Pokemon GO
עמוד 99 מתוך 100 ראשוןראשון ... 4989979899100 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,471 עד 1,485 מתוך 1489
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [QUOTE=noam121211;698042]

לי:
    גליילי יורה כדור קרח לעבר צ'ירובי שמתחמש מימנו בקלילות, לאחר מכן גליילי משתמש בקרן קרח שגם מימנה צ'ירובי מתחמש כאילו כלום! לאחר מכן צ'ירובי משתמש בעלה קסום! וגליילי נפגע! מה תעשה!?
    /QUOTE]

אני אומר לגלי" קרן קרח והתנגשות ג'יגה על צירובו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    ג'ק:
    אתה צודק יום שמשי מחזק מתקפות אש ובנוסף זה מחזק גם כמה מתקפות עשב
    ~~~~~~~~~~~~
    מונפרנו לא מוותר ומשתמש באגרוף מאך על צ'ירובי, אבל בגלל המתקפה יום שמשי המהירות של צ'ירובי מתחזקת והוא מתחמק מההתקפות של מונפרנו בקלי קלות!
    לאחר מכן מונפרנו משתמש במכת להבה אך לפתע! צ'ירובי שואג שאגה אדירה, הוא קופץ לשמיים ויורה לכיוון מונפרנו קרן סולאריתת אדירה!!! מונפרנו נפגע קשה מאוד! והוא עף על הקיר! מה תעשה!?
    "אל תוותר מונפרנו בעיטת אש ואז חימום יתר בכל הכח!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. משתמש מנוסה
    אלכס:
    רון אומר לך: אל תקפצי מעל הפופיק אני לא ישאיר לך שום סיכוי לנצח אותי אז אל תחלמי על להצליח בתחרות הזאת כולכך, והוא הולך, לפתע קוראים לך להופעה הראשונה!! מה תעשי!?
    אני נכנסת לבמה ואומרת -
    "צא טורצ'יק !!!"
    "טורצ'יק קדימה ,סחרור אש !ואז תשתמש בלהביור כדי לעשות לך במת אש!
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

4. משתמש מנוסה

אלי:
    אתה נכס למכון שנית ואתה רואה מולך את והיא מסכימה לקרב חוזר מולך, קדימה תוציא את הפוקימון הראשון שלך, אתה תוקף ראשון
    אוקי, צא מאנצ'לאקס! קדימה חבר

5. משתמש מנוסה
    בויזל:
    צודק סליחה בגלל הקרב הארוך קצת איבדתי את העלילה חח
    *עשיתה את המכון השני בעיר אולדייל?
    ~~~~~~
    האיש הזקן מושיט לך יד ונותן לך ביצה של ריולו
    אתה ממשיך לדרך 205 לעיר דיופארד ולפתע הרגל שלך נתקעת במשהו מוצק, אתה מריפ אותה ומולך עומד ענקיי! בגלל צבע גופו הכהה לא שמתה לב אליו ,הוא מתעצבן ומתכונן להתיף אותך במכת סיחרור אדירה! מה תעשה!?

לי:
    בגלל מתקפת יום שמשי של צ'ירובי הוא ממש מתחזק והוא מצליח להיתחמק מקרן הקרח בקלילות שוב, לאחר מכן גליילי משתמש בהיתנגשות ג'יגה אך לפתע! צ'ירובי יורה לכיוונו קרן סולארית אדירהה! הקרן הסולארית וההיתנגשות מתנגשים ונוצר פיצוץ אדיר! גליילי עף אחורה! והוא לא יכול להמשיך להילחם! מה תעשה!?

ג'ק:
    מונפרנו קם מהריצפה עצבני! לפתע הוא משתמש ביכולת המיוחדת שלו! להט שמחזקת את מתקפות האש, ובשילוב עם מתקפת יום שמשי של צ'ירובי הוא מקבץ מרץ אנרגיה חזק במיוחד! הוא מתקדם לעבר צ'ירובי בבעיטת אש מהירה וחזקה במיוחד! ופוגע בוא בחוזקה! לאחר מכן צ'ירובי שמתושתש מכול העוצמה הזאת לא מבין מה קורה כשלפתע פוגעת בוא גם מתקפת חימום יתר חזקה במיוחד! צ'ירובי נפגע אנושות מכול מתקפות האש האלה ובשילוב עם העייפות שהוא השקיע מההיתחמקות מההתקפות הוא חוסל! נטאלי מחזירה אותו ומוציאה פוקדור שני לקרב! היא זורקת פוקדור ומוציאה את מה תעשה!?

אלכס:
    את נכנסת לבמה מלאת אדרנלין, את מוציאה את טורצ'יק שניראה מהמם! לאחר מכן טורצ'יק משתמש בסיחרור אש ויוצר טבעת ענקית סביבו! וביחד עם ניצוצות אש קטנים נראה כאילו טורצ'יק זוהר! לאחר מכן טורצ'יק משתמש בלהביור בין הטבעת אש ונוצר מן מפל של להבות מיוחד מאוד! השופטים אוהבים את ההופעה של טורצ'יק והקהל ממש נעמד ומוחא לו כפיים! טורצ'יק מתבייש מצויין עברתם! לאחר מכן את שומעת שתורו של רון לעלות, מה תעשי!?

אלי:
    אתה מוציא את *ונאטלי מוציאה את מה תעשה אתה תוקף ראשון?

הודעה!!
    מחר אני טס לשמונה ימים אז המשחק לבנתיים מוקפא! הוא לא ניסגר!
    אני יודע שבגלל כול העבודה והקורס אין לי כולכך זמן אבל אחרי הטיסה אני יחזור ואני יתחיל להפציץ בהודעות כמו שאתם רגילים, אז סליחה ותודה לסבלניים

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי:
    בגלל מתקפת יום שמשי של צ'ירובי הוא ממש מתחזק והוא מצליח להיתחמק מקרן הקרח בקלילות שוב, לאחר מכן גליילי משתמש בהיתנגשות ג'יגה אך לפתע! צ'ירובי יורה לכיוונו קרן סולארית אדירהה! הקרן הסולארית וההיתנגשות מתנגשים ונוצר פיצוץ אדיר! גליילי עף אחורה! והוא לא יכול להמשיך להילחם! מה תעשה!?B][/COLOR]
    אני מחזיר את גלילי ומוציא את הרימאה ואומר לו" אגרוף ממוקד ואגרוף דינאמי על צ'ירובי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש וותיק מאוד

ג'ק:
    מונפרנו קם מהריצפה עצבני! לפתע הוא משתמש ביכולת המיוחדת שלו! להט שמחזקת את מתקפות האש, ובשילוב עם מתקפת יום שמשי של צ'ירובי הוא מקבץ מרץ אנרגיה חזק במיוחד! הוא מתקדם לעבר צ'ירובי בבעיטת אש מהירה וחזקה במיוחד! ופוגע בוא בחוזקה! לאחר מכן צ'ירובי שמתושתש מכול העוצמה הזאת לא מבין מה קורה כשלפתע פוגעת בוא גם מתקפת חימום יתר חזקה במיוחד! צ'ירובי נפגע אנושות מכול מתקפות האש האלה ובשילוב עם העייפות שהוא השקיע מההיתחמקות מההתקפות הוא חוסל! נטאלי מחזירה אותו ומוציאה פוקדור שני לקרב! היא זורקת פוקדור ומוציאה את מה תעשה!?

הודעה!!
    אני יודע שבגלל כול העבודה והקורס אין לי כולכך זמן אבל אחרי הטיסה אני יחזור ואני יתחיל להפציץ בהודעות כמו שאתם רגילים, אז סליחה ותודה לסבלניים
    תהנה
    ------------------
    "כל הכבוד מונפרנו, טוב צא אגרוף מאך ומתקפת להבה!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

8. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    אתה יוצא מהמערה ומגיע לעיר רוסטברו, מה תעשה כאן!? יש כאן את המכון השני ותחרות פוקימוני הלחימה, או שתחליט לפנות לכיוון דרך 205 שמובילה לעיר דיופרד!?
    ----------------
    'תחרות פוקימוני לחימה,הרכרוס ישמח להשתתף בזה'אני חושב לעצמי,והולך להרשמה לתחרות פוקימוני הלוחם.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

9. משתמש מנוסה

אלכס:
    את נכנסת לבמה מלאת אדרנלין, את מוציאה את טורצ'יק שניראה מהמם! לאחר מכן טורצ'יק משתמש בסיחרור אש ויוצר טבעת ענקית סביבו! וביחד עם ניצוצות אש קטנים נראה כאילו טורצ'יק זוהר! לאחר מכן טורצ'יק משתמש בלהביור בין הטבעת אש ונוצר מן מפל של להבות מיוחד מאוד! השופטים אוהבים את ההופעה של טורצ'יק והקהל ממש נעמד ומוחא לו כפיים! טורצ'יק מתבייש מצויין עברתם! לאחר מכן את שומעת שתורו של רון לעלות, מה תעשי!?
    [/B][/COLOR]
    "טורצ'יק בוא זה כבר לא התור שלנו ורק שתדע היית מעולה."
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

10. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל:
    ~~~~~~
    אתה ממשיך לדרך 205 לעיר דיופארד ולפתע הרגל שלך נתקעת במשהו מוצק, אתה מריפ אותה ומולך עומד ענקיי! בגלל צבע גופו הכהה לא שמתה לב אליו ,הוא מתעצבן ומתכונן להתיף אותך במכת סיחרור אדירה! מה תעשה!?

[/B][/COLOR]
    כן יש לי את תג האבן.... תהנה בטיול (לאן שאתה טס....)
    ~~~~~~~~~
    "גיבל תשתמש בחפירה!" אני אומר הזמן שאני זורק את הפוכדור של גיבל לאוויר.
    ברגע שגיבל עושה חור באדמה אני נכנס אליו....

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    אלי:
    אתה מוציא את *ונאטלי מוציאה את מה תעשה אתה תוקף ראשון?

הודעה!!
    טוב שחזרתה דוד
    ~~~~~~~~~
    קדימה מאנצ'לאקס השתמש בשבירת לבנים כדי להעיף אבנים מהקרקע ואז השתמש באגרוף ממוקד כדי להעיף אותם על צ'ירוביי ולאחר מכן השתמש בניב אשש

12. משתמש מנוסה
    סליחה דוד

13. משתמש מנוסה
    לי:
    האריאמה יוצא מוכן לקרב, הוא משתמש באגרוף ממוקד על צ'ירובי אך גודלו הקטן של צ'ירובי עוזרים לו להיתחמק, בנוסף ליכולות הזריזות שלו צ'ירובי מתחמש גם מאגרוף הדינאמי של האריאמה, מה תעשה צ'ירובי מהיר מידי!

ג'ק:
    מונפרנו עייף מוכן לקרב השני, הוא משתמש באגרוף מאך על רוזרייד שחוסמת בזרוע פטיש! לאחר מכן מונפרנו משתמש במתקפת להבה אך רוזרייז חוסם בעזרת כדור הילה! אוי לא כדור הילה זאת מתקפה חזקה במיוחד! מה תעשה!?

ג'ון:
    אתה נרשם לתחרות פוקימוני הלחימה בעיר רוסטברו, ולפתע אתה רואה את רון! חבר שלך מילדות וגם האויב מספר אחת שלך! (אתה ורון גדלתם ביחד אך תמיד הייתה ביניכם יריבות חזקה במיוחד! ) אתה רואה שהוא גם נרשם לתחרות ולפתע הוא בא לדבר איתך, מה תגיד לו!?

אלכס:
    את וטורצ'יק מסתכלים על המופע של רון ורואים שהוא ממש מיומן היטב, הוא מסיים את המופע שלו והשופטים פשוט נדהמים מהיופי ומהניסיון של הפוקימון שלו, הוא מקבל את מלוא הנקודות! שיעזרו לו בשלב הבא, הוא יוצא מהזירה וחולף על פניך במין חיוך מזלזל שכזה, הקריינית אומרת שלשלב הבא עלו רק 9 מתמודדים מבין כולם, ואת ורון עליתם! היא גם אומרת שיש למתמודדים 20 דקות מנוחה, מה תעשי!?

בויזל:
    תודה רבה, נהנתי!!
    *אני מצטער אך גיבל נמצא אצל פרופ' בירץ' מכיוון שהחלפתה בתמורתו את פוניטה ופיצ'ו, בשביל להישתמש בוא תצתרך לקחת אותו ממרכז הפוקימונים,
    ~~~~~~~~
    לתקן את התגובה בבקשה

אלי:
    אין בעד מה דוד
    ~~~~~~~
    חשיבה נכונה! מאנצ'לאקס משתמש בשבירת לבנים על הקרקע ומעיף סלעים ענקיים לאוויר! לאחר מכן הוא משתמש באגרוף ממוקד ומעיף אותם לעבר צ'ירובי, צ'ירובי מצליח להיתחמק כמעט מכולם כשלפתע הגיע לעברו סלע ענקי והוא לא היה מוכן עליו והוא נפגע ממש קשהה! לאחר מכן מאנצ'לאקס השתמש בניב אש והצליח גם לפגוע! בגלל שצ'ירובי היה מסוחרר מהסלע שפגע בוא מקודם, לאחר מכן צ'ירובי משתמש במיתקפה יום שמשי שמחזקת את יכולותיו, ולאחר מכן צ'ירובי משתמש בעלה להב! ומאנצ'לאקס גם נפגע קשה! מה תעשה!?

טוב לחזור אנשים! יאללה הבטחתי שאני יפציץ בהודעות וזה מה שאני עושה!!

14. משתמש וותיק מאוד
    ג'ק:
    מונפרנו עייף מוכן לקרב השני, הוא משתמש באגרוף מאך על רוזרייד שחוסמת בזרוע פטיש! לאחר מכן מונפרנו משתמש במתקפת להבה אך רוזרייז חוסם בעזרת כדור הילה! אוי לא כדור הילה זאת מתקפה חזקה במיוחד! מה תעשה!?

טוב לחזור אנשים! יאללה הבטחתי שאני יפציץ בהודעות וזה מה שאני עושה!!
    "קדימה מונפרנו בעיטת אש וחימום יתר" אגיד לו
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

15. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל:
    ~~~~~~
    "הפוקימונים שלי עייפים מהקרב קדימה אני צריך לחשוב מהר!" אני אומר לעצמי.
    "טוב אין ברירה, גרוויל קליע זרעים! בוויזל אקדח מים ואחרי שהם מסיימים מדיצ'אם בלבול!" אני אומר בזמן שאני זורק את הפוכדורים אוויר.

Spoiler ספוילר

עמוד 99 מתוך 100 ראשוןראשון ... 4989979899100 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •