פורסם במקור על ידי SnitchKick חזרתי , אני הולך להגיב היי שחר...
דאלאמבר אנוכי! קרדיט לרועי ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
מה קורה אלמוג?
למה כולם מתעלמים ממיני X:
פורסם במקור על ידי DarkTiger מה קורה אלמוג? הכל טוב ותכוונתי שאני מתבלבל בין הקדשה לקרדיט אבל כנראה ששכחתי את האות י'... פורסם במקור על ידי DouBle R למה כולם מתעלמים ממיני X: אני מתעלם כי אין לי מה להגיד בנידון...
פורסם במקור על ידי אלמוגסי הכל טוב ותכוונתי שאני מתבלבל בין הקדשה לקרדיט אבל כנראה ששכחתי את האות י'... לא הבנתי כלום XD רומה- מי מתעלם ממך? רק הגעתי..
Xddd: אלנמוג למה אתה מדבר כמו מורה XD דניס סתכל עמוד קודם פרסמתי שם קישור עם עמוד של דף מידע ומחיר של דיאס לייט פרוץD:
פורסם במקור על ידי DouBle R Xddd: אלנמוג למה אתה מדבר כמו מורה Xd אני מדבר טבעי כנראה שהטבעי שלי לא טבעי של אדם רגיל...
פורסם במקור על ידי אלמוגסי אני מדבר טבעי כנראה שהטבעי שלי לא טבעי של אדם רגיל... כנראה שאתה תהיה מורָה ללשון XD
פורסם במקור על ידי DarkTiger כנראה שאתה תהיה מורָה ללשון XD כנראה... אבל אני לא יהיה מורה ממין נקבה אלה כנראה מורה ממין זכר...
פורסם במקור על ידי אלמוגסי היי שחר... שלום ! הגבתי במשחק כולם ללכת להגיב! ורומה מי כבר התעלם ממך
פרישה
חזרתי
******************************/index.php?...ction=register תירשמו כולם
היי אלכסי פורסם במקור על ידי SnitchKick שלום ! הגבתי במשחק כולם ללכת להגיב! ורומה מי כבר התעלם ממך הגבתי וכן שלום אבל אני לא בטוח שזה משפט קריאה כי עם כן זה נשמע מבהיל...
פורסם במקור על ידי אלמוגסי כנראה... אבל אני לא יהיה מורה ממין נקבה אלה כנראה מורה ממין זכר... אני יודע.. עשיתי את הסימן בצחוק... נ"ב: אולי תהיה מורה לספרות או מורה למורים בלשון XD
פורסם במקור על ידי DarkTiger אני יודע.. עשיתי את הסימן בצחוק... נ"ב: אולי תהיה מורה לספרות או מורה למורים בלשון XD אולי...
פורסם במקור על ידי אלמוגסי היי אלכסי הגבתי וכן שלום אבל אני לא בטוח שזה משפט קריאה כי עם כן זה נשמע מבהיל... חח , טוב הלכתי להגיב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום