Pokemon GO
עמוד 94 מתוך 100 ראשוןראשון ... 44849293949596 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,396 עד 1,410 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    ג'ון:
    *סבבה אבל אחרי 2 קרבות רצופים הוא חייב להיות עייף לא?
    *אתה שוב כותב הודעות מורכבות מידי בבקשה לצמצם...
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את שדינג'ה ומוציא את הרקרוס, שמשתמש בהטלה ססמית על לייפיון! אך הוא מצליח להיתחמק והוא משתמש בסופת עלים! הרקרוס חוסם אותה בעזרת קרן מגה! לאחר מכן הרקרוס משמש באס אווירי ולייפיון מתחמק ומשתמש בחתך! (cut) והרקרוס נפגע! מה תעשה!?
    -----------------
    "הרכרוס אל תוותר,תשתמש באס אווירי בשביל לעוף די נמוך באוויר,ואז תכה בליפאון עם קידוח על!"אני אומר בביטחון רב.

2. משתמש מנוסה

אלי:
    קוילאבה משתמש בטפר להבה ופוגע חזק באמפולאון! לאחר מכן אמפולאון משתמש באגרוף קרח אבל קוילאבה משתמש בניב אש חוסם את אגרוף הקרח ופוגע חזק באמפולאון והוא מחוסל! רון גאה בך מאוד ואומר לך להוציא את הפוקימון השני שאתה רוצה להילחם איתו במכון מי זה יהיה?
    צאא מאנצ'לאקסס

3. משתמש מנוסה
    ג'ק:
    סקוירטל משתמש בסיחרור אבל זה כלל לא משפיע על היפריור כי כולו עשוי אבן! לאחר מכן סקוירטל משתמש בפעימת מים והיפריור נפגע קשה! הוא מחזיר מתקפה בתותח פלאש! וסקוירטל עף אחורה! לפתע היפריור מתקדם לעבר סקוירטל בגלישת סלעים! מה תעשה!?

ג'ון:
    חשיבה נכונה! הרקרוס משתמש באס אווירי והוא עף צמוד לאדמה במהירות אדירה! לפתע הוא מתקיף את לייפיון בקידוח על! מכה קריטית! לייפיון נפגע קשה אבל הוא מחזיר מתקפה בריקוד עלי כותרת! מתקפה חזקה במיוחד! הוא מתקדם לעבר הרקרוס ופוגע בוא בחוזקה! מה תעשה!?

אלי:
    מאנצ'לאקס הא, אוקי צא ואו! לוקריו! אל תשכח שלסוג מלחמה יש יתרון על סוג רגיל! קדימה רון אומר תאמן את אסטרטגיית הלחימה של מאנצ'לאקס

4. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    חשיבה נכונה! הרקרוס משתמש באס אווירי והוא עף צמוד לאדמה במהירות אדירה! לפתע הוא מתקיף את לייפיון בקידוח על! מכה קריטית! לייפיון נפגע קשה אבל הוא מחזיר מתקפה בריקוד עלי כותרת! מתקפה חזקה במיוחד! הוא מתקדם לעבר הרקרוס ופוגע בוא בחוזקה! מה תעשה!?
    -----------
    כמה על כמה הקרב הזה?
    -----------
    "הרכרוס מהר,תחסל אותו במכת קרן!"אני אומר בביטחון רב.

5. bbuuuii
    שם: עידן

בויזל:
    רון עצבני מוציא את הפוקדור האחרון שלו הוא מוציא את פוקימון רוח! (אל תשכח שמתקפות גופניות לא משפיעות עליו) מה תעשה!?

\
    "תשתמש בבלבול ואז בכוח נסתר!"

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    אלכס:
    את חוזרת לעיר אולדייל מגיעה למרכז הפוקימונים ומרפאת את הפוקימונים שלך, לא תרצי להיתאמן על תרגילים מיוחדים או משהו!?
    ?
    אני מוציאה את איוי את טורצ'יק.
    אני אומרת לטורצ'יק לעשות סיחרור אש בצורת עיגול של בו כלום בפנים ולקפוץ בתוך העיגול.
    איווי,תקפוץ ותעשה זנב ברזל ותשב עליו!
    נערך לאחרונה על ידי Atune, 07-11-2010 בשעה 03:53 PM
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

7. משתמש מנוסה
    אלי:
    מאנצ'לאקס הא, אוקי צא ואו! לוקריו! אל תשכח שלסוג מלחמה יש יתרון על סוג רגיל! קדימה רון אומר תאמן את אסטרטגיית הלחימה של מאנצ'לאקס
    אין בעיהה, מאנצ'לאקס קדימה השתמש בקצה כפול ואז בציפורן צל

8. משתמש מנוסה
    סליחה
    נערך לאחרונה על ידי eli2966, 07-11-2010 בשעה 04:41 PM

9. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    סקוירטל משתמש בסיחרור אבל זה כלל לא משפיע על היפריור כי כולו עשוי אבן! לאחר מכן סקוירטל משתמש בפעימת מים והיפריור נפגע קשה! הוא מחזיר מתקפה בתותח פלאש! וסקוירטל עף אחורה! לפתע היפריור מתקדם לעבר סקוירטל בגלישת סלעים! מה תעשה!?
    "מהר! פעימת מים וקרן בועות"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי eli2966 צפה בהודעה
    ג'ון:
    *3-3כמה קרבות עשיתה עד עכשיו? אם יותר מ3 תגיב בבקשה לתגובה האחרונה שכתבתי לפני זאת...
    *
    ~~~~~~~~~~~~~~
    הרקרוס מתקדם לעבר לייפיון במכת קרן אך לפתע לייפיון מפגין יכולות מהירות במיוחד! הוא מתחמק מההתקפה בזריזות ומתקיף בעלה להב על גבו של הרקרוס, לאחר מכן הוא משתמש בעלה קסום והרקרוס נפגע חזק! מה תעשה!?
    -------------
    עשיתי 2 קרבות,וניצחתי בהם
    -------------
    "הרכרוס אסור לך לוותר!,תשתמש באס אווירי בשביל להתגנב מאחוריו,ואז תגמור את זה בהתלה ססמית ובאס אווירי"אני אומר.

11. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    *3-3כמה קרבות עשיתה עד עכשיו? אם יותר מ3 תגיב בבקשה לתגובה האחרונה שכתבתי לפני זאת...
    *
    ~~~~~~~~~~~~~~
    הרקרוס מתקדם לעבר לייפיון במכת קרן אך לפתע לייפיון מפגין יכולות מהירות במיוחד! הוא מתחמק מההתקפה בזריזות ומתקיף בעלה להב על גבו של הרקרוס, לאחר מכן הוא משתמש בעלה קסום והרקרוס נפגע חזק! מה תעשה!?

בויזל:
    מדיצ'אם משתמש בבילבול על דסקנויר אך זה לא מצליח, לאחר מכן הוא משתמש בכוח נסתר אך דסקנויר משתמש בקרן צל! מה תעשה!?

אלכס:
    לא הבנתי את התגובה, תגיבי שנית בבקשה

אלי:
    מאנצ'לאקס משתשמ בקצה כפול ופוגע חזק בלוקריו, לפתע לוקריו תוקף בכדור הילה! ומאנצ'לאקס נפגע קשה! ולאחר מכן מאנצ'לאקס מתקיף בציפורן צל ולוקאריו חוסם בעזרת אגרוף ממוקד מה תעשה!?

אלי זאת פעם אחרונה שאתה עושה את זה בלי רשותי...
    לכול מי שלא יודע אלי הוא מהמשפחה שלי שעוזר לי במשחק הוא לא מקבל שום הטבות רק עוזר לי מתי שאני צריך ומשחק בעצמו

12. משתמש מנוסה
    ג'ק:
    סקוירטל משתמש בסיחרור וזז הצידה! אתה רואה בעיניים שלו מבט מפחיד! לפתע הוא מתקיף את היפריור במשאבת הידרו! לאחר מכן הוא מתקדם לעברו בסילון אקווה! היפריור נפגע קשה מאוד מ2 המהלכים האלו! כניראה שסקוירטל הרבה זמן לא נילחם והוא התרגש! יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?

ג'ון:
    זה קרב 3-3 כלומר כול 3 הפוקימונים של היריב צריכים להיות מחוסלים...
    ~~~~~~~~~~~
    הרקרוס מותש משתמש באס אווירי ומעיף את לייפיון לאוויר! לאחר מכן הוא משתמש בהטלה ססמית ומפיל אותו לאדמה בחוזקה! הוא מתקדם לעבר לייפיון באס אווירי נוסף אך לפתע! לייפיון שיחרר קרן סולארית אדירה! והרקרוס נפגע קריטי! מה תעשה!?

13. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    זה קרב 3-3 כלומר כול 3 הפוקימונים של היריב צריכים להיות מחוסלים...
    ~~~~~~~~~~~
    הרקרוס מותש משתמש באס אווירי ומעיף את לייפיון לאוויר! לאחר מכן הוא משתמש בהטלה ססמית ומפיל אותו לאדמה בחוזקה! הוא מתקדם לעבר לייפיון באס אווירי נוסף אך לפתע! לייפיון שיחרר קרן סולארית אדירה! והרקרוס נפגע קריטי! מה תעשה!?
    --------------
    "הרכרוס מהר,תסיים את זה באס אווירי!"אני אומר בביטחון רב.

14. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    סקוירטל משתמש בסיחרור וזז הצידה! אתה רואה בעיניים שלו מבט מפחיד! לפתע הוא מתקיף את היפריור במשאבת הידרו! לאחר מכן הוא מתקדם לעברו בסילון אקווה! היפריור נפגע קשה מאוד מ2 המהלכים האלו! כניראה שסקוירטל הרבה זמן לא נילחם והוא התרגש! יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
    "מדהים! שני מהלכים חדשים! סיים את זה עם סילון אקווה ופעימת מים!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

15. משתמש מנוסה
    אלכס:
    לא הבנתי את התגובה, תגיבי שנית בבקשה
    מה לא מובן?אמרתי לעשות סיבוב אש בצור עיגול O כזה בערך ולקפוץ בלתוך העיגול בלי להיפגע מהאש.
    מאייוי ביקשתי לקפוץ ,ולנחות על זנב ברזל.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

עמוד 94 מתוך 100 ראשוןראשון ... 44849293949596 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •