Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    זהו סיפור המבוסס על סדרת המשחקים לps2 ראטצ'ט וקלאנק,כל יום אני אשתדל לפרסם פרק, קריאה מהנה.
    מדריך פרקים:
    http://pokemons.co.il/forum/showpost...47&postcount=1-פרק 1:רמת קייזיל,ולדין
    http://pokemons.co.il/forum/showpost...08&postcount=5-פרק 2:מכתש טורבוק,נובאליס
    http://pokemons.co.il/forum/showpost...11&postcount=8-פרק 3:מכתש טורבוק,נובאליס:פוגשים את ראש העיר.
    http://pokemons.co.il/forum/showpost...9&postcount=10-פרק 4:מכתש טורבוק,נובאליס:השרברב
    http://pokemons.co.il/forum/showpost...1&postcount=13-פרק 5:מטרופוליס,קרוון:אימון הכושר של קפטן קוורק
    http://pokemons.co.il/forum/showpost...2&postcount=16-פרק 6:מטרופוליס,קרוון:חנות הרובוטים של אל
    http://pokemons.co.il/forum/showpost...2&postcount=18-פרק 7:מאחז איקס 11,ארידיה:סקיד מקמארקס
    רמת קייזיל,כוכב ולדין
    (11:13 בבוקר שעון מקומי.)

החייזר התקרב אל החללית שהוא בנה,הוא החזיק מפתח ברגים בידו וקפץ על קופסא קרובה לחללית,הוא פתח את מכסה המנו והתחיל לתקן אותו. לאחר כמה דקות הוא סיים את התיקון ולחץ על כפתור כחול על הכפפה החומה שלו.
    לפתע בקע קול:"שלב סופי-צירוף מערכת הצתה רובוטית. תודה שהשתמשתם בטכנולוגיית התמיכה." כששמע את זה החייזר נאנח,הוא ידע שחלומו להיות חוקר חללי מתקרב להתגשמות.

בינתיים בכוכב אחר..
    במפעל לייצור רובוטים מיוצרים רובוטים על פס הייצור,רובוט שהסתיים נופל אל החור. כשישה רובוטים סיימו את שלב ההיווצרות כשלפתע המערכת הודיעה על תקלה בייצור,רובוט קטן נפל מפס הייצור ולא עבר אל החור הסופי.
    המערכת שהודיעה על התקלה נכביתה והרובוט הקטן התעורר,הוא הסתכל על החדר. מולו הוא ראה רובוט מסוג אינפו-בוט. הוא שאב אותו לתוך בטנו ולא שם לב שרובוט גדול עומד מולו. הוא נבהל ובורח מתחת לרגליים של הרובוט
    ומתגלש במגלשה ממתכת,הוא נכנס היישר לתוך חללית קטנה, הוא לא חשב פעמיים והפעיל את החללית. ברגע שהרובוט הקטן הפעיל את החללית,שתי חלליות יצאו בעקבותיו.

קרוב לכוכב ולדין
    (11:47 בבוקר שעון מקומי)
    המרדף נמשך, חלליות הרובוטים יורות לעבר הרובוט הקטן פעמיים ומחמיצות, הוא נלחץ ולא יודע מה לעשות כשלפתע חללית יורה עליו והחללית שלו נפגעה,הוא מנסה להשתלט על החללית אבל הוא לא מצליח.
    החללית קורסת ונופלת לכיוון כוכב ולדין. בזמן שהחייזר סידר את החללית שלו רעש הפיצוץ של החללית של הרובוט שהתרסק על הכוכב הוציא אותו מריכוז והוא עצר את עבודתו.
    הוא הלך לכיוון המחסן שלו כדי להוציא קצת ברגים מקופת החסכון שלו. לאחר שהוא סיים את זה הוא המשיך ללכת. החייזר ראה כמה מפלצות שרצו לתקוף אותו והוא תוקף אותן עם מפתח הברגים שלו.
    הן מתו מיד והוא קפץ והתקדם לעבר הגשר,הוא מצא שם כמה קופסאות ברגים ופוצץ אותן. הוא אסף את הברגים מתוך הקופסאות וחצה את הגשר. שתי מפלצות התקרבו אליו בירידה לגשר,
    הוא תוקף אותן והורג אותן. לאחר מכן הוא טיפס אל האבנים שבצורת מדרגות,עד שראה מרחק בין שתי אבנים,הוא קפץ והמשיך בדרכו. הוא הדף שתי מפלצות נוספות מדרכו ופוצץ עוד קופסאות ברגים,
    החייזר נתקל בקופסא מיוחדת מזכוכית שבתוכה כדור כחול עם קווים לבנים,הוא לחץ על הפתור בכפפה שלו לקבלת מידע ממערכת התמיכה,והקול במערכת שוב דיבר:"הכדור הזה הוא כדור חיים,
    הכדור הזה יכול לשקם אותך כשתפצע.ואפשר להשתמש בו רק פעם אחת כשרואים אותו ואז הוא נעלם." והקול שתק. החייזר התעלם מהכדור כיוון שהוא בריא לחלוטין והמשיך בדרכו,
    הוא הדף מפלצת והגיע לעבר דרך מפוצלת. הוא חשב לעצמו ובחר להמשיך קודם לכיוון ימין, שם ראה ארבע מפלצות ודי הרבה קופסאות ברגים, הוא הדף את המפלצות ופוצץ את קופסאות הברגים והמשיך בדרכו.
    הוא הסתובב וחזר לפיצול הדרכים,הפעם פנה שמאלה וראה שם רובוט כחול,הרובוט חשמל אותו והוא נפגע,אך ללא פחד הוא הוציא את מפתח הברגים שלו והכה את הרובוט שהועף אחורנית,
    הרובוט פגע בקיר והוטח באדמה,הוא התפוצץ. לאחר מכן הוא מצא קופסאת ברגים ועליה קופסא נוספת מיוחדת,חומה בהירה עם מסגרת חומה כהה וg אדום עליה, הוא פוצץ את הקופסא ומצא מחסנית נשק,
    החייזר חשב והוציא את כפפת הפצצות שלו וטען אותה עם המחסנית שמצא, ליד הקופסא הזו הוא מצא רובוט ומפלצת משחקים, הרובוט מחשמל והמפלצת מתחמקת, החייזר חיכה לעיתוי הנכון והכה במפלצת.
    הוא העיף אותה מהצוק והיא חוסלה, הרובוט התעצבן ועמד לתקוף אבל החייזר היה מוכן ושלף את כפפת הפצצות,הוא זרק פצצה שפגעה ברובוט,הרובוט הועף אל מעבר לקופסאות ברגים והרס כמה מהן,
    ואז הוא הוטח ברצפה והתפוצץ. החייזר פוצץ את הקופסאות וראה עוד רובוט, הוא זרק אליו פצצה אחת אבל החטיא,לכן הוא התקרב יותר וזרק שוב פצצה. הפעם היא פגעה בול במטרה ופוצצה את הרובוט.
    החייזר המשיך בדרכו וראה עוד שני רובוטים, הם ניסו לחשמל אותו ואז השתתקו,הם טענו עוד חשמל,החייזר לא בזבז שנייה וזרק עליהם פצצה שפגעה בול במטרה וחיסלה את שניהם.
    הוא הגיע לשער עם המון רובוטים וכמה קופסאות ברגים וכמובן קופסאת חיים וקופסאת מחסניות. הוא פוצץ את כל הקופסאות וחיסל את כל הרובוטים בעזרת מפתח הברגים שלו.
    לאחר מכן הוא התקרב אל שקע באדמה,שעליו היו הריסות של חללית,הוא ראה רובוט קטן וכבוי על האדמה והסתכל סביב,לאחר מכן הוא הרים את הרובוט ובחן אותו.
    אחרי כמה שניות של בחינה הוא לקח את הרובוט אל ביתו, הוא הניח את הרובוט לידו,הוא עלה על הקופסא וחזר לתקן את החללית. לאחר כמה דקות הרובוט התעורר,
    הוא עמד ולאחר מכן הלך אל החייזר והחללית שלו. הוא תהה ואז התחיל לדבר בזמן שהחייזר סגר את מכסה המנוע "מעניין." הוא אמר והחייזר נבהל "אהה!" הוא צעק ונפל מהקופסא.
    לאחר כמה שניות החייזר נעמד על רגליו.
    "אתה די כשרוני עם מפתח הברגים שלך הא?" אמר לו הרובוט.
    "תהיה בטוח,אני בניתי את החללית הזו איתו." אמר החייזר בגאווה.
    "הממ.. כרגע אני בחיפוש אחרי מישהו שיכול לעזור לי להציל את מערכת השמש,אתה יודע איפה אני יכול למצוא את הבחור הזה?" שאל הרובוט והצביע על פוסטר של קפטן קוורק,שתלוי במחסן של החייזר.
    "ובכן,הוא בתוכנית רדיו כל שבוע. חוץ מזה,אני לא יודע איפה הוא.." החייזר ענה ואז חשב "היי,מה כל הדיבורים האלה על להציל את מערכת השמש?" הוא שאל.
    הרובוט שתק ולפתע יצא האינפו-בוט מבטנו ונפתח,הוא נראה כמו טלויזיה וסרטון שודר בה.
    בסרטון נראה חדר של חללית ובאמצעו עומד יצור.
    "שלום,אזרחי הכוכב- " הוא עצר את דיבורו ולפתע הופיע צילום של כוכב ומתחתיו שמו,נובאליס.
    "לגזע שלי,בלארג יש בעיה קטנה,הכוכב שלנו נהיה מזוהם מדי,בעל פיצוץ אוכלוסין ורעיל, עד שאי אפשר יותר לגור בו. אבל לי צ'יירמן דרק יש פתרון.
    אנחנו בונים עולם חדש ויוקרתי, על ידי שימוש במבחר הרכיבים הפלנטריים הזמינים. מה זה אומר לכם אתם בוודאי שואלים..
    באמצעות שימוש בטכנולוגיה המתקדמת והמתוחכמת שלנו,שאתם לא יכולים כנראה להבין,נוכל לחלץ חלק גדול מהכוכב שלכם אל הכוכב החדש שלנו,
    למרבה הצער,שינוי במסה של הכוכב תגרום לו לזוז ממסלולו ולהיסחף לעבר השמש, שם הוא יתפוצץ ויהפוך לכדור לוהט של גז.
    אבל כמובן,הקרבות חייבות להעשות. תודה על שיתוף הפעולה." אמר צ'יירמן דרק.
    "קאט!" אמר הבמאי בקול חלש אבל כנראה שהוא לא הספיק לכבות את המצלמה.
    "ואם אתם לא אוהבים את זה,אתם יכולים לקחת את האוכלוסייה הבכיינית וזבת החוטם שלכם, ליצור שורה מאוחריי ולנשק לי ת'ת...
    הבמאי וצ'יירמן דרק שתקו לכמה שניות.
    "אה!? אני עדיין בשידור?! כבה את זה מיד דביל!" אמר צ'יירמן דרק לבמאי בעצבים.
    הסרטון כבה והאינפו-בוט נסגר וקטן,הוא נכנס לבטן של הרובוט.
    "האנשים בכוכבים האלה ממש בבעיה,בהצלחה בהשגת העזרה של קפטן קוורק." אמר החייזר לרובוט.
    "האמת,חשבתי אולי אתה יכול לעזור לי,אם תוכל לקחת אותי עם החללית לקואורדינטות שנמצאות בתוך האינפו-בוט הזה,אולי אוכל לאסוף מידע שיעזור לי." אמר הרובוט.
    "גם אם הייתי רוצה,אני לא חושב שהייתי יכול. חסר לי מרכיב בחללית שבלעדיו אני לא יכול להטיס אותה." אמר החייזר במעט אכזבה.
    הרובוט שתק והסתכל על החללית,הוא חשב ולאחר כמה זמן מצא פתרון.
    "מערכת הצתה רובוטית!" הוא אמר.
    "איך ידעת?" שאל החייזר בהפתעה.
    "אני במקרה מצויד במערכת ההצתה הרובוטית המעודכנת ביותר שיש,התכנות שלי מאפשר לי להפעיל איזה חללית שאני רוצה." הוא השיב.
    "אז,אם אני אסכים לקחת אותך למקום הזה שאתה רוצה, אתה תפעיל את החללית שלי?" שאל החייזר וחשב.
    "זה מה שאני מציע." אמר הרובוט.
    שתי חלליות אויב נחתו ממש לידם, החייזר סיים לחשוב.
    "מוסכם". אמר החייזר והלך לכיוון החללית.

החללית של צ'יירמן דרק
    צ'יירמן דרק הסתכל על כוכב ולדין מהחללית שלו וראה את החללית של החייזר והרובוט.
    "זאת יכולה להיות בעיה,לך טפל בזה."אמר צ'יירמן דרק לחייל גדול שהלך משם.

החללית של החייזר והרובוט
    "וואו זה כיף!" אמר החייזר בהתרגשות.
    הוא הסתכל אחורנית לעבר הכוכב שלו שהלך והתרחק ממנו.
    "ואו אז כאן הייתי תקוע כל הזמן הזה!" אמר החייזר בהתלהבות.
    "אדוני,בבקשה תחזיר את תשומת הלב שלך להטסת החללית." אמר הרובוט בדאגה.
    "הא? כן אתה צודק,מצטער. ואתה יכול להפסיק לקרוא לי אדוני,קוראים לי ראטצ'ט." אמר ראטצ'ט.
    "נעים להכיר אותך אדוני." אמר הרובוט בנימוס.
    "ולך יש שם?" שאל ראטצ'ט בהסתקרנות.
    "המספר הסידורי שלי הוא 854296-" ובדיוק כשהרובוט ניסה לסיים לדבר החללית הוזזה והוא עף אל הצד.
    "אופס! מצטער.. אני אקרא לך בקיצור קלאנק,חכה רגע." אמר ראטצ'ט כשהם התקרבו לכוכב נובאליס.

החללית של צ'יירמן דרק
    דרק עמד בחדר הראשי של החללית שלו כשלפתע התקרבו ראש העיר של נובאליס והסגן של דרק.
    "זה יהיה ממש מועיל אם האזרחים שלך לא יהיו בעיר כשהעובדים שלי יתחילו להסיר אותה." אמר דרק לראש העיר.
    "שערוריה! אני לא אסכים לזה!" אמר ראש העיר של נובאליס בעצבים.
    "למרבה הצער,אין לך בחירה במצב הזה." אמר דרק לראש העיר.
    "אישי הטוב,בוא נראה מה יש לקפטן קוורק להגיד על זה" אמר ראש העיר
    דרק צחק ברשעות למשמע דברי ראש העיר.
    "אני לא רואה מה כל כך מצחיק,קפטן קוורק יכול לחסל אותך אפילו בלי להזיע. אתה,אתה עלוב!" אמר ראש העיר.
    "בזה הרגע עצבנת אותי, ועכשיו גם הסבלנות שלי נגמרה,סגן! קח אותו מפה." אמר דרק והסגן הרים את ראש העיר ופנה ללכת.
    "זאת ההזדמנות האחרונה שלך! תפסיק את הטירוף עכשיו!" אמר ראש העיר ביאוש.
    "אוקי חכה,אתה צודק. אני אזיז את הכוחות שלי מהעיר שלך." אמר דרק.
    "באמת?" אמר ראש העיר בתקווה.
    "לא! כולו שלך סגן,נסה לא להשאיר סימנים." אמר דרק לסגן.

הפרק הבא הוא:"מכתש טוברוק,נובאליס."
    מושגים חדשים מהפרק: במהלך הפרק היו מושגים שיכול להיות שלא הבנתם. הנה כמה הסברים:
    ברגים-אלו ברגים רגילים,בכוכב ולדין ובגלקסיה שלו הכסף הוא הברגים,עם הברגים אפשר לקנות מחסניות לנשקים ונשקים. ניתן להשיג אותם מקופסאות ברגים או מהריגת מפלצות.
    קופסאות ברגים-אלו קופסאות שאפשר לפוצץ,ובתוכן יש ברגים.
    קופסאת חיים-קופסא המכילה כדור כחול עם קווים לבנים,הוא החידוש הטכנולוגי של מערכת התמיכה,יכול לרפא פצעים.
    קופסאת נשק-קופסא חומה בהירה עם מסגרת כהה ועליה סימן G אדום,אם מפוצצים אותה מקבלים מחסניות.

בקרוב מדריך דמויות.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    סיפור יפה אבל אהבתי יותר את המשחק

3. משתמש מנוסה
    סיפור מעניין
    הסיפור זה לפי המשחק עצמו או רעיון שלך עם הדמויות של ראטצ'ט וקלאנק
    מחכה לפרק הבא.

4. משתמש וותיק מאוד
    זה בעקרון לפי המשחק,אבל לפעמים אני משנה את מה שקורה.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

5. משתמש וותיק מאוד
    פרק 2:מכתש טורבוק,נובאליס
    בכניסה לאטמוספרת נובאליס
    החללית נכנסה לתוך כוכב נובאליס,ואז היא התרסקה אל גבעה ירוקה והתפוצצה,ראטצ'ט הוטח באדמה.
    "או.. קלאנק? קלאנק איפה אתה?" שאל ראטצ'ט בדאגה והסתכל סביבו.
    "אני פה.." אמר קלאנק בקול חלש.
    ראטצ'ט קם ואז שם לב שקלאנק היה מתחתיו.
    "אוי,מצטער על זה קלאנק.."
    קלאנק עמד במקום ליד ראטצ'ט.
    "ובכן נראה שאנחנו לא עוזבים בצורה שבאנו" אמר ראטצ'ט בדאגה לקלאנק.
    "אולי נוכל לקחת חללית מהתושבים של העיר הזאת?" הציע קלאנק.
    "אם בכלל נשארו תושבים פה..." השיב ראטצ'ט באכזבה.
    קלאנק קפץ על גבו של ראטצ'ט והשניים התחילו ללכת,ראטצ'ט הסתובב במקום והמשיך לעבר בריכה קטנה,
    הוא עבר אותה והגיע למשטח דשא, שם מצא מעט ציוד כמו קופסאות ברגים ומחסניות נשק.
    לאחר שפוצץ אותן הוא המשיך בדרכו. ראטצ'ט וקלאנק הגיעו לאגם.
    "איך נמשיך? אני לא יודע לשחות אני רובוט." אמר קלאנק.
    "אל תדאג,בתור אחד מגזע הלומבאקס אני יודע לשחות מצוין. אם תשאר על גבי נעבור את זה." אמר ראטצ'ט ושחה.
    הוא שחה מספר דקות עד שהם הגיעו למשטח דשא. על המשטח הם מצאו קופסאות נשק וברגים,ראטצ'ט הטעין את כפפת הפצצה שלו והמשיך בדרכו.
    "מה זה?" ראטצ'ט שאל כשהוא ראה משטח לבן-כחול שבבסיסו בורג.
    "אני מתפלא שאתה לא יודע,אם תסובב את זה עם מפתח הברגים שלך עד הסוף,זה ייצור תגובה עם הדלת ויפתח אותה. אמר קלאנק והצביע על דלת שהייתה מולם.
    ראטצ'ט עשה מה שהוא אמר,הוא סובב עד הסוף את הבורג עם מפתח הברגים שלו ואז הדלת נפתחה.
    "מצוין!" אמר ראטצ'ט והמשיך לעבר פתח הדלת.
    הוא ראה בחדר מדרגות וטיפס עליהן,הוא הגיע לחדר נוסף עם כשבע קופסאות ברגים.
    "יש! תראה כמה קופסאות!" אמר ראטצ'ט בהתלהבות.
    "משהו פה לא נראה לי." אמר קלאנק.
    "תרגע,אתה כזה רציני לפעמים.." אמר ראטצ'ט ושבר את הקופסאות.
    לפתע נכנסו לחדר שלושה רובוטים צהובים. הם ניסו לזרוק פצצות על ראטצ'ט.
    " אמבוש,אמרתי לך.." אמר קלאנק בזמן שראטצ'ט התחמק מהפצצות.
    ראטצ'ט חיכה עד שהרובוטים יטעינו ואז הרג אותם עם מפתח הברגים שלו.
    "עבודה מצוינת,בוא נמשיך." אמר קלאנק.
    "או,או.." אמר קלאנק כשראה שלהמשך אפשר להגיע רק באמצעות שחיה.
    "אל תדאג נעבור את זה,רק שהבעיה האמיתית היא שצריך לצלול פה ויש לי כמובן כמות מוגבלת של אוויר בריאות." אמר ראטצ'ט ושחה.
    "טוב יש לי רעיון,בכל פעם שהאוויר קרוב להגמר לך תעלה למעלה ותנשום." אמר קלאנק.
    "רעיון טוב." אמר ראטצ'ט וצלל. הוא הגיע קרוב להמשך אבל אז עלה לנשום אוויר.
    כשהסדיר את נשימתו המשיך ראטצ'ט לצלול והגיע למנהרה בתור המים.
    הוא עבר בה, והגיע משם לחדר עם שלוש בריכות בתוך מיכלים ענקיים,עגולים ועמוקים. הוא קפץ בין בריכה לבריכה עד שהגיע לבריכה התחתונה ביותר, ומשם ירד לקרקע,
    הוא מצא שם כמה קופסאות ברגים וגם כמה מפלצות,רובוטים בצורת ציפורים חומות-צהובות. הוא הרג את הציפורים בקלות והסתובב בחדר.
    "מה אתה מחפש?" שאל קלאנק כשהוא ראה את ראטצ'ט מסתובב בחדר.
    "סתם,זאת אגדה שפעם סיפרו לי." אמר ראטצ'ט והתחיל למשש את הקירות.
    "איזו אגדה? אתה מתנהג ממש מוזר!" אמר קלאנק בדאגה.
    "יש האומרים שבמקומות מוסתרים על כוכבים,נמצאים ברגים מיוחדים,גדולים מהרגיל ובצבע זהב,שמם מן הסתם ברגי זהב,והם מאוד מיוחדים,אז נדמה לי שיש כאן אחד." אמר ראטצ'ט והמשיך לחפש.
    "אוקי." אמר קלאנק וחיכה.
    "אה הנה זה!" אמר ראטצ'ט כשמצא אבן בולטת במיוחד באחד הקירות ואז הוציא את כפפת הפצצה שלו,הוא הטיל פצצה על הקיר שהתפוצץ וחשף מאחוריו חדר.
    בחדר המוסתר היו המון קופסאות של ברגים,וקופסא אחת של נשק,הוא הטעין את כפפת הפצצה שלו ופוצץ את הקופסאות. ואז הוא מצא את הבורג המוזהב.
    "הנה זה.." אמר ראטצ'ט בשמחה ולקח אותו.
    "מה אפשר לעשות עם זה?" שאל קלאנק.
    "אני לא בדיוק יודע,אבל נדמה לי שאם אוספים מספיק ברגי זהב אז בחדר מיוחד על כוכב מסוים יהיה אפשר בעזרת הטכנולוגיה שבחדר,להוסיף לנשקים מסויימים ציפוי זהב,אז הם ייקראו נשקי זהב והם ייתחזקו מאוד." אמר ראטצ'ט.
    "מאיפה שמעת סיפור מוזר שכזה?" אמר קלאנק.
    "זה אחד מהסיפורים שסיפרו לי על הרפתקאות בחלל,זהו החלום שלי להיות חוקר חללי." אמר ראטצ'ט והרהר.
    "חלום נחמד,אולי באמת יש חדר כזה,טוב בוא נמשיך." אמר קלאנק והאיץ בראטצ'ט.
    הם המשיכו להסתובב בחדר כשקלאנק ראה משטח עם בורג דומה לזה שהם ראו מקודם הוא אמר "אני מקווה שאתה זוכר מה עושים פה.."
    "ברור שאני זוכר.." ענה ראטצ'ט נעלב וסובב את הבורג עם מפתח הברגים שלו. הדלת נפתחה והם המשיכו.
    בתוך החדר היו מעט קופסאות ברגים ועוד בריכה.
    "שוב לצלול?! טוב נראה שזה הפתרון היחיד." אמר קלאנק באי נוחות.
    ראטצ'ט צלל ושחה ובדיוק כשכמעט נגמר לו האוויר הוא עלה ומצא את עצמו בחדר אחר.
    הוא ראה שם מעט קופסאות ברגים וקופסאת חיים.
    "אני רואה את היציאה!" אמר קלאנק בהתרגשות כשראטצ'ט פוצץ את הקופסאות.
    הם טיפסו במדרגות ויצאו אל ההמקום אליו הגיעו כשהחללית התרסקה.

הפרק הבא:"מכתש טוברוק,נובאליס:פוגשים את ראש העיר"
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

6. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    אהבתי את המשחק.
    הסיפור הוא בדיוק כמו המשחק הראשון.
    הכתיבה שלך לפי דעתי טובה!.

Spoiler ספוילר

7. משתמש וותיק מאוד
    כן בעיקרון הסיפור מבוסס על המשחק.
    אבל בניגוד לפרק הראשון בפרק השני הרשיתי לעצמי להוסיף קטעים לסיפור שלא קרו במשחק.

הפרק השלישי יפורסם כנראה היום.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

8. משתמש וותיק מאוד
    פרק 3:מכתש טוברוק,נובאליס:פוגשים את ראש העיר
    ראטצ'ט וקלאנק הגיעו למקום בו החללית שלהם התרסקה,הפעם הם הלכו לקצה המקום.
    ראטצ'ט הסתכל למטה "ההמשך שם,תראה יש מפלצות וקופסאות ברגים אבל איך נרד?" הוא שאל.
    "אתה רואה את הפלטפורמה הצהובה? היא כמו מעלית,היא תוריד אותנו לשם." אמר קלאנק.
    "רעיון יפה." אמר ראטצ'ט ודרך על הפלטפורמה הצהובה והעגולה. הם ירדו עד למטה.
    למטה ראטצ'ט פוצץ קופסאות ברגים ונשק,והטעין את נשקו.
    רובוט אחד ירה פצצה על ראטצ'ט והוא נפגע,אבל הוא התאושש מהר והכה בו עם מפתח הברגים.
    הרובוט עף אחורה והוטח על הרצפה, לאחר מכן הוא התפוצץ.
    "ואו שש קופסאות ברגים!" אמר ראטצ'ט בשמחה ופוצץ אותן.
    "תזהר,אני רואה את הציפורים הנושכות האלו.." אמר קלאנק בדאגה כשראה את מפלצות הציפור הקטנות.
    בלי בעיה חיסל ראטצ'ט את הציפורים והגיע להמשיך בדרכו.
    "אמבוש!" צעק קלאנק כשהוא ראה חמישה רובוטים מולם.
    שני רובוטים חוסלו בלי בעיה אבל השלישי פגע בראטצ'ט. הוא התאושש וחיסל גם אותו.
    הרובוט הרביעי חוסל מפצצה של כפפת הפצצות של ראטצ'ט.
    הרובוט החמישי עמד על פלטפורמה כחולה.
    ראטצ'ט זרק אליו פצצה שהחטיאה אותו אבל ההדף העיף אותו.
    הוא עף אל תוך המים בנהר שמאחוריו. כמה שניות לאחר מכן כדור אש הופיע בתוך המים.
    ראטצ'ט ראה כמה קופסאות ברגים נוספות ופוצץ אותן. הוא ראה קופסאות נשק וחיים ופוצץ אותן.
    שני רובוטים הגיעו לתקוף אותו,הוא זרק עליהם פצצות והם חוסלו.
    הוא ראה מדרגות שמובילות לגשר אבל הוא דילג עליהם והמשיך ללכת,
    מתחת לגשר הוא ראה 3 קופסאות ברגים ומאחוריהם עיגול כתום באדמה עם אנטנה.
    "מה זה?" שאל ראטצ'ט והצביע על העיגול.
    "זה מזמן את עכברי החול,זה בעצם כמו חייזר כחול עם חללית שעוזר לך ויורה על האויבים,אבל צריך קסדה מיוחדת בשביל לזמן אותם." אמר קלאנק.
    "אה,באסה.." אמר ראטצ'ט באכזבה והסתובב. הם המשיכו ללכת לעבר המדרגות.
    הם טיפסו במדרגות ונטרלו רובוט בכניסה לחדר שמוביל לגשר.
    לאחר מכן בתוך החדר הם מצאו ערימה של קופסאות ברגים וקופסאת נשק.
    "הנה הגשר,זה יוביל אותנו להמשך." אמר קלאנק.
    הם התקרבו לגשר. "הא! קלי קלות לעבור את הגשר הזה.." אמר ראטצ'ט בזלזול.
    אבל לפני שהוא בא ללכת עבר מטוס מעל הגשר וזרק עליו שלוש פצצות. הפצצות חוררו שלושה חורים גדולים בגשר.
    ומיד לאחר מכן טסו לגשר שלושה רובוטים. "אני חייב להפסיק לזלזל בדברים הפשוטים.." אמר ראטצ'ט..
    ראטצ'ט זרק פצצות על הרובוטים ונזהר שלא ליפול אל החורים הגדולים. לאחר שהוא חיסל את הרובוטים הוא עבר לחדר עם מדרגות.
    הוא הגיע למעין מקום עם מלא רובוטים,הקרב היה קשה והוא זרק עליהם פצצות והם זרקו עליו,הוא נפגע קשה אבל הצליח בסוף לחסל אותם.
    בפינה צדדית של המקום מצא שתי קופסאות חיים ומצבו השתפר. ארבע ציפורים קפצו עליו וכמעט נשכו אותו,אבל הוא נטרל אותן בקלות.
    ראטצ'ט וקלאנק הגיעו למעין מכתש חולי. "הנה ראטצ'ט,זהו מכתש טוברוק." אמר קלאנק לראטצ'ט
    "תראה את זה!" אמר ראטצ'ט והצביע על חללית גדולה שירדה לאדמה ועל שלושה רובוטים שירדו איתה.
    ראטצ'ט הרג רובוט אחד עם מפתח הברגים שלו והסתכל על המכתש,הוא מצא שם קופסאות חיים,ברגים ונשקים. הוא הטעין את נשקו,התרפא בעזרת קופסת החיים ואסף את הברגים מקופסאות הברגים.
    הוא נטרל את שני הרובוטים האחרונים ואז החללית נפתחה וממנה יצא ראש העיר הזקן שהלך עם מקל הליכה.
    "אל תפגעו בי! אל תפגעו בי! מי אתם?! שכירי חרב? מתנקשים? באתם לענות אותי? אני אספר לכם מה שתרצו,הנה קחו את האינפו-בוט הזה,הוא כל מה שנשאר לי.
    "אבל אנחנו לא מתנק..." אמר קלאנק ולא הצליח להשלים את המשפט כי ראטצ'ט לחש לו "חכה,בוא נראה מה יש לו.."
    האינפו-בוט עבר מאחורי גבו של ראש העיר ונפתח.
    מהאינפו-בוט נראה סרטון.
    בסרטון נראה שמפלצת בשם סנאגלביסט התקרבה אל קפטן קוורק, והוא בתגובה הוציא רובה לייזר וניסה לתקוף,אבל הוא לא עבד.
    המפלצת לא חשבה פעמיים ופתחה את פיה כדי לאכול את קפטן קוורק,התמונה נעצרה וקפטן קוורק דיבר "האם זה אי פעם קרה לכם?" הוא שאל
    ואז ראו שהוא עמד במקום אחר ליד חנות מסוימת. "היי,אני קפטן קוורק ותאמינו לי,אין שום דבר גרוע יותר מלהסתכל על סנאגלביסט בלארגי- מבפנים..
    ולדעת שהציוד שלכם לא מתפקד כראוי. בגלל זה אני תמיד בא לחנות הרובוטים של אל בשביל כל הצרכים האלקטרוניים שלי.
    החנות של אל היא החנות הבלעדית בה אני מתקן את כל הגאדג'טים הסופר אלקטרוניים שלי מאז שהייתי בגובה ברך של עכבר חול! אם אל לא יכול לתקן משהו,הוא לא שבור,נכון אל?"
    אמר קוורק ושאל את אל.
    "אה..." ענה אל בביישנות
    "אתה אמרת את זה חבר! אז אם אתם נלחמים ברוע,או סתם נלחמים בזוהמה,חחח בואו לחנות הרובוטים של אל בכוכב מטרופוליס בשביל כל התיקונים הרובוטיים שלכם. חנות הרובוטים של אל-זה קוורקטסטי!" סיים קוורק לדבר.
    הפרסומת הסתיימה והאינפו-בוט נסגר,הוא קטן ונכנס ישר אל הבטן של קלאנק.
    "אתה יודע מה זה אומר?" שאל קלאנק.
    "כן,שקפטן קוורק ממש התמסחר" ענה ראטצ'ט.
    "לא,זה אומר שקפטן קוורק נמצא במטרופוליס! נוכל לספר לו על הפלישה." אמר קלאנק.
    "אם רק הייתה לנו חללית..." אמר ראטצ'ט באכזבה.
    "הא? חללית? זה אומר שאתם לא תענו אותי? ובכן בתור ראש העיר אני יכול לארגן לכם שתשאלו את חללית המשלוחים שלנו."התערב ראש העיר בשיחה ואז במקום שעליו החללית שלהם התרסקה,על פלטפורמה כחולה,הופיעה חללית המשלוחים הירוקה.
    "מגניב!" אמר ראטצ'ט.
    "אתה יכול לסמוך עלינו,אדוני." אמר קלאנק
    "כן,תודה רבה ראש העיר." אמר ראטצ'ט.
    ראטצ'ט וקלאנק הלכו מהמכתש וראו שגשר נוצר,הם חצו אותו.
    הם חזרו למקום בו הם היו ומצאו את הפלטפורמה הצהובה,ראטצ'ט טיפס עליה והפעם היא עלתה.
    ראטצ'ט וקלאנק הגיעו למקום בו הם היו ועמדו ליד החללית שלהם.

הפרק הבא:הפרק האחרון של כוכב נובאליס.
    מכתש טוברוק,נובאליס:השרברב
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

9. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    התחלתי לקרוא את הפרק הראשון
    אבל יש יותר מדי אי השלמות לפחות בהתחלה
    תגביר את הפירוט חוץ מזה טוב
    וכמו שכברתי אמרתי אקרא עוש שעשעממם לי...
    בהצלחה בהמשך הדרך...

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

10. משתמש וותיק מאוד
    פרק 4:מכתש טוברוק,נובאליס:השרברב.
    ראטצ'ט פנה והגיע לחדר גדול,בחדר הייתה רצפה מלאה במים וכמה נטיפים גדולים בצבע כחול כהה, ששימשו כמעין מדרגות.
    הם טיפסו במדרגות ואז היה מרווח. "מה נעשה? המרווח גדול מדי ואי אפשר לעבור?" שאל ראטצ'ט.
    קלאנק חשב כמה שניות ומצא כפתור בקיר,הוא לחץ עליו ושני נטיפים נוספים ירדו מהשמיים. ראטצ'ט טיפס עליהם.
    ראטצ'ט הגיע לפלטפורמה צהובה שעולה ויורדת וקפץ עליה, לאחר מכן הוא קפץ על הפלטפורמה הבאה וחיכה שהיא תעלה.
    כשהיא עלתה הוא נכנס לחדר עם מלא קופסאות ברגים ו4 ציפורים,את הציפורים הוא חיסל בקלות ופוצץ את הקופסאות.
    הם באו להמשיך לחדר הבא כשלפתע ראטצ'ט פתאום קפץ מקיר לקיר. "מה אתה עושה?" שאל קלאנק.
    "חכה ותראה." אמר ראטצ'ט וקפץ,הוא הגיע אל מקום נסתר. ובקצה המקום הופיע בורג מוזהב,ראטצ'ט אסף אותו.
    "האהא! בורג זהב,עוד אחד לאוסף.." אמר ראטצ'ט בשמחה וירד חזרה למטה, הפעם הוא המשיך וטיפס על המדרגות.
    הוא הגיע לחדר נוסף. שם הוא ראה רובוט,הוא הרג אותו בקלות וקפץ אל המשטח השני,נזהר מאוד לא ליפול.
    גם שם חיכה לו רובוט,הוא התקשה אבל הצליח להרוג אותו בסופו של דבר, הוא נפגע מפצצה שלו והשתמש בקופסאת חיים שמצא כדי להתרפא.
    שם הוא גם מצא פלטפורמה צהובה וטיפס עליה,היא עלתה והעבירה אותו לכניסה של חדר אחר.
    בחדר היו שלושה משטחים, במשטח הראשון היו רק קופסאות ברגים,ראטצ'ט קפץ אל המים שבין המשטים ועבר משם למשטח השני.
    המשטח השני היה רק מעבר בין הראשון לשלישי,ראטצ'ט עבר לצד השני של המשטח ומשם שחה עד שראה את המדרגות של המשטח השלישי.
    הוא טיפס עליהן והגיע אל המשטח השלישי. ובו הייתה עוד פלטפורמה מגביהה, הוא טיפס עליה והיא עלתה. הוא הגיע למעין גשר עם שני משטחים עגולים בהתחלתו ובאמצעו.
    על שניהם היו קופסאות ברגים אותן הוא פוצץ. הוא המשיך בגשר בזהירות כדי לא ליפול ובסופו של הגשר הגיע לחדר.
    בחדר הוא ראה שרברב שהתכופף לעבר משהו ותיקן אותו.
    "תראה,הנה החריץ של השרברב." אמר ראטצ'ט וצחק קלות.
    "מה אמרת עכשיו?" שאל השרברב.
    "אמרתי,החום פה הוא רב..." התגונן ראטצ'ט.
    "בסדר בחור חכם, תגיד אתה לא אמור להיות על אחד מהמשלוחים לבריחה מפה?" שאל השרברב.
    "משלוחי בריחה?" שאל ראטצ'ט כשעל פניו הבעה של חוסר הבנה.
    "מבזק חדשות,רובוטים ענקיים תוקפים את העיר! המשלוחים האלה לקחו את כל העשירים מהכוכב המעצבן הזה שאנחנו נמצאים עליו" אמר השרברב בעצבים.
    "אז למה אתה לא על אחד מהמשלוחים האלה?" שאל ראטצ'ט.
    "פער כלכלי חברתי.." אמר השרברב באכזבה.
    "מה?" תהה ראטצ'ט.
    "אין לו מספיק ברגים." הסביר קלאנק
    "מי שאין לו מספיק ברגים צריך לחכות שקפטן קוורק יציל אותו.." אמר השרברב.
    "אז יש לך משהו ששווה מלא ברגים?" שאל ראטצ'ט בסקרנות.
    השרברב הוציא אינפובוט מכיסו והראה להם.
    "יש לי את הדבר הזה-רואים שם שני מוזרים נוטשים את החללית שלהם. יש לזה גם קואורדינטות לכוכב מדברי." אמר השרברב.
    "אינפו-בוט! זה יכול לעזור לנו ראטצ'ט." אמר קלאנק.
    "כמה אתה לוקח על זה?" שאל ראטצ'ט.
    "500 ברגים." ענה השרברב.
    "כמה יש לנו?" שאל ראטצ'ט את קלאנק.
    "5,172" ענה קלאנק.
    "טוב,ניקח את האינפו-בוט." אמר ראטצ'ט ושילם לשרברב.
    השרברב נתן להם את האינפו-בוט והסתובב, הוא הלך אל כיוון תעלת המים "ג'רונימו!!" הוא צעק וקפץ אל התעלה והתגלש בה,נעלם מעיניהם של ראטצ'ט וקלאנק.
    "תגיד,הוא עכשיו התגלש בתעלת המים?!" שאל ראטצ'ט בפליאה.
    האינפו-בוט נפתח והראה להם סרטון.
    "הצילו! הצילו! זוהי החללית סולראשיפ הרדיקלית. נראה כאילו אנחנו מותקפים מהכוכב הזה!" אמר חייזר המופיע בסרטון,ששמו סקיד.
    "תרגע סקיד,זה נראה כמו סתם מופע זיקוקים, אולי זה לכבודך." אמר החייזר השני שהוא כנראה הסוכן של סקיד.
    טיל כמעט פגע בחללית שלהם.
    "ואו! זה היה קרוב!" אמר סקיד כשהוא ראה את זה.
    ואז משהו פגע בחללית.
    "אההההה!!" צעק סקיד בבהלה.
    "תשתוק ותרגע! אני לא מסוגל להתרכז!" אמר הסוכן.
    "אבל נפגענו!" אמר סקיד.
    "אהה.. ניסע דרך עיקוף וכשננחת אני אראה מה נוכל כבר לעשות משם." הרגיע אותו הסוכן של סקיד.
    "אבל אני לא חושב שאני הולך לחיות כל כך הרבה זמן!!" אמר סקיד בבהלה.
    איכשהו טיל התקרב אליהם ישר לכיוון החללית.
    "ילד,בוא נתחפף מפה!" צעק הסוכן.
    "לנטוש! לנטוש!" צעק סקיד כשלחץ על לחצן כסאות המפלט.
    הסרטון הסתיים והאינפו-בוט נכבה, הוא קטן ונכנס לבטן של קלאנק.
    "אתה רואה את הבחור הזה משמאל? זה סקיד מקמארקס" הסביר ראטצ'ט
    "הוא מכיר את קפטן קוורק?" שאל קלאנק.
    "אני בספק.. הוא גולש ריחוף מקצועי,בעיניי הוא ממש מגניב" אמר ראטצ'ט
    "נראה כאילו הוא בצרה." אמר קלאנק בדאגה.
    "אני בטוח! בחיים לא ראיתי אותו מפוחד כל כך." אמר ראטצ'ט.
    ראטצ'ט וקלאנק הלכו אל התעלה שהשרברב קפץ ממנה וקפצו אף הם, המים סחפו אותם,ולאחר כמה דקות הם מצאו את עצמם איפה שהם היו בהתחלה,ליד החללית.

הפרק הבא:פרק 5: מטרופוליס,כוכב קרוון.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

11. משתמש על פעיל
    פרק טוב
    מומלץ יותר לפרט על מהלכי הקרב
    גם שהם היו מהירים...

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

12. משתמש וותיק מאוד
    אוקי,תודה רבה,אני אקח את זה לתשומת ליבי.
    מחר הפרק הבא,אולי גם הוא יחולק לחלקים,אני לא יודע.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

13. משתמש וותיק מאוד
    פרק 5:מטרופוליס,קרוון:אימון הכושר של קפטן קוורק
    ראטצ'ט וקלאנק טסו בחללית שלהם לכוכב קרוון,הם יצאו מהחללית והתקדמו לעבר כניסה.
    בכניסה למקום היה גשר,כשהם חצו את הגשר הם הגיעו למקום עם קופסא מרובעת.
    "מה זה?" שאל ראטצ'ט
    "קופסאת גאדג'טרון,אם תפתח אותה תוכל לעשות עסקאות עם המוכר,לקנות נשקים ומחסניות לנשקים." אמר קלאנק
    ראטצ'ט פתח את התיבה ולפתע ראה הולוגרמה של יצור דומה לדינוזאור ירוק. "מה רצונך לקנות?" שאל המוכר.
    ראטצ'ט הסתכל על המבחר ואמר:"הפיירוסירייטור הזה נראה מעניין,כמה אתה לוקח עליו?"
    "1,500 ברגים." השיב המוכר.
    "אוקי אני קונה" אמר ראטצ'ט והעביר ברגים דרך חור שנפתח בקופסה,הקופסא בתגובה הגדילה את החור ומתוכה יצא נשק הפיירוסירייטור
    "מזל טוב ילד,הנשק הזה בעצם משחרר אש,אם תלחץ על הכפתור זה יוציא אש." הסביר המוכר והקופסא נסגרה.
    הם פנו שמאלה והגיעו למקום. שם חיכה להם קפטן קוורק,כשראה אותם הוא התחיל לדבר:
    "ברוכים הבאים לאתגר מתחם האימונים של קפטן קוורק! אם אתם מהירים מספיק,חזקים מספיק וחכמים מספיק כדי לנצח במתחם אימון הכושר שלי
    אתם תקבלו פרס מהמאמנת הראשית שלנו,פשוט תגיעו לאי השלישי פה." אמר קוורק והצביע על האי השלישי.
    "חברת קוורק לא אחראית לנקעים,עצמות שבורות,גידים שבורים,פגיעה באגו או מוות בתאונה שיכול לקרות כתוצאה מהשתתפות באתגר." אמר קוורק בדיבור מהיר מאוד
    קלאנק הסתכל עליו ודיבר:"סלח לי קפטן,יש לנו נושאים חשובים יותר לדבר עליהם. אנחנו צריכים בדחיפות את העזרה שלך."
    "קלאנק?" שאל ראטצ'ט.
    "מה?" שאל קלאנק.
    "שמת לב למשהו מוזר בקוורק?" שאל ראטצ'ט
    "שמתי לב שיש לו קפיץ במקום שבו הרגליים שלו אמורות להיות ואני מוצא את זה תמוה למדי..." אמר קלאנק.
    "ולמה אתה חושב שזה ככה?" שאל ראטצ'ט
    "אולי מפציעה שקרתה לו כשהוא נלחם בפשע." השיב קלאנק
    "חחחחחח דביל,זה לא קפטן קוורק האמיתי,זה רובוט!" אמר ראטצ'ט וצחק
    "אה." אמר קלאנק נבוך.
    הם התחילו את האתגר,ראטצ'ט טיפס על מדרגה ועבר ממנה אל מדרגה שניה,ממנה הוא טיפס אל מדרגה גבוהה יותר.
    הוא ראה אז שני קירות שחורים-צהובים מקבילים אחד לשני. "מה עושים איתם?" שאל ראטצ'ט בפליאה.
    "אתה צריך לקפוץ מצד לצד עד שתגיע למעלה." ענה קלאנק.
    ראטצ'ט קפץ מצד לצד והגיע למעלה,שם הוא מצא קופסאות ברגים.
    בהמשך הוא ראה עוד קירות שחורים-צהובים וטיפס עליהם מצד לצד עד שהגיע למעלה.
    הוא הגיע לעוד ארבע קופסאות למעלה ואז בצד השני של המקום הגבוה הוא ראה עיגול צהוב עם חוט ברזל ארוך ועבה
    "ומה זה?" שאל ראטצ'ט
    "זה אמצעי למעבר בין שני האיים. אתה בעצם אמור להשתמש במפתח הברגים שלך ולהתגלש כמו שמתגלשים באומגה."ענה קלאנק
    ראטצ'ט השתמש באמצעי הגלישה ובמפתח הברגים שלו והתגלש כמו באומגה, הוא מצא את עצמו אחרי כמה דקות באי השני.
    "עוד שני איים וסיימנו." אמר קלאנק
    ראטצ'ט הגיע למקום ענק וגבוה,וקפץ על מדרגה,הוא קפץ על עוד מדרגה והגיע למשטח,שם מולו ראה מדרגה זזה,הוא חיכה ואז קפץ עליה ומהר עבר לצד השני.
    משם הוא קפץ על עוד מדרגה ועוד אחת שהייתה בדיוק אחריה. הוא ראה שתי מדרגות זזות וקפץ על שתיהן לפני שהן זזו.
    והתקדם למדרגה שלישית,ממנה הוא ראה עוד שתי מדרגות כאלה וקפץ עליהן לפני שהן זזו. הוא הגיע למשטח גדול שעליו שתי קירות שעומדים במקביל אחד לשני וזזים.
    "אתה צריך לחכות שהם יהיו מספיק בולטים ואז לקפוץ עליהם מצד לצד ממש כמו בקירות השחורים צהובים,רק שאלה זזים." אמר קלאנק.
    ראטצ'ט עשה כדבריו וקפץ מצד לצד מהר לפני שהקירות זזו חזרה פנימה. הוא קפץ משם אל מדרגה, וממנה קפץ על שתי מדרגות זזות אל מדרגה שלא זזה.
    ואז הוא ראה שוב את הקירות הבולטים וקפץ עליהם מצד לצד עד שהוא הגיע אל הנקודה הגבוהה ביותר במקום,עליה היו המון קופסאות ברגים.
    הוא פוצץ אותן,הוא ראה עוד מתקן דמוי אומגה והתגלש עליו בעזרת מפתח הברגים שלו,הוא הגיע אל האי השלישי.
    משם באי השלישי הוא נחת על משטח עגול וראה את המאמנת של קוורק.
    "תקשיבו,חובבנים! זאת הייתה התצוגה הפתטית ביותר שראיתי באתגר הזה!" צעקה עליהם המאמנת.
    "מה את מתכוונת?" התלונן ראטצ'ט.
    "אבל סיימנו את האתגר,גברתי" אמר קלאנק
    "כן אבל זה היה חלש,חלש,חלש! כשאני הייתי מתחרה הייתי עושה אתגרים כאלה הרבה יותר טוב אפילו מתוך שינה!" היא המשיכה לצעוק.
    על פניו של ראטצ'ט הופיע פרצוף חמוץ.
    "אם זה היה תלוי בי אתם הייתם עושים את האתגר הזה שוב ושוב ושוב מהבוקר עד הערב! אבל איכשהו הצלחתם להרשים את קפטן קוורק הטיפש.." אמרה המאמנת.
    "קפטן קוורק יודע עלינו?" שאל קלאנק בפליאה.
    "ברור שכן,ויותר גרוע מזה,הוא רוצה להכריח אותי לתת לכם את הפרס על ההופעה המגוכחת הזו!" היא אמרה.
    "מגניב,מה את אמורה להביא לנו?" שאל ראטצ'ט בסקרנות.
    "אני אמורה להביא לכם סווינגשוט,כדי שתוכלו לקפוץ ולהתנדנד ממקום למקום במקומות שבקפיצה לא תגיעו אליהם.." המאמנת השיבה.
    "אוקי,תראי לנו אותו." אמר לה ראטצ'ט
    "לא כל כך מהר! היום אתם ביישתם את המסלול שלי,אז אני אגרום לכם לשלם בשביל זה!" היא אמרה.
    "אבל זה ממש לא בסדר,הפרס הזה שלנו מהקפטן.." אמר קלאנק באכזבה.
    "מה לעשות? החיים הם לא פייריים." אמרה המאמנת וצחקה על קלאנק.
    ראטצ'ט וקלאנק נאלצו לשלם 2000 ברגים והמאמנת נתנה להם את הסווינגשוט.
    המאמנת נסעה במונית מעופפת ונעלמה מהמקום.
    "איך משתמשים בו?" שאל ראטצ'ט
    "אתה רואה את הכדור הירוק שעומד מעלינו?" שאל קלאנק והצביע על הכדור. ראטצ'ט הנהן.
    "אז תלחץ וזה יוציא חוט ארוך וגמיש שיעביר אותך לצד השני." אמר קלאנק.
    ראטצ'ט לחץ על הכפתור ויצא חוט ברזל ארוך וגמיש שנמשך לכדור,ואז באמצעותו הם עברו לצד השני,
    מול המשטח השני הם ראו שני כדורים צהובים צמודים אחד לשני ודומים למשקפיים.
    "אותו דבר כמו הכדור הירוק." אמר קלאנק וראטצ'ט קפץ ועבר לצד השלישי.
    במשטח השלישי הוא ראה שוב מתקן דמוי אומגה, הוא התגלש בו וחזר לאי הראשון.
    הוא חזר משם לכניסה של המקום איפה שהיה לפני שנכנס לאימון.

הפרק הבא:פרק 6:מטרופוליס,קרוון:חנות הרובוטים של אל.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

14. משתמש על פעיל
    הפרק החמישי יחסית טוב
    אבל זה דומה יותר לתסריט למשחק פלשייטין
    אבל זה עדיין טוב...
    מחכה להמשך...

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

15. משתמש וותיק מאוד
    תודה רבה
    הפרק הבא יפורסם כנראה מחר ואני כבר יכול להודיע לכם שבניגוד לפרק הזה הפרק הבא יהיה מלא בקרבות.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •