אלי:
פתחתה את עמוד 71 וזכיתה בפוקימון לפי סוג שאתה בוחר, שלח לי בה"פ את זוג הפוקימון,
~~~~~~~~~~~~~~
ורטלטל יוצא לקרב ומשתמש בזנב אקווה על קארנידוס, הוא נפגע קשה ומחזיר מתקפה בראשיין זן גם ורטלטל נפגע קשה! מה תעשה!?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
מקס:
בלבאזור משתמש בעלי תאר על אחד ההונדורים והוא בורח, טורקול משתמש בלהביור על אחד ההונדורים וגם הוא בורח, ופרינפלאפ משתמש בקרן בועות וההונדור השלישי גם בורח, אלקיד רץ אלייך בוכה ומחבק אותך, מה תעשה לו!?
בויזל:
אתה בויזל ומדיטייט מגיעים למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי אומרת לכם שהתחרות מתחילה עוד 20 דקות! מה תעשה!?
ג'ק:
סניזל מראה יכולות מהירות במיוחד והוא משתמש בשיסוע לילה על פריימיפ והוא נפגע קשה! לאחר מכן פריימיפ מחזיר מתקפה בשבירת לבנים אך סניזל משתמש ברוח קרח ומעיף אותו, ניצחתה לאיפה תילך!?
לי:
מקוהיטה משתמש במיקד אנרגיה והוא מחזק את עצמו! לאחר מכן הוא משתמש באגרוף ממוקד על היטמונצ'אן שמחזיר מתקפה באגרוף על! ומקוהיטה נופל! מה תעשה!?
אביב:
סינדקוויל משתמש בלהביור על סטארלי אך הוא מחזיר מתקפה ומשתמש במכת כנף! מה תעשה!?
אלי:
ערכתי לך הגרלה וקילבתההוא מחכה לך במרכז הפוקימונים אצל האחות ג'וי
~~~~~~~~~~~~~~~~~
חשיבה נכונה! ורטלטל משתמש בסילון אקווה כדי ליצור הסוואה ולהיתקדם לעבר קארנידוס, לאחר מכן כשורטלטל ממש קרוב הוא משתמש בפעימת מים! אך לפתע קארנידוס השתמש בתותח פלאש! שחסם את פעימת המים בקלילות והעיף את ורטלטל לקיר קארנידוס מתקדם לעברו בראשיית זן! מה תעשה!?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
לי:
מקוהיטה לא מוותר והוא משתמש במיקוד אנרגיה פעם נוספת, ושוב באגרוף ממוקד! אך ההיטמונצ'ן משתמש באגרוף קרח ושוב מפיל את מקוהיטה מה תעשה!?
מקס:
אלקיד מסתכל עלייך ומחייך הוא יהיה מאושר להיצתרף עלייך לקבוצה! אתה נותן לו פוקדור ואלקיד נוגע בו . . . . לפתע פוף! הוא נתפס צלצול בפוקדע אלקיד סוג חשמל הוא יוצר בעזרת האוזניים שלו חשלמ סטטי מתקפות: טעינה אגרוף ממוקד מכת ברק אגרוף חשמלי מכת וולט רעם
אלי:
ורטלטל משתמש בסילון אקווה ועולה לשמיים! לאחן מכן הוא משתמש בתנופה של הנפילה ומשתמש בזנב אקווה על קארנידוס שנפגע קשה! קארנידוס משתמש בגלישת סלעים מה תעשה!?
נערך לאחרונה על ידי noam121211, 06-30-2010 בשעה 04:18 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)