זאק - אתה מוציא את סקוירטל ואתה ממשיך לחפש פוקימונים ביער , ואז כעבור 5 דקות של חיפושים אתה רואה על העץ אודישקטן שלא מצליח לרדת מה תעשה?
בויזל - לא תופסים שם פוקימונים מאמנים שם פוקימונ אש אתה בטוח הולך לשם?
דסו - לארי " שמי לארי פיקאצ'ו אה? נחמד צא ספירו, הפוקדע : " ספירו פוקימון הנקר , ספירו מתעצבן מהר וזה לא נחמד כי המקור שלו מאוד חזק , אף פעם לא תראה אחד כזה לבד " הקרב בין פיקאצ'ו לספירו מתחיל עכשיו!
טום - הקרב ממשיך .
הקרב :
צ'ארמנדר משתמש בגחלת ומנצח את וולפיקס ( קיבלת 24 נקודות ניסיון
המאמן : " תחזור וולפיקס , קרב טוב להית' " מה תעשה?
לרן - הקרב מתחיל
הקרב:
סקווירטל משתמש בהצלפת זנה ומוריד לסטריו את ההגנה , סטריו משתמש בספירלה ומצליח לפגוע בסקווירטל , סטריו מנסה שוב אך סקווריטל מתחמק ומשתמש בבועות שמעיפות את סטריו
סטטיסטיקה:
רמה 1 , חיים : 21/30
רמה 1 , חיים : 38/44
מה תעשה?
לי - צ'ארמנדר נראה שמח אך הוא עייף ואין לו כוח מה תעשה?
ג'קסון - אתה ממשיך בדרך 1 ואז לבסוף אתה מגיע לעיר ורידיאן מה תעשה בעיר יש לך :
-מרכז פוקימונים
-מרקט
-מגדל ורידיאן
-בית המוות
-בית גידול פוקימונים
נאולנדו - סקווירטל מצליח לנקות אותך מבוץ' אך לא כל כך את הבגדים , מה תעשה עכשיו?
קני -שוטרת ג'ני : " שלום מי אתה? , אה אתה זה שהשוטרת ג'ני בעיר פאלט אמרה לי לתת לך לעבור הנה תעבור " מה תעשה?
קאי - אתה מגיע לדרך 1 ושם אתה רואה מין פוקימון שאתה לא מבחין בו מרחוק אתה מתקרב ואתה רואה שזה מאנקישמתחיל לאכול שיחים והפוקדע : " מאנקי פוקימון הקוף העצבני , למאקני יש פתיל קצר מאוד הדבר הקטן ביותר יכול להרגיז אותו אז תזהר " , מה תעשה?
פרישה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
!דסו - לארי " שמי לארי פיקאצ'ו אה? נחמד צא ספירו , הפוקדע : " ספירו פוקימון הנקר , ספירו מתעצבן מהר וזה לא נחמד כי המקור שלו מאוד חזק , אף פעם לא תראה אחד כזה לבד " הקרב בין פיקאצ'ו לספירו מתחיל עכשיו
"אוקי פיקאצ'ו זה הקרב הראשון שלנו אז בוא ניתן כול מה שאנחנו יכולים!"
"תשתמש ברעם הלם!" אני אומר ומצביע על ספירו
*שאלה,יהיו רק פוקימונים מדור הראשון?
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
בויזל - אתה הולך לכיוון דרך מס' 1 שלפני שאתה מגיע לדרל הזאת עוצרת אותך שוטרת ג'ני ושואל אותך : " אתה מאמן נכון? תראה לי בבקשה פוקדע "
נאולנדו - רעיון מצחיק , אך אתה ככה חזרה לעיר פאלט אתה נכנס הביתה עושה מקלחת מתלבש שם עוד בגדי החלפה בתיק ויוצא מה תעשה עכשיו? תוכל להעזר במפה
קאי - אתה ממשיך להתקדם ואז אתה רואה עוד פוקימון הפעם זה קלאפרימקפץ מרגל לרגוהפוקדע : " קלאפרי הפוקימון השמח , קלאפרי היא פוקימון שאוהבת לשחק ואוהבת בני אדם " .
לי - " כן כנס לדר הספא יש שם מרכז פוקימונים קטן לפוקימוני אש
דסו - כמעט כן , לפעמים יהיה מדור 2 ו3 . אבל הרוב מ1 ( עד שתסיים את קנטו ואז תעבור לג'וטו )
------------------------------------------------------------
דסו - הקרב מתחיל
הקרב :
פיקאצ'ו משתמש ברעם הלם ופוגע זה ממש אפקטיבי על ספירו , ספירו מתנשף ומנקר את פיקאצ'ו
סטטיסטיקה :
רמה 1 , חיים : 22/40
רמה 1 , חיים : 28/35
מה תעשה?
פרישה
רומה - אין בעיה אחי בחירה שלך.
פרישה
נאורלנדו - אתה הולך לדרך מס' 1 אתה מתקדם מתקדם ואתה לא רואה פוקימון בסביבה שלפתע אתה שומע רעידת אדמה קטנה אז יוצא מהאחורך ג'יודוד, והפוקדע : " ג'יודוד פוקימון הסלע הקשוח ג'יודוד אוהב להכנס לאדמה ולעשות רעידות אדמה קלות מה שהוא גם אוהב להיות בקרבת בני האדם "
פרישה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)