ג'ק:
סקוירטל משתמש בסיחרור אבל זה כלל לא משפיע על היפריור כי כולו עשוי אבן! לאחר מכן סקוירטל משתמש בפעימת מים והיפריור נפגע קשה! הוא מחזיר מתקפה בתותח פלאש! וסקוירטל עף אחורה! לפתע היפריור מתקדם לעבר סקוירטל בגלישת סלעים! מה תעשה!?
ג'ון:
חשיבה נכונה! הרקרוס משתמש באס אווירי והוא עף צמוד לאדמה במהירות אדירה! לפתע הוא מתקיף את לייפיון בקידוח על! מכה קריטית! לייפיון נפגע קשה אבל הוא מחזיר מתקפה בריקוד עלי כותרת! מתקפה חזקה במיוחד! הוא מתקדם לעבר הרקרוס ופוגע בוא בחוזקה! מה תעשה!?
אלי:
מאנצ'לאקס הא, אוקי צאואו! לוקריו! אל תשכח שלסוג מלחמה יש יתרון על סוג רגיל! קדימה רון אומר תאמן את אסטרטגיית הלחימה של מאנצ'לאקס
סליחה
נערך לאחרונה על ידי eli2966, 07-11-2010 בשעה 04:41 PM
ג'ון:
*3-3כמה קרבות עשיתה עד עכשיו? אם יותר מ3 תגיב בבקשה לתגובה האחרונה שכתבתי לפני זאת...
*
~~~~~~~~~~~~~~
הרקרוס מתקדם לעבר לייפיון במכת קרן אך לפתע לייפיון מפגין יכולות מהירות במיוחד! הוא מתחמק מההתקפה בזריזות ומתקיף בעלה להב על גבו של הרקרוס, לאחר מכן הוא משתמש בעלה קסום והרקרוס נפגע חזק! מה תעשה!?
בויזל:
מדיצ'אם משתמש בבילבול על דסקנויר אך זה לא מצליח, לאחר מכן הוא משתמש בכוח נסתר אך דסקנויר משתמש בקרן צל! מה תעשה!?
אלכס:
לא הבנתי את התגובה, תגיבי שנית בבקשה
אלי:
מאנצ'לאקס משתשמ בקצה כפול ופוגע חזק בלוקריו, לפתע לוקריו תוקף בכדור הילה! ומאנצ'לאקס נפגע קשה! ולאחר מכן מאנצ'לאקס מתקיף בציפורן צל ולוקאריו חוסם בעזרת אגרוף ממוקד מה תעשה!?
אלי זאת פעם אחרונה שאתה עושה את זה בלי רשותי...
לכול מי שלא יודע אלי הוא מהמשפחה שלי שעוזר לי במשחק הוא לא מקבל שום הטבות רק עוזר לי מתי שאני צריך ומשחק בעצמו
ג'ק:
סקוירטל משתמש בסיחרור וזז הצידה! אתה רואה בעיניים שלו מבט מפחיד! לפתע הוא מתקיף את היפריור במשאבת הידרו! לאחר מכן הוא מתקדם לעברו בסילון אקווה! היפריור נפגע קשה מאוד מ2 המהלכים האלו! כניראה שסקוירטל הרבה זמן לא נילחם והוא התרגש! יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
ג'ון:
זה קרב 3-3 כלומר כול 3 הפוקימונים של היריב צריכים להיות מחוסלים...
~~~~~~~~~~~
הרקרוס מותש משתמש באס אווירי ומעיף את לייפיון לאוויר! לאחר מכן הוא משתמש בהטלה ססמית ומפיל אותו לאדמה בחוזקה! הוא מתקדם לעבר לייפיון באס אווירי נוסף אך לפתע! לייפיון שיחרר קרן סולארית אדירה! והרקרוס נפגע קריטי! מה תעשה!?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)