מזה הנושא המיוחד הזה?
הנושא הזה הוא בשביל כול מי שפעיל בפורום וחסר לו רעיונות לעבודות אז כאן אני ועוד משתמשים שיש להם רעיונות יפרסמו,ואתם פשוט תסתכלו עם יהיה משו שאתם תאהבו או שיראה לך ממש יפה לעשות אותו תנסו ותראו :]
חוקים:
לא לקלל.
לא להספים.
חוקי הפורום+גלובאל.
בשביל לתת רעיונות אתם צריכים 3 רעיונות או יותר ל2 קטגוריות שונות.
מאגר הרעיונות:
צ'אוים:
רמה קלה:
צ'רמנדר,צ'רמיליון,וובפט,פסידק,סקווירטל,ג&# 39;יגלפאף,קלפרי,פיצ'ו,פיקצ'ו,ריצ'ו,אזו ריל,מריל,טריקו,פוצי'אנה,סידוט,סנורלקס,מנ'צ לקס - זה מה שעלה לי כרגע בראש.
רמה בנונית:
וורטרטל,בלטוי,מיאו,פוניטה,טוטדייל,קרוקנוו,פרליגטור ,כול הצורות של איווי,סנטרנט,סניזל,סוודוודו,גרוויל,סקפטייל,הונדוור ,טורצ'ק,טורקול,פיפלאפ,צ'מיצ'ר,שינקס,פי דג'י,קטרפי,ווידל,וורמפל,ריולו. - מה שעלה לי לראש.
רמה קשה:
צ'ריזארד,בטרפרי,בדריל,וינזור,איויזור,פיג'י וטו,פג'יוט,ספירו,פירו,גולבט,קורבט,אקנס,היתמונל י,התמונצ'ן,גרידוס,גולם,אוניקס,סטילקס,הכלבים האגדים,הריג'ים,הציפורים האגדיות,דרטיני,דרגוניר,דרגונייט,סלמנס,סקרמורי,כול בעלי הכנף,ארמלדו,מילוטיק,גרדון,ריקוזה,לוקאריו - זה מה שעלה לי כרגע.
שינויי סוג:
פיקצ'ו לאפל,איווי לחרק,בלסטויס לאש,סלגמה למים\קרח,מאנקי לעל חושי,רטטה לחשמל,פידג' לאש,קיובון ומרוואק לאופל,סלמנס לעשב,ארודקטייל לאש,פסידק לרעל\חרק\עשב,נאמל לרעל,לרביטר לקרח,גולדין לעשב,טנטקול לעל חושי,סידוט לעל חושי,צ'קוריטה לאש,באגון לאופל,טאורוס לאש\קרח\חשמל,טרנפיץ' לעשב,אזקיוט לאבן\אדמה,אוניקס למים\קרח\אש, סטילקס לעשב\קרח\על חושי.
שילובים:
יעודכן בהמשך.
עריכות מאמן:
שנו כול מאמן לחבר צוות רוקט\מאגמה\אקווה\רנג'ר\גלק טיק.
שנו מאמנים למתאמנים אם שרירים.
שנו מאמנים לפרופסורים(כמו בירץ' אוק וכדומה..)
שנו מאמנים שיראו מגניבים(בעלי גיטרה,נשק,בגדים יפים,ליבוש יפה).
שנו בנות לשחיניות יפות!
שנו איך שבאלכם!!!
קוסטיומס:
יעודכן בהמשך.
צביעות מחדש:
יעודכן בהמשך.
אם תרצו להוסיף משו תודיעו לי ואני ישנה!
תהנו.