרוף ממוקד מכת ברק אגרוף חשמלי מכת וולט רעם

אלי:
    ורטלטל משתמש בסילון אקווה ועולה לשמיים! לאחן מכן הוא משתמש בתנופה של הנפילה ומשתמש בזנב אקווה על קארנידוס שנפגע קשה! קארנידוס משתמש בגלישת סלעים מה תעשה!?
    נערך לאחרונה על ידי noam121211, 06-30-2010 בשעה 04:18 PM

עמוד 71 מתוך 100 ראשוןראשון ... 2161697071727381 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •