כבר יש לי נאשיונל דקס והחלפתי את הסייטר שלי עם metal coat הוא התחיל להתפתח אבל אז הפסיק למה?
!!!!! cloyster is the best
כשהוא יתפתח אולי ביטלת אותו בטעות שלחצת על המקש X ( ההמקש השני הוא מבטל התפתחות )
פרישה
עברת את הליגה או שיכול להיות שלחצת ביטול
ספוילר אם אתה לא ספאמר אין לך סיכוי להיות מנהל מאוד עצוב
עברתי את הליגה והטעות הזאת קרתה לי חמש מיליון פעם אז הפעם עזבתי את המקלדת ולא נגעתי בה
פורסם במקור על ידי !cloyster rules עברתי את הליגה והטעות הזאת קרתה לי חמש מיליון פעם אז הפעם עזבתי את המקלדת ולא נגעתי בה נתת לו EVERSTONE?
איזה משחק אם איזה ניסיתה להחליף
החלפתי בין אדום אש וירוק עלה ולsnitchkick איך יכולתי לתת לו everstone עם היה עליו metal coat?
יכול להיות שבמשחק השני או שלא עברת את הליגה או שלא קיבלת את הנשנל דקס
באדום אש וירוק עלה זה מבוסס רק על הדור הראשון סיזור הוא מהדור השני רק אחרי שתעבור את הליגה ותלכוד 60 פוקמונים ויביאו לך פוקדע משודורג אז סיייטר יוכל להתפתח לסיזור שהוא מהדור השני.
כבר עברתי את הליגה תפסתי 60 פוקימונים ושידרגתי את הפוקדקס אפילו יש לי כבר קרובאט אבל יש תסימן שאלה הזה כשסייטר מנסה להתפתח אבל אז הוא מפסיק
יש לך נשיונל דקס ב2 המשחקים?
SoulSilver FC: 8572 5629 0990
אוי נכון יש לי רק באדום אש שזה המשחק שאני נותן את סייטר תודה רבה מחתונים גילית לי תתשובה
פורסם במקור על ידי Red Leon יכול להיות שבמשחק השני או שלא עברת את הליגה או שלא קיבלת את הנשנל דקס גם אני רשמתי לך את זה
סליחה red leon הייתי אצל חבר ולא שמתי לב אז שניכם גיליתם לי תתשובה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום