Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 19 מתוך 19
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    פרק 5:מטרופוליס,קרוון:חנות הרובוטים של אל
    ראטצ'ט וקלאנק פנו לכיוון ימין הפעם,ולפניהם הם ראו כמה רובוטים. רובוט בצורת כלב רץ אליהם לנשוך אותם אבל ראטצ'ט פגע בו עם מפתח הברגים.
    הרובוט הועף אחורה והוטח ברצפה ואז התפוצץ. מול ראטצ'ט עכשיו עמד יצור די גבוה,עורו ורוד והוא מכוסה שיריון,הוא מחזיק נשק צהוב.
    הרובוט ירה על ראטצ'ט טילים וראטצ'ט התחמק בקלות מהטילים האיטיים. הוא קפץ והכה בו פעם אחת,הרובוט נפגע ושמט את נשקו,
    ראטצ'ט ניצל את הזמן הזה והכה בו פעם שניה, הרובוט עף אל מעבר למעקה למטה. אחרי כמה שניות נשמע פיצוץ.
    הם המשיכו בדרכם וראו עוד רובוט וכלב רובוט. ראטצ'ט חיסל את הרובוט הקטן במכת מפתח ברגים.
    ואז קפצו עליו עוד ארבעה כלבים, ראטצ'ט נתן מכה עם מפתח הברגים וכולם נפגעו,הם הוטחו באדמה והתפוצצו.
    ראטצ'ט הוציא את הפיירוסירייטור שלו ושרף את הרובוט, הרובוט נפגע ומההדף הועף אל מעבר למעקה למטה.
    לפתע פתאום ראה ראטצ'ט מעליו רובוט ורוד טס על מסוק צהוב,הוא התחמק מיריות הרובוט והרובוט עזב אותו.
    הם המשיכו בדרכם כשלפתע ראו עוד שלושה רובוטי כלבים ורובוט ורוד. הכלבים התקבצו סביבו וראטצ'ט נתן מכה אחת עם מפתח הברגים.
    שלושתם נפגעו והתפוצצו,הרובוט הורוד ברח במדרגות נעות שהיו מצד ימינו. ראטצ'ט ירד במדרגות הנעות ושם חיכו לו שלושה רובוטי כלבים,
    רובוט ורוד וגם רובוט חום-לבן שמשאיר מוקשים קטנים ומתפוצצים. בעזרת הפיירוסירייטור הצליח ראטצ'ט לשרוף את כל הרובוטים ולחסל אותם.
    אבל אחד הכלבים לפני שחוסל הצליח לנשוך אותו ולפגוע בו,ראטצ'ט התקדם בזהירות לגשר ונזהר שלא לפוצץ את המוקשים שהיו מונחים בכניסה אליו.
    באמצע הגשר חיכו לו שני רובוטים ורודים ורובוטי כלבים,הוא שרף אותם עם הרובה שלו והם עפו משני קצוות הגשר.
    בהמשך הם ראו שלט "חנות הרובוטים של אל" וחנות מתחתיו,הם נכנסו לחנות ושם ראו את אל.
    "ראטצ'ט! זה האדם שראינו באינפו-בוט! הוא מכיר את קפטן קוורק!" אמר קלאנק בהתלהבות.
    "היי,אתה איש הרובוטים הא?" שאל ראטצ'ט
    "לא,אני בונה רובוטים,אבל אני בעצמי לא רובוט." ענה אל
    "חנון" לחש ראטצ'ט לקלאנק בשקט
    "אני דווקא מחבב אותו" השיב קלאנק בלחש.
    "עכשיו כשהבנו את זה,במה אני יכול לעזור לכם?" שאל אל.
    "ובכן,ראינו אותך בפרסומת באינפו-בוט,היית עם קפטן קוורק,אנחנו מנסים למצוא את קפטן קוורק. חשבנו שתוכל לעזור לנו." אמר קלאנק
    "החשיבה שלך הגיונית,אבל לא ראיתי את קפטן קוורק מאז שצילמו פה את הפרסומת. תגיד,יש לך לוח אם אקס-פי 18?" שאל אל את קלאנק בעיניין.
    "גירסא 7.66" השיב קלאנק.
    "באמת?! אולי אני אוכל לעזור לך אחרי הכל,איך שדרוג של הלי-פק נשמע לך?" שאל אל
    "שדרוג?" שאל ראטצ'ט בחוסר הבנה
    "תראה,מכיוון שהוא גירסא 7.66 באופן טבעי מובנית בו האפשרות לשדרוג,תוך שניות אני יכול לגרום לרובוט הקטן לעוף,כמובן אני רוצה כסף על שירותיי." אמר אל
    "כמה אתה רוצה?" שאל ראטצ'ט.
    "1000 ברגים." השיב אל
    "כמה יש לנו קלאנק?" שאל ראטצ'ט.
    "2,000." השיב קלאנק
    "טוב ניקח את זה.." אמר ראטצ'ט כשקלאנק שילם לאל.
    "אוקי,זה לא יכאב בכלל." אמר אל והרים את קלאנק.
    "רגע חכה.." ניסה לומר קלאנק אבל הוא לא הספיק.
    נשמעו אז קולות של מקדחות וראטצ'ט ניסה להציץ בסקרנות מאחורי הגב של אל אבל לא ראה כלום.
    אחרי כמה שניות אל החזיר את קלאנק שעכשיו יש לו כמו פרופלורים של מסוק בראש ובידיים.
    "ראטצ'ט? אני נראה קול עכשיו?" שאל קלאנק בסקרנות.
    "כן,אתה האיש קלאנק.. אתה האיש." השיב ראטצ'ט.
    הפרופלורים של קלאנק נסגרו והוא חזר אל ראטצ'ט.
    הצד השני של החנות של אל נפתח והם הלכו.
    "שמחתי לעזור!" אמר אל כשהם הלכו.
    ראטצ'ט השתמש בהלי-פק כדי לעלות לגובה ולקפוץ על קופסא,הוא השתמש שוב כדי לקפוץ על קופסא גדולה ממנה.
    משם הוא קפץ אל הגדה השניה,ושם חיכתה לו פלטפורמה צהובה שהעלתה אותו למקום אחר.
    הם קפצו בעזרת ההלי-פק של קלאנק אל מקום עם רצפה חומה. שם הופיעו שלושה רובוטים עם רובים צהובים,
    רובוט אחד בא לירות על ראטצ'ט ופגע בגבו של רובוט אחר שנפל אל הרצפה,מת. הוא התפוצץ והרובוט השני מרוב אשם קפץ מן הגדה למטה.
    ראטצ'ט הסתובב וזרק פצצה אל הרובוט השלישי,הפצצה לא פגעה בו אבל ההדף העיף אותו למטה.
    הם קפצו על עוד פלטפורמה צהובה שהעלתה אותם,הם הגיעו למקום עם ארבעה רובוטי כלבים ורובוט מוקשים,
    ראטצ'ט הוציא את הפיירוסירייטור שלו ושרף אותם,החום היה גבוה והם התפוצצו.
    הוא הגיע למדרגות נעות והסתכל,הוא ראה שם רכבת אבל הוא המשיך ללכת.
    חיכה לו שם רובוט שירה עליו טיל,אבל ראטצ'ט מיהר והגיב עם פצצה מכפפת הפצצה שלו והרובוט התפוצץ.
    בצד ראטצ'ט קפץ ומצא מקום מסתור,הוא הלך על קופסאות והגיע אל בורג זהב. ראטצ'ט וקלאנק אספו את בורג הזהב והמשיכו בדרכם.
    הם חזרו אל המקום עם הרכבת והמשיכו ישר,ראטצ'ט ראה שני רובוטים וזרק עליהם פצצות בדיוק בזמן שהם באו לירות טילים והטילים התפוצצו עליהם ביחד עם הפצצות.
    הוא ראה חדר סודי ונכנס אליו,שם הוא ראה קיר ענק של קופסאות ברגים.
    "ואו איזה כיף קלאנק,תראה כמה ברגים יש פה!" אמר ראטצ'ט בשמחה כשזרק פצצה על הקיר,כל הקופסאות התפוצצו וראטצ'ט אסף את כל הברגים בשמחה.
    ראטצ'ט עמד על תחנת הרכבת וחשב. "קלאנק מה נעשה? שנעלה על הרכבת?" שאל ראטצ'ט.
    "נראה לי שכן,אולי משהו טוב יחכה בתחנה של הרכבת" השיב קלאנק.
    ראטצ'ט קפץ על הפלטפורמה הראשונה של הרכבת האדומה והרכבת נעה.
    הרכבת זזה וראטצ'ט קפץ על הפלטפורמה השניה,הוא מצא שם רובוט והכה בו עם מפתח הברגים,הרובוט עף מהפלטפורמה והתפוצץ.
    בפלטפורמה הבאה רובוט ירה עליו טיל והוא התחמק,הוא זרק עליו פצצה והוא עף מהפלטפורמה.
    ראטצ'ט ראה בפלטפורמה הבאה רובוט נוסף ובמכת מפתח הברגים העיף אותו מהפלטפורמה.
    הוא התקדם לקרון הקטר וראה שם אינפו-בוט. הרכבת עצרה וראטצ'ט ירד מהרכבת.
    הוא ראה שני מקומות,באחד היה קיר קטן של קופסאות ברגים,הוא פוצץ אותו ומצא שם עוד קופסאות ברגים,קופסאות נשק וקופסאת חיים.
    בהמשך חיכה לו רובוט מוקש והשאיר לו המון מוקשים,ראטצ'ט רדף אחריו וזרק עליו פצצה שהחטיאה אותו,אך מההדף הוא נפגע והוטח ברצפה על מוקש,הוא התפוצץ.
    הוא נכנס לחדר הבא ושם מצא את האינפו-בוט מסתובב,הוא התקרב אליו והאינפו-בוט נפתח.
    בסרטון ראו את הסגן של דרק.
    "שלום,צ'יירמן דרק." אמר הסגן והצדיע.
    "עזוב את הברכות,המקורות שלי אומרים שאתה מפגר בלוח הזמנים. צריך להכין את הכוכב הזה בשביל התוכנית שלנו!" אמר דרק.
    "כן, וכמו שאתה רואה הכל הולך רע כמתוכנן." אמר הסגן.
    מאחוריו ראו שני רובוטים רבים ואחד הרג את השני בעזרת הגרזן שלו.
    "אני סומך עליך, וכמו שאתה יודע מהסגן הקודם שלי,אני ממש לא אוהב כשלונות." אמר דרק.
    "אל תדאג בוס,אני לא אכשל." אמר הסגן.
    הסרטון נגמר והאינפו-בוט נסגר,הוא קטן ונכנס אל קלאנק.
    "דרק עומד להשמיד כוכב נוסף!" אמר קלאנק בלחץ.
    "כן,אבל אם זאת העזרה שהוא מקבל,אני לא חושב שיש לנו ממה לדאוג." אמר ראטצ'ט.
    "אל תזלזל בדרק,הוא די מסוכן,חייבים למצוא את קפטן קוורק." אמר קלאנק
    "תראה,הסגן הזה לא נראה כל כך קשוח. בוא נכניע אותו שנינו!" אמר ראטצ'ט בהתלהבות.
    "אולי נוכל לשכנע את הסגן לספר לנו איפה דרק." אמר קלאנק.
    "עכשיו אתה מדבר.." אמר ראטצ'ט.
    הם ירדו בפלטפורמה צהובה והגיעו שוב לנקודה ממנה התחילו,הם הגיעו אל החללית שלהם והתניעו אותה.

הפרק הבא:מאחז איקס 11,כוכב ארידיה
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    פרק טוב
    יחסית לכמה ימים
    מפרק 1 שיפור יחסית טוב
    מחכה להמשך

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    פרק 7:מאחז איקס 11,ארידיה:סקיד מקמארקס
    ראטצ'ט וקלאנק עלו על החללית שלהם וטסו מכוכב קרוון,לאחר כמה דקות הם הגיעו לכוכב ארידיה.
    הם נחתו עליו,ודבר ראשון שראטצ'ט עשה היה ללכת לגאדג'טרון,הוא לחץ על הקופסא וראה את הולוגרמת המוכר.
    המוכר הציג לו את הנשקים וראטצ'ט בחר בנשק הבלאסטר.
    "כמה זה עולה?" שאל ראטצ'ט
    "2,500" השיב המוכר.
    "כמה יש לי?" שאל ראטצ'ט את קלאנק.
    "5000" הוא השיב.
    "טוב אז אני קונה." הוא אמר.
    לאחר שהוא שילם התרחב חור בקופסא וממנו יצא הבלאסטר.
    "הבלאסטר הוא נשק שיורה המון כדורים ומהר." הסביר המוכר כשראטצ'ט בחן את הנשק החדש.
    הקופסא נסגרה וראטצ'ט המשיך בדרכו. ראטצ'ט הסתובב אל מקום שמאחורי החללית שלו ומצא שם חללית קטנה פתוחה,ולידה עמד סקיד מקמארקס.
    "זה הוא! סקיד מקמארקס!" אמר ראטצ'ט בהתלהבות לקלאנק והצביע על סקיד שזז במקומו באי נוחות.
    "האיש מהאינפו-בוט" זיהה קלאנק.
    "בכבודו ובעצמו,בחור קטן. אז תגידו אתם נהנתם מהקרב החללי שבו השתתפתי?" סקיד שאל
    "ראינו אותך צורח כמו ילדה קטנה.." אמר ראטצ'ט וסקיד שוב זז באי נוחות.
    "אה.. זה היה מפחיד,אני והסוכן שלי נפלנו לאמבוש בדרך לאימון גלשן אוויר." אמר סקיד.
    "האם הוא שרד את ההתרסקות?" שאל קלאנק.
    "כן,הוא בסדר,אבל לי יש בעיה קטנה לחזור לחללית שלי.." אמר סקיד.
    ראטצ'ט וקלאנק הסתכלו סביבם וראו קבוצות של יצורים קטנים וכתומים שצוללים בחול ויוצאים שוב לאוויר.
    "קוראים להם כרישי חול ראטצ'ט." אמר קלאנק והצביע עליהם.
    "אז כמו שאמרתי,יש לי בעיה קטנה לחזור לחללית שלי,בגלל הקרסול הנקוע שלי." אמר סקיד.
    "לא נכון!" אמר ראטצ'ט בדאגה.
    "אבל אם תוכלו להרוג את כל כרישי החול האלה,יש לי גלשן אוויר נוסף שאשמח לתת לכם." אמר סקיד.
    "היינו עוזרים לך בשמחה,מר מקמארקס, אבל ראטצ'ט ואני צריכים למצוא את קפטן.." קלאנק אמר וניסה לסיים את דבריו אבל ראטצ'ט השתיק אותו.
    "ששש!!" השתיק ראטצ'ט את קלאנק. "אחד הגלשנים שלך? ואו,תמיד רציתי גלשן אוויר טוב. אתה שב ותנוח ותדאג שהרגל תהיה מורמת." אמר ראטצ'ט לסקיד
    ראטצ'ט קפץ אל מקום שמאחוריו,הוא הוציא את הפיירוסירייטור שלו. "57 כרישי חול ו7 יוצרי כרישי חול." אמר קלאנק לראטצ'ט כשהם הלכו.
    קבוצה של ארבעה כרישים קפצו עליו אבל הוא שרף אותם בקלות. אחרי זה קפצו עליו ארבעה כרישים נוספים אבל הוא שרף אותם,בנוסף היה שם יוצר כרישי חול שהושמד.
    ראטצ'ט ראה מדרגות מברזל והלך עליהם לגדה השניה. ושם חיכתה לו קבוצה נוספת של שישה כרישי חול. הוא השמיד אותם בקלות. הוא עמד מול קיר ושלח עליו פצצה.
    הקיר התפוצץ וראטצ'ט נכנס לחדר סודי הוא הלך עד קצהו ומצא בורג זהב,קלאנק אסף אותו והם הסתובבו והמשיכו בדרכם.
    הוא שרף עוד שני כרישים והמשיך בדרכו,הוא עלה על מדרגות למקום מסוים שם היו שלושה יוצרי כרישי חול וכמה כרישים.
    את היוצר הראשון הוא השמיד עם שלוש מכות מפתח ברגים. היוצר השני חוסל בצורה דומה והשלישי נשרף בעזרת הפיירוסירייטור.
    לפתע מהחול יצאו שני כרישי חול,ראטצ'ט תקף אותם עם מפתח ברגים והרג אותם,הוא שם את הפיירוסירייטור שלו וקפץ למטה.
    למטה חיכו לו תשעה כרישי חול וראטצ'ט שרף אותם. "כמה נשארו קלאנק?" שאל ראטצ'ט.
    "אממ.. 30 כרישים ו3 יוצרי כרישים" השיב קלאנק וראטצ'ט המשיך.
    חיכו לו בהמשך אחד עשרה כרישי חול ויוצר כרישי חול. הוא שרף אותם והם הועפו אל הים הבוצי ומתו, היוצר התפוצץ במקומו.
    ראטצ'ט הלך על הגשר אל הגדה השניה ושם ראה את שאר תשע עשרה הכרישים ושני יוצרי כרישי חול.
    הקרב היה קשה מאוד,ראטצ'ט שרף את כרישי החול אבל היוצרים המשיכו ליצור עוד ועוד כרישים.
    ראטצ'ט החליט שהוא קודם כל קופץ על היוצר הראשון ורק אחר כך על הכרישים,וכך הוא עשה.
    הוא תקף את היוצרים עם מפתח הברגים שלוש פעמים והשמיד אותם. לאחר מכן הוא קפץ על תשע עשרה הכרישים עם הפיירוסירייטור ושרף אותם.
    כולם הושמדו בקלות אבל האחרון נשך את ראטצ'ט,ראטצ'ט נפגע אבל הצליח לשרוף אותו.
    "סיימנו להרוג את כולם!" אמר קלאנק בשמחה.
    הם קפצו על המדרגות ושם חיכה להם כבר סקיד.
    "הצלחתם את זה,מזל טוב,הנה הבטחתי אז אני מקיים." סקיד פתח את החללית שלו והוציא משם גלשן אוויר.
    "הנה קח!" אמר סקיד וזרק את גלשן האוויר אל ראטצ'ט.
    "ואו זה גלשן אוויר חדש זי-3000! אי אפשר אפילו לקנות אותם!" אמר ראטצ'ט בהתלהבות.
    "אני חייב ללכת,נראה אתכם במירוץ גלשני האוויר." אמר סקיד ונעלם.
    "מירוץ גלשני אוויר?" שאל ראטצ'ט את קלאנק.
    "כן,בכוכב רילגר יש מירוצי גלשני אוויר כל כמה זמן,וזה המירוץ הגדול." ענה קלאנק.
    ראטצ'ט וקלאנק עברו דרך החללית של סקיד,שפתוחה בצד השני והמשיכו בדרכם,הם הגיעו אל מקום ובו פלטפורמה הם דרכו עליה.
    דבר בצורת מנוף הוריד אותם עם הפלטפורמה למטה. הם חזרו לחללית שלהם.

הפרק הבא:
    פרק 8:מאחז איקס 11,ארידיה:טרנספייסר והסוכן של סקיד
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    עוד פרק טוב...

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •