I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ג'ק:
סניזל משתמש באגרוף קרח עך גרוקאנט שנפגע קשה! לאחר מכן הוא משתמש בכדור צל שגם פוגע בוא קשה! אך קרוגאנט משיב מלחמה בזרוע פטיש שמעיפה את סניזל ואז הוא משתמש בפצצת בוץ שהשפיע קשה על סניזל! מה תעשה!?
אביב:
פתחתה את עמוד 74 וקיבלתה פוקימון לפי סוג שאתה בוחר, שלח לי הודעה פרטית עם סוג הפוקימון שאתה רוצה ואני יערוך לך הגרלה והפוקימון שיצא תקבל אותו,
~~~~~~~~~~~~~~~
סינדקויל קופץ לאוויר ומשתמש בלהביור שמתיל את זובאט על הקרקע, לאחר מכן סינדקוויל משתמש בלהביור שפוגע קשה בזובאט ומחסל אותו! המאמן בורח ואתה שם לב שהוא שכח כאן את התג שלו אתה מסתכל ועל התג כתוב "צוות אלקטריק" לפתע אתה נזכר שאתה מאחר ואתה צריך להעביר את החבילה, מה תעשה!?
מקס:
גם אם תפגוש את הסקיזור לא תוכל לתפוס אותו...
~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך לטייל כשלפתע אתה מרגיש שמישהו מסתכל עלייך, אתה ממשיך במערה כשלפתע אתה שם לב לעיניים גדולות צהובות מסתכלות עלייך ואז נעלמות אתה ממשיל לטייל ואתה פוגש בשרוצה קרב, האים תסכים!?
ג'ון:
זאת הודעה מורכזת מידי!... תצמצם קצת
~~~~~~~~~~~~~~~~
תתקן את התגובה לפשוטה יותר לא הבנתי מה אתה בא לעשות כאן,
בויזל:
אתה ומדיטייט רצים לעבר התחרות ואתם רואים שהספקתם להגיע, אתם נרשמים ואתם מגלים שהקרב שלכם הוא הראשון! קוראים לכם לזירה אתם נכנסים ומולכם עומדהוא זורק פוקדור ומוציא את
אתה מתקיף ראשון, תוציא את הפוקימון שלך ותתקוף!
אלכס:
המדען רואה אותך ואומר"הי את בטח הילדה שפרופ' בירץ' שלח עם המשלוח, תודה רבה לך, הינה אני רוצה להביא לך משהו בתמורה" קיבלת פוקגיר! "הינה רק תני לי להוסיף את המספר שלי" הוא מוסיף את המספר שלו ומשחרר אותך לדרכך לאיפה תלכי?
אלי:
צ'יקוריטה משתמש בעלי תאר על הקומבי שנפגעו קשה והתעבצנו עלייך מאוד! ווספיקוין קיבלה מכה קריטית עם הכדור אנרגיה! והיא גם התעצבנה! הקומבי תוקפים את צ'יקוריטה בעוקץ רעל והוספיקוין משתמשת בנעיצת רעל! מה תעשה!?
לי:
לפתע קוראים לשלישייה האחרונה! השופט אומר את החוקים:זהו קרב של כולם על כולם, כול אחד יכול לבחור את מי להתקיף אך השניים הראשונים שלא יכולים להילחם מפסידים והעומד אחרון מנצח!
מולך עומדים רון והמאמן זורק פוקדור ומוציא את
ורון מוציא
אתה מוציא את
ואתה יודע שזה הולך להיות קרב קשה! אתה תוקף ראשון מה תעשה!?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אלכס:
רגע אחרי שאת יוצאת לשדות לאמן את טורצ'יק את שומעת פיצוץ אדיר מהכיוון של המעבדה! ולפתע צלצול בפוקגיר! זה המדען! הוא מדבר איתך בקול חנוק ומשתעל אלכס בואי מהר צוות אלקטריק פרצו לכאן והם גנבו מסמכים חשובים שקשורים לפוקוירוס, מה תעשי!?
לי:
האריאמה משתמש באגרוף ממוקד על מאצוק שתופס את האגרוף בקלילות ומשתמש בהטלה ססמית שזורקת אותך על פוליוארט! זה הולך להיות קרב קשה במיוחד! לאחר מכן פוליואטר משתמש על מאצ'וק בשבירת לבנים ועל האריאמה במשאבת הידרו! מה תעשה!?
אלי:
חשיבה נכונה! צ'יקוריטה משתמש בקליע זרעים על הקומבי ואז הוא תופס את וספיקוין בגפן מצליפה וזורק אותה על הקומבים! הם מתעצבנים נורא, הקומבים מתקיפים את צ'יקוריטה בדחיפת רעל! והוספיקוין משתמשת בכדור מזג אוויר! יוצא כדור אש! מה תעשה!?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)