Pokemon GO
עמוד 91 מתוך 100 ראשוןראשון ... 41818990919293 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,351 עד 1,365 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    רעיון חמוד אבל כול פוקימון שתנצחו, ואתם תנצחו הרבה וחוצמיזה זה איוונט שצריך להתחיל אותו מהתחלה,
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את גרוטל ומוציא את שדינג'ה שמשתמש בקרן בלבול שמפשיע קשה על גאביט, לאחר מכן אתה מתקיף אותו בכדור צל אך זה לא משפיע עליו לפתע הוא מתחיל לתקוף את עצמו! מה תעשה!?

ג'ק:
    סניזל משתמש בציפורן צל אך קרוגאנט חוסם אותו בפטיש סרטן, לאחר מכן סניזל משתמש בכדור צל וקרודאנט שוב נפגע לאחר מכן הוא מתקיף את סניזל בפעימת מים וסניזל נפגע קשה! מה תעשה!?

בויזל:
    בויזל גאה מהמהלך וחוזר לפוקדור, לאחר מכן אתה מוציא את גרוויל, פליגאטר משתמש בזנב אקווה וגרוויל מצליח להיתחמק בקלות, מה תעשה!?

לי:
    האריאמה משתמש במיקוד אנרגיה ולפתע הוא משתמש בבעיטת ברך! (הוא מרים את היריב וזורק אותו על המרכיים שלו ממש כמו בהאבקות אמיתית!) מתקפה חזקה במיוחד! וגראנבול נפגע קשה קריטי! מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?

אלי:
    רון:" למה ישר לצעוק? ראיתי את הקרב שלך מול נטאלי וראיתי את מה שקרה לך עם מייקי, אני ניצחתי את נטאלי אתמול אני רוצה לעזור לך להיתאמן, האים תסכים?

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    לי:
    האריאמה משתמש במיקוד אנרגיה ולפתע הוא משתמש בבעיטת ברך! (הוא מרים את היריב וזורק אותו על המרכיים שלו ממש כמו בהאבקות אמיתית!) מתקפה חזקה במיוחד! וגראנבול נפגע קשה קריטי! מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
    אני אומר להריאמה" אגרוף ממוקד ומכת ברך על גראנבול"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק

ג'ק:
    סניזל משתמש בציפורן צל אך קרוגאנט חוסם אותו בפטיש סרטן, לאחר מכן סניזל משתמש בכדור צל וקרודאנט שוב נפגע לאחר מכן הוא מתקיף את סניזל בפעימת מים וסניזל נפגע קשה! מה תעשה!?
    "אוקי נמאס לי! סניזל תשתמש באגרוף קרח וברוח קרח!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. bbuuuii
    שם: עידן

בויזל:
    בויזל גאה מהמהלך וחוזר לפוקדור, לאחר מכן אתה מוציא את גרוויל, פליגאטר משתמש בזנב אקווה וגרוויל מצליח להיתחמק בקלות, מה תעשה!?
    "גרוויל תשתמש בשאיבת מגה כדי לצבור אנרגיה ואז תשלב כדור אנרגיה עם קליע זרעים!"

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה

אלי:
    רון:" למה ישר לצעוק? ראיתי את הקרב שלך מול נטאלי וראיתי את מה שקרה לך עם מייקי, אני ניצחתי את נטאלי אתמול אני רוצה לעזור לך להיתאמן, האים תסכים?
    כה בשמחה! איך מתאמנים? אני ישאל אותו

6. משתמש מנוסה
    לי:
    האריאמה משתמש באגרוף ממוקד וגראנבול מצליח לחסום בזרוע פטיש, לאחר מכן האריאמה משתמש במכת ברך וגראנבול נפגע קשה! והוא מחוסל! המאמן מחזיר את גראנבול ומוציא את הפוקימון האחרון שלו! הוא זורק פוקדור ומוציא את! מה תעשה!?

ג'ק:
    סניזל משתמש באגרוף קרח ורוח קרח חזקים במיוחד והוא מקפיא את קרודאנט לגמרי! מהר יש לך היזדמנות להתקיף בלי שקרודאנט יגיב! מה תעשה!?

בויזל:
    גרוויל משתמש בשאיבת מגה חזקה במיוחד ושואב מפליגאטאר המון כוח! פאליגאטר נחלש מאוד לאחר מכן גרוויל משתמש בכדור אנרגיה ומוסיף לו תאוצה בעזרת קליע זרעים! מתקפה שפוגעת חזק בפאליגאטר והוא בקושי יכול לזוז! כשלפתע הוא השתמש בריקוד גשם! וחיזק את עצמו שוב! מה תעשה!?

אלי:
    רון אומר:
    קרב 3-3 הפוקימונים שאתה רוצה להילחם יתם מול נטאלי נגד הפוקימונים שלי... מתאים? איך תגיב!?

7. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    סניזל משתמש באגרוף קרח ורוח קרח חזקים במיוחד והוא מקפיא את קרודאנט לגמרי! מהר יש לך היזדמנות להתקיף בלי שקרודאנט יגיב! מה תעשה!?
    "קדימה ציפורן צל וכדור צל! תנצל את ההזדמנות!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

8. bbuuuii
    שם: עידן

בויזל:
    גרוויל משתמש בשאיבת מגה חזקה במיוחד ושואב מפליגאטאר המון כוח! פאליגאטר נחלש מאוד לאחר מכן גרוויל משתמש בכדור אנרגיה ומוסיף לו תאוצה בעזרת קליע זרעים! מתקפה שפוגעת חזק בפאליגאטר והוא בקושי יכול לזוז! כשלפתע הוא השתמש בריקוד גשם! וחיזק את עצמו שוב! מה תעשה!?
    "עוד שאיבת מגה ואז עלה להב!"

Spoiler ספוילר

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי:
    האריאמה משתמש באגרוף ממוקד וגראנבול מצליח לחסום בזרוע פטיש, לאחר מכן האריאמה משתמש במכת ברך וגראנבול נפגע קשה! והוא מחוסל! המאמן מחזיר את גראנבול ומוציא את הפוקימון האחרון שלו! הוא זורק פוקדור ומוציא את! מה תעשה!?
    אני אומר להריאמה"אגרוף ממוקד ומכת ברך עליו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    רעיון חמוד אבל כול פוקימון שתנצחו, ואתם תנצחו הרבה וחוצמיזה זה איוונט שצריך להתחיל אותו מהתחלה,
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את גרוטל ומוציא את שדינג'ה שמשתמש בקרן בלבול שמפשיע קשה על גאביט, לאחר מכן אתה מתקיף אותו בכדור צל אך זה לא משפיע עליו לפתע הוא מתחיל לתקוף את עצמו! מה תעשה!?
    ----------
    למה כדור צל לא השפיע עליו?
    ----------
    'זה מה שחיכיתי שיקרה'אני חושב בשמחה,ואז אני אומר:"שדינג'ה תתקוף אותו בחתכי לילה בלי הפסקה!"

11. משתמש מנוסה

אלי:
    רון אומר:
    קרב 3-3 הפוקימונים שאתה רוצה להילחם יתם מול נטאלי נגד הפוקימונים שלי... מתאים? איך תגיב!?
    אין בעיה רון, אני רוצה להילחם עם מאנצ'לקס קוילאבה וצ'יקוריטה, גלייגר סוג אבן וזה חלש נגד עשב וורטלטל סוג מים וגם זה חלש נגד עשב...

12. משתמש מנוסה
    אלכס:
    טורצ'יק מסתובב על הריצפה ומצליח להיתחמק ותוקף בלהביור מצד שמאל! דודו נפגע קשה ועף על הריצפה מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשי!?
    סליחה למחשב שלי יש בעיות מידי פעם אז אני לא כל כך מגיבה..מצטערת.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

13. Retired
    שם: Ashar
    סטיבן:
    אתה צריך לקחת את גליסקור קודם מהאחות ג'וי...
    ~~~~~~~~~~~
    תתקן את התגובה בבקשה,

" סליחה , את יכולה לחכות לי שנייה אני לוקח את אחד הפוקימונים של מן האחות ג'וי? "
    פרישה

14. משתמש מנוסה
    ג'ק:
    סניזל מזהה את ההיזדמנות והוא מתקיף את קרודאנט במתקפה חדשה וחזקה מאוד! קידוח צל! (הוא אוגר אנרגיה שחורה בכף ידו ויוצר איתה צורה של קרן עבה! ואז הקרן מסתובבת ויוצרת פעולה של מקדחה!) קרודאנט נפגע קריטי חזק במיוחד ומחוסל!מה תעשה!?

בויזל:
    ריקוד הגשם של פאליגאטר חיזק אותו והוא התחמק מהשאיבה, וכשגרוויל ניסה להישתמש בעלה להב, פאליגאטר השתמש בזנב אקווה וחסם את ההתקפה! הוא מתקרב לעבר גרוויל בניב קרח מה תעשה!?

לי:
    האריאמה משתמש באגרוף ממוקד על לאקילאקי אך זה לא משפיע עליו בגלל צורת גופו הגמישה! גם מכת הברך לא השפיע עליו! לפתע לאקילאקי השתמש בתותח פלאש! והעיף אחורה את האריאמה! מה תעשה!?

ג'ון:
    כי גאביט הוא פוקימון מאוד חזק אז כדור צל לא משפיע עליו כולכך...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שדינג'ה משתמש בשיסוע לילה בלי הפסדה על גאביט והוא נפגע קשה מאוד! הוא נופל על הריצפה מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?

אלי:
    קודם כול אליחשיבה נכונה על בחירת הפוקימונים רו אומר, ואתם מתחילים בקרב, הוא זורק פוקדור ומוציא את במי תבחר!

אלכס:
    לפתע טורצ'י לקח נשימה עמודה והישתמש בסיחרור אש! מתקפה חדשה! ודודו מחוסל! לאיפה תמשיכי?

סטיבן:
    אתה במערת החרקים אין פה שום מרכז פוקימונים, תצטרך להילחם עם מה שיש לך, תתקן את התגובה

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי:
    האריאמה משתמש באגרוף ממוקד על לאקילאקי אך זה לא משפיע עליו בגלל צורת גופו הגמישה! גם מכת הברך לא השפיע עליו! לפתע לאקילאקי השתמש בתותח פלאש! והעיף אחורה את האריאמה! מה תעשה!?
    אני אומר להריאמה" מיקוד אנרגיה ואגרוף ממוקד"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 91 מתוך 100 ראשוןראשון ... 41818990919293 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •