Pokemon GO
עמוד 88 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3878868788899098 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,306 עד 1,320 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    אלי:
    רק תן לי את הפוקדורים שלהם לאנס אומר, ואני כבר יטפל בהם... מה תעשה!?
    אממ. אין בעיה כך אותם

2. משתמש מנוסה
    לי:
    אתה מתקדם למערת החרקים כשלפתע אתה רואה והיא מעוניינת בקרב! מה תעשה!?

ג'ק:
    סניזל יוצא מוכן לקרב והוא משתמש באגרוף קרח על קודאנט אך הוא חוזם את זה בפטיש אקווה, לאחר מכן סניזל משתמש בכדור צל וקרודאנט נפגע קשה! מה תעשה!?

אביב:
    אתה נרשם לתחרות הפוקימונים ויש לך עד הערב להיתכונן, לאיפה תילך?

בויזל:
    מדיצ'אם פוגש את בויזל וגרוויל והם משתרגים אחד מהשני! אתה הולך איתכם למרכז הפוקימונים ולפע רון נכנס! עצבני ואומר לך! "יא חלשלוש איך אתה מעז לתקוף אותי בכלל!" לפתע נכנס המאמן שניצח בתחרות! הוא אומר לך ולרון, תקשיבו ילדים, אני כבר זקן עברתי דברים בחיים ואני לא מעוניין בביצה הזאת יותר, אני מציע פשרה! בואו נערוך קרב בין שניכם והמנצח יזכה בביצה, אני ישפוט. מסכימים? מה תעשה!?

אלי:
    אתה מביא לו את הפוקדורים של הפוקימונים שלך כשלפתע הוא צוחק צחוק מרושע ורת משם בשיא המהירות! אתה רואה שהוא לובש חליפה! הוא הוריד את החליפה ואתה רואה את הוא אחד מ5 לוכדי הפוקימונים! אתה שומע צלצול מהפוקגיר! יש לך בוא מידע על כול הרשעים והנוולים המדען הכניס את המידע הזה כשלא ראיתה!
    אתה רואה תמונה של אותו איש: שם מייקל! אחראי לגניבת פוקימונים של מאמנים ולתפיסת פוקימוני אש ומלחמה מה תעשה!?

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    אתה מתקדם למערת החרקים כשלפתע אתה רואה והיא מעוניינת בקרב! מה תעשה!?
    אנינ אומר לה" בסדר תותיא את הפוקימון שלך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה

אלי:
    אתה מביא לו את הפוקדורים של הפוקימונים שלך כשלפתע הוא צוחק צחוק מרושע ורת משם בשיא המהירות! אתה רואה שהוא לובש חליפה! הוא הוריד את החליפה ואתה רואה את הוא אחד מ5 לוכדי הפוקימונים! אתה שומע צלצול מהפוקגיר! יש לך בוא מידע על כול הרשעים והנוולים המדען הכניס את המידע הזה כשלא ראיתה!
    אתה רואה תמונה של אותו איש: שם מייקל! אחראי לגניבת פוקימונים של מאמנים ולתפיסת פוקימוני אש ומלחמה מה תעשה!?
    אויי לאא הפוקימונים שליי! אני רץ אחרי בכול הכוח שלי מנסה לעצור אותו ולהחזיר אלי את הפוקימונים שליי

5. משתמש מנוסה
    לי:
    מנטי מסתכל בעצבנות על צ'ריזארד ומשתמש בנחשול מים! וצ'ריזארד ניסחף איתו ונפגע קשה! לאחר מכן מנטי מסיים את הקרב עם אקדח מים חזק במיוחד! ניצחתה! המאמן מודה לך ומשחרר אותך לדרכך, לאיפה תמשיך?

אלכס:
    טורצ'יק משתמש בלהביור אך דודו מתחמק ומתקיף בניקור כפול וטורצ'יק נפגע, מה תעשה!?
    אני בתקופה לחוצה,סליחה שלא הגבתי.
    __________________--
    טורצ'יק!
    להביור כמו שעשינו נגד הצוות במעבדה!
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

6. משתמש מנוסה
    לי:
    היא מוציאה את והוא נראה ענקק מה תעשה!?

אלי:
    אתה רץ אחריו אבל הוא עולה למסוק ונעלם! לפתע אתה שומע שריקה ענקית בשמיים ומופיע מאחוריך לאנס האמיתי רכוב על ענקיי! הוא תופס את המסוק כאילו היה צעצוע! ומחזיר לך את הפוקדורים! אך מייקל נופל ומוציא 2 פוקימונים ולאנס נלחם עם דרגונייט מול טיירניטר! מה תעשה!?

7. משתמש מנוסה
    אלכס:
    פעם הבאה לצטט רק את החלק שלך בתגובה בבקשה
    ~~~~~~~~~
    טורצ'יק משתמש בלהביוד על דודו והוא נפגע קשה! לאחר מכן דודו משתמש בקידוח וטורצ'יק גם נפגע קשה! הוא משליך את טורצ'יק על הריצפה ומתקדם לעברו בבעיטה כפולה! מה תעשה!?

8. משתמש מנוסה
    אלי:
    אתה רץ אחריו אבל הוא עולה למסוק ונעלם! לפתע אתה שומע שריקה ענקית בשמיים ומופיע מאחוריך לאנס האמיתי רכוב על ענקיי! הוא תופס את המסוק כאילו היה צעצוע! ומחזיר לך את הפוקדורים! אך מייקל נופל ומוציא 2 פוקימונים ולאנס נלחם עם דרגונייט מול טיירניטר! מה תעשה!?
    יש הפוקימונים שלי חזרו אליי! צא ורטלטל תלמד אותו לקחח זנב אקווה על המגמרטור הזהה

9. משתמש מנוסה
    אלי:
    ורטלטל כועס על מה שמייקל עשה והוא משתמש בזנב אקווה חזק על המגמרטור הזה לפתע! מייקל זורק עוד פוקדור לעברך והוא מוציא את מה תעשה?

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    היא מוציאה את והוא נראה ענקק מה תעשה!?
    אני מוציא את גלילי ואומר לו" התנגשות ג'יגה וקרן קרח"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    אלי:
    ורטלטל כועס על מה שמייקל עשה והוא משתמש בזנב אקווה חזק על המגמרטור הזה לפתע! מייקל זורק עוד פוקדור לעברך והוא מוציא את מה תעשה?
    צא גלייגר גליוטינהה

12. משתמש מנוסה
    לי:
    תתקן את התגובה טארפינץ' אצל האחות ג'וי...

אלי:
    גלייגר משתמש בגליוטינה על גאלאד והוא נפגע קשה! לאחר מכן גאלאד משתמש בחתך על חושי וגם גלייגר נפגע קשה! אפילו קריטי! לאחר מכן מגמרטור משתמש בחימום יתר על ורטלטל מה תעשה!?

13. bbuuuii
    שם: עידן

בויזל:
    מדיצ'אם פוגש את בויזל וגרוויל והם משתרגים אחד מהשני! אתה הולך איתכם למרכז הפוקימונים ולפע רון נכנס! עצבני ואומר לך! "יא חלשלוש איך אתה מעז לתקוף אותי בכלל!" לפתע נכנס המאמן שניצח בתחרות! הוא אומר לך ולרון, תקשיבו ילדים, אני כבר זקן עברתי דברים בחיים ואני לא מעוניין בביצה הזאת יותר, אני מציע פשרה! בואו נערוך קרב בין שניכם והמנצח יזכה בביצה, אני ישפוט. מסכימים? מה תעשה!?
    "אני מסכים!" אני אומר.
    "קדימה תקבע את החוקים" אני אומר לרון

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    בויזל:
    רון אומר, קרב 3-3 מי שמנצח זוכה בביצה עכשיו אני יוכיח לך מי המאמן החזק בינינו! הוא זורק פוקדור לאוויר ומוציא את מה תעשה!?

15. משתמש מנוסה
    אלכס:
    פעם הבאה לצטט רק את החלק שלך בתגובה בבקשה
    ~~~~~~~~~
    טורצ'יק משתמש בלהביוד על דודו והוא נפגע קשה! לאחר מכן דודו משתמש בקידוח וטורצ'יק גם נפגע קשה! הוא משליך את טורצ'יק על הריצפה ומתקדם לעברו בבעיטה כפולה! מה תעשה!?
    טוב

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

עמוד 88 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3878868788899098 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •