תוסיף לי אני לא ישנה...זה לא אכפת לי
קרדיט ענק לרועי!
monster
"אוקיי אז הנה הוא." אומר האיש ואז הוא מגיש לך את הפוקדור שכתוב עליו לליאור. האיש הולך לו לדרכו ואתה נשארת עם הפוקדור שלך. מה תעשה?
shayrahamim
אתה שולף את הפוקדור שלך ומוציא ממנו את הסינדקוויל שלך. סינדקוויל עומד בגובה העיניים של קטרפי. קטרפי מתחיל עם התקפת דחיפה, אתה שם לב שהוא די מהיר.
elbaz2008
אתה רץ לביתך ומיגע לבסוף לביתך אחרי איחור כ"כ גדול. "מזל שהגעת, אל תדאג, ב54 הדקות האלו היו לי כמה דברים לעשות אז מזל שאיחרת." אמר האיש המוזרואז הוא מביא לך פוקדור ואומרת "הנה הפוקימון שבחרת, שיהיה לך בהצלחה. עכשיו אתה צריך להגיע לעיר הבאה.". מה תעשה?
חזרתי!!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"תו..תודה!"אגמגם ואומר לו בהתרגשות ."צא טוטודייל!"אקרא ואלך לעבר העיר הבאה כשטוטודייל אני שרים יחד ומנסים להעלות את המורל.elbaz2008
אתה רץ לביתך ומיגע לבסוף לביתך אחרי איחור כ"כ גדול. "מזל שהגעת, אל תדאג, ב54 הדקות האלו היו לי כמה דברים לעשות אז מזל שאיחרת." אמר האיש המוזרואז הוא מביא לך פוקדור ואומרת "הנה הפוקימון שבחרת, שיהיה לך בהצלחה. עכשיו אתה צריך להגיע לעיר הבאה.". מה תעשה?
קרדיט ענק לרועי!
"תודה לך, וסליחה על האיחור." אומר לו ואלך מעט הצידה. 'טוב בוא נסגור כמה עניינים קודם' אחשוב "צ'ארמנדר צא!" אוציא אותו. בהנחה שפיל לא נופל עליי מהשמים אני אמשיך, "צ'ארמנדר, אני המאמן שלך, וככזה יש בינינו קשר מיוחד של סימביוזה, בו כל אחד מאיתנו תומך בשני כדי להגיע לתוצאות גדולות. אני לא יכול להלחם בפוקימונים ולכן אני צריך אותך. אני לעומת זאת יכול לבצע חשיבה אנליטית ברמה גבוהה, ולכן אתה צריך אותי. לכן אני אומר לך מה לעשות, ואתה עושה זאת. אם משהו בתהליך הזה ייפגם, התוצאות יהיו מאכזבות. ובכן יש מבין?"
ארכימדס מדבר.
משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
מנהל את המשחק Medieval Ages
ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
ספוילר
רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
ספוילר
ספוילר
ספוילר
טופס הרשמה:
שם משתמש: ranrevah
שם במשחק: רן
תמונת מאמן (ספריט):
רקע: רן נולד לזוג הורים עשירים וידועים בכל רחבי העולם אביו מנהל מכון מפורסם ואימו בעברה הייתה מתאמת מוצלחת.. אביו של רן לימד אותו את כל מה שהוא יודע במטרה שימשיך את המסורת שלו ויהיה מאסטר פוקימונים מספר 1 בעולם וכך הגיע רן לגיל המתאים ויצא למסע הפוקימונים.
כסף: 300$ פוקימון התחלתי: בלבאזור
פוקימונים בקופסא:
ציוד:
" תודה" אומר לו בחיוך ומוציא את הטרטוויג שלי ואומר לו "אני קנווד ואני המאמן שלך מקוה שנהנה" ואנחנו מתחילים לרוץ לעבר העיר הריאן
טופס הרשמה:
שם משתמש:Ritsuka kun
שם במשחק: תום
תמונת מאמן (ספריט):
רקע: אין ספק שחיי תמיד היו קשים. נולדתי למשפחה הרוסה, הורי היו גרושיםפ איי שם במחוז ג'וטו הרחוק. אבי היה מכור לסם מיוחד הנוצר רק בעזרת תפרחת של גלום. תמיד הייתי מנותק מאימי שגרה לה במחוז אחר.
בהגעי לגיל 10 החלטתי לעזוב את בית אבי ולנדוד אל אימי.
המסע היה קשה ונטל ממני הרבה.
כמובן, שבמהלך המסע הותקפתי ע"י פוקימונים משוטטים, אבל שרדתי. כי ידעתי שהיתעללות פיזית,מילולית ומינית אני לא מסוגל יותר אצל אבי.
כסף: 300$ (לא לגעת)
פוקימון התחלתי: האפיני
פוקימונים בקופסא: (לא לגעת)
ציוד:(לא לגעת)
buizel שולט
אתה שם לב שבויזל מחייך בשמחה, ייתכן שהוא מסכים, יחד אתם מגיעים לדרך601 שבה יש הרבה פוקימוני חרק. פתאום מגיע מולכםשמשגר לעברכם חוים רעילים. מה תעשו?
monster
אתה משליך את הפוקדור ומוציא ממנו את הצ'ימצ'אר שביקשת. צ'יצ'אר מחייך עליך. אתה מציג את עצמך בפניו והוא נראה די מרוצה מהמאמן החדש שלו.
shayrahamim
קטרפי מתקרב במהירות וסינדקוויל משתמש בגחלת שפוגעת בראשו של קטרפי ומעיפה אותו לאחד העצים שבדרך 601. קטרפי מתאושש מהר ומשתמש בדחיפה שוב, והפעם פוגע!
TheRealPimpRoma
אתה יוצא מהעיר לאדי לכיוון העיר האריאן דרך הדרך 601 שמלאה בפוקימוני חרק. הפוקימונים מביטים בכם במבטים זועמים מעט.. אתם רואים בפניכם פתאוםשמביט בכם בזעם ורוצה לתקוף. מה תעשה??
חחווממווססססס-חי!!!!!!
אל תשכח לצטט...
~~~~~~~~
את מודה לאיש שנתן לך את טרטוויג ואז מוציא את הטרטוויגהחדש שלך. אתה מציג את עצמך בפני טרטוויג שנראה ממש שמח על המאמן החדש שלו. אתה וטרטוויג יוצאים מהעיר לאדי לדרך 601 כדי להגיע לעיר האריאן. פתאום אתם פוגשים שם
שרוצה לתקוף אתכם. מה תעשו?
Ritsuka kun
רקע באמת טוב, אין שום דבר רע. אתה יכול להגיב.
ranrevah
תאמת, רקע לא הכי טוב... אבל מה שכן- אתה רשום.
הודעה- היום מ6 אני לא בבית. ננסה להגיב כמה שיותר מהר...
חזרתי!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)