I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
לי:
האריאמה בקושי קם אבל הוא המשיך להילחם! הוא השתמש במיקוד אנרגיה והחזיר לעצמו קצת כוח, לאחר מכן הוא השתמש באגרוף ממוקד אבל לאקילאקי השתמש בלשונו כדי לתפוס את האגרוף ואז הוא העיף אותו אחורה שוב! האריאמה מחוסל! מה תעשה!?
ג'ק:
המאמן אומר נשאר לי פוקימון אחרון חביב בכוונה שמרתי אותו לסוף... הוא זורק פוקדור לאוויר ומוציא אתמה תעשה!?
אלכס:
את מטיילת בדרל 202 כשלפתע את רואהחמוד! מה תעשי!?
אלי:
רון אומר לך שזו אסטרטגיה נכונה! קוילאבה משתמש במכת להבה ותופס תאוצה! לאחר מכן הוא משתמש בציפורן להבה אבל אמפולאון חוסם בעזרת טפר פלדהה! מה תעשה!?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לי:
צ'רמיליון משתמש במכת להבה על לאקילאקי אבל הוא מזיז את גופו ומצליח להיתחמק, לאחר מכן צ'רמיליון משתמש בלהביור אבל לאקילאקי משתמש בקרן קרח וחוסם אותו בקלילות! לאחר מכן לאקילאקי משתמש סיחרור חזק במיוחד וצ'רמיליון עף אחורה! מה תעשה!?
ג'ון:
חשיבה נכונה! שדינג'ה משתמש בכדור צל ומעיף אותם בעזרת ציפוקן צל הכדורים תופסים תאוצה אדירה ופוגעים בחוזקה רבה בגאביט! הוא מחוסלל! מה תעשה!?
בויזל:
כן אתה תודק יש צעקה ויש בום על קולי או סופרסוניק שבזה אוניקס עצר את פיקצ'ו צעקה בסך הכול קצת מרתיע את היריב, כמו במשחק... אתה רוצה לתקן או שאני ימשיך לך את העלילה עם התגובה הזאת... אם כן תגיב לזה
~~~~~~
גרוויל משתמש בצעקה בדיוק ברגע האחרון ופאליגאטר עצר את המתקפה לרגע והמשיך אותה שוב מהר יש לך היזדמנות להיתחמק מה תעשה!?
אלי:
חשיבה נכונה! קוילאבה משתמש בחימום יתר ונכנס לתוכו! לאחר מכן הוא מגיח מבתוך החלימום ומפתיע את אמפולאון בקצה כפול! אמפולאון נפגע קשה והוא נפל! מה תעשה!?
אלכס:
טורצ'יק משתמש בסיחרור אש ואיווי נפגע! לאחר מכן הוא מתקיף במתקפה מהירה וגם טורצ'יק נפגע, ואז איווי משתמש בזנב ברזל וטורצ'יק נפגע שוב! מה תעשי!?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)