Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 21 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 303
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי BlaiziKen צפה בהודעה
    Tony Tony Chopper
    מגבי משתמש בערפיח ומעוור אתת קרוגאנק שמפסיק עם ההתקפה המהירה, מגבי משתמש בגחלת שפוגעת בקרוגאנק ומעיפה אותו לליד המאמן. "קדימה קרוגאנק, תשתמש באגרוף ממוקד!" קרוגאנק משתמש באגרוף ממוקד ופגע בבטנו של מגבי. "קרוגאנק תשתמש בנעיצת רעל צא!" קרוגאנק משתמש בנעיצת רעל ועושה את דרכו למגבי.
    "מהר מסך עשן ואז גחלת."אני אומר למגבי.

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

DouBle R
    אתה נפרד מהמאמנת וממשיך לעיר קרוס, שם יש את המכון הראשון שלך, פתאום אתה רואה מולך שעומד מולך ולא נותן לך לעבור. אלקיד מציע שתלחם נגדו בעזרתו. אתה מסכים עם אלקיד?
    "רעיון טוב אלקיד תתחיל בשוק חשמלי ואז בעיטה נמוכה לנפיו"

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    טופס הרשמה:
    שם משתמש: matanry1
    שם במשחק: לוקאס
    תמונת מאמן (ספריט): -
    רקע: לוקאס הוא נער רגיל ממשפחה רגילה. הוא מאוד אוהב את הפוקימון גראוליט והוא בחר בו להיות הפוקמון הראשון . לוקאס מאוד אוהב סוגי אש ומים והכי את גראוליט וטוטודייל. הוא יצא למסע כדי להכיר אנשים אבל בעיקר בשביל להיות הטוב ביותר!
    כסף: 300$ (לא לגעת)
    פוקימון התחלתי: גראוליט
    פוקימונים בקופסא: (לא לגעת)
    ציוד: (לא לגעת)

4. bbuuuii
    שם: עידן
    buizel שולט
    תסתכל בסוף ההודעה הקודמת שלי...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פיפלאפ מתקדם לבויזל עם הניקור ואז בויזל מזנק לאוויר ומשגר בום על קולי מזנבו שפוגע בפיפלאפ ומפיל אותו. פיפלאפ מתאושש, "קדימה פיפלאפ, קרן בועות קדימה!" פיפלאפ משגר קרן בועות שפוגע בבויזל כשהוא עדיין היה באוויר. "פיפלאפ עכשיו ניקור שוב!" אומר הנס, פיפלאפ משתמש שוב בניקור.
    אני ראיתי את זה אבל עדיין לא החלטתי אם כדאי.... כי יש לזה יתרונות וגם חסרונות.....
    ~~~~~~~~~~~~
    "קדימה אקדח מים ואז התקפה מהירה!"

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: זיו.. אוי שכחתי
    ]

חחממווססססס-חי!!!!
    טרטוויג מספיק לשחרר את החוטים, אך נפגע מההתקלות של וומרפל. טרטוויג משתמש בספיגה ושואב מוומפרל קצת חיים. וומפרל משתמש בהיתקלות שפוגע בפניו של טרטוויג. וומפרל משתמש שוב בהתקלות.

תתחמק ותשתמש בספיגה!
    כי אם בוחרים צימצאר-נדפקים
    אם בוחרים פיפלאפ מסתבכים
    אם בוחרים טרטוויג נהנים!!!

קרדיטענק לshayrahamim על החתימה הסוסה הזאת

אני spartan גאה אוההההוווווווו!!!!!!!!!!!!!

פורום ירוק כי אין לנו אחר

6. אני ניניני אני סמל מיני
    טוטודייל יוצא מאיים עלייך מהפוקימונים הפראיים שנמצאים סביבך. אחרי כמה דקות של איום אתם כבר מתחילים לראות את העיר האריאן. אתם מתקרבים ופתאום אותו קטרפי עוצר אתכם ולא נותן לכם לעבור בלי קרב! טוטודייל משתמש בשריטה, אך קטרפי חומק ודוחף אותו.
    טוטודייל קפצה הכי גבוה!!!תנחות עליו עם שריטה בכל הכח!!

קרדיט ענק לרועי!

7. משתמש מנוסה
    שם: מור
    monster
    צ'ימצ'אר חומק מהניקור של טורצ'יק ואז צ'ימצ'אר משתמש בגחלת שפוגעת בטורצ'יק. "טורצ'יק, ניקור עכשיו!" אומרת המאמנת, טורצ'יק משתמש בניקור ופוגע בבטנו של צ'ימצ'אר. "יופי, עכשיו גחלת!" מצווה המאמנת, טורצ'יק משתמש בגחלת.

LordAbizi
    חחח
    ~~~
    צ'ארמנדר נסוג ליד רגלך ונותן לך להשליך את הפוקדור על מדקיפ. הפוקדור פוגע במדקיפ ומכניס את מדקיפ לתוכו. הפוקדור נע מצד לצד כמה שניות ולבסוף פוסק! אתה וצ'ארמנדר לא רואים שום דבר שלא יכול לפגוע, וזה אומר שתפסת מדקיפ

Tony Tony Chopper
    מגבי משתמש במסך עשן, ולכן קרוגאנק מפסיק את הנעיצת רעל. "קרוגאנק תשתמש בחודים רעילים לכל מקום!" אומר המאמן, קרוגאנק משתמש בחודים רעילים ופוגע במגבי. העשן מתפוגג ומגבי משתמש בגחלת שפוגעת בקרוגאנק. "עכשיו קרוגאנק תשתמש בחודים רעילים שוב." קרוגאנק משגר מפיו חודים רעילים.

DouBle R
    ראלטס פוגש בכם ומופתע מהשוק החשמלי של אלקיד. ראלטס משותק ולא מצליח לעשות כלום. אלקיד מנצל את זה ופוגע בראלטס עם בעיטה נמוכה שפוגע בפניו. ראלטס משתמש בבלבול שפוגע באלקיד. ראלטס עומד מול אלקיד משותק לגמרי.

matanry1
    אין מקום, סורי

buizel שולט
    פיפלאפ מתקדם עם הניקור ונפגע מהאקדם מים של בויזל. בויזל משתמש בהתקפה מהירה שפוגעת בבטנו של פיפלאפ! "פיפלאפ תשתמש בניקור שוב!" אמר הנס, פיפלאפ עושה זאת ופוגע בבטנו של בויזל. "עכשיו קרן בועות!" אומר הנס ופיפלאפ עושה זאת.

חחממווססססס-חי!!!!
    טרטוויג חומק מההתקלות של וומפרל ומשתמש בספיגה וסופג ממנו קצת חיים. וומפרל משתמש בחוטי משי וקושר את טרטוויג. טרטוויג נאבק כדי להשתחרר ובנתיים נפגע מהתקלויות של וומפרל. טרטוויג מצליח להשתחרר.

elbaz2008
    טוטודייל מזנק לגובה ונוחת על קטרפי עם שריטה קטלנית. קטרפי מאבד את הכרתו ואתם ניצחתם בקרב הראשון. כעת אתם יכולים להמשיך לעיר האריאן בבטחה.
    חזרתי!!

8. קיסר מאדים
    שם: אביזי, ארכימדס
    LordAbizi
    חחח
    ~~~
    צ'ארמנדר נסוג ליד רגלך ונותן לך להשליך את הפוקדור על מדקיפ. הפוקדור פוגע במדקיפ ומכניס את מדקיפ לתוכו. הפוקדור נע מצד לצד כמה שניות ולבסוף פוסק! אתה וצ'ארמנדר לא רואים שום דבר שלא יכול לפגוע, וזה אומר שתפסת מדקיפ
    "עבודה מצויינת צ'ארמנדר." אומר אחזיר אותו לפוכדור, אקח את זה של מדקיפ ואמשיך הלאה.
    ארכימדס מדבר.
    משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
    מנהל את המשחק Medieval Ages
    ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
    גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
    אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
    חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
    Spoiler ספוילר

רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    monster
    צ'ימצ'אר חומק מהניקור של טורצ'יק ואז צ'ימצ'אר משתמש בגחלת שפוגעת בטורצ'יק. "טורצ'יק, ניקור עכשיו!" אומרת המאמנת, טורצ'יק משתמש בניקור ופוגע בבטנו של צ'ימצ'אר. "יופי, עכשיו גחלת!" מצווה המאמנת, טורצ'יק משתמש בגחלת.
    אני אומר לצ'ימצ'אר "תתחמק ואז גחלת ושריטה על טורצ'יק"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    Tony Tony Chopper
    מגבי משתמש במסך עשן, ולכן קרוגאנק מפסיק את הנעיצת רעל. "קרוגאנק תשתמש בחודים רעילים לכל מקום!" אומר המאמן, קרוגאנק משתמש בחודים רעילים ופוגע במגבי. העשן מתפוגג ומגבי משתמש בגחלת שפוגעת בקרוגאנק. "עכשיו קרוגאנק תשתמש בחודים רעילים שוב." קרוגאנק משגר מפיו חודים רעילים."
    "מגבי תשתמש בגלחת בשביל לחסום את בהחודים"אני אומר למגבי במהירות.

11. bbuuuii
    שם: עידן
    monster

buizel שולט
    פיפלאפ מתקדם עם הניקור ונפגע מהאקדם מים של בויזל. בויזל משתמש בהתקפה מהירה שפוגעת בבטנו של פיפלאפ! "פיפלאפ תשתמש בניקור שוב!" אמר הנס, פיפלאפ עושה זאת ופוגע בבטנו של בויזל. "עכשיו קרן בועות!" אומר הנס ופיפלאפ עושה זאת.
    "בוויזל אקדח מים על הבועות ואז בום על קולי!"

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: זיו.. אוי שכחתי
    חחממווססססס-חי!!!!
    טרטוויג חומק מההתקלות של וומפרל ומשתמש בספיגה וסופג ממנו קצת חיים. וומפרל משתמש בחוטי משי וקושר את טרטוויג. טרטוויג נאבק כדי להשתחרר ובנתיים נפגע מהתקלויות של וומפרל. טרטוויג מצליח להשתחרר.

יופי תשתמש בספיגה ומיד התקלה!
    כי אם בוחרים צימצאר-נדפקים
    אם בוחרים פיפלאפ מסתבכים
    אם בוחרים טרטוויג נהנים!!!

קרדיטענק לshayrahamim על החתימה הסוסה הזאת

אני spartan גאה אוההההוווווווו!!!!!!!!!!!!!

פורום ירוק כי אין לנו אחר

13. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

DouBle R
    ראלטס פוגש בכם ומופתע מהשוק החשמלי של אלקיד. ראלטס משותק ולא מצליח לעשות כלום. אלקיד מנצל את זה ופוגע בראלטס עם בעיטה נמוכה שפוגע בפניו. ראלטס משתמש בבלבול שפוגע באלקיד. ראלטס עומד מול אלקיד משותק לגמרי.
    "אלקיד תיתקוך בכל הכוח בבעיטה נמוכה ואיל אלקיד משותק מבלבול תגיד לי ...מקסימום הוא היהי מבולבל בקטנה אבל משותק?

14. אני ניניני אני סמל מיני
    טוטודייל מזנק לגובה ונוחת על קטרפי עם שריטה קטלנית. קטרפי מאבד את הכרתו ואתם ניצחתם בקרב הראשון. כעת אתם יכולים להמשיך לעיר האריאן בבטחה.
    ווואווו!!!איזה תותח!!אומר לו
    בא נלאד לעבר העיר ורידיאן...

קרדיט ענק לרועי!

15. משתמש מנוסה
    שם: מור
    LordAbizi
    אתה ממשיך בדרכך לעיר קרוס ולאחר הרבה מאד זמן שחולפים על פניך פוקימונים (מכל הסוגים), אתה מגיע לעיר קרוס. שם נמצא המכון הראשון- מכון המעופף. מה תעשה בעיר הזאת (מעבר ללרפאות את הפוקימונים...)?

monster
    צ'ימצ'אר חומק מהגחלת של טורצ'יק ואז שורט את פניו ובמהירות צ'ימצ'אר משתמש בגחלת שפוגעת בכל גופו של טורצ'יק ומחסלת אותו. טורצ'יק איבד את ההכרה והמאמנת מחזירה את טורצ'יק לפוקדור. "קרב טוב," היא אומרת, "שמי הלנה, אם לא הצגתי את עצמי. ומי אתה?"

Tony Tony Chopperמגבי משתמש בגחלת וחוסם את החודים הרעילים של קרוגאנק ואז באותם גיצים פוגע בקרוגאנק. קרוגאנק מאבד את הכרתו ומפסיד בקרב. המאמן מחזיר את הפוקימון ואומר לך "אתה המאמן הראשון מאז שהתחלתי שניצח אותי. כל הכבוד לך.". אתם נפרדים וכל אחד ממשיך לדרכו. אתה ממשיך לעיר האריאן ואז אתה מגיע לעיר.

buizel שולט
    בויזל חוסם את הקרן בועות בעזרת האקחד מים שלו ופוגע בפיפלאפ. פיפלאפ משתמש בניקור, לבקשת המאמן, ופוגע בבטנו של בויזל. בויזל משתמש בבום על קולי שפוגע בפיפלאפ וגורם לפיצוץ. פיפלאפ עדיין בקרב ומשתמש בקרן בועות שוב!

חחממווססססס-חי!!!!
    טרטוויג משתמש בספיגה וסופג מוומפרל קצת חיים (בגלל היתרון בסוג של וומרפל על טרטוויג.) וומרפל משתמש בהתקלות ופוגע בטרטוויג. טרטוויג משתמש בהתקלות ומחסל את וומפרל, ניצחת בקרב. מה תעשה?

DouBle R
    ראלטס משותק, לאלקיד לא קרה כלום
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אלקיד משתמש בבעיטה נמוכה ופוגע בבטנו של רלטס השיתוק של רלטס מחמיר (זה אומר שאם אתה רוצה לתפוס אותו זה הזמן.). ראלטס בקושי מצליח לקום מהאדמה ומביט באלקיד ומשתמש בבלבול שפוגע באלקיד, אבל כל כך חזק.

elbaz2008
    DUDE פה זה לא קנטו, פה זה דרייגנו, אתה הולך לעיר האריאן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך לעיר האריאן אחרי הניצחון על קטרפי. לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לעיר האריאן. אתה רואה שיש שם הרבה מאד מאמנים מתחילים עם פוקימונים בצורתם הראשונה.
    חזרתי!!

עמוד 9 מתוך 21 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •