Pokemon GO
עמוד 37 מתוך 100 ראשוןראשון ... 2735363738394787 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 541 עד 555 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    מקס:
    טוראול נרגש מהקרב הראשון שלו מתקיף בחימום יתר חזק במיוחד, אך חבר צצוות אלקטריק זורק פוקדור ומוציא וחוסם את חימום היתר בעזרת זנב רעל! מה תעשה!?
    ' זה הפוקימון הכי חזק שיש לך צא טורקול גלגל להבה' אומר לאיש ולטורקול
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    צ'רמנדר פוגע בלהביור באחת האנטרים אח הטפר ברזל כלל לא משפיע כי מתקפות גופניות לא משפיעות על רוחות כך גם עם מנטי הוא ניסה להתקיף בסילון אקווה אח הוא פשוט עבר דרך האנטר !?
    אני אומר לצ'רמנדר ומנטי" צ'רמנדר תשתמש בלהביור על האנטר הימיני ומנטי אקדח מים על האנטר השמאלי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    ווספיקוין תוקפת את הוויניזג הראשון בנעיצת רעל, שמשפיע ממש עליו ומסיימת עם התנגשות ג'יגה
    טדיאורסה משתמש בציפורן ברזל על הוויניג השני שמחזיק מלחמה בבלימה אך טדיאורסה גומר אותה בעזרת כדור צל
    וסקווירטל משתמש בפעימת מים על באסטידון שחוסם את המתקפה הזאת בעזרת תותח פלאש! ומתקיף את סקוירטל בקרן על! סקוירטל הובס, מהר מה תעשה!?
    סקווירטל חזור! צא מונפרנו,אגרוף מאך וחימום יתר!
    וספיקווין נעיצת רעל ושוב התנגשות ג'יגה!
    טדיאורסה כדור צל וציפורן ברזל.

--------------------------------------------
    לא הבנתי,הוויזינגים הפסידו? אם כן ההתקפות שאמרתי כולן על באסטיודון,אם לא אז על הוויזינגים ובאסטיודון.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    *הא נכון מיד אני כותב
    ~~~~~~~
    אני לא מציע לך לקחת פוקימוני מהמזוודה,

5. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    *הא נכון מיד אני כותב
    ~~~~~~~
    אני לא מציע לך לקחת פוקימוני מהמזוודה,
    ----------------------------------------------
    "אוקיי טרטוויג תשתמש בסופת עלים על כולם,ואז שכולם ילכדו בסופת העלים הם יתנגשו אחד בשני ויפגעו עוד יותר,ואז תוסיף עוד ועוד עלי תער בשביל לפגוע בהם עוד יותר!"אני אומר לטרטוויג בביטחון.

6. bbuuuii
    שם: עידן

בויזל:
    אתה מוציא פוקדור אחד ויוצא מימנו לפתע צליל מוזר מהפוקדע
    "נגיף הפוקוירוס התגלה!" כול הפוקימונים במזוודה חולים בפוקוירוס!! לפתע רץ לברך חייל של צוות אלקטריק הוא צועק לך "הי ילדד תעזוב את המזוודה הזאת עכשיו מאחוריו עומדים עוד 3 חברי צוות
    מה תעשה!?
    אני אחזיר את צ'נסי לפוכדור ואז אקח את המזוודה וארוץ הכי מהר שאני יכול למשטרה בעיר שממנה באתי.

Spoiler ספוילר

7. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט:
    אתה בודק את הפוקימונים עם הפוקדע ואתה מגלה שכולם חולים בפוקוירוס!!!! לפתע רץ לעברך חייל של צוות אלקטריק הוא אומר "היי ילדד תן לי מייד את המזוודה הזאת מה אתה חושב שאתה עושה" לפתע באים אחריו עוד 3 חברי צוות מהר מה תעשה!?
    "צאו כולם" אומר בעודי זורק את הפוכדורים שלהם לאוויר.. לאחר מכן אומר ככה.
    לנידוקינג:"תתקיף בזרוע פטיש על האדמה כדי ליצור סופת חול גדולה"
    לקומבאסקין:"קח את המזוודא הזו ורוץ אני והשאר נאקב אותם תיפגוש אותנו במרכז הפוקימונים של העיר טלבורג.."
    לאלקיד:"תיתקוף באגרוף ממוקד תרצפה ותיצור סופת חול גדולה ביחד עם נידוקינג"
    טראפינץ':"תעזור לניידוקינג ולאלקיד במתקפת סופת חול".

8. מורחקים
    כינוי בפורום:tal55555
    שם במשחק:רוי
    גיל מין:13 זכר
    רקע:רוי גדל בכפר קטן ליד נחל הבירים, אביו היה חולה מאוד והוא יצא למסע כדי להציל אותו ולהשיג לו תרופה שבעצם הייתה פרי הלופרוס לאחר שמצא את העץ של הפרי גילה כי צוות אלקטריק לקח את כל הפירות ומכר אותם למדענים כדי שיעזרו להם לקבל מידע על הפוקוירוס.
    תיאור הדמות: גובה ממוצע שיער בלונדיני קצת ארוך עיניים ירוקות
    פוקימון התחלתי: סקווירטל
    תפקיד: מאמן
    כסף:5000$
    ציוד:סופר חכה, פנס, אופניים, חבל, לטיפוס הרים, שעון
    הערות:אני רוצה את אלקיד בתחילת המסע ואם אפשר גם באגון מתישהו .

9. Retired
    שם: Ashar

סטיבן:
    גרוליט מנצל את ההיזדמנות שיש לו ומתקיף בחימום יתר חזק ביותר שמחסל את ינמגה!!
    לפתע אתה רואה עיניים צהובות גדולות ורשעות מסתכלות עלייך, אך הם נעלמות מהר! מה תעשה עכשיו!?

" פיו מזל , חזור גרוליט מגיע לך מנוחה " עכשיו אסיים את היער ואגיע למרכז הפוקימונים הקרוב
    פרישה

10. משתמש מנוסה
    רונאל:
    צ'יקוריטה מנסה להישתמש בדחיפה אח קוילאבה משתמש בגלגל להבה ופוגע בו קשות!!
    לפתע, משהו מוזר קורה צ'יקוריטה נעטף אור לבן ובוהק ולפתע הוא מתחיל לשנות את מבנה גופו, מה קורה כאן אתה שואל? הוא מתפתח! לפתע האור הזוהר נעלם וצ'יקוריטה הפך ל... !!! מהר יש לך היזדמנות לנצח עכשיו!!
    ~~~~~~~~~~
    * המיתקפות של בייליף עודכנו תבדוק אותם...
    סליחה שלא הגבתי כל כך הרבה זמן אני מבטיח להיות יותר פעיל מעכשיו
    - - - - - - -
    'ואו בייליף' אני יחשוב לעצמי "בייליף" אומר בחיוך "קדימה השתמש בעלה קסום עכשיו ומיד אחר כך השתמש בבעיטה כפולה בכול הכוח קדימה!" אומר בביטחון.

11. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.

דארקון:
    טוטודייל מרגיש גם את האדרנלין בגוף! הוא מתקיף באקדח מים חזק ביותר על הונקרו ומשביט אותו לאדמה, מיד לאחר מכן הוא מתקיף בניב קרח ובנשיכה ומסיים את הסיפור הזה, ומיד המאמנת עפה מהמקום כאילו לא הייתה אתה מסתכל ואתה רואה שהיא שכחה כאן את התג שלה אתה מסתכל ועל התג כתוב "צוות אלקטריק" לפתע אתה נזכר שאתה כבר מאחר ואתה צריך להעביר את החבילה, מה תעשה?
    "מעניין מאוד, אלקטריק, איפה שמעתי את זה?." אני שואל את עצמי ואז נזכר "החבילה!." אני אומר לעצמי.
    אני מרים את תג השם והולך למסור את החבילה.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

12. משתמש מנוסה
    מקס:
    טורקול משתמש בגלגל להבה על סוויפר אך הוא חוסם זאת בעזרת זנב רעל, מה תעשה!?

לי:
    צ'רמנדר משתמש בלהביור על האנטר הימני ופוגע בוא, אך הוא משיב מלחמה ומתקיף בציפורן צל, צ'רמנדר נפגע
    כך גם מנטי הוא מתקיף באקדח מים על האנטר השמאלי ופוגע בוא, אך הוא משיב מלחמה עם כדור צל שפוגע קלות במנטי, מה תעשה!?

ג'ק:
    באסטידון משתמש בהגנת ברזל! ואף אחת מהמיתקפות בקושי פגעה בוא, לפתע באסטידון משתמש בתותח פלאש! שפוגע חזק בטדיאורסה ומחסל אותו! מהר מה תעשה!?

ג'ון:
    טורטוויג משתמש בסופת עלים על הפוקימונים והם נלכדים בתוכה ונפגעים יותר ויותר בכול פעם שטורטויג מוסיף עוד עלים, לפתע הספפיפרים מחזירים מלחמה בעוקץ רעל! ושוברים את הסופה, והגולבאטים מתקיפים את טורטוויג בחתך כנף, זה קרב ממש קשה וטורטוויג נפגע קשה! מה תעשה!?

בויזל:
    אתה מנסה לברוח מהמאמנים אך לפתע רודפים אחריך ומתקיפים אותך! מה תעשה!?

מאט:
    לפתע המאמנים מוציאים ואתה מוציא את הפוקמונים שלך הם מצליחים בטכניקה שלהם ויוצרים סופת חול ענקית!! שמספקת לקומבסקין עוד זמן לברוח, אך המורקרו איתר את קומבסקין ומתחיל לרדוף אחריו, מה תעשה!?

סטיבן:
    אתה מוצא את היציאה מן היער, אך לפתע! אתה רואה שעומד מולך זה הסקיזור ששולט במערה!! והוא לא רוצה לתת לך לצאת מכיוון שתקפתה אחד מחבריו! מה תעשה!?

רוי:
    ההרשמה סגורה מצטער...

רונאל:
    לבייליף חזר הביטחון לעמוד מול קווילאבה! הוא משתמש בעלה קסום שמתשתש את קוילאה לגמרי ומוסיף לך הרבה נקודות! ומתקיף גם בבעיתה כפולה אך קוילאבה מצליח להתקיך במכת להבה (כמו מכת וולט רק עם אש)
    ופוגע נואשות בביליף
    ~~~~~~~~~~~
    *תסתכל בעמוד המתקפות שלו זה יכול לעזור לך!

דארקון:
    אתה מגיע לפתח העיר ומולך עומד המדען! הוא אומר "אתה בטח הילד שפרופ' בירץ' שלח עם החבילה תודה רבה לך, הינה אני רוצה לתת לך משהו במתנה זהו פוקגיר מין טלפון חדשני הינה רק תן לי להוסיף את המספר שלי" הוא מוסיף את המספר ומשחרר אותך לדרכך מה תעשה עכשיו!?

הודעה!!
    שבוע הפרסים לא נגמר, כאשר כולם יסיימו עם המשימה שלהם עכשיו, אני מעביר את כולכם בצורה אוטומטית לשדות האש, גם מי שלא קרוב לשם יגיע לשם בצורה אוטומטית ויתחיל איוונט ענק עם כול המשתתפים שבסופו המנצח מקבל גיבל זוהר מאומן ברמה גבוה!!

13. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    טורטוויג משתמש בסופת עלים על הפוקימונים והם נלכדים בתוכה ונפגעים יותר ויותר בכול פעם שטורטויג מוסיף עוד עלים, לפתע הספפיפרים מחזירים מלחמה בעוקץ רעל! ושוברים את הסופה, והגולבאטים מתקיפים את טורטוויג בחתך כנף, זה קרב ממש קשה וטורטוויג נפגע קשה! מה תעשה!?

U][/B][/COLOR]
    ---------------------------
    "אוקיי טרטוויג תתקוף בכדורי אנרגיה,אבל בשביל שהם לא יצליחו להתחמק,או לחסום אותם עם מתקפות תירה את כדורי האנרגיה לאוויר ותפגע בהם עם גפן מצליפה לכיוונם של הגולבאטים והסוויפרים ,בכדי להפוך את כדורי האנרגיה לחזקים ומהירים יותר!"אני אומר לטרטוויג בקול קצת לחוץ, אבל לא יותר מדי לחוץ כדי שלא ילחץ גם הוא.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    צ'רמנדר משתמש בלהביור על האנטר הימני ופוגע בוא, אך הוא משיב מלחמה ומתקיף בציפורן צל, צ'רמנדר נפגע
    כך גם מנטי הוא מתקיף באקדח מים על האנטר השמאלי ופוגע בוא, אך הוא משיב מלחמה עם כדור צל שפוגע קלות במנטי, מה תעשה!?

[/U][/B][/COLOR]
    אני אומר לפוקימונים שלי" תשתמשו שוב במתקפות שהתקפתם מקודם ואם הם מתקיפים אותכם תנסו להתחמק מהם"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    באסטידון משתמש בהגנת ברזל! ואף אחת מהמיתקפות בקושי פגעה בוא, לפתע באסטידון משתמש בתותח פלאש! שפוגע חזק בטדיאורסה ומחסל אותו! מהר מה תעשה!?

הודעה!!
    שבוע הפרסים לא נגמר, כאשר כולם יסיימו עם המשימה שלהם עכשיו, אני מעביר את כולכם בצורה אוטומטית לשדות האש, גם מי שלא קרוב לשם יגיע לשם בצורה אוטומטית ויתחיל איוונט ענק עם כול המשתתפים שבסופו המנצח מקבל גיבל זוהר מאומן ברמה גבוה!!
    "וספיקווין בואי נשנה גישה! כדור מזג אוויר ואס אווירי,
    מונפרנו צעקה כדי לבלבל אותו ואז בכל הכח אגרוף מאך!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

עמוד 37 מתוך 100 ראשוןראשון ... 2735363738394787 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •