זהו סיפור המבוסס על סדרת המשחקים לps2 ראטצ'ט וקלאנק,כל יום אני אשתדל לפרסם פרק, קריאה מהנה.
מדריך פרקים:
http://pokemons.co.il/forum/showpost...47&postcount=1-פרק 1:רמת קייזיל,ולדין
http://pokemons.co.il/forum/showpost...08&postcount=5-פרק 2:מכתש טורבוק,נובאליס
http://pokemons.co.il/forum/showpost...11&postcount=8-פרק 3:מכתש טורבוק,נובאליס:פוגשים את ראש העיר.
http://pokemons.co.il/forum/showpost...9&postcount=10-פרק 4:מכתש טורבוק,נובאליס:השרברב
http://pokemons.co.il/forum/showpost...1&postcount=13-פרק 5:מטרופוליס,קרוון:אימון הכושר של קפטן קוורק
http://pokemons.co.il/forum/showpost...2&postcount=16-פרק 6:מטרופוליס,קרוון:חנות הרובוטים של אל
http://pokemons.co.il/forum/showpost...2&postcount=18-פרק 7:מאחז איקס 11,ארידיה:סקיד מקמארקס
רמת קייזיל,כוכב ולדין
(11:13 בבוקר שעון מקומי.)
החייזר התקרב אל החללית שהוא בנה,הוא החזיק מפתח ברגים בידו וקפץ על קופסא קרובה לחללית,הוא פתח את מכסה המנו והתחיל לתקן אותו. לאחר כמה דקות הוא סיים את התיקון ולחץ על כפתור כחול על הכפפה החומה שלו.
לפתע בקע קול:"שלב סופי-צירוף מערכת הצתה רובוטית. תודה שהשתמשתם בטכנולוגיית התמיכה." כששמע את זה החייזר נאנח,הוא ידע שחלומו להיות חוקר חללי מתקרב להתגשמות.
בינתיים בכוכב אחר..
במפעל לייצור רובוטים מיוצרים רובוטים על פס הייצור,רובוט שהסתיים נופל אל החור. כשישה רובוטים סיימו את שלב ההיווצרות כשלפתע המערכת הודיעה על תקלה בייצור,רובוט קטן נפל מפס הייצור ולא עבר אל החור הסופי.
המערכת שהודיעה על התקלה נכביתה והרובוט הקטן התעורר,הוא הסתכל על החדר. מולו הוא ראה רובוט מסוג אינפו-בוט. הוא שאב אותו לתוך בטנו ולא שם לב שרובוט גדול עומד מולו. הוא נבהל ובורח מתחת לרגליים של הרובוט
ומתגלש במגלשה ממתכת,הוא נכנס היישר לתוך חללית קטנה, הוא לא חשב פעמיים והפעיל את החללית. ברגע שהרובוט הקטן הפעיל את החללית,שתי חלליות יצאו בעקבותיו.
קרוב לכוכב ולדין
(11:47 בבוקר שעון מקומי)
המרדף נמשך, חלליות הרובוטים יורות לעבר הרובוט הקטן פעמיים ומחמיצות, הוא נלחץ ולא יודע מה לעשות כשלפתע חללית יורה עליו והחללית שלו נפגעה,הוא מנסה להשתלט על החללית אבל הוא לא מצליח.
החללית קורסת ונופלת לכיוון כוכב ולדין. בזמן שהחייזר סידר את החללית שלו רעש הפיצוץ של החללית של הרובוט שהתרסק על הכוכב הוציא אותו מריכוז והוא עצר את עבודתו.
הוא הלך לכיוון המחסן שלו כדי להוציא קצת ברגים מקופת החסכון שלו. לאחר שהוא סיים את זה הוא המשיך ללכת. החייזר ראה כמה מפלצות שרצו לתקוף אותו והוא תוקף אותן עם מפתח הברגים שלו.
הן מתו מיד והוא קפץ והתקדם לעבר הגשר,הוא מצא שם כמה קופסאות ברגים ופוצץ אותן. הוא אסף את הברגים מתוך הקופסאות וחצה את הגשר. שתי מפלצות התקרבו אליו בירידה לגשר,
הוא תוקף אותן והורג אותן. לאחר מכן הוא טיפס אל האבנים שבצורת מדרגות,עד שראה מרחק בין שתי אבנים,הוא קפץ והמשיך בדרכו. הוא הדף שתי מפלצות נוספות מדרכו ופוצץ עוד קופסאות ברגים,
החייזר נתקל בקופסא מיוחדת מזכוכית שבתוכה כדור כחול עם קווים לבנים,הוא לחץ על הפתור בכפפה שלו לקבלת מידע ממערכת התמיכה,והקול במערכת שוב דיבר:"הכדור הזה הוא כדור חיים,
הכדור הזה יכול לשקם אותך כשתפצע.ואפשר להשתמש בו רק פעם אחת כשרואים אותו ואז הוא נעלם." והקול שתק. החייזר התעלם מהכדור כיוון שהוא בריא לחלוטין והמשיך בדרכו,
הוא הדף מפלצת והגיע לעבר דרך מפוצלת. הוא חשב לעצמו ובחר להמשיך קודם לכיוון ימין, שם ראה ארבע מפלצות ודי הרבה קופסאות ברגים, הוא הדף את המפלצות ופוצץ את קופסאות הברגים והמשיך בדרכו.
הוא הסתובב וחזר לפיצול הדרכים,הפעם פנה שמאלה וראה שם רובוט כחול,הרובוט חשמל אותו והוא נפגע,אך ללא פחד הוא הוציא את מפתח הברגים שלו והכה את הרובוט שהועף אחורנית,
הרובוט פגע בקיר והוטח באדמה,הוא התפוצץ. לאחר מכן הוא מצא קופסאת ברגים ועליה קופסא נוספת מיוחדת,חומה בהירה עם מסגרת חומה כהה וg אדום עליה, הוא פוצץ את הקופסא ומצא מחסנית נשק,
החייזר חשב והוציא את כפפת הפצצות שלו וטען אותה עם המחסנית שמצא, ליד הקופסא הזו הוא מצא רובוט ומפלצת משחקים, הרובוט מחשמל והמפלצת מתחמקת, החייזר חיכה לעיתוי הנכון והכה במפלצת.
הוא העיף אותה מהצוק והיא חוסלה, הרובוט התעצבן ועמד לתקוף אבל החייזר היה מוכן ושלף את כפפת הפצצות,הוא זרק פצצה שפגעה ברובוט,הרובוט הועף אל מעבר לקופסאות ברגים והרס כמה מהן,
ואז הוא הוטח ברצפה והתפוצץ. החייזר פוצץ את הקופסאות וראה עוד רובוט, הוא זרק אליו פצצה אחת אבל החטיא,לכן הוא התקרב יותר וזרק שוב פצצה. הפעם היא פגעה בול במטרה ופוצצה את הרובוט.
החייזר המשיך בדרכו וראה עוד שני רובוטים, הם ניסו לחשמל אותו ואז השתתקו,הם טענו עוד חשמל,החייזר לא בזבז שנייה וזרק עליהם פצצה שפגעה בול במטרה וחיסלה את שניהם.
הוא הגיע לשער עם המון רובוטים וכמה קופסאות ברגים וכמובן קופסאת חיים וקופסאת מחסניות. הוא פוצץ את כל הקופסאות וחיסל את כל הרובוטים בעזרת מפתח הברגים שלו.
לאחר מכן הוא התקרב אל שקע באדמה,שעליו היו הריסות של חללית,הוא ראה רובוט קטן וכבוי על האדמה והסתכל סביב,לאחר מכן הוא הרים את הרובוט ובחן אותו.
אחרי כמה שניות של בחינה הוא לקח את הרובוט אל ביתו, הוא הניח את הרובוט לידו,הוא עלה על הקופסא וחזר לתקן את החללית. לאחר כמה דקות הרובוט התעורר,
הוא עמד ולאחר מכן הלך אל החייזר והחללית שלו. הוא תהה ואז התחיל לדבר בזמן שהחייזר סגר את מכסה המנוע "מעניין." הוא אמר והחייזר נבהל "אהה!" הוא צעק ונפל מהקופסא.
לאחר כמה שניות החייזר נעמד על רגליו.
"אתה די כשרוני עם מפתח הברגים שלך הא?" אמר לו הרובוט.
"תהיה בטוח,אני בניתי את החללית הזו איתו." אמר החייזר בגאווה.
"הממ.. כרגע אני בחיפוש אחרי מישהו שיכול לעזור לי להציל את מערכת השמש,אתה יודע איפה אני יכול למצוא את הבחור הזה?" שאל הרובוט והצביע על פוסטר של קפטן קוורק,שתלוי במחסן של החייזר.
"ובכן,הוא בתוכנית רדיו כל שבוע. חוץ מזה,אני לא יודע איפה הוא.." החייזר ענה ואז חשב "היי,מה כל הדיבורים האלה על להציל את מערכת השמש?" הוא שאל.
הרובוט שתק ולפתע יצא האינפו-בוט מבטנו ונפתח,הוא נראה כמו טלויזיה וסרטון שודר בה.
בסרטון נראה חדר של חללית ובאמצעו עומד יצור.
"שלום,אזרחי הכוכב- " הוא עצר את דיבורו ולפתע הופיע צילום של כוכב ומתחתיו שמו,נובאליס.
"לגזע שלי,בלארג יש בעיה קטנה,הכוכב שלנו נהיה מזוהם מדי,בעל פיצוץ אוכלוסין ורעיל, עד שאי אפשר יותר לגור בו. אבל לי צ'יירמן דרק יש פתרון.
אנחנו בונים עולם חדש ויוקרתי, על ידי שימוש במבחר הרכיבים הפלנטריים הזמינים. מה זה אומר לכם אתם בוודאי שואלים..
באמצעות שימוש בטכנולוגיה המתקדמת והמתוחכמת שלנו,שאתם לא יכולים כנראה להבין,נוכל לחלץ חלק גדול מהכוכב שלכם אל הכוכב החדש שלנו,
למרבה הצער,שינוי במסה של הכוכב תגרום לו לזוז ממסלולו ולהיסחף לעבר השמש, שם הוא יתפוצץ ויהפוך לכדור לוהט של גז.
אבל כמובן,הקרבות חייבות להעשות. תודה על שיתוף הפעולה." אמר צ'יירמן דרק.
"קאט!" אמר הבמאי בקול חלש אבל כנראה שהוא לא הספיק לכבות את המצלמה.
"ואם אתם לא אוהבים את זה,אתם יכולים לקחת את האוכלוסייה הבכיינית וזבת החוטם שלכם, ליצור שורה מאוחריי ולנשק לי ת'ת...
הבמאי וצ'יירמן דרק שתקו לכמה שניות.
"אה!? אני עדיין בשידור?! כבה את זה מיד דביל!" אמר צ'יירמן דרק לבמאי בעצבים.
הסרטון כבה והאינפו-בוט נסגר וקטן,הוא נכנס לבטן של הרובוט.
"האנשים בכוכבים האלה ממש בבעיה,בהצלחה בהשגת העזרה של קפטן קוורק." אמר החייזר לרובוט.
"האמת,חשבתי אולי אתה יכול לעזור לי,אם תוכל לקחת אותי עם החללית לקואורדינטות שנמצאות בתוך האינפו-בוט הזה,אולי אוכל לאסוף מידע שיעזור לי." אמר הרובוט.
"גם אם הייתי רוצה,אני לא חושב שהייתי יכול. חסר לי מרכיב בחללית שבלעדיו אני לא יכול להטיס אותה." אמר החייזר במעט אכזבה.
הרובוט שתק והסתכל על החללית,הוא חשב ולאחר כמה זמן מצא פתרון.
"מערכת הצתה רובוטית!" הוא אמר.
"איך ידעת?" שאל החייזר בהפתעה.
"אני במקרה מצויד במערכת ההצתה הרובוטית המעודכנת ביותר שיש,התכנות שלי מאפשר לי להפעיל איזה חללית שאני רוצה." הוא השיב.
"אז,אם אני אסכים לקחת אותך למקום הזה שאתה רוצה, אתה תפעיל את החללית שלי?" שאל החייזר וחשב.
"זה מה שאני מציע." אמר הרובוט.
שתי חלליות אויב נחתו ממש לידם, החייזר סיים לחשוב.
"מוסכם". אמר החייזר והלך לכיוון החללית.
החללית של צ'יירמן דרק
צ'יירמן דרק הסתכל על כוכב ולדין מהחללית שלו וראה את החללית של החייזר והרובוט.
"זאת יכולה להיות בעיה,לך טפל בזה."אמר צ'יירמן דרק לחייל גדול שהלך משם.
החללית של החייזר והרובוט
"וואו זה כיף!" אמר החייזר בהתרגשות.
הוא הסתכל אחורנית לעבר הכוכב שלו שהלך והתרחק ממנו.
"ואו אז כאן הייתי תקוע כל הזמן הזה!" אמר החייזר בהתלהבות.
"אדוני,בבקשה תחזיר את תשומת הלב שלך להטסת החללית." אמר הרובוט בדאגה.
"הא? כן אתה צודק,מצטער. ואתה יכול להפסיק לקרוא לי אדוני,קוראים לי ראטצ'ט." אמר ראטצ'ט.
"נעים להכיר אותך אדוני." אמר הרובוט בנימוס.
"ולך יש שם?" שאל ראטצ'ט בהסתקרנות.
"המספר הסידורי שלי הוא 854296-" ובדיוק כשהרובוט ניסה לסיים לדבר החללית הוזזה והוא עף אל הצד.
"אופס! מצטער.. אני אקרא לך בקיצור קלאנק,חכה רגע." אמר ראטצ'ט כשהם התקרבו לכוכב נובאליס.
החללית של צ'יירמן דרק
דרק עמד בחדר הראשי של החללית שלו כשלפתע התקרבו ראש העיר של נובאליס והסגן של דרק.
"זה יהיה ממש מועיל אם האזרחים שלך לא יהיו בעיר כשהעובדים שלי יתחילו להסיר אותה." אמר דרק לראש העיר.
"שערוריה! אני לא אסכים לזה!" אמר ראש העיר של נובאליס בעצבים.
"למרבה הצער,אין לך בחירה במצב הזה." אמר דרק לראש העיר.
"אישי הטוב,בוא נראה מה יש לקפטן קוורק להגיד על זה" אמר ראש העיר
דרק צחק ברשעות למשמע דברי ראש העיר.
"אני לא רואה מה כל כך מצחיק,קפטן קוורק יכול לחסל אותך אפילו בלי להזיע. אתה,אתה עלוב!" אמר ראש העיר.
"בזה הרגע עצבנת אותי, ועכשיו גם הסבלנות שלי נגמרה,סגן! קח אותו מפה." אמר דרק והסגן הרים את ראש העיר ופנה ללכת.
"זאת ההזדמנות האחרונה שלך! תפסיק את הטירוף עכשיו!" אמר ראש העיר ביאוש.
"אוקי חכה,אתה צודק. אני אזיז את הכוחות שלי מהעיר שלך." אמר דרק.
"באמת?" אמר ראש העיר בתקווה.
"לא! כולו שלך סגן,נסה לא להשאיר סימנים." אמר דרק לסגן.
הפרק הבא הוא:"מכתש טוברוק,נובאליס."
מושגים חדשים מהפרק: במהלך הפרק היו מושגים שיכול להיות שלא הבנתם. הנה כמה הסברים:
ברגים-אלו ברגים רגילים,בכוכב ולדין ובגלקסיה שלו הכסף הוא הברגים,עם הברגים אפשר לקנות מחסניות לנשקים ונשקים. ניתן להשיג אותם מקופסאות ברגים או מהריגת מפלצות.
קופסאות ברגים-אלו קופסאות שאפשר לפוצץ,ובתוכן יש ברגים.
קופסאת חיים-קופסא המכילה כדור כחול עם קווים לבנים,הוא החידוש הטכנולוגי של מערכת התמיכה,יכול לרפא פצעים.
קופסאת נשק-קופסא חומה בהירה עם מסגרת כהה ועליה סימן G אדום,אם מפוצצים אותה מקבלים מחסניות.
בקרוב מדריך דמויות.