I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
בויזל:
מדיטייט משתמש באגרוף קרח על מאנקי שנפגע קשה, לאחר מכן הוא מחזיר מלחמה בסטירה כפולה! ומדיטייט נפגע מה תעשה!?
אלי:
המאמן אומר לך קרב של 3-3, ומוציא את! מה תעשה!?
ג'ק:
אתה חוזר למרכז הפוקימונים בעיר רוסטברו, והאחות ג'וי אומרת לך הי ג'ק חיכיתי לך הגיע לכאן לא מזמן משלוח עם פוקדור בשבילך, הינה כך, אתה זורק את הפוקדור ויוצא מימנוחזק! לאיפה תלכו!?
הודעה!!
אני מבקש מכול מי שלא נמצא באיזה תחרות או באיזה קרב להגיע למערת החרקי כדי להתחיל באיוונט!
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
אלכס:
טורצ'יק משתמש בלהביור על שניהם והם מתרחקים אחורה! לאחר מכן טורצ'יק משתמש בשריטה על גולבאט ובלהביור על סוויפר ושניהם נפגעים קשה! ומחזירים מלחמה! גולבאט משתמש בחתך אוויר! וסוויפר משתמש בנזיעצ רעל! מה תעשי!?
ג'ק:
אתה ובאגון מתקדמים במערת החרקים כשלפתע אתם נתקלים בחמוד! מה תעשו!?
מקס:
טורקול משתמש במכת להבה ואבסול נפגע קשה! הוא לא משיב מלחמה! זה נראה חשוד תפקח עיניים ותסים לב לכול תנועה שלו! מה תעשה!?
אלי:
צ'יקוריטה משתמש בסופת עלים ואמבוסנאו משתמש ברוח קרח! שתי המתקפות נפגשות! ונוצר פיצוץ אדיר! מה תעשה!?
אלי:
צ'יקוריטה מתקדם לעבר אמבוסנאו בעלה להב כשלפתע אמבוסנאו משתמש בכדור אנרגיה! ומעיף את צ'יקוריטה! לאחר מכן הוא מתקדם בזרוע פטיש אדיר לצ'יקוריטה! מה תעשה!?
I want to play a game
תודה לOdin Borson
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)