Pokemon GO
עמוד 74 מתוך 100 ראשוןראשון ... 2464727374757684 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,096 עד 1,110 מתוך 1489
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    ג'ק:
    פתחתה את עמוד 73 וקיבלתה פוקימון לפי סוג שאתה בוחר, שלח לי ה"פ עם סוג הפוקימון שאתה רוצה ואני יערוך הגרלה!
    ~~~~~~~~~
    סניזל משתמש באגרוף קרח וקרוגאנט נפגע, לאחר מכן סניזל משתמש בשיסוע לילה אך קרוגאנט משתמש בדחיפת רעל ופוגע חזק בסניזל, מה תעשה!?

אלי:
    אתה מתקדם בדרך 204 שדות האש לכיוון מערת החרקים כשלפתע אתה רואה מה תעשה!?

אלכס:
    טורצ'יק משתמש בלהביור ופוגע חזק בקופינג לאחר מכן טורצ'יק משתמש בשריטה אך קופינג חוסם את זה בעזרת בלימה! מה תעשה!?
    "מתקפות הקרח עובדות עליו,תשתמש באגרוף קרח וכדור צל!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. משתמש מנוסה
    אביב:
    אתה מוציא את סינדקוויל והוא משתמש בלהביור על זובאט, הוא מתחמק ומשתמש בבום על קולי שפוגע בסינדקוויל, מה תעשה!?
    "מהר סינדקוויל,שריטה ואז להביור שימחץ אותו על הקרקע!" אומר לסינדקוויל בלחץ.
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

3. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך

מקס:
    אתה מטייל במערת החרקים כשלפתע אתה רואה מה תעשה!?
    ' אמשיך בדרכי לפגוש את הסיזור שאני רוצה לתפוס
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    אתה מסתובב במערת החרקים כשלפתע אתה רואה מה תעשה!?
    !?
    ---------------------------
    "מגבי אגרוף אש!"אני אומר.
    נערך לאחרונה על ידי Iגם, 06-30-2010 בשעה 07:43 PM

5. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל:
    אתה בויזל ומדיטייט מגיעים למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי אומרת לכם שהתחרות מתחילה עוד 20 דקות! מה תעשה!?
    ----------------
    "אוקיי חברה זה האימון האחרון שלנו בהחלט... והאימון הוא ריצה!" אני צועק ורץ לעבר אולם התחרות.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה

אלכס:
    טורצ'יק תוקפת את קופינג בהרבה שריטות ולאחר מכן בלהביור! הקופינג הובס והמאמנת ברחה! את שמה לב שהיא שכחה כאן את התג שלה את מסתכלת ועל התג כתוב "צוות אלקטריק" לפתע את נזכרת שאת כבר מאחרת ואת צריכה להעביר את המשלוח, מה תעשה!?
    אני רצה ונותת למדען את המשלוח,אני הולכת לחפש פוקימונים כדי לאמן את הטורצ'יק שלי.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

7. משתמש מנוסה
    ]
    אלי:
    אתה וצ'יקוריטה נכנסים למערת החרקים כשלפתע אתם רואים ענקית! ולידה 3 מה תעשה!?
    צ'יקוריטה מהר השתמש בעלי תאר על הקומבי ואז בכדור אנרגיה על הוספיקוין ותתכונן לקרב קשה במיוחדד

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    רון מביט בך במין מבט זלזול ויוצא להיתאמן, מה תעשה!?
    אני מחכה עד שיגיע תורי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    ג'ק:
    סניזל משתמש באגרוף קרח עך גרוקאנט שנפגע קשה! לאחר מכן הוא משתמש בכדור צל שגם פוגע בוא קשה! אך קרוגאנט משיב מלחמה בזרוע פטיש שמעיפה את סניזל ואז הוא משתמש בפצצת בוץ שהשפיע קשה על סניזל! מה תעשה!?

אביב:
    פתחתה את עמוד 74 וקיבלתה פוקימון לפי סוג שאתה בוחר, שלח לי הודעה פרטית עם סוג הפוקימון שאתה רוצה ואני יערוך לך הגרלה והפוקימון שיצא תקבל אותו,
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    סינדקויל קופץ לאוויר ומשתמש בלהביור שמתיל את זובאט על הקרקע, לאחר מכן סינדקוויל משתמש בלהביור שפוגע קשה בזובאט ומחסל אותו! המאמן בורח ואתה שם לב שהוא שכח כאן את התג שלו אתה מסתכל ועל התג כתוב "צוות אלקטריק" לפתע אתה נזכר שאתה מאחר ואתה צריך להעביר את החבילה, מה תעשה!?

מקס:
    גם אם תפגוש את הסקיזור לא תוכל לתפוס אותו...
    ~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך לטייל כשלפתע אתה מרגיש שמישהו מסתכל עלייך, אתה ממשיך במערה כשלפתע אתה שם לב לעיניים גדולות צהובות מסתכלות עלייך ואז נעלמות אתה ממשיל לטייל ואתה פוגש ב שרוצה קרב, האים תסכים!?

ג'ון:
    זאת הודעה מורכזת מידי!... תצמצם קצת
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    תתקן את התגובה לפשוטה יותר לא הבנתי מה אתה בא לעשות כאן,

בויזל:
    אתה ומדיטייט רצים לעבר התחרות ואתם רואים שהספקתם להגיע, אתם נרשמים ואתם מגלים שהקרב שלכם הוא הראשון! קוראים לכם לזירה אתם נכנסים ומולכם עומד הוא זורק פוקדור ומוציא את אתה מתקיף ראשון, תוציא את הפוקימון שלך ותתקוף!

אלכס:
    המדען רואה אותך ואומר"הי את בטח הילדה שפרופ' בירץ' שלח עם המשלוח, תודה רבה לך, הינה אני רוצה להביא לך משהו בתמורה" קיבלת פוקגיר! "הינה רק תני לי להוסיף את המספר שלי" הוא מוסיף את המספר שלו ומשחרר אותך לדרכך לאיפה תלכי?

אלי:
    צ'יקוריטה משתמש בעלי תאר על הקומבי שנפגעו קשה והתעבצנו עלייך מאוד! ווספיקוין קיבלה מכה קריטית עם הכדור אנרגיה! והיא גם התעצבנה! הקומבי תוקפים את צ'יקוריטה בעוקץ רעל והוספיקוין משתמשת בנעיצת רעל! מה תעשה!?

לי:
    לפתע קוראים לשלישייה האחרונה! השופט אומר את החוקים:זהו קרב של כולם על כולם, כול אחד יכול לבחור את מי להתקיף אך השניים הראשונים שלא יכולים להילחם מפסידים והעומד אחרון מנצח!
    מולך עומדים רון ו המאמן זורק פוקדור ומוציא את ורון מוציא אתה מוציא את ואתה יודע שזה הולך להיות קרב קשה! אתה תוקף ראשון מה תעשה!?

10. משתמש מנוסה

אלכס:
    המדען רואה אותך ואומר"הי את בטח הילדה שפרופ' בירץ' שלח עם המשלוח, תודה רבה לך, הינה אני רוצה להביא לך משהו בתמורה" קיבלת פוקגיר! "הינה רק תני לי להוסיף את המספר שלי" הוא מוסיף את המספר שלו ומשחרר אותך לדרכך לאיפה תלכי?
    אני הולכת לחפש פוקימונים כדי לאמן את הטורצ'יק שלי.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי:
    לפתע קוראים לשלישייה האחרונה! השופט אומר את החוקים:זהו קרב של כולם על כולם, כול אחד יכול לבחור את מי להתקיף אך השניים הראשונים שלא יכולים להילחם מפסידים והעומד אחרון מנצח!
    מולך עומדים רון ו המאמן זורק פוקדור ומוציא את ורון מוציא אתה מוציא את ואתה יודע שזה הולך להיות קרב קשה! אתה תוקף ראשון מה תעשה!?
    אני אומר להרימאה" אגרוף ממוקד על מאצ'וק וראשיה על פוליואג"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    אלי:
    צ'יקוריטה משתמש בעלי תאר על הקומבי שנפגעו קשה והתעבצנו עלייך מאוד! ווספיקוין קיבלה מכה קריטית עם הכדור אנרגיה! והיא גם התעצבנה! הקומבי תוקפים את צ'יקוריטה בעוקץ רעל והוספיקוין משתמשת בנעיצת רעל! מה תעשה!?
    אוי לא! קדימה צ'יקוריטה אתה מסוגל השתמש בקליע זרעים על הקומבי ואז תפוס את הוספיקוין בהצלפת גפן וזרוק אותה על הקומבי מהר

13. משתמש מנוסה
    אלכס:
    רגע אחרי שאת יוצאת לשדות לאמן את טורצ'יק את שומעת פיצוץ אדיר מהכיוון של המעבדה! ולפתע צלצול בפוקגיר! זה המדען! הוא מדבר איתך בקול חנוק ומשתעל אלכס בואי מהר צוות אלקטריק פרצו לכאן והם גנבו מסמכים חשובים שקשורים לפוקוירוס, מה תעשי!?

לי:
    האריאמה משתמש באגרוף ממוקד על מאצוק שתופס את האגרוף בקלילות ומשתמש בהטלה ססמית שזורקת אותך על פוליוארט! זה הולך להיות קרב קשה במיוחד! לאחר מכן פוליואטר משתמש על מאצ'וק בשבירת לבנים ועל האריאמה במשאבת הידרו! מה תעשה!?

אלי:
    חשיבה נכונה! צ'יקוריטה משתמש בקליע זרעים על הקומבי ואז הוא תופס את וספיקוין בגפן מצליפה וזורק אותה על הקומבים! הם מתעצבנים נורא, הקומבים מתקיפים את צ'יקוריטה בדחיפת רעל! והוספיקוין משתמשת בכדור מזג אוויר! יוצא כדור אש! מה תעשה!?

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי:
    האריאמה משתמש באגרוף ממוקד על מאצוק שתופס את האגרוף בקלילות ומשתמש בהטלה ססמית שזורקת אותך על פוליוארט! זה הולך להיות קרב קשה במיוחד! לאחר מכן פוליואטר משתמש על מאצ'וק בשבירת לבנים ועל האריאמה במשאבת הידרו! מה תעשה!?
    אני אומר להראמה" להתחמק ואז ראשיה על פוליואג ואגרוף ממוקד גם על פוליאג"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    אלי:
    חשיבה נכונה! צ'יקוריטה משתמש בקליע זרעים על הקומבי ואז הוא תופס את וספיקוין בגפן מצליפה וזורק אותה על הקומבים! הם מתעצבנים נורא, הקומבים מתקיפים את צ'יקוריטה בדחיפת רעל! והוספיקוין משתמשת בכדור מזג אוויר! יוצא כדור אש! מה תעשה!?
    אוי לא! צ'יקוריטה השתמש בעלי תאר על הקומבי ואז תפוס אותם בגפן מצליפה וזרוק אותם על וספיקוין!
    לאחר מכן השתמש בכדור אנרגיה על וספיקוין!!

עמוד 74 מתוך 100 ראשוןראשון ... 2464727374757684 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •