Pokemon GO
עמוד 78 מתוך 100 ראשוןראשון ... 2868767778798088 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,156 עד 1,170 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    אלי:
    צ'יקוריטה מתקדם לעבר אמבוסנאו בעלה להב כשלפתע אמבוסנאו משתמש בכדור אנרגיה! ומעיף את צ'יקוריטה! לאחר מכן הוא מתקדם בזרוע פטיש אדיר לצ'יקוריטה! מה תעשה!?
    צ'יקוריטה השתמש בהצלפת גפן כדי להזיז את עצמך משם ואז תקוף את אמבוסנאו בסופת עליםם

2. משתמש מנוסה
    בויזל:
    מדיטייט מתעשת על עצמו ומתקיך בבילבול את מאנקי, שתמבלבל לגמרי! לאחר מכן מדיטייט מתקיף באגרוף ממוקד חזק במיוחד! שמעיף את מאנקי מהזירה והוא מפסיד! המשכת לשלב הבא!, אתה יורד מהזירה ואתה רואה את רון(רון הוא חבר ילדות שלך שתמיד הייתה ביניכם יריבות מי יותר טוב) הוא אומר לך מה קורה בויזל גם אתה משתתף בתחרות הזאת אני מקווה שההפסד שלך לא יהיה כואב מידי... איך תגיב!?

ג'ק:
    ראשיית זן זו מתקפה חזקה מדי בשביל להחליף אותה במכת ראש אבל אל תדאג הוא ילמד אותה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    באגון משתמש בציפורן דרקון על סקורפי והוא חוסם בזנב ברזל, לאחר מכן באגון משתמש במכת ראש וסקורפי נפגע קשה, אך הוא משיב מלחמה בזנב רעל! מה תעשה!?

ג'ון:
    הלהביור היה מחסל אותו אז ישר זרקתה פוקדור בסדר?
    ~~~~~~~~~~~~;
    אתה זורק פוקדור על הרקרוס . . . . . כשלפתע פוף! הוא נלכד! צלצול בפוקדע הרקרוס סוג חרק מלחמה הוא אוהב לאכול את השרף שעל העצים, מתקפות: אס אווירי מכת קרן קידוח על אגרוף ממוקד כוח נסתר הטלה ססמית וריסוק ראש

מקס:
    טורקול השתמש בלהביור על התיקרה מעל אבסול, ולפתע סלעים בוערים החלו ליפול עליו, הוא לא מצליח להיתחמק מהם והוא נפגע קשה! לפתע אבסול שיחרר חתך אוויר מהקרן שלו וטורקול נפגע קשה! מה תעשה!?

אלי:
    חשיבה נכונה! צ'יקורטיה משתמש בהצלפת גפן והוא מזיז את עצמו מהדרך של אמבוסנאו, לפתע אמבוסנאו תפס תאוצה והוא לא יכול לעצור! ולפתע צ'יקוריטה שיחרר סופת עלים חזקה במיוחד! שחיסלה את אמבוסנאו! המאמן מחזיר אותו וזורק פוקדור שני לאוויר, הוא מוציא את מה תעשה!?

3. משתמש מנוסה
    אביב:
    אתה מגיע לעיר אולדייל ולפתע אתה רואה את המדען שאומר לך הי אתה בטחח הילד שהפרופ' שלח עם החבילה! תודה רבה לך הינה כך את זה בתמורה, הוא הביא לך פוקגיר, הינה רק תן לי להוסיף את המספר שלי והוא משחרר אותך לדרכך, לאיפה תילך!?
    קודם כל אלך לפרופ' כדי לקחת את היפופוטס ואז אמשיך לדרך 202 ואאחפש פוקימון מים באגם אקוטי.
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    רון מסכים, האחות ג'וי אומרת לך הי לי הגיע לכאן לא מזמן משלוח עם פוקדור בשבילך הינה כך אתה זורק את הפוקדור ומוציא נרגש ואנרגטי! אתה יוצא לבחוץ לקרב עם רון! זה קרב של 303 רון מוציא פוקימון והוא מוציא ענקיי! תוציא את הפוקימון שלך אתה תוקף ראשון!
    אני מוציא את צ'רמיליון" להביור וציפורן ברזל על טרופיוס"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    אלי:
    חשיבה נכונה! צ'יקורטיה משתמש בהצלפת גפן והוא מזיז את עצמו מהדרך של אמבוסנאו, לפתע אמבוסנאו תפס תאוצה והוא לא יכול לעצור! ולפתע צ'יקוריטה שיחרר סופת עלים חזקה במיוחד! שחיסלה את אמבוסנאו! המאמן מחזיר אותו וזורק פוקדור שני לאוויר, הוא מוציא את מה תעשה!?
    צ'יקוריטה אתה חושב שאתה יכול להמשיך להילחם צאא סופת עלים

6. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    ראשיית זן זו מתקפה חזקה מדי בשביל להחליף אותה במכת ראש אבל אל תדאג הוא ילמד אותה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    באגון משתמש בציפורן דרקון על סקורפי והוא חוסם בזנב ברזל, לאחר מכן באגון משתמש במכת ראש וסקורפי נפגע קשה, אך הוא משיב מלחמה בזנב רעל! מה תעשה!?
    שמע אני בטוח שאולי עכשיו אני לא אוכל ללמד אותו אבל אני רוצה בהמשך ללמד אותו קצה כפול ולמה? כי היכולת שלו רוק הד אומרת שהוא לא יכול להפגע ממתקפות שפוגעות גם בו וגם ביריב,ולכן זה מושלם ללמד אותו קצה כפול.
    ----------------------------------
    "אוקי באגון תתקוף בשריטה ובציפורן דרקון."
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

7. משתמש מנוסה
    אביב:
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים והאחו מביאה לך את היפופוטאס ואומרת"הי אביב הגיע לכאן לא מזמן משלוח בשבילך הינה כך, אתה זורק את הפוקדור ויוצא היפופוטאס ביישן וישנוני! לפתע אתה שמע פיצוץ אדיר שמגיע מאזור המעבדה ושנייה לאחר מכן צלצול מהפוקגיר! זה המדען הוא מדבר איתך בקול חנוק ומשתעל "אביב בוא מהר למעבדה צוות אלקטריק פרץ לפה והוא גנב מסמכים חשובים שקשורים לפוקוירוס אני חייב את העזרה שלך" מה תעשה!?

לי:
    צ'רמיליון משתמש בלהביור על טרופיוס שמתחמש ומשתמש בעלה קסום! שפוגע בצ'רמיליון, לאחר מכן צ'רמליון משתמש בציפורן ברזל אל טרופיוס שנפגע ומחזיר מלחמה בסופת עלים! מה תעשה!?

אלי:
    צ'יקוריטה מסתכל עלייך בחיוך! הוא ממשיך להילחם עד שניגמר לו הכוח! הוא תוקף בסופת עלים חזקה במיוחד! וארקניין נפגע! לאחר מכן ארקניין מתקיף בגלגל להבה,ובגלל שצ'יקוריטה היה עייף מאוד מהקרב הקודם הוא חוסל! תוציא את הפוקימון הבא שלך,

8. משתמש מנוסה
    ג'ק:
    אין בעיה אתה תלמד איתו קצה כפול!
    ~~~~~~~~~~~
    באגון מתקיף בציפורן דרקון את סקורפי שמשתמש בחפירה! מה תעשה!?

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    צ'רמיליון משתמש בלהביור על טרופיוס שמתחמש ומשתמש בעלה קסום! שפוגע בצ'רמיליון, לאחר מכן צ'רמליון משתמש בציפורן ברזל אל טרופיוס שנפגע ומחזיר מלחמה בסופת עלים! מה תעשה!?
    אני אומר לצ'רמיליון" תתחמק ואז להביר וטפר להבה על טרופיוס"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש וותיק מאוד
    ג'ק:
    אין בעיה אתה תלמד איתו קצה כפול!
    ~~~~~~~~~~~
    באגון מתקיף בציפורן דרקון את סקורפי שמשתמש בחפירה! מה תעשה!?
    "אוקי תנסה לקלוט איפה הוא נמצא ואז תלך לשם ותשתמש בציפורן דרקון על האדמה שמתחתיה הוא נמצא ואז בשריטה!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

11. משתמש מנוסה
    אביב:
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים והאחו מביאה לך את היפופוטאס ואומרת"הי אביב הגיע לכאן לא מזמן משלוח בשבילך הינה כך, אתה זורק את הפוקדור ויוצא היפופוטאס ביישן וישנוני! לפתע אתה שמע פיצוץ אדיר שמגיע מאזור המעבדה ושנייה לאחר מכן צלצול מהפוקגיר! זה המדען הוא מדבר איתך בקול חנוק ומשתעל "אביב בוא מהר למעבדה צוות אלקטריק פרץ לפה והוא גנב מסמכים חשובים שקשורים לפוקוירוס אני חייב את העזרה שלך" מה תעשה!?
    "אוי לא!" אומר בקול רם,אכניס את היפופוטס לפוכדור וארוץ למעבדה כמה שיותר מהר.
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

12. משתמש מנוסה
    אלכס:
    טורצ'יק משתמש בלהביור על שניהם והם מתרחקים אחורה! לאחר מכן טורצ'יק משתמש בשריטה על גולבאט ובלהביור על סוויפר ושניהם נפגעים קשה! ומחזירים מלחמה! גולבאט משתמש בחתך אוויר! וסוויפר משתמש בנזיעצ רעל! מה תעשי!?
    תנסה להתחמק לפחות מאחד מהם!
    עכשיו !להביור לכול הכיוונים שלהם!
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

13. משתמש מנוסה
    אלי:
    צ'יקוריטה מסתכל עלייך בחיוך! הוא ממשיך להילחם עד שניגמר לו הכוח! הוא תוקף בסופת עלים חזקה במיוחד! וארקניין נפגע! לאחר מכן ארקניין מתקיף בגלגל להבה,ובגלל שצ'יקוריטה היה עייף מאוד מהקרב הקודם הוא חוסל! תוציא את הפוקימון הבא שלך,
    צא סינדקוויל קצה כפול עכשיוו

14. משתמש מנוסה
    לי:]
    צ'רמליון לא מצליח להיתחמק והוא נפגע מהסופת עלים, לאחר מכן טרופיוס מתקרב אל צ'רמיליון בעלה להב אך צ'רמיליון מפתיע אותו בלהביור חזק ביותר! וטרופיוס נפגע קשה קריטי! לאחר מכן צ'רמליון הפתיע את טרופיוס בטפר להבה אדיר! שחיסל אותו! רון החזיר את טרופיוס וזרק פוקדור שני לאוויר, הוא הוציא ענקי!! מה תעשה!?

ג'ק:
    באגון מתרכז ומנסה לשמוע קולות מבין האדמה כשלפתע! הוא שואג שאגה אדירה ומתקיף בציפורן דרקון על איזשהו אזור באדמה וסקורפי יצא משם! הוא נפגע קשה! לאחר מכן באגון התקיף בשריטה! סקורפי התעצבן והתקיף בדחיפת רעל חזקה במיוחד ובאגון נפגע קשה! מה תעשה!?

אביב:
    אתה מגיע למעבדה ואתה רואה את המדען עומד מול שני חברי צוות אלקטריק גם המאמנים זורקים פוקדורים והם מוציאים המדען מבקש מימך לעזור לו נגדם בקרב כפול! כי הם גנבו מסמכים חשובים שקשורים לפוקוירוס, האים תסכים!?

אלכס:
    טורצ'יק נפגע משניהם! לאחר מכן הוא התחיל לתקוף בהמון להביורים כשלפתע! הוא השתמש בסיחרור אש שהתפצל ביניהם ופגע בשניהם! מה תעשי!?

אלי:
    סינדקוויל משתמש בקצה כפול מהיר וחזק במיוחד שארקניין לא יכול להגיב לו אפילו! לאחר מכן אקרניין משתמש בגלגל להבה מה תעשה!?

15. משתמש וותיק מאוד

ג'ק:
    באגון מתרכז ומנסה לשמוע קולות מבין האדמה כשלפתע! הוא שואג שאגה אדירה ומתקיף בציפורן דרקון על איזשהו אזור באדמה וסקורפי יצא משם! הוא נפגע קשה! לאחר מכן באגון התקיף בשריטה! סקורפי התעצבן והתקיף בדחיפת רעל חזקה במיוחד ובאגון נפגע קשה! מה תעשה!?
    ?
    "קדימה צעקה וציפורן דרקון באגון"
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 78 מתוך 100 ראשוןראשון ... 2868767778798088 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •