לי:
אתה מתקדם למערת החרקים כשלפתע אתה רואהוהיא מעוניינת בקרב! מה תעשה!?
ג'ק:
סניזל יוצא מוכן לקרב והוא משתמש באגרוף קרח על קודאנט אך הוא חוזם את זה בפטיש אקווה, לאחר מכן סניזל משתמש בכדור צל וקרודאנט נפגע קשה! מה תעשה!?
אביב:
אתה נרשם לתחרות הפוקימונים ויש לך עד הערב להיתכונן, לאיפה תילך?
בויזל:
מדיצ'אם פוגש את בויזל וגרוויל והם משתרגים אחד מהשני! אתה הולך איתכם למרכז הפוקימונים ולפע רון נכנס! עצבני ואומר לך! "יא חלשלוש איך אתה מעז לתקוף אותי בכלל!" לפתע נכנס המאמן שניצח בתחרות! הוא אומר לך ולרון, תקשיבו ילדים, אני כבר זקן עברתי דברים בחיים ואני לא מעוניין בביצה הזאת יותר, אני מציע פשרה! בואו נערוך קרב בין שניכם והמנצח יזכה בביצה, אני ישפוט. מסכימים? מה תעשה!?
אלי:
אתה מביא לו את הפוקדורים של הפוקימונים שלך כשלפתע הוא צוחק צחוק מרושע ורת משם בשיא המהירות! אתה רואה שהוא לובש חליפה! הוא הוריד את החליפה ואתה רואה אתהוא אחד מ5 לוכדי הפוקימונים! אתה שומע צלצול מהפוקגיר! יש לך בוא מידע על כול הרשעים והנוולים המדען הכניס את המידע הזה כשלא ראיתה!
אתה רואה תמונה של אותו איש: שם מייקל! אחראי לגניבת פוקימונים של מאמנים ולתפיסת פוקימוני אש ומלחמה מה תעשה!?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לי:
היא מוציאה אתוהוא נראה ענקק מה תעשה!?
אלי:
אתה רץ אחריו אבל הוא עולה למסוק ונעלם! לפתע אתה שומע שריקה ענקית בשמיים ומופיע מאחוריךלאנס האמיתי רכוב על
ענקיי! הוא תופס את המסוק כאילו היה צעצוע! ומחזיר לך את הפוקדורים! אך מייקל נופל ומוציא 2 פוקימונים
ו
לאנס נלחם עם דרגונייט מול טיירניטר! מה תעשה!?
אלכס:
פעם הבאה לצטט רק את החלק שלך בתגובה בבקשה
~~~~~~~~~
טורצ'יק משתמש בלהביוד על דודו והוא נפגע קשה! לאחר מכן דודו משתמש בקידוח וטורצ'יק גם נפגע קשה! הוא משליך את טורצ'יק על הריצפה ומתקדם לעברו בבעיטה כפולה! מה תעשה!?
אלי:
ורטלטל כועס על מה שמייקל עשה והוא משתמש בזנב אקווה חזק על המגמרטור הזה לפתע! מייקל זורק עוד פוקדור לעברך והוא מוציא אתמה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לי:
תתקן את התגובה טארפינץ' אצל האחות ג'וי...
אלי:
גלייגר משתמש בגליוטינה על גאלאד והוא נפגע קשה! לאחר מכן גאלאד משתמש בחתך על חושי וגם גלייגר נפגע קשה! אפילו קריטי! לאחר מכן מגמרטור משתמש בחימום יתר על ורטלטל מה תעשה!?
בויזל:
רון אומר, קרב 3-3 מי שמנצח זוכה בביצה עכשיו אני יוכיח לך מי המאמן החזק בינינו! הוא זורק פוקדור לאוויר ומוציא אתמה תעשה!?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)