Pokemon GO
עמוד 92 מתוך 100 ראשוןראשון ... 42829091929394 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,366 עד 1,380 מתוך 1489
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    ג'ק:
    סניזל מזהה את ההיזדמנות והוא מתקיף את קרודאנט במתקפה חדשה וחזקה מאוד! קידוח צל! (הוא אוגר אנרגיה שחורה בכף ידו ויוצר איתה צורה של קרן עבה! ואז הקרן מסתובבת ויוצרת פעולה של מקדחה!) קרודאנט נפגע קריטי חזק במיוחד ומחוסל!מה תעשה!?
    "נותרו לך עוד פוקימונים או נגמר?" אשאל אותו.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. משתמש מנוסה

אלכס:
    לפתע טורצ'י לקח נשימה עמודה והישתמש בסיחרור אש! מתקפה חדשה! ודודו מחוסל! לאיפה תמשיכי?
    יאי!כל הכבוד טורצ'יק ,אומרת לו.
    בואו נלך לחפש פוקימונים לתפיסה!
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

3. משתמש מנוסה

אלי:
    קודם כול אליחשיבה נכונה על בחירת הפוקימונים רו אומר, ואתם מתחילים בקרב, הוא זורק פוקדור ומוציא את במי תבחר!
    ואו אמפולאון! אוקי צא קוילאבה! השתמש במכת להבה כדי לתפוס מהירות ואז תקוף אותו בציפורן להבה

4. משתמש מנוסה
    לי:
    האריאמה בקושי קם אבל הוא המשיך להילחם! הוא השתמש במיקוד אנרגיה והחזיר לעצמו קצת כוח, לאחר מכן הוא השתמש באגרוף ממוקד אבל לאקילאקי השתמש בלשונו כדי לתפוס את האגרוף ואז הוא העיף אותו אחורה שוב! האריאמה מחוסל! מה תעשה!?

ג'ק:
    המאמן אומר נשאר לי פוקימון אחרון חביב בכוונה שמרתי אותו לסוף... הוא זורק פוקדור לאוויר ומוציא את מה תעשה!?

אלכס:
    את מטיילת בדרל 202 כשלפתע את רואה חמוד! מה תעשי!?

אלי:
    רון אומר לך שזו אסטרטגיה נכונה! קוילאבה משתמש במכת להבה ותופס תאוצה! לאחר מכן הוא משתמש בציפורן להבה אבל אמפולאון חוסם בעזרת טפר פלדהה! מה תעשה!?

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    האריאמה בקושי קם אבל הוא המשיך להילחם! הוא השתמש במיקוד אנרגיה והחזיר לעצמו קצת כוח, לאחר מכן הוא השתמש באגרוף ממוקד אבל לאקילאקי השתמש בלשונו כדי לתפוס את האגרוף ואז הוא העיף אותו אחורה שוב! האריאמה מחוסל! מה תעשה!?
    אני מוציא את צ'רמיליון ואומר לו" מכת להבה ולהביור על לאקילאקי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    כי גאביט הוא פוקימון מאוד חזק אז כדור צל לא משפיע עליו כולכך...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שדינג'ה משתמש בשיסוע לילה בלי הפסדה על גאביט והוא נפגע קשה מאוד! הוא נופל על הריצפה מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
    ------------
    "קדימה בו נגמור את זה!,שדינג'ה תיצור כדורי צל,ותשתמש בחתך צל בכדי להעיף אותם לכיוונו של גבאיט במהירות רבה!"אני אומר בביטחון רב.

7. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל:
    ריקוד הגשם של פאליגאטר חיזק אותו והוא התחמק מהשאיבה, וכשגרוויל ניסה להישתמש בעלה להב, פאליגאטר השתמש בזנב אקווה וחסם את ההתקפה! הוא מתקרב לעבר גרוויל בניב קרח מה תעשה!?
    "קדימה גרוויל צעקה!" (אם אתה רואה את האנימה אז הצעקה גורמת לגלי קול חזקים.... זאת אומרת שהיא נגיד יכולה לעצור מתקפה כזאת.... באנימה אוניקס עצר את פיקצ'ו כשהוא השתמש במתקפה מהירה, ואת בוויזל בסילון אקווה...)

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    אלי:
    רון אומר לך שזו אסטרטגיה נכונה! קוילאבה משתמש במכת להבה ותופס תאוצה! לאחר מכן הוא משתמש בציפורן להבה אבל אמפולאון חוסם בעזרת טפר פלדהה! מה תעשה!?
    אוקי קוילאבה השתמש בחימום יתר ותכנס לתוכו בעזרת מכת להבה, לאחר מכן השתמש בקצה כפול הכי חזק שאתה יכול

9. משתמש מנוסה

אלכס:
    את מטיילת בדרל 202 כשלפתע את רואה חמוד! מה תעשי!?

חייבת - לתפוס - איווי ................!!!
    טורצ'יק !סיחרור אש!!!!!!!!!!!11
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

10. משתמש מנוסה
    לי:
    צ'רמיליון משתמש במכת להבה על לאקילאקי אבל הוא מזיז את גופו ומצליח להיתחמק, לאחר מכן צ'רמיליון משתמש בלהביור אבל לאקילאקי משתמש בקרן קרח וחוסם אותו בקלילות! לאחר מכן לאקילאקי משתמש סיחרור חזק במיוחד וצ'רמיליון עף אחורה! מה תעשה!?

ג'ון:
    חשיבה נכונה! שדינג'ה משתמש בכדור צל ומעיף אותם בעזרת ציפוקן צל הכדורים תופסים תאוצה אדירה ופוגעים בחוזקה רבה בגאביט! הוא מחוסלל! מה תעשה!?

בויזל:
    כן אתה תודק יש צעקה ויש בום על קולי או סופרסוניק שבזה אוניקס עצר את פיקצ'ו צעקה בסך הכול קצת מרתיע את היריב, כמו במשחק... אתה רוצה לתקן או שאני ימשיך לך את העלילה עם התגובה הזאת... אם כן תגיב לזה
    ~~~~~~
    גרוויל משתמש בצעקה בדיוק ברגע האחרון ופאליגאטר עצר את המתקפה לרגע והמשיך אותה שוב מהר יש לך היזדמנות להיתחמק מה תעשה!?

אלי:
    חשיבה נכונה! קוילאבה משתמש בחימום יתר ונכנס לתוכו! לאחר מכן הוא מגיח מבתוך החלימום ומפתיע את אמפולאון בקצה כפול! אמפולאון נפגע קשה והוא נפל! מה תעשה!?

11. משתמש מנוסה
    אלכס:
    טורצ'יק משתמש בסיחרור אש ואיווי נפגע! לאחר מכן הוא מתקיף במתקפה מהירה וגם טורצ'יק נפגע, ואז איווי משתמש בזנב ברזל וטורצ'יק נפגע שוב! מה תעשי!?

12. משתמש מנוסה
    אלכס:
    טורצ'יק משתמש בסיחרור אש ואיווי נפגע! לאחר מכן הוא מתקיף במתקפה מהירה וגם טורצ'יק נפגע, ואז איווי משתמש בזנב ברזל וטורצ'יק נפגע שוב! מה תעשי!?
    וואו,מדובר פה באיווי חזק!
    להביור!
    ואז פוקדור צא.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

13. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל:
    כן אתה תודק יש צעקה ויש בום על קולי או סופרסוניק שבזה אוניקס עצר את פיקצ'ו צעקה בסך הכול קצת מרתיע את היריב, כמו במשחק... אתה רוצה לתקן או שאני ימשיך לך את העלילה עם התגובה הזאת... אם כן תגיב לזה
    ~~~~~~
    גרוויל משתמש בצעקה בדיוק ברגע האחרון ופאליגאטר עצר את המתקפה לרגע והמשיך אותה שוב מהר יש לך היזדמנות להיתחמק מה תעשה!?
    לא צריך אל תשנה.... והוא קרה לזה צווחה.... אהה כן ושמתי לב שמתי שאני נלחמתי עם בוויזל בסטיליקס זה קרה גם באנימה!!! איזה צרוף מקרים... חחחח....
    ~~~~~~~~~~~
    " גרוויל תקפוץ ואז תשתמש בקליע זרעים ומיד אחר כך בכדור אנרגיה!"

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    חשיבה נכונה! שדינג'ה משתמש בכדור צל ומעיף אותם בעזרת ציפוקן צל הכדורים תופסים תאוצה אדירה ופוגעים בחוזקה רבה בגאביט! הוא מחוסלל! מה תעשה!?
    ---------------
    "שדינג'ה היית מצויין!,מה דעתך להמשיך עוד קרב?"אני שואל את שדינג'ה,ומחכה לפוקימון הבא של היריב.

15. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    המאמן אומר נשאר לי פוקימון אחרון חביב בכוונה שמרתי אותו לסוף... הוא זורק פוקדור לאוויר ומוציא את מה תעשה!?
    "רייפוריור הא? טוב סניזל תמשיך! רוח קרח וכדור צל!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

עמוד 92 מתוך 100 ראשוןראשון ... 42829091929394 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •