ג'ון:
הרקרוס בקושי עומד על הרגליים הוא מנסה להישתמש באס אווירי אבל הוא איטי מידי! ולייפיון תוקף אותו בעלה להב! הוא הובס! מה תעשה!?
ג'ק:
סקוירטל משתמש בסילון אקווה ומתקיף חזק את היפריור! לאחר מכן הוא משתמש בפעימת מים ומצליח להפיל אותו! לפתע היפריור השתמש בחפירה! מה תעשה!?
אלכס:
האא לזה התכוונתה חח לא הבנתי בתגובה שלך למה אתה מתכוון סליחה
~~~~~~~;
טורצ'יק משתמש בסיחרור אש ויוצר עיגול מושלםם! איוי מקפץ מעבר לעיגול אבל נשרף קצת מהאז אך זה לא מונע מימנו לנחות בצורה מושלמת עם זנב ברזל שמוסיף הבזק מיוחד לאש! מהלך מדהים! מה תעשה!?
אלי:
מאנצ'לאקס משתמש בראשיית זן! והוא מצליח לאגור בעזרתה אנרגייה עצומה! הוא פוגע בלוקריו ומעיף אותו אחורה! לאחר מכן הוא משתמש בקרן סולארית אדירה!! ולוקאריו נפגע קשה והוא מחוסל! כול הכבוד רון מכריז! הוא מחזיר את לוקאריו ואומר לך להוציא את הפוקימון האחרון שבעזרתו תילחם במכון, את מי תוציא!?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
ג'ק:
סקוירטל מסתכל עלייך בחיוך! הוא עוצם את העיניים ומתיישב על הריצפה! כשלפתע! היפריור מופיע מאחוריו! סקוירטל לא זז! הוא שולח לך קריצה קטנה ושולח משאבת הידרו אדירהה! לעבר היפריור והוא עף אחורנית! לאחר מכן הוא מתקיף בפעימת מים והיפריור נפגע קשה מאוד! מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
ג'ון:
גרוטל יוצא מוכן לקרב והוא משץמש בגפן מצליפה! אך גם לייפיון משתמש בגפן מצליפה! לאחר מכן גרוטל משתמש בעלי תאר! אך גם ליפיון משתמש בעלי תאר! יש פה שוויון בכוחות! מה תעשה!?
אלכס:
הפוקימונים שלך מרגישים מוכנים לתחרות וכדאי שתלכי להירשם! מה תעשי!?
בויזל:
מדיצ'אם לא מצליח להיתחמק והוא נפגע מקרן הצל שגורמת לו לבילבול! לפתע הוא מתחיל להתקיף את עצמו ודסקנויר מתקדם לעברו באגרוף צל! מה תעשה!?
סליחה שלא הגבתי הרבה זמן!! היו לי עיסוקים חשובים אחרים!!
בכול מקרה ממה שאני רואה אתם רק 5 שחקנים פעילים! קדימהה! מה קורה לכםם!
רונאל:
לא הגבתה יותר מ3 ימים וגם לא עניתה לה"פ ששלחתי ולכן אני מוציא אותך מהמישחק... חבל
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)