בויזל:
המאמנת מסתכלת עלייך במבט עצבני ובורחת לכיוון היער, לפתע אתה שם לב שהיא שכחה כאן את התג שלה, ועל התג כתוב "צוות אלקטריק" מה תעשה?
מאט:
*תיקנתי חלק מהמתקפות תסתכל...
~~~~~
טורצ'יק משתמש בלהביור שמחסל את זובאט לגמרי...
כשאתה מביט פעם נוספת על המאמנת אתה רואה שהיא מאוד עצבנית, לפתע היא ברחה לכיוון היער.
אתה מסתכל על הריצפה ואתה רואה שהיא שכחה כאן את התג שלה , אתה מסתכל ועל התג כתוב "צוות אלקטריק" מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי noam121211, 06-18-2010 בשעה 12:31 PM
בויזל:
אתה וטריקו מתקדמים לעיר אולדייל, לפתע אתם מגיעים לתפח העיר ואתם רואים את המדען
הוא אומר לכם: "בטח פרופ' בירץ' שלח אותכם אלי... תודה רבה על החבילה, אני רוצה להביא לכם בתמורה פוקגיר!,
הינה אני יכניס את המספר שלי..."
"אני רק יתקשר אליו לומר לו שהכול בסדר ושהחבילה עברה, אתם יודעים צוות אלקטריק פורש חיילים שלו בכול מקום,"
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
ג'ק:
צ'ימצ'אר משתמש בלהביור חזק במיוחד שמפיל את טדיאורסה, אח שנייה לפני שצ'ימצ'אר פגע בטדיאורסה בשריטה,
צעקה נשמעה מתוך השיח "הי ילד בוא הנה מהר, ראיתי אותך יוצא מהמעבדה של הפרופ' תן לי את החבילה הזאת!."
אתה מסתובב ואתה רואה מולך
מה תעשה!?
בויזל:
אתה מתקדם לעבר מרכז הפוקימונים כשלפתע אתה שומע פיצוץ חזק שמגיע מהמעבדה!!
אתה רץ לשם כשלפתע הפוקגיר מצלצל, זה המדען!
אתה שומע אותו בקול חנוק ומשתעל:
"מהר בבקשה בוא לכאן זה צוות אלקטריק הם פרצו למעבדה:
מה תעשה!?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
בויזל:
אתה נכס למעבדה שמלאה עשן ואתה רואה את המדען על הריצפה אתה עוזר לו לקום כשלפתע אתה שומע דיבורים
"קדימה השגנו את זה בוא נעוף"
אתה מסתובב ואתה רואה![]()
המדען אומר לך "אני חייב את העזרה שלך, הם גנבו מסמכים חשובים שקשורים לפוקוירוס, הוא זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יוצא
2 המאמנים מסתכלים עליכם ומוציאים גם פוקדורים![]()
זה קרב כפול אתה והמדען נגד 2 מאמנים מצוות אלקטריק, מה תעשה!?
ג'ק:
המאמן זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יוצא
צ'ימצ'אר פוגע בו בלהביור , ומורקרו עף מהר לשמיים, הוא מתקדם לעבר צ'ימצ'אר במכת כנף מה תעשה?
I want to play a game
תודה לOdin Borson
בויזל:
פוליואג מתקיף בהצלפת זנב על זובאט, זובאט מחזיר לו בבילבול ופוליואג מתבלבל.
טריקו מתקיף בשאיבה על קופינג, קופינג נפגע ממכה קריטית!!, ומשיב מלחמה ביריית בוץ
מה תעשה?
ג'ק:
צ'ימצ'אר משתמש בצעקה שמוציאה את מורקרו לגמרי מריכוז, לאחר מכן הוא משתמש בלהביור שמעיף את מורקרו על עץ ונפגע קשות, אך מורקרו קם במהרה ומתקיף את צ'ימצ'אר בניקור מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי noam121211, 06-18-2010 בשעה 01:10 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)