Pokemon GO
עמוד 96 מתוך 100 ראשוןראשון ... 46869495969798 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,426 עד 1,440 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    ג'ק:
    סקןירטל מחייך חיוך כאילו הוא הכי מאושר בעולם מהקרב הזה! הוא משתמש בסילון אקווה חזק במיוחד! והיפריור עף אחורנית! לאחר מכן הוא משתמש בפעימת מים והיפריור מחוסל! ניצחתה! מה תעשה!?

ג'ון:
    להישתמש בגפן מצליפה בכדי לרסק את גג המערה?? לא הגיוני,
    ~~~~~~~~
    תתקן בבקשה!

לי:
    צ'רמיליון משתמש בלהביור אך לאקילאקי שוב משתמש בקרן קרח וחוסם אותו! לאחר מכן צ'רמיליון משתמש בטפר להבה אך לאקילקי חוסן בעזרת שבירת לבנים! לאחר מכן לאקילאקי מתקרב לעבר צ'רמיליון באגרוף אקווה! מה תעשה!?

בויזל:
    אתה מחזיר את מדיצ'אם ומוציא את בויזל! שניראה מוכן לקרב! מה תעשה!?

אלכס:
    את מגיע לבניין התחרות והמזכירה רושמת אותך! היא אומרת לך שהתחרות מתחילה ב15:00 והשעה עכשיו 14:45 זה אומר שיש לך רבע שעה להיתכונן! מה תעשה!?

אלי:
    אתה מוציא את צ'יקוריטה ורון מוציא את אתה תוקף ראשון, מה תעשה!?

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    ג'ק:
    סקןירטל מחייך חיוך כאילו הוא הכי מאושר בעולם מהקרב הזה! הוא משתמש בסילון אקווה חזק במיוחד! והיפריור עף אחורנית! לאחר מכן הוא משתמש בפעימת מים והיפריור מחוסל! ניצחתה! מה תעשה!?
    "סקווירטל אתה הכי טוב בעולם! הבסת את הרייפוריור העצום הזה!" אגיד ואחבק אותו.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. משתמש מנוסה
    אלכס:
    את מגיע לבניין התחרות והמזכירה רושמת אותך! היא אומרת לך שהתחרות מתחילה ב15:00 והשעה עכשיו 14:45 זה אומר שיש לך רבע שעה להיתכונן! מה תעשה!?
    אוקיי,טורצי'ק,איווי קדימה לאימונים!
    כמו שעשינו!
    אחרי זה ככה-
    טורצ'יק,תשמש בלהביור ואיוי תחתוך אותו לחתיכות עם זנב ברזל!
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    צ'רמיליון משתמש בלהביור אך לאקילאקי שוב משתמש בקרן קרח וחוסם אותו! לאחר מכן צ'רמיליון משתמש בטפר להבה אך לאקילקי חוסן בעזרת שבירת לבנים! לאחר מכן לאקילאקי מתקרב לעבר צ'רמיליון באגרוף אקווה! מה תעשה!?
    אני אומר לצ'רמיליון" תתחמק מהמתקפה ותשתמש בזרוע פטיש וצעקה על לאקילאקי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל:
    אתה מחזיר את מדיצ'אם ומוציא את בויזל! שניראה מוכן לקרב! מה תעשה!?
    "בוויזל אקדח מים ואז פעימת מים הכי חזק שלך!"

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    גרוטל יוצא מוכן לקרב והוא משץמש בגפן מצליפה! אך גם לייפיון משתמש בגפן מצליפה! לאחר מכן גרוטל משתמש בעלי תאר! אך גם ליפיון משתמש בעלי תאר! יש פה שוויון בכוחות! מה תעשה!?
    [/U][/B][/COLOR]
    -----------------
    "גרוטל אל תוותר לו!,קדימה הוא מותש מאוד אתה חייב לפגוע בו רק עוד קצת!,תשתמש בכדורי אנרגיה בשביל לרסק את הגג במערה,ואז תשתמש בסופת עלים,שיש בה את הסלעים שנפלו!"אני אומר.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

7. משתמש מנוסה

אלי:
    אתה מוציא את צ'יקוריטה ורון מוציא את אתה תוקף ראשון, מה תעשה!?
    ואו מגמר! אוקי צ'יקוריטה צאא קצה כפולל! ואז השתמש בריקוד עלי כותרת מהרר

8. משתמש מנוסה
    ג'ק:
    סקוירטלל מאושר מעצמוו! כשלפתע! אור זוהר ובוהק מקיף אותו! הוא מתחיל לגדול ולשנות את צורת גופו! לפתע! אחרי כמה שניות האור נעלם ומופיע מולך התקפות עודכנו בעמוד ההרשמה* איך תגיב!?

אלכס:
    איך חותכים להביור?
    ~~~~~~~
    טורצ'יק ואיווי מתאמנים שוב על התרגיל, טורצ'יק משתמש בסיחרור אש ויוצר מין חישוק מדויק! לאחר מכן איווי מקפץ מעבר לחישוק בצורה מושלמת! אך את צריכה לזכור שבקרב הראשון זה מופע של פוקימון אחד, רק בפסטיבל הגדול התחרות היא של שני פוקימונים... מה תעשי!?

לי:
    צ'רמיליון כבר מתעצבן מלאקילאקי הוא מצליח להיתחמק מאגרוף האקווה ומתקיף את לאקילאקי בזרוע פטיש ולאקילאקי סופסוף נפגע! לאחר מכן צ'רמיליון משתמש בצעקה ולאקילאקי נכס לחרדה כזאת! והוא משותק! מהר יש לך היזדמנות לעשות מהלך מהלך מה תעשה!?

בויזל:
    בויזל משתמש באקדח מים על דאסקנויר שנפגע! לאחר מכן הוא מתקיף בפעימת מים אך דאסקנויר חוסם זאת בעזרת כדור צל! הוא מתקרב לעבר בויזל בציפורן צל! מה תעשה!?

ג'ון:
    אל תנסה לשבור את הגג של המערה בבקשה כי רוב הסיכויים שלא תוכל לצאת מימנה אחר כך... תחשוב קצת הגיונית ביחס למשחק...
    ~~~~~~~
    תתקן את התגובה

אלי:
    צ'יקוריטה יוצא מוכן לקרב ומשתמש בקצה כפול! מגמר נפגע קשה ומתקיף באגרוף אש! צ'יקוריטה נפגע קשה מאוד! לאחר מכן הוא מתקיף בריקוד עלי כותרת אך זה לא משפיע על מגמר בגלל גופו העשוי לבה עלי הכותרת נשרפים והמתקפה לא משפיע עליו! מה תעשה!?

הודעה!!
    *בגלל חוסר שחקנים אני מבטל את האיוונט הגדול שתוכנן במערת החרקים עד שהודעה חדשה או עד היווספות שחקנים חדשים...
    *אם יש לכם רעיונות לשיפורים, איוונטים חדשים, או כול דבר אחר אתם יותר ממוזמנים לפנות אלי בפרטי ואני ינסה להחזיר תשובה הכי מהר שאני יכול
    *ושוב אם יש לכם טענות בקשות הבהרות או סתם בא לכם לדבר אתם ממש מוזמנים לפנות אלי בפרטי ואפילו באיסיי אם אתם רוצים (אני יתן את המספר בפרטי...)

9. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל:
    בויזל משתמש באקדח מים על דאסקנויר שנפגע! לאחר מכן הוא מתקיף בפעימת מים אך דאסקנויר חוסם זאת בעזרת כדור צל! הוא מתקרב לעבר בויזל בציפורן צל! מה תעשה!?
    "תשתמש בסילון אקווה כדי לחמוק ואז באקדח מים!"

Spoiler ספוילר

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי:
    צ'רמיליון כבר מתעצבן מלאקילאקי הוא מצליח להיתחמק מאגרוף האקווה ומתקיף את לאקילאקי בזרוע פטיש ולאקילאקי סופסוף נפגע! לאחר מכן צ'רמיליון משתמש בצעקה ולאקילאקי נכס לחרדה כזאת! והוא משותק! מהר יש לך היזדמנות לעשות מהלך מהלך מה תעשה!?

[/U][/B][/COLOR]
    אני אומר לצ'רמיליון"להביור וזרוע פטיש על לאקילאקי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש וותיק מאוד
    ג'ק:
    סקוירטלל מאושר מעצמוו! כשלפתע! אור זוהר ובוהק מקיף אותו! הוא מתחיל לגדול ולשנות את צורת גופו! לפתע! אחרי כמה שניות האור נעלם ומופיע מולך התקפות עודכנו בעמוד ההרשמה* איך תגיב!?

הודעה!!
    *בגלל חוסר שחקנים אני מבטל את האיוונט הגדול שתוכנן במערת החרקים עד שהודעה חדשה או עד היווספות שחקנים חדשים...
    *אם יש לכם רעיונות לשיפורים, איוונטים חדשים, או כול דבר אחר אתם יותר ממוזמנים לפנות אלי בפרטי ואני ינסה להחזיר תשובה הכי מהר שאני יכול
    *ושוב אם יש לכם טענות בקשות הבהרות או סתם בא לכם לדבר אתם ממש מוזמנים לפנות אלי בפרטי ואפילו באיסיי אם אתם רוצים (אני יתן את המספר בפרטי...)
    "מדהים! אתה וורטורטל עכשיו!" אגיד לו בשמחה. "זה היה קרב מצוין" אגיד למאמן שהייתי נגדו ואלך אל מרכז הפוקימונים.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

12. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    אל תנסה לשבור את הגג של המערה בבקשה כי רוב הסיכויים שלא תוכל לצאת מימנה אחר כך... תחשוב קצת הגיונית ביחס למשחק...
    ~~~~~~~
    [/U][/B][/COLOR]
    -------------------
    "קדימה גרוטל,היריב שלך מותש מאוד!,תסיים את זה בסופת עלים!"אני אומר בביטחון רב.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

13. משתמש מנוסה
    הייתה לי בעיה עם התגובה,תוותר לי על הציטוט הפעם בבקשה.

הוא עושה עם הזנב שלו כמו סכין חיתוך ||||| ככה על הלהביור.
    --------------------
    טורצ'יק תקשיב ..אתה הראשון שיעלה על הבמה,אז התגרדיל שאתה תעשה יהיה ככה-
    אתה תיצור להביור באמצע הזירה ותרקוד מסביבו,אחרי זה תתעשה גחלת שעוקפת את כל האש בעיגול,
    ואז תשתמש בלהביור שוב על הזירה כדי להקפיץ אותך למעלה,זה תרגיל קשה.אתה רוצה להפסיק להתאמן או להתאמן על זה עכשיו?
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

14. משתמש מנוסה
    בויזל:
    חשיבה נכונה! בויזל משתמש בסילון אקווה ומצליח להיתחמק מציפורן הצל, לאחר מכן הוא משתמש באקדח מים ופוגע חזק בדסקנויר! אך הוא מתעשת על עצמו ויורה קרן בלבול לעבר בויזל! הוא התבלבל מה תעשה!?

לי:
    בגלל החרדה של לאקילאקי הוא לא יכול לזוזל והלהביור פוגע בוא בצורה קריטית! והוא עף אחורה! לאחר מכן צ'רמיליון מתקיף בזרוע פטיש אך הגוף הגמיש של לאקילאקי לא נפגע לאקילאקי ממשיך להיות מבולבל מה תעשה!?

ג'ק:
    ניצחתה בקרב ורטלטל מאושר עד השמיים, אתם מגיעים למרכז הפוקימונים בעיר רוסטברו! אתה מרפא את הפוקימונים שלך וחוזר למסע, לאיפה תילך עכשיו יש בעיר את המכון השני או שתשתתש בתחרות פוקימוני הלחימה או שתמשיך בדרך 205 לעיר דיופרד לאיפה תילך!?

ג'ון:
    גרוטל מתעצבן על ליפיון הקרב הופך להיות קרב של אגו מי פוקימון העשב המוצלח יותר, גרוטל מתקיף בסופת עלים חזקה במיוחד! ולייפיון נפגע, לאחר מכן לייפיון מתקרב לעבר גרוטל בעלה להב! מה תעשה!?

אלכס:
    לא כולכך הבנתי את התרגיל אבל אני ישתדל לזרום...
    ~~~~~~~~~~
    טורצ'יק מביט בך בהיתלהבות! הוא מוכן לגרוע מכול! יש לכם 10 דקות חשובות להיתאמן על התרגיל, מה תעשו!?

15. משתמש וותיק מאוד
    ג'ק:
    ניצחתה בקרב ורטלטל מאושר עד השמיים, אתם מגיעים למרכז הפוקימונים בעיר רוסטברו! אתה מרפא את הפוקימונים שלך וחוזר למסע, לאיפה תילך עכשיו יש בעיר את המכון השני או שתשתתש בתחרות פוקימוני הלחימה או שתמשיך בדרך 205 לעיר דיופרד לאיפה תילך!?
    אלך אל המכון השני "עם הפוקימונים החזקים שלי אני אעשה הכל כדי לנצח" אגיד ואכנס
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 96 מתוך 100 ראשוןראשון ... 46869495969798 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •