ג'ון ג'ון אל תגיב פה..
פיקאצ'ו תשלח לי בה"פ את הנושא של ג'ון ג'ון שאתה חושב שהוא מועתק+הנושא המקורי שאתה חושב שג'ון ג'ון העתיק ממנו.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
הנה אני מצלם לך את השיחה שלי עפ אותו מנהל שדיברתי איתו קודם
http://www.siz.co.il/my.php?i=innghzzyyzuy.jpg
הנה אחריי זה המנהל אמר שהוא יבדוק את זה הוא דיבר איתי בפורום שבו פרסמתי את האשכול שאל אותי אם זה אני אמרתי כן ומאז לא שמעתי ממנו
קודם כל,ברצוני לאמר שרק הורני קילל את ניקו...ניקו לא קילל אותו.
עקבתי אחרי הריב שלהם כל הזמן מאז שהורני האשים את ניקו שהוא שקרן וניקו נלחם על כך שהוא לא.
ניקו ניסה לדבר עם הורני בפרטי ולהסביר לו שהורני לא צודק והציע לו להפסיק לריב.
אולם,הורני לא הפסיק והמשיך בשלו ובסופו של דבר קילל את ניקו.
כך זה הסתיים בשליחתו לבאן.
כך זה היה.
שנית,אני ראיתי את ההבדלים,אין כאן העתקה או גניבה...
וכמובן אין פה שום אפלייה...
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
ועוד דבר, אני לא רואה פה שום הפליה , אף משתמש לא שווה יותר מהאחר.. ואם כבר זה היה ככה אז תאמין לי שהיינו בעדך ולא בעדו.. כי יש לו עבר מפואר אצלנו (ולא לטובה) אבל אנחנו משתדלים לשמור על שוויון בין כל המשתמשים. אם מישהו מההנהלה לא חושב שזו העתקה זו זכותו לא להעניש את ניקו.
ולקלל לא היית צריך.
עדיף לפתוח אשכול מוקדם ולא מאוחר כמו שעשית עכשיו.
תגידו לי זאת לא אפלייה ? מה שהוא עושה פה עכשיו זה לא הפלייה ? לפי דעתי זאת הפלייה הוא קילל אותי אמר לי שאני תת רמה (טיפש בשפה גבוה) אמר לי שאני כמו בחורה במחזור אמר לי שאני מתחת לגיל 18 אם אני מקבל אזהרה בגלל שהעלבתי אותו כי אמרתי לו שהוא מעתיק אז למה הוא לא מקבל אזהרה על כל הקללות האלו אה ? בחיי בחיים לא קרה לי מקרה שכזה בחיים קילל אותו אמרתי לו שהוא טיפש בדיוק כמו שהוא אמר לי קודם
הייתי בבאן ... בגלל האזהרות הלא מוצדקות האלו
\אגב רק שתדעו גם עכשיו הוא שלח לי הודעה בפרטי אחרי כמה ימים שלא דיברנו בפרטי והוא מעוניין
להמשיך לריב על כלום החל מעכשיו אני לא עונה לו יותר להודעות כי אם הוא חושב שאני מעתיק ממנו ויש
הבדלים ברורים באשכולות שלי ושלו אז שיחשוב מה שהוא רוצה המטרה שלי זה לפרסם פה מידע על
המשחקים שחור ולבן כדאי שזה יהיה פורום מעודכן כמו שעשיתי אתמול שפרסמתי אתר שיש שם 3
סרטונים חדשים על שחור ולבן תסיימו כבר עם הסיפור הזה פיקצו הצעתי לך מאותו יום הראשון שהאשמת
אותי בפרטי שתפסיק לריב איתי על שטיות ומה אתה אמרת לי?לא רוצה ישקרן אז קודם תסתכל על התגובות שלך ואחר כך של אחרים .
עומר נכון שאמרת לי לא להגיב פה אבל לא ענית לי בפרטי על ההודעות ששלחת לי ככה שהגבתי פה.
וכמו שרותם אמר אין לי פה עבר טוב משם משתמש אחר אבל עשיתי לא מעט מדריכים במשחקים של רובי ספיר אדום אש ירוק עלה וברקת בכוחות עצמי.
וזאת עוד סיבה שאני לא העתקתי ממך שום דבר.
נערך לאחרונה על ידי JOHN_CENA, 06-20-2010 בשעה 08:01 PM
תוכיח שהוא אמר לך את המילה "תת רמה"
לגבי השאר,אלו הם לא קללות...
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
הוא לא צריך להוכיח אני מודה אמרתי לו תת רמה לא באופן של לרדת עליו אלה באופן שלא יעשה דרמה משום דבר וגם שאמרתי לו תת רמה התכוונתי שהוא יתקדם הלאה ויביליג ולא ישאר תקוע עם הריב הזה לתמיד לזה התכוונתי אם לדעתך זאת העלבת משתמש מה שהסברתי הרגע אז תן לי אזהרה על זה רק במידה ואתה חושב שמה שכתבתי הרגע זה פגיעה במשתמש.
נערך לאחרונה על ידי Horny_Pikacho, 06-20-2010 בשעה 08:39 PM
דיי יא ילדים קטנים
תראו על מה אתם רבים
מי ישמע קיבלתם אזהרה או העתיקו ממכם איזה מידע שלקחתם ממקום אחר Big Deal
קחו ההכול בפרופורציות
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
אז כנראה שפספסתי הודעות מסויימות..
בכל מקרה,אני אטפל בניקו,לגבי השאר,הוא לא גנב ממך ולא העתיק ממך ואתה סתם מאשים אותו.
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
הוא לא העתיק ממך.
מה לא הבנת בחלק הזה?
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
למה ניקו בבאן ?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)